Ensimmäisiä seksikokemuksiani

Bammse Seksiä Eläimen Kanssa
10.02.2018
48010 näyttökertaa
0 kommenttia
4.41
Aivan alkuhetket, jolloin huomasin mielihyvän tunteen, kun sormeni eksyivät sivelemään pientä pimppiäni muistan jotain 6 - 7 vuotias olleeni. Alun silloin tällöin hapuiluni sormellani pimppini huulilla ja pikku klitoriksen pyörittelystä. kehittyi viimein päivittäinen rituaali siten, että jo alakouluaikaan piti koulupäivänkin kuluessa vessassa sormittaa.

Myöhemmin hiukan yli kymmenvuotiaana oloin käyttää erilaisia esineitä joita työnsin jonkun verran sisälleni. Muistan tykästyneeni porkkanoihin. Ne kun pesi lämpimällä vedellä ja harjasi karkealla harjalla tuli niitten pinta jotenkin samenttimaisen liukkaiksi, samalla ne tuntuivat lämpimiltä sisälläni. Orgasmista en tuolloin tietänyt vielä mitään. Ensimmäinen orgasmi tuli erikoisella tavalla, enkä sen koettuani edes tiennyt mitä minulle tapahtui. Oli vain erittäin erikoisen hyvältä tuntuva tapahtuma mikä värisytti koko kehoani.

Tämä tapahtui keväällä ollessani vielä neljätoista vuotias, pari kuukautta.
Olin saanut edellisenä kesänä synttäri lahjaksi koiranpennun. Siitä lähtien olimme lähes jatkuvasti yhdessä kun se vain oli mahdollista.
Tuona sateisena lauantaipäivänä olimme heinäladossa ja tapamme mukaan mylläsimme heinien päällä. Jossain vaiheessa koirani jäi minun alle siten, että sen etu- ja takajalat olivat kupeillani. Hetken olimme paikallaan päällekkäin. Koirani Kype koukisti selkäänsä, jolloin haaraväi painautui minun haaraväliäni vasten. Samalla hetkellä Kype alkoi nopeammin ja nopeammin nylkyttää itseään nimua vasten ja tunsin kuinka joku kova painautui pimppiäni vasten liikkuen samalla ylöspäin hangaten ihanasti klitoristani. Vaistomaisesti painauduin vain alemmaksi jolloin koira sai entistäkin voimakkaammin hinkattua tuolla ihme "kapulalla" pimppiäni. Koirani voimakkaat nostot pomputtelivat peppuani sen takajalkojen välissä pimppini ottaessa vastaan jokaisella nostolla tuon mahtavalta tuntuvan kovan kapulan välissämme.
Viimein koira alkoi rauhoittua, minä olin aivan extaasissa ennen kokemattoman tunteen kouristellessa kehoani.
Viimein kohottauduin koiran päältä. Tunsin kuinka kroppani vieläkin värisi. Ensimmäisenä huomasin Kypen vaaleitten vatsakarvojen päällä lepäilevän punaisen pitkän pötkylän. Sen tyvessä oli lähes nykkini kokoinen kaksiosainen pallukka. Kype läähätti selällään ja tuo pötkylä nytkähteli tasaisin välein ruiskauttaen nestettä vatsakarvoilleen. Tuo on siis koiran kulli. Olinhan kuullut tuon sanan pojilta jo jos kuinka monasti niitten kuvaillessa omia muniaan. Isälläkään ei ollut noin suurta, ainakaan kun olen sen saunassa nähnyt.
Uskaltaisikohan tuota koskea. Kurkotin varovasti kättäni ja kosketin etusormellani tuota punaista sykkivää elintä, joka eli kuin omaa elämäänsä maatessaan noitten vaaleitten karvojen päällä. Kype ei reakoinut mitenkään kosketukseeni. Niinpä uskaltauduin sivelemään tuon uskomattoman ison elimen pintaa, pyöräyttäen muutaman kerran tuota suippoa sipukkaa tuon kullin päässä. Silloin samalla ruiskahti tuota lämmintä nestettä kämmenkuppiini joka valui rannettani pitkin heinien sekaan.
Kype kohotti päätään ja katseli ihmetellen. - Mitä sinä haluat? kysyin koiraltani ja kun se ei osaa puhua Kype näytti. Taivutti itsensä siten, että ylettyi nuolemaan munaansa. Välillä tuo suippo munan pää oli koiran kielen päällä jolloin sen päästä ruiskahtelevat nestesuihkut lensivät suoraan koiran nieluun saakka.
Kype kallistui takaisin selälleen ja jäi katselemaan minua. - Et kait tarkoittanut, että minäkin nuolisin sinun . . .
Ei, eihän se ole mahdollista . . . samalla kun tunsin kuinka jo kumarruin tuota ihmetystä vasten. Kun koiran vatsakarvat tuntuivat poskeani vasten oli jo sormeni kietoutuneet tuon kostean punaisen kalun ympärille ja samalla huuleni avautuivat, kohosi tuo suippo nesteitään suihkiva koiran kulli kohti avointa suutani. Suihkaukset tulivat kuin veljeni vesipyssystä mennen samalla voimalla nieluni perukoille ennättämättä antaa suuhuni juurikaan makuelämystä. Mikään ajatus ei ohjannut tuossa vaiheessa toimintaani, vein suuni lähemmäksi tuota suihkulähdettä ja samalla tunsin puristavani huuleni tuon punaisen kalunpään ympärille.
Nyt suihkaukset tuntuivat kitalaessani, kielelläni ja nielussani. Samalla maistoin tuon jumalaisen maun, ennen kokemattoman, en edes miettinyt silloin miltä se maistoi, koska se maistoi kaikelta siltä jota en ennen ollut kokenut. Ainut jonka tajusin, se ei maistunut siltä mitä pelkäsin; samalta kuin koiran pissa haisi.
Tuntui, että nielin tuota elikriisiä monta lasintäyttä. Viimein kohottauduin ja huomasin kuinka paljon tuo punainen kulli oli pienentynyt. Muutama sipaisu kädelläni ja hups - kuin taikaiskusta se katosi tuonne karvatuppeen mistä se oli tullutkin.

Vasta nyt huomasin kuinka märkänä minun lenkkihousuni etumus oli, samoin kuin lahkeet reisieni sisäpinoilta. Tuonkin on täytynyt tulla Kypen munasta.
Kypekin kohottautui ja alkoi nuolla vatsaani, se todella kutitti. Samalla Kyke meni alemmaksi ja kieli lipoi verkkareitani juuri pimppini kohdalta. Voi että se säväytti. Olin jo vetämässä housunkaulusta alemmaksi, muuta siihen se jäi. En uskaltanut antaa tuon innokkaan koiran nuolla pimppiäni. Koira nuoli housujani enemmänkin kastellen niitä lisää kuin kuivaten.

Viimein laitoin Kypen juoksunaruun ja livahdin itse aittaan. Vaihdoin uudet vaatteet ylleni ja menin säkyyn selälleen miettimään mitä oikein tapahtui. Kiinnosti eniten se valtava tunne minkä olin kokenut Kypen nylkyttäessä itseään vasten haarojani.
Tästä pitää uskaltaa kysyä yhdeltä tyttökaveriltani joka on minua muutaman vuoden vanhempi.

Sunnuntaiaamuna mennessäni sisälle pirttiin, tuntui kuin kaikki olisivat olleet katsomassa viimeöistä touhuamme heinäladossa. Toisaalta teki mieli hihkaista miten mahtavan tunteen Kype teki minulle viimeyönä.
Aamupalan syötyäni sanoin lähteväni käymään koulukaverini luona. Tuolloin ei ollut kännyköitä joten jouduin odottamaan, että voisin soittaa, ettei olisi muita kuulemassa.
Varmistin soittamalla kaverini kotonaolon ja sovimme mihin hän tulisi minua vastaan.
Kävin hakemassa Kypen mukaani ja lähdin pyörällä ajamaan ystäväni luokse Kypen juostessa pyöräni vierellä. Ehdin ensin paikalle ja tunsin kuinka märältä tuntui jalkovälissäni. Satulan etureuna hankasi mukavasti pimppiäni josta tuli viimeöinen peuhaaminen Kypen kanssa mieleeni.

Pian ystäväni tulikin ja esitin, että jättäisimme pyörät tähän mentäisiin jalan vähän matkan päähän jossa olisi kiva paikka jutella rauhassa. Juttelimme kävellessämme niitä näitä.
Perille päästyämme asetuimme lähes vierekkäin painauman rinteeseen jolloin olimme kuin isolla sohvalla. Kype tuli sopivasti meidän keskellemme.

Aloin arasti kertoa mitä olin kokenut viime yönä.
- Miten sinä sait sen aikaiseksi? ystäväni kysyi, oliko sinulla poika aitassa?
- Ei ollut, olin heinäladossa
- Siis pojan kanssa?
- Ei vaan Kypen
- Koiran kanssa? Mitä te touhusitte?
Sitten siinä vaan kiihkoissani kerroin suurin piirtein mitä oli yöllä tapahtunut. Ystäväni oli välillä kauhistuneen oloinen ja välillä hämmästynyt.
Kun lopetin, ystäväni sanoi:
- Wau, sinä olet saanut eka orgasmisi.
- Mikä se on? kysyin takaisin.
- Se on sellainen seksuaalisen nautinnon huipentuma. Voi että sinä pääsit kokemaan sen noin nuorena. Vähänkö oon kade. tuumasi minua vuosia vanhempi läheinen ystäväni. Kype saisi antaa minullekkin sellaisen "kyydin" ystäväni totesi.
- Haluaisitko kokeilla? Silloinhan varmistuisit sainko minä sen orgasmin, jos sinäkin sen kokisit.
- Vaan haluaako Kype minun kanssa telmiä samoin kuin sinun kanssasi?
- Telmitään yhdessä ja jää sinä Kypen päällle. Samalla aloin rapsutella Kypen etujalkojen välistä ja Kype yllättäen kellahtikin selälleen levittäen takajalkansa levälleen.
- Nythän Kype on siinä asennossa, laskeudu vaan tähän kontalleen Kypen päälle.
Ystäväni asettuessa varovasti kontalleen painoin hänen takamustaan alemmaksi jolloin se painautui Kypen alavatsaa ja nivusia vasten. Kype ei reakoinut mitenkään, jolloin pyysin ystävääni hiukan liikkumaan edestakaisin siinä Kypen päällä. Hän aivankuin hinkkasi vatsaansa ja nivusiaan Kypen vastaavia paikkoja vasten ja silloin alkoi tapahtua. Nyt sain sivusta seurata kun Kype alkoi nylkyttää Tarjan nivusia vasten takamustaan. Yllätyin kun Tarja alkoikin vastailla Kypen nylkytykseen painelemalla lantiotaan Kypen nivusia vasten.
Kohta Tarja alkoi voihkia silmät kiinni ja välillä värisytti lantiotaan sivuttain ja samalla vetäisi mekkonsa helman ylemmäksi jolloin paljastui Tarjan vaaleat pikkarit jota vasten esiin tullut Kypen punainen elin hinkkasi. Näin kuinka hetkessä nuo pikkuhousut tummuivat kostuessaan.
Kype tikkasi kuin ompelukone altapäin päällään olevaa vaaleaa ohuen housun peittämää pimppiä ja vaaleaa vatsaa. Viimeyönä ensimmäistä kertaa näkemäni pallukat alkoivat kasvaa tuon paisuneen punaisen elimen tyveen. Näin lähietäisyydeltä kuinka koirani kulli kasvoi ja turposi samanlaiseksi kiihottavan näköiseksi koiran kulliksi jonka viime yönä olin nähnyt. Nyt tuo sama ihme kasvoi silmieni edessä ja hinkkasi ystäväni Tarjan pimppiä ohuen pikkuhousun kankaan erottaessa niitten kosketuksen toisistaan.
Tarja voihki yhä äänekkäämmin ja painautui yhä voimakkaammin Kypen nivusia vasten ettei Kype juurikaan päässyt enää liikkumaan vaan jo paljon rauhallisemmin koukisti takamustaan Tarjan nivusia vasten.
Viimein Tarja lyyhisti Kypen päälle ja huohotti raskaasti, aivan kuten minäkin viime yönä.
Aloin silitellä Tarjan selkää ja hiuksia.
- Saitko sinäkin nyt sen? kysäisin ja Tarja vain nyökkäili ja kohta sai sanotuksi,
- Koirasi tosiaan osaa antaa naiselle orgasmin, valtaisan orgasmin huhhh
Pitkään vaan hyväilimme toisiamme kunnes Tarja nousi Kypen päältä. Kype taas nuolaisi kullinsa päätä ja jäi selälleen lekottelemaan.
En voinut vastustaa tuota sykkivää kullia ja menin samanlailla kuten yölläkin Kypen vatsan päälle ja otin sen kullin pään suuhuni.
- Mitä sinä teet? Tarja lähes hihkaisi
- Tämä maistuu kiihottavalta, huomasin viime yönä.
- Ihan tosiko?
- Tule ja maista
Tarja näytti epäröivältä, vaan kuitenkin painoi päänsä alemmaksi ja lähestyi tuota pystyyn nostamaani koiran kullin päätä josta ruiskahteli harmahtavaa nestettä.
Juuri sopivasti kun Tarjan avoimena oleva suu oli lähestymässä tuon kullin suippoa kärkeä, siitä ruiskahti iso ryöppy tuota harmahtavaa nestettä suoraan Tarjan suuhun. Tarja oitis vetäytyi ja samalla nieleskeli suuhunsa tulleen nesteen yllättyen itsekkin miksi nieli sen, ettei sylkenyt pois.
- Huh, olipa annos, Wau olihan se voi . . . ja samalla Tarja kumartui ja painoi huulensa tuon suippopäisen koiran kullin ympärille upottaen sen syvälle suuhunsa. Näin Tarjan tekevän nielemisliikkeitä liikuttaessaan päätään edestakaisin upottaen tuon punaisen kullin yhä uudelleen ja uudelleen suuhunsa.
Kohta Tarja kohottautui istumaan ja siveli suustaan valuvaa nestettä kämmenselkämyksiinsä.
- Ota nyt sinäkin kun sitä näkyy vieläkin tulevan, Tarja sanoi ja osoitti Kypen sykkivää kalua.
Ennenkuin kerkesin tehdä mitään Tarja tarttui ranteeseeni ja vei käteni koiran kullin päälle.
- Ota se suuhusi ja ime tuota kiimanestettä.
Niin huomasin kuinka nostin Kypen kullin pystyyn ja kumarruin ottamaan sen suuhuni. Ensimmäinen ruiskaisu meni osaksi kaulalleni kun upotin tuon sykkivän kalunpään suuhuni. Tuntui samalta kuin viimeyönä pääni ollessa Kypen vatsakarvojen päällä ja tämä samainen kulli sykki suuhuni nesteitään.
Nyt liikutin päätäni kuten Tarja oli hetki sitten tehnyt. Suuhuni kertyi enemmän Kypen ruiskuttamaa nestettä mitä pytyin nielemään, joten kohottauduin ja pyyhin leualleni valuvia nesteitä pois kädelläni..
- Tuohan oli parempaa kuin pojilta suihin otto, Tarja tuumasi.
- Oletko sinä ottanut poikien kulleja suuhusi? kysäisinyllättyneenä
- Voi jo toissa kesänä. Tänäkeväänä nuorempi veljesikin tuli tyrkyttämään pippeliään, kun vanhempi veljensä oli kehunut kuinka hyvältä se tuntuu.
- Sinäkö olet koiraltasi ottanut suihin muttet veljiltäsi?
- HUHhuh voi että. Huokailin
- Leikkiä laskin, sinähän olet vasta neljäntoista ja silti olet melkein ollut koiran kanssa, jota minä en ole edes hoksannut miten hyvältä se voi tuntua.
- Miten niin melkein, olinhan minä samalla tavalla viimeyönä kuten sinäkin nyt?
- Siinä mielessä me molemmat olemme melkein ollut koiran kanssa, koska sen kulli ei mennyt meidän pimppiin. Sitten olisimme olleet jos olisimme olleet ilman housuja ja antanut sen upota pimpin sisään.
- Voisiko sen antaa mennä sinne?
- Miksikäs ei, aivan samoin kuin poikienkin pippelin.
- Huh oletko sinä . . .oletko sinä antanut . . .ottanut pojan pippelin pimppiin sisälle?
- Sinnehän sen kuuluukin mennä, voit opetella vaikka tuon koirasi kanssa, Tarja tuumasi. Kylläpä se kastelikin housuni tosi märäksi. Siltä onkin tullut melkoinen määrä spermaa, miten sillä riittääkin. Nyt vaan seuraavan kerran riisut rohkeasti pöksyt veke ja annat mennä - ujostelematta. Punastuin varmaan.
- vanhempi veljesi voisi oikeastaan opastaa sinua. Olen jo pari kertaa sille neuvonut miten tyttöjen kanssa ollaan. Käteni nousi poskilleni jotka olivat varmaan hehkuvan punaiset.
- Älä suotta ujostele. Kerron sitten myöhemmin lisää, minun oikeasti pitää kyllä nyt mennä.

Kotimatka meni kyllä etten ympäristöä huomioinut, niinpä nuorempi veljeni yllätti juostessaan kiinni meidät. Varmaan Kype hänet tiedostikin kun ei millään tavoin reakoinut hänen hihkaisuunsa.

Jo viikon päästä Kypen kanssa sekstaillessa olin ilman housuja, ennen kuin kerkesin miettiä miten yrittäisin saada käväisemään sen kullinpään sisälläni se olikin jo siellä. Tosin sillä samalla sekunnilla kohottauduin, estäen sen painumasta syvemmälle. Sen aika olisi myöhemmin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.