Hevosenmulkkua syvälle

The bigger the better Seksiä Eläimen Kanssa
04.08.2019
31140 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Ninna liikahti lähemmäksi upeaa otusta, joka katsoi häntä silmät kiiltäen. Siitä saattoi aistia kiihtymyksen ja syynkin Ninna arvasi. Tuo kiimainen elukka ei ollut saanut naarasta kahteen kuukauteen ja se oli sille ikuisuus. Normaalisti se sai työntää elimensä narttuihin lukuisia kertoja päivässä. Se pidettiin omalla laitumellaan suunnattoman seksivietin takia.
Tammojen piti saada olla rauhassa.
Oikeasti nämä eivät pistäneet uroksen loputonta seksinnälkää pahakseen, päinvastoin; varsojen hoito meinasi jäädä kun ne jonottivat saadakseen isoa kalua sisäänsä.
Ninna oli katsellut kerran. Pieni vaalea tamma pyrähti orin luo nostellen häntäänsä ja esitellen paikkojaan, se pyöritti peräpäätään houkuttelevasti ja tuoksui kiimalta tänne asti.
Välittömästi orin siitin pongahti tupestaan esiin. Ninna kauhistui. Tuoko etsiytyisi kohta pienen tamman aukolle ja survaisisi sisään voimalla.
Tamma levitteli jalkojaan malttamattomasti. Se näytti suorastaan kerjäävän sauvaa uumeniinsa.
Ori oli kaataa tamman kun hyppäsi koko painollaan sen selkään.

Ninna nojautui eteenpäin. Näky kiihdytti ja pillu tuntui elävän omaa elämäänsä. Tuntui, että sekin valmistui ottamaan sisäänsä valtavan elimen. Se ei mahtuisi, mutta se tökkisi klitorista taivaallisesti kun se etsisi tietä perille.
Jos pillu olisi yhtä märkä kuin nyt, terska kuorruttuisti kunnolla valuvasta limasta. Ninnan mieli loi yhä härskimpiä kuvia. Ne saivat sekä pillun, että persereiän supistelemaan niinkuin ei koskaan ennen.


Ori asetteli ylöspäin kaartuvan siittimensä reiälle. Yhdellä voimakkaalla liikkeellä se survaisi itsensä tammaan ja upposi puolta vartta myöten emättimeen. Ninna näki läheltä, että tamma vapisi. Ei pelosta, vaan siitä kuinka täynnä oli ihanaa elintä joka oli vasta puoliksi sisällä.
Ei tarvinnut kauaa odottaa kun otus työntyi perille asti koko varrellaan ja alkoi survoa itseään sisään ja ulos. Emätin näytti imaisevan elimen ja kietoutuvan tiukasti sen ympärille. Näki, että molemmat olivat haltioissaan, ori pienessä vitussa ja tamma täynnä juuri ja juuri sisään ahtautuvaa kyrpää.
Ninna vingahteli. Käsi oli hakeutunut itsestään pikkuhousujen sisään, mutta hän ei uskaltanut hieraista klitorista. Hän oli muutenkin tulla pelkästä ajatuksesta, että olisi kiimaisen orin alla...

Että jotenkin ihmeen kaupalla hän voisi ottaa sisäänsä tuota aisaa...

Se tökkisi häpyhuulia ja koettaisi tunkeutua ihmisvittuun, kireään ja kiimantuoksuiseen koloon. Orin nälkä olisi suunnaton. Hän hajottaisi kaikki paikat jos ei pääsisi painamaan tuotaa narttua nyt hetipaikalla.
Tällä lailla:

Kulli pysähtyi löydettyään kohteensa. Peto alkoi painamaan paksua mulkkuaan häpyhuulten välistä pillunreikää kohti. Se tiesi, että nyt oli tulossa nannaa.
Aukko antoi periksi vastahakoisesti. Sen omistaja sen sijaan toivotti pillussa etenevän kyrvän tervetulleeksi, Ninna työnsi persettään taaksepäin jotta saisi munaa mahdollisimman paljon ja nopeasti.
-Saatana, voi vittu. Aah...Mä oon täynnä....mun pillu on niin kireenä tän mulkun ympärillä, että kuolen kun tuntuu ih... ja se vaan kasvaa, kun puristelen pillulihaksilla sitä, eih...mun vittu tekee mitä tahtoo...
Eihän se mahu liikkumaan jos se suurenee yhtään enää!
...Ja kyrpä ei oo ku kolmasosan mun sisällä, apua!
Ori työntyi päättäväisesti ihmispillun perälle, pysähtyi nautiskelemaan piukasta putkesta joka puristui kuin hanska koko matkalta kullin ympärille.
Hrr, ihhaaa....Kaikki veri oli pakkautunut tytön sisällä tempoilevaan elimeen ja orin tajunta meinasi sammua. Sokeasti se survoi kulliaan tiukassa vitussa, koetti tunkea sauvaansa vielä pidemmälle.
Ninna huusi. Yhtäkkiä tapahtui hullu asia: pillu antoi periksi sitkeässä paukutuksessa! Salamana ori tunki munaansa syvemmälle, puoleen varteen.
Ninna huusi. Nautinto kohosi tähtitieteelliseksi, eikä hän miettinyt: Miyen eteneminen ei satu vaikka kanki työntyy pidemmälle kuin mahdollista, nyt mahaa hipoen...Viis siitä...
-Ihanaa! Anna sitä kyrpää enemmän, anna koko mitalta, vaikka halkeaisin! Nussi syvälle!
Hän nojautui eteenpäin ja tarjosi persettään entistä hanakammin. Pillu söi aisaa ahnaasti, Ninni käskytti pillulihaksillaan urosta tunkeutumaan syvemmälle ja nopeammin...

Se vetäytyi melkein ulos, paukautti sauvan koko 50 sentin pituudessaan tytön sisuksiin. Ori haukkoi henkeään tunteesta, jota se ei ollut koskaan ennen kokenut. Kullin jokaikinen hermopää lähetti nautinnon sätkyjä jalkoihin saakka, jotka meinasivat pettää alta.

-Aargh....se tuntuu kurkussa asti! Pillu myötäili tunkeutuvaa sauvaa ja Ninna otti voivottaen vastaan kiihtyvät työnnöt, jotka tikkasivat syvällä lyhyinä ja vimmaisina. Orin kassit hakkasivat pillua edestä. Nitan vittu sykki ja supisteli yhä kiihkeämmin, kyrpä sousi juurta myöten vitun uumenissa.
-Aiaiaaaa, Anna mulle perkele sitä aisaa, oon tulossa just...ä...lä lopeeta! Ooh... Vittu miten sä nussit...sä niin vittu ruiskit mut täyteen kohta...Kieroutunu, kiimakyrpä...paat niitä narttujakin perseeseen, eikö? Oot ettiny kireetä reikää..
Mut tää pillu on parempaa hullu panokone? Sun mulkku nykii...ja se tekee mut hulluksi... Vittuuuuu...aaa....kuoleen...

Tytön kroppa hajosi, Se oli pelkkää vittua, kurkkuun saakka yltävää munaa...supistelevaa persereikää...
Se oli liikaa eläimelle.
Avuton ori karjahti ja porautui vitun imuun kiveksiä myöten. Se nytkytti pitkin raivokkain työnnöin pysähtyen armottoman syvälle ja ampui spermansa paineella ihmisvittuun.
Tyttö täyttyi liemestä paisuen siitä.

Ninna havahtui huohottaen orgasmin jälkimainingeista. Laitumella ori sai työnsä päätökseen ja vetäytyi ulos tammasta. Molemmat rojahtivat maahan makaamaan varmaan kerätäkseen voimia seuraavaa nussimiskertaa varten.

Ninna päätti, että hän tulisi vielä ottamaan eläintä sisäänsä. Keino ja hetki löytyisi. Siihen asti hän saisi herkutella ajatuksella ja seurata urosta kiimaisissa puuhissaan...kunnes....
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.