Vuokralainen

admin Naisten Kesken
28.04.2017
11184 näyttökertaa
0 kommenttia
4.24
Elämäni oli ollut jo pitkään kovin yksitoikkoista. Töissä oli kyllä mukavaa, mutta töiden jälkeen tunsin itseni yksinäiseksi. Iso omakotitalo, jota en raaskinut myydä, olihan se sentään lapsieni koti, jotka tosin olivat jo lentäneet pesästä. Rakkaasta miehestäni oli jäljellä kaunis muisto, jota pidin yllä useasti hänen kivensä edessä kynttilää polttaen. Iloista leskeä minusta ei tullut!

Eräänä keväisenä iltana iltakävelyllä sain idean, kun katselin asuntoni lähellä sijaitsevan korkeakoulun pihaa. Minähän voisin remontoida pihalla olevasta isosta autotallirakennuksesta opiskelija-asunnon, jota sitten vuokrata... Saisin pihamiljööseeni hieman elämää.

Olin kovin innoissani seuraavana kesänä, kun kirjoitin ilmoitusta lehteen. Tuttu rakennusmies oli tehnyt tyhjästä tallista todella viihtyisän asunnon, ja olin varma, että siihen asuntoon olisi halukkaita opiskelijoita muuttaamaan. Vuokran pidin alhaisena; taloudellisesti tämä ei ollut kannattavaa, mutta muutoksena tervetullut.

Elo-syyskuun vaihteessa "autotalliini" muutti 19-vuotias Mirja. Pirteän tuntuinen, pienikokoinen punatukkainen tyttö. Olin aluksi hieman pettynyt, koska ajattelin, että asuntoon muuttaisi joku komea parikymppinen kolli, joka pitäisi opiskelijabileitä ja toisi kavereita ym. elämää muuten niin nuutuneeseen pihapiiriin. Mirjan isä oli kuitenkin hyvin miellyttävä henkilö ja halusi ehdottomasti asunnon tyttärelleen. Olihan se sinänsä hyvä valinta, että näin ollen asunto pysyisi varmaankin hyvässä kunnossa eikä vuokrarästejä tulisi, Mirjan isä kun lupasi maksaa tyttärensä asumisen.

Oli lämmin syksyinen perjantai-ilta. Saavuin juuri yksinäiseltä kävelylenkiltä kotipihaan, kun yllätyksekseni tapasin pihalla Mirjan. Yllätyksekseni siksi, että Mirjalla oli tapana lähteä kotio jo torstaina tai aikaisin perjantaina opiskelujen jälkeen.

- Ai moi, sää et olekaan tänä viikonloppuna lähdössä kotio vai?

- Juu, en, porukat lähti matkoille, ja ajattelin, jos sitä tutustuisi tämän kylän viikonloppurientoihin, Mirja vastasi.

- Ai onko teillä jotain opiskelijabileitä?

- Ei mitään semmosta, niitä pidetään yleensä viikolla... Ajattelin muuten vaan mennä katsomaan paikallisia iltamenoja. Nyt täytyy käydä hakemassa pari olutta ja muutama lonkku ja juoda ne yksin pohjiks, niin viihtyy paremmin yökerhossa.

- Hei, mulla olis tunnin päästä sauna kuumana. Ajattelin, että jos haluaisit tulla saunoon... jos ei parempaa tekemistä... ettei tartte ihan yksin juoda ja murjottaa...

- Joo! Kiva. Voisin tulla. Mää käyn tässa lähikaupassa ostaan niitä juotaviani ja muuta... mut mä otan tosta saunatarvikkeet mukaan, kun tuun kotvan kuluttua.

- Hyvä homma. Soita sittten ovikelloa.

- OK, Mirja huikkasi ja lähti reippain askelin pihalta. Itse hymyilin tyytyväisenä, kun illaksi oli joku juttukaveri ja pitkästä aikaa joku, jonka kanssa saunoa.

Menin sisälle, avasin itselleni oluen ja aloin hieman järjestellä paikkoja. Otin kaapista viinipullon ja avasin sen, pari lasia pöydälle... Tajusin oikein sen, kuinka "suuri tapahtuma" se itselleni oli, kun kotiini oli tulossa vieraita, olkoonkin että vieras oli kolme vuotta nuorempi kuin nuorin poikani.

Plimplomm!

Oven avattuani sen takana seisoi iloinen tyttölapsi, joka oli pukeutuneena löysiin olohousuihin ja löysään teepaitaan, reppu olalla ja lonkkutölkki toisessa kädessä.

- Peremmälle...

- Kiitoksia, kiitoksia...

- Otin oikeuden avata pullollisen viintä. Kai sä juot valkkaria?

- No jos sitä on tarjolla, niin kai sitä lasillisen...

Olohuoneen sohvalla juotiin ja juteltiin. Mirja silmät hehkuen kertoi kotikaupungistaan ja opiskelustaan, siitä mitenkä opinnot olivat lähteneet liikkeelle ja minkälaisia kavereita hän oli koulussa tavannut. Minä kerroin omia juttujani ja siitä, kuinka olin jäänyt yksin asuttamaan tätä isoa taloa.

Aika riensi ja tuli aika, jolloin löylyhuone oli saunomislämpötilassa, joten ehdotin alakertaan siirtymistä saunaan. Otimme saunajuomat mukaan ja pukuhuoneessa riisuuduimme. Mirja oli ruumiinrakenteeltaan hoikka ja suht' pienen kokoinen, mutta ehdottomasti hän harrasti liikuntaa. Sen hänestä voi päätellä tuntematta tarkemmin. Itse kun on tällainen 46-vuotias kahden lapsen äiti, joka kyllä liikkuu ja yrittää pitää itsestään huolta, sitä kateellisena katselee nuorta vartaloa ja muistelee aikoja, jolloin oli itse "kiinteässä kunnossa".

Lauteilla keskustelumme soljui aiheesta toiseen löylyveden kihistessä kiukaalla. Muistin moneen kertaan ilmoittaa, että minua ei haittaa, vaikka pihallani vietettäisiin opiskelijaelämää, antaa mennä vaan.

- Ja ehdottomasti pitää sitten seisottaa niitä poikaystäviä tossa pihalla, että minäkin kerkeen ikkunasta tarkistaa, kuinka komeeta kollia sitä yökylässä käy, sanoin hymyillen ja vinkkasin silmää.

- Valitettavasti mun pitää tossa asiassa tuottaa sulle pettymys... Mää olen kato enemmän kallellaan tyttöjen suuntaan...

Oho, hetkeksi sydän pysähtyi... En tiennyt mitä sanoa... Että pitikin sitten ottaa pojat puheeksi... (Hölmö minä hölmö.)

- Ai jaaa, no tota, ei kai siinä sitten... Joo, niin, kyllä siellä tyttöjäkin saa yökylässä käydä, ei siinä mitään. Miten vaan tykkäät, sopersin hämilläni.

- Ei kai sua haittaa?

- Mikä?

- No että mä oon lesbo.

- No eiii, mikäs siinä... Miten se nyt mua haittaisi... Eii ollenkaan, ei.

- Moni vaan pitää meitä kuvottavina eikä voi sietää... Minäkin nyt sitten menen kertomaan sen viinipäissäni tälläin töksäyttäen... avoin kun olen.

- No mikäs siinä, onhan maailma paljon suvaitsevampi nykypäivänä... Silloin kun olin nuori, eihän tuollaista voinut sanoa... Meno oli silloin sellasta, että jos sitä joskus tuli ajatelleeksi tuollaisia ajatuksia, niin sitä melkein piti itseäänkin hulluna... Onhan se tietenkin ihan luonnollinen asia... ja kiva, että nykynuoriso osaa olla avoin noissa asioissa... Jos ei niitä kokeile, niin ei tietenkään tiedä, mistä jää paitsi...

Puhua pölpötin asioita, joista en edes tiennyt; en osannut suhtautua asiaan. Selitin ja yritin puhua jotain suvaitsevaa ja ymmärtää ja sitten taas paikata puheitani, etten vaan säälisi...

- Oliko silloin sinun nuoruudessa mitään tyttöjen välistä kikattelua tai hiplaamista? Mirja kysyi kirkaalla äänellä aivan luontevasti.

- No ei... Tai no joskus peuhattiin tietenkin ja pojista puhuttaessa harjoiteltiin pussaamista tyttöjen kesken, mutta ei mitään sellasta... Vaatteet pysy päällä aina. Eihän sellasta kehdannut edes ehdottaa... Kielenkin piti pysyä omassa suussa pussatessa...

- Niin, siis ihan normaalia teinityttötouhua.

- Niin... On se vähän sääli, kun ajattelee, että silloin nuorena olis voinut kokeilla kaikkea... mutta kun se aika silloin oli niin rajoittunutta noissa seksiasioissa. Nyt kun on vähän vapaampaa, niin ei tälleen vanhempana enää silleen viitti... On teillä nykyajan nuorilla ainakin noissa asioissa hieman helpompaa!

- No miksi ei, jos vaan vähänkin kiinnostaa? Mikä sinuakaan pitää kiinni? Anna palaa, nauti elämästäsi nyt kun vielä voi, Mirja rohkaisi.

- No niin tietenkin pitäisi, mutta sitä on jotenkin niin ulkona kuvioista... ja mistä tässä nytten ittelleen tyttöystävän löytäis, kun ei miehiäkään ole moneen vuoteen näkynyt, sain sanotuksi, heitin löylyä kiukaalle ja nostin katseeni Mirjaan, joka oli siirtynyt lauteille pitkittäin selkä päätyseinää vasten, jalat minua kohti koukussa, polvet hieman harallaan. Hänen nuori hikinen vartalonsa häpeilemättä ilmaan mitään estoja siinä, silmät sädehtien, hymy huulilla... Tunsin ajankulun hidastuvan, kunnes tunsin nolon häpeän tunteen ja käänsin katseeni kiukaaseen nopein päänliikkein, tartuin löylykauhan varteen ja heitin kuupallisen vettä kiukaalle.

- Oletko sää koskaan ajatellut sitä? Siis oletko koskaan haaveillut naisten välisestä seksistä? Mirja kysyi hieman kiusoittelevalla, viettelevällä äänensävyllä.

- No onhan se tullut tässä yksin eläessä sekin mieleen, mutta ei silleen, että se keneenkään henkilöityis... Sellasia omia fantasioita tai jotain, sanoin aika alakuloisesti. En niinkään halunnut enää jutella koko aiheesta enkä oikein kehdannut katsoa Mirjaa, jotten jäisi tuijottamaan hänen sulouttaan.

- Haluaisitko sinä kokeilla?

- Täh?

- Niin että haluaisitko kokeilla, mun kanssa–

- Sun kanssa, sanoin keskeyttäen Mirjan puhumisen. - Sun kanssa... Sinähän olet nuori tyttö ja minä vanhempi nainen, yli puolet vanhempi nainen... Miten sinä nyt tommosta...

- No mun mielestä sinä olet kaunis, mukava ja aika haluttavan oloinen nainen. Mun mielestä olisi mukavaa vähän leikkiä... mutta tietenkin jos sä et halua. Ajattelin vaan, kun puhuit silleen... että vois vaikka kiinnostaa... vai etkö halua minun kanssani... Anteeksi... Mirja sanoi lopun vaimeasti.

- Olet aika kaunis tyttö, sinulla on kaunis vartalo ja tuntuu aika kiusoittelevalta, kun olet siinä tolleen...

Mirja oli avannut polviaan jo aika haralleen kantapäät yhdessä. Koko reisien sisäpinta kimmelsi hikipisaroista avoinna silmieni edessä. Hartialinja hyvässä ryhdissä, rinnat kiinteinä ja estottomasti esillä. Hän oli jumalattoman hyvä näky...

- No haluasitko sinä...

Mirja siirtyi lauteella istumaan jalat alemmalla tasolla ja siirtyi ihan viereeni kiinni, otti käteni käteensä ja sanoi:

- Ei sun tarvi tehdä mitään minulle, jos minä saan tehdä hyvää sinulle...

Hän katsoi minua silmiin, vei käteni rintansa päälle... En vastustellut ollenkaan ja tunsin hänen kiinteän rintansa sekä kivikovan nännin kämmenpohjassani. Tein pienen puristusliikkeen sormillani, joka rohkaisi Mirjaa päästämään kädestäni. Voi luoja, mitenkä hyvältä tuntui tuon kauniin tytön rinta kämmenelläni! En ollut moksiskaan, kun hän siirsi kätensä sisäreidelleni. Avasin jalkojani erilleen miltei automaattisesti, jotta tuo nuori tyttönen pääsisi minuun paremmin...

Hän katsoi minua silmiin ja lähestyi minua. Nuo pienet ohuet huulet kohtasivat omani, turpeammat huulet ja suutelimme intohimoisesti... Voi luoja, kuinka hyvältä tuo pieni suu tuntui! Moneen vuoteen kunnon suudelma ja tällaisessa tilanteessa...

Mirja vetäytyi hieman ja ohjasi jalkani ylälauteille. Siirryin selkä vasten päätyseinää, jalat haralleen, syli auki vastaanottamaan tuon ihanan nuoren naisen hyväilyt. Suljin silmäni ja nautin niistä miljoonista suudelmista, mitkä rintani sai tuntea; nautin niistä ihanista sormista, jotka kajosivat kaikkein pyhimpääni. Ja se kieli, joka ahnaasti kävi häpyhuulten, pillureiän ja ahhh, sen klitoriksen kimppuun niin, että räjähdin suureen orgasmiin, ettei mikään voi sitä selittää... Oli kuin kaikki ne yksinäiset vuodet olisi kerralla korvattu, niin jumalattoman hyvältä se tuntui...

Olin aivan pyörryksissä. En osannut edes nauttia niistä jälkihyväilyistä, suudelmista, jotka sain vielä tuntea... Mirja sylissäni hymyili, katsoi minua silmiin ja suuteli...

- Minä tykkään teistä vanhemmista naisista... Siitä lähtien kun ensi kerran tulin katsomaan asuntoa, tiesin, että haluaisin rakastella kanssasi. Ja kiitos siitä, että sain...

- Kiitos teille, pikkuneiti, siitä, että minä sain... Olen isosti velkaa ja odotan innolla, että pääsen maksaamaan velkani...

- Mites jos mentäisiin suihkuun... Saat pestä minut, joka puolelta ja hyvin. Sillä saat velkasi kuitattua.

- YES!

Kuinka onnellinen olinkaan, että tulin vuokranneeksi tuon asunnon tuolle tytölle!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.