Ensimmäisiä seksikokemukseniani. Jatkoa 2

Bammse Seksiä Eläimen Kanssa
27.02.2018
34315 näyttökertaa
0 kommenttia
4.12
Viisitoistavuotis synttärini ja kesän merkittävin muutos oli, etten pitänyt housuja jalassa Kypen kanssa touhutessa. Montakertaa Kypen päällä ollessa sen kullinpää käväisi pimppini sisällä, joskus taisi keretä melkoisen syvälle ennenkuin ehdin saada sen ulos.

Samana kesänä perheemme eläinseksi jutut laajeni. Oikeammin sain tuolloin tietooni vanhemman veljeni touhuista. Menin keräämään kananmunia, huomasin navetan oven olevan raollaan, jota hieman ihmettelin. Mahduin siitä puikahtamaan sisälle navettaan, jossa muutaman metrinpäässä olevassa vasikkakarsinassa seisoi vanhin veljeni vasikan edessä. En heti nähnyt mitä oli tekeillä, vaan vasikan kääntyessä näin koko touhun. Veljeni kulli oli vasikan suussa jota se himokkaasti imi. Välillä kulli luiskahti kokonaan ulos jota toinen vanhempi vasikka myös yritti saada suuhunsa. Veli työnsi sen turvan sivuun, todeten jotain sen vuoron kohta tulevan.
Katselin touhua hölmistyneenä samalla kun tilanne alkoi muuttua. Veli käänsi isomman vasikan takamusta itseensä päin ja työnsi pari sormeaan sen pimppiin, jolloin vasikka notkisti selkäänsä ja käänsi häntänsä sivulle. Veli vetäisi kullinsa ulos pikkuvasikan suusta ja laittoi sen suuremman vasikan pillun huulille ja alkoi painaa sitä sisälle. Samalla veli puristeli vasikan selkärankaa vähän lonkkien etupuolelta jolloin vasikka alkoi notkistamaan selkäänsä vieläkin enemmän. Veljeni kulli oli juurta myöten vasikan pimpissä. Olin juuri aikeissa lähteä vähin äänin tilanteesta pois, kun veljeni käänsi päätään ja samalla huomasi minut. Salaman nopeasti se vetäisi kullinsa pois vasikan pimpistä ja alkoi hätääntyneesti sopertaa . .minä . . äh . . olethan . . . . sinäkin . . . . Kypen kanssa,. . . .
- Älä hermostu, en minä kerro tästä kellekkään. Olin varmaan yhtä säikähtänyt ja noloissani kuin veljenikin.
- Tuntuiko se hyvältä, sain viimein kysyttyä.
- Mikä, siis . . . .tuota tuoko. . . .
- Siis molemmat, tuo vasikan pimppi ja se kun tuo toinen imi sinua?
- Huh ääh joo . . . .molemmat . . . .tuntu, entäs Kypen kulli pillussasi?
- Sinäkö . . . oot nähny kun . .?
- Montakin kertaa, viimeksi Kypen kulli kävi melko syvällä pillussasi. Miks et antanut sen mennä kokonaan sisälle kun selvästi tykkäsit siitä?
- Kuten sinäkin tuosta vasikasta?
- Joo kyllä se tuntuu hyvältä, varsinkin kun ne ovat pieniä niin ne imee pehmeästi. .
- Olet siis jo . . . .
- Monta vuotta, mitäpä tuota enää sinulta peittelee kun sinäkin jo olet ollut vaikka kuin kauan Kypen kanssa.
- Oletko kokoajan katsellu?
- No en vaan Katri kerto siitä ja yllytti, että naisin sinuakin.
- Eeeeih ei voi olla, miks se on kertonut? Voi hitsi.
- Oletti kait, että olen tiennyt alusta saakka kun sanoin sille, että oon kyllä nähnyt kun oot peuhannut koiran kaa.
- Ja sinä Katrin kaa, just joo.
- Onhan Katri ollut muittenkin poikien kanssa, sinäkin voisit.
- En varmasti
- No miksi et, siinähän sinäkin saisit. Vai onko Kype jo alkanut nussia sinua?
- No EI ja nyt kyllä lopetat ja häivyt siitä. Tai jatka vaikka noitten vasikoitten naimista.

Samalla lähdin navetasta. En mennyt kuitenkaan kauaksi, hiippailin navetan toiselle puolelle josta pääsin näkemään noudattiko veljeni kehoitustani.
Kylläpä vain. Kerkesin juuri näkemään kuinka velipoika painoi kullinsapään saman vasikan pillun huulille mitä se jo aloitti panna kun touhu keskeytyi.
Vasikan selkä köyristyi veljeni työntyessä syvemmälle sisään sen pilluun. Yllätyin miten himokkaalta näytti katsella kun nuori mies nai vasikkaa, tuntui jopa luonnolliselta touhulta. Veljeni alkoi lykkiä yhä tiheämmin munaansa vasikan pimppiin ja kohta hän kallistui vasikan selän päälle. Veli makasi paikoillaan varmaan minuutin tai kauemminkin, sitten vähän kohottautui ja teki muutamia nussimisliikkeitä ja tarrautui vasikan lonkkiin, joista veti itseään tiukemmin vasikan takapuolta vasten. Näin kuin veli puhalteli ja näytti huohottavan. Tajusin kyllä velipojan kullin ruiskivan siemeniä vasikan pimpin sisälle. Velipoika silitteli pitkään vasikan kylkiä ennen kuin vetäytyi siitä irti. Kerkesin nähdä vilaukselta velipojan kiiltelevän mulkun hänen poistuessa karjakeittiön suuntaan.
Minulle tuli myös kiire ja lähdin juoksemaan aittaani. Sinne päästyäni huomasin miten voimakkaasti olin kostunut. Housuni olivat haaroista aivan märät. Housut alas, nyt oli aivan pakko sormettaa kaksin käsin pimppiäni. Huhhuh, olihan näky, miksikähän tuo oli niin himoittavaa katsella. Eläinseksi, sitähän tuo jos mikä on, kuten on minun ja Kypen välisetkin touhut.

Seuraavana viikonloppuna veli tuli aittaani ja keskustelumme tietysti meni melko pian seksiasioihin. Utelin tietenkin miltä vasikan naiminen tuntui ja tietysti veli kyseli Kypen ja minun touhuista. Tulin kertoneeksi kuinka olin ottanut Kypen kullin suuhun ja antanut sen ruiskia nesteitään sinne.
- Kerrohan nyt miltä ne vasikat tuntuvat.
- Tarkotitko siis kun nussin vasikkaa . . äääh . . .siis oikeesti sen pimppiin?
- Lähinnä sitä, johan kerroit kuinka IHANASTI se osaa imeä ja miten hyvältä se tuntuu.
- Tuntuuhan se. . . aluksi kun samalla jännitti niin kovasti, että vapisutti. Vasikan pimpissä on yks jännä kohta jota ei ole naisilla . . tai siis tytöllä.
- Mikä se ihmetys on?
- Siellä syvemmällä on kuin joku lihas joka alkaa sykkiä kullin ympärillä, aivan kuin se yrittäis lypsää kullia.
Eli veli "kuulosteli" tuota lypsämistä kun makasi niin kauan vasikan selässä paikoillaan silloin siellä navetassa

- Ootko sinä jo ottanut joltain pojalta suihin, veli keskeytti ajatukseni jotka harhailivat navetan tapahtumissa.
- No en, eikä nyt ole vielä mielessäkään ottaa
Veli alkoi kinuta ottamaan häneltä suihin, voisit opetella, olisi se minustakin mukava kokeilla.
- On kait Tarja sinua imenyt?
- Joo jonkun kerran vähän, vaan ei oo ottanut . . . niinkun loppuun asti suuhun . . . vielä kertaakaan.
- Eli ei oo antanut sinun laueta suuhunsa. Miks ei?
- Ääh en tiedä. Ota nyt sinä kunnolla loppuun asti. Kato nyt miten terhakasti se seisoo, ihan pakottaa sitä. Tee mullekkin sama mitä oot Kypen kullille tehnyt.
Nyt vasta huomasin, että veli oli ottanut kullinsa esille ja aukaissut sepaluksensa. Pystyssä jököttävä kulli sai kieltämättä nivusissani aikaan kihelmöintiä.
- Huhhuh . . .sulla tosiaan seisoo. . . . ompa se iso . . . uskallankohan .. . . .
Olin jo varovasti ojentamassa kättäni tuota kiihottavaa kullia kohti, kun veljeni tarttui käteeni ja vei sen kullinsa päälle.
- Waauuh miten lämmin jä pehmyt käsi sinulla on. Runkkaa sitä samalla kun otat suihin joohan . . .

Nyt ei enää puheltu, painauduin alas ja upotin huuleni tuon jököttävän kullin pään ympärille. Onhan se niin erimuotoinen kuin koiralla, eikä tunnu ainakaan alkuun niin märältä, tosin koirahan ruiskii sitä kirkasta liukastusnestettään heti kun sillä kulli tulee esille karvatupestaan ja alkaa jypyttää.
Painoin huuleni reilusti terskan ympärille ja aloin imeskellä ja pyörittää kieltäni tunnustellen terskan reunoja.
Veljeni kallistuessa taaksepäin sängynpäälle laskeuduin itse lattialle kontalleen nojaten kyynärpäilläni sängyn reunalle.
Tuossa vaiheessa en edes ajatellut ottavani veljeltäni suihin. Imin miehen kullia ensimmäistä kertaa, tuntien paisuvan ja sykkivän kullin suussani. Nyökyttäessäni päätäni edestakaisin yritin samalla runkata kädelläni tuon kovaksi jäykistyneen kullin tyveä. Yninäni seasta kuului kurskahduksia ja välillä ööörkks kullin pään käväistessä nieluni suulla. Samalla tuntui kuin se olisi joka kerta antanut sinne pusun.
Painoin viimein käteni kullin juureen vetäen esinahan aivan taakse. Painoin päätäni alemmaksi ja alemmaksi yrittäen saada tuon jäntevän kalun mahdollisimman syvälle suuhuni.
Tahtomattani tuli voimakas yökkäisy ja nostaessani päätäni, pitkä kirkas limavana venyi kullin ja suuni välillä alkaen valua kullin vartta pitkin käteni selkämykselle ja kullin juuressa oleville karvoille. Eipä tarvitse ihmetellä mistä se kurskahteleva ääni johtuu ajattelin.
Samaa limaa oli vielä suussani liukastamassa tuon tylppäpäisen kullin uppoamista uudelleen suuhuni painaessani päätäni alemmaksi.
Tunsin sormien puristuvan pehmeällä otteella niskaani ja päälakeeni, alkaen työntää päätäni pystympään asentoon. Kulli pysyi kokoajan yhtä syvällä suussani,
pääni oli nyt reisien välissä ja kullilla oli suora yhteys nieluuni ja sen takana odottavaan kurkkuun saakka.
Auoin suutani auttaakseni tuon himoitsemani patukan entistäkin syvemmälle. Kullinpää tärisi nieluni suulla, itse tunsin täriseväni joka solullani . . .öök köhhh...ja limaa pursusi lisää suustani. Paine nieluani vasten kasvoi ja alkoi tuntua kuin osteri olisi uppoamassa nieluuni . . . antoiko nieluni periksi vai hoikentuiko tuon kullin pää oookrrr kuului voimakkaana yninäni ylitse samalla kun se tapahtui. Terska ohitti nielun ja huuleni painautuivat pehmeään kumpuun kullin juuressa poskieni puristuessa reisien ja kullin väliin.
Sanamukaisesti kurkussani tuntui kuin sydämeni olisi noussut sinne sykkimään. Terska, tuon kullin pää siellä tietysti sykki sylkien samalla lastiaan syvälle nieluni syvyyksiin.
Jossain vaiheessa olin tunkenut käteni kannikoitten alle vetäen sieltä itseäni voimakkaammin veljeni nivusia vasten. Kynteni olivat varmaan uponneet syvälle kannikoihin. Ylempää kuului ähinää ja voihketta, molempien nytkähdellessä enimmän tärinän pikkuhiljaa laantuessa.

Veljeni oli ilmeisesti noussut istumaan koska ylettyi sivelemään selkääni ja kylkiäni.
Yllättäen tuli mieleeni näkymä navetasta veljeni sivellessä vasikan selkää ja kupeita kullin ollessa juurta myöten vasikan sisällä. Muistin veljen kuvauksen vasikan pillusta kuinka se supistelee ja samalla huomasin jo itse nieleskelevän. Tuntui kuin olisin antanut veljelleni sähköiskun, kädet alkoivat kouristella kupeitani ja veljeni nylkytti lyhyttä liikettä päätäni vasten huohottaen ja voihkien kuuluvasti. Kulli sykki voimakkaasti syvällä nielussani. Tärisin kuin horkassa, käteni puristuivat yhä voimakkaammin kannikoiden ympärille. Purin varmaan liiankin kovaa kullia, koska tunsin jossain vaiheessa peukalon suussani ja painavan leukaani alaspäin.
Ajantaju katosi. Kaikki lihakseni olivat kuin hyytelöä.
Nieluni täyttänyt kulli oli pehmentynyt ja vetäytyi hyvin hitaasti pois. Kulli muljahti nielustani kuin se olisi sylkäissyt sen suuhuni, vastauksena kulli sylkäisi kevyen pehmeästi pikkulastin spermaa suuhuni kiitokseksi.
Taas tuli uusi makukokemus joka selvästi erottui sylkeni seasta. Varmasti johtui paljon tilanteesta missä tuon ensimmäisen sperma aistimukseni tunsin, en edes tarkkaan muista miltä se maistui, muistan vain, että se kiihotti valtavasti. Totta kait nielin sen sinne muun sperman mukaan, joka oli aiemmin makuhermoni ulottumattomissa uponnut syvälle nieluuni.
Viimein kulli luisui ulos suustani, olin niin voipunut, että kallistin vaan poskeni tuon kurttuiseksi kasaksi kutistuneen kullin päälle ja jäin voipuneena makoilemaan paikalleni. Veljenikään ei jaksanut enää hyväillä minua, jota kyllä olisin "kuunnellut" sillä hetkellä lisääkin.

Taisimme molemmat hetkeksi nukahtaa. Olo oli edelleen raukea, eikä olisi millään jaksanut, eikä kehdannut nousta, luonto kutsui kuitenkin piipahtamaan ulkona. Vähän venytellen sain puettua kesämekon ylleni ja lähdin ulos veljeni jäädessä retkottamaan sängylle jalkojen ollessa edelleen lattialla.
Käväisin aitan päädyssä kyykkypissalla. Mieleeni juuri kerkesi tulla koirani Köpi, kun se ilmestyikin ladon oven alta näkyviin ja juoksi luokseni ja samaa vauhtia sukelsi mekkoni helman alle nostaen kuononsa heti haaroihini. Köpi taisi keretä muutaman kerran lipaista kielellään pimppini seutua ennenkuin peräännyin irti koirastani.
- Ei nyt, ei. Sitten myöhemmin, juttelin hiljaa koiralleni ja kävelin aitan ovea kohti.
Veljeni tuli ulos aitasta ja sanoi käväisevänsä nurkantakana.
Aitassa Köpi pyrki vimmatusti jalkojeni väliin, en kuitenkaan voinut sitä sinne päästää, veli tulisi aittaan minä hetkenä hyvänsä.
Sain Köpin asettumaan makuulle lattialle juuri kun ovi aukesi ja veli tuli aittaan.
- Noh, eikö Köpiä kiinnostakkaan, veli kujeillen totesi.
Tietäisitpä kuinka kovasti, tuumailin mielessäni. Veli tuli aivan viereeni istumaan laittaen kätensä harteilleni.
- Nukuttaisko ensiyö yhdessä, aneli veljeni jo vakavammalla ilmeellä.
Oikeastaan olin tuota mielessäni toivonutkin ja odottanut äskeisen tapahtuman jälkeen. Vastasin kuitenkin;
- Onkohan se ihan viisasta?
- Siitä en tiedä, varmaan ihan mukavaa ja valtavasti tekis mieli.
- Siis mitä tekis mieli?
- Nukkua sinun vieressä.
- Eikö muuta?
- Sitähän ei tiedä mitä yöllä mieleen juolahtaa, alkoi veljeni taas kujeilla.

Köpi valpastui seuraamaan touhujamme kun riisuuduimme ilkosilleen veljeni kanssa. Yritin veljeltä salaa katsoa koiraani tuimasti ja heristin sormeani. Köpi tuntui alistuvan osaansa heilauttaen häntäänsä ja painaessaan päänsäkkin aitan lattialla olevalle matolle.
Pujahdimme veljeni kanssa saman peiton alle. Asetuimme naamat vastakkain kyljellemme veljeni alkaessa sivellä kylkeäni. En tiennyt mihin käteni laittaisin, tilanne jännitti niin vietävästi. Halutti ujuttaa käteni suoraan hapuilemaan veljeni kullia, en kuitenkaan rohjennut. Taas velipoika vanhempana otti ohjat käsiinsä kongreettisesti, ohjaten käteni puolikovana odottavalle kullilleen. Otin kevyellä otteella kullin käteeni ja aloin hitaasti liikutella esinahkaa terskan päällä.
Veljeni hamutessa huulensa huulilleni puristui sormeni tiukemmin nopeasti kovenevan kullin ympärille.
Silmiini jo hiipunut uneliaisuus kaikkosi viimeistä rippua myöten tiehensä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.