Kun olin syömisen jälkeen siivonnut keittiön, menin ja avasin läppärini. Aloin hakea netin kirjavasta maailmasta kokemaani liittyvää materiaalia. Työ ei ollut edes vaikea. Löysin useita sivustoja, joilla oli tarinoita, kuvia ja filmejä naisista hevosten ja koirien kanssa. Luin tarinoita ja katselin klippejä. Aloin tietysti kiihottua valtavasti. Erityisesti minua kiihotti videot, joissa naiset naivat hevosen kanssa. Eräässä videossa nainen nojasi samanlaiseen varustelaatikkoon, kuin mikä Helin tallissa oli ja hevonen astui hänet. Lopetin katselemisen ja varoin koskemasta itseäni, jotta lähtöni tallille ei siirtyisi enempää.

Oli hieno ilta, mutta lähdin Helille päin autollani. Olin todella hyvällä ja rennolla tuulella. Ajelin rauhallisesti Helille päin vähän pidempää reittiä rintojani kesämekon läpi hellästi kutittaen. Läheisellä järven rannalla ei näkynyt ketään, joten pysähdyin hetkeksi nauttimaan kesäillasta. Kävelin rantaan mukanani savukkeet, joita poltan yleensä vain juodessani alkoholia. Istuin kivelle ja sytytin savukkeen. Tiesin istuvani tässä, koska halusin jotenkin pitkittää tätä tulevan jännitystä. Tiesin myös aivan tarkkaan, mitä tänään tulisi tapahtumaan. Katselemani videot olivat vahvistaneet päätöstäni siitä, että tänään saisin sisälleni jotain tosi suurta.

Mekkoni alla ei ollut lainkaan rintaliivejä eikä pikkuhousuja. Kivellä istuessani sormeni hyväilivät reisieni sisäpintaa häpyäni kohti vaeltaen. Kun sormeni hipaisivat häpykarvoitustani, tunsin pakottavaa halua masturboida. Kidutin itseäni entisestään levittäen sormillani häpyhuuliani, varoen koskemasta klitorikseen. Valuin kuin Niagara ja huuleni olivat aivan turvoksissa. Havahduin kuullessani auton lähestyvän. Joukko nuoria kaahasi kahdella autolla autoni viereen. Autoista hyppäsi ulos tyttöjä ja poikia. He sytyttivät savukkeet ja osa joi olutta. Porukka oli riehakkaalla tuulella. Mikäs ihme tuo, kun oli mitä hienoin kesäperjantai, ajattelin.

Moikkailin hilpeille nuorille ja lähdin ajelemaan eteenpäin. Kiitin mielessäni nuoria siitä, että he olivat tulleet häiritsemään minua. En luottanut itsehillintääni lainkaan.

Kun ajoin tallin pihaan, Rippe söi ruohoa nurmikolla. Soimasin itseäni siitä, että olin jättänyt sen oman onnensa nojaan lähtiessäni sellaisella paniikilla kotiin. Rippe ei tuntunut olevan ainakaan kovin loukkaantunut tapahtuneesta. Tullessani sen viereen se tervehti minua tuttuun tapaan pökkimällä rintoihini. Halailin Rippeä ja kuiskin sen korvaan: "Tänään saamme yhdessä kokea ihania hetkiä vai mitä, poika?" Kiimani alkoi jälleen kohota. Päätin kuitenkin hakea muut hevoset pois laitumelta, ettei mikään keskeyttäisi suunnitelmiani. Toimin ripeästi ja sain puolessa tunnissa muut pilttuisiinsa sekä ilta-appeet jaettua.

Kävin vessassa ja riisuin mekkoni. Katsoin itseäni peilistä ja kysyin vielä itseltäni, että tiesinkö varmasti, mihin olin ryhtymässä. Jännittävä nipistys alavatsassani vastasi myöntävästi. Nostelin loimia valmiiksi arkun päälle ja lähestyin Rippeä. Ori seisoi ylvään näköisenä keskellä tallia ja katsoi minua. Se arvasi varmasti, mitä tulisi tapahtumaan, sillä sen sen siitin heilui jo raskaan näköisenä vatsan alla.

"Sinäkin haluat sitä vai mitä, poika?" Rippe vastasi nuolaisemalla rintaani. Se teki juuri sitä, mitä olin toivonutkin. Yritin painaa sen päätä kohti alapäätäni, mutta se ei oikein onnistunut. Olin varautunut tähän ja hain laukustani nestemäisen hunajan, jonka olin ottanut kotoa mukaani. Palasin Ripen luo ja valutin ohutta noroa rinnoille ja alavatsalleni. Rippe alkoi nuolla makeaa ja tahmeaa nestettä voimakkaasti iholtani. "Toimii", ajattelin.

Levitin loimen Ripen eteen ja kävin sille selälleni. Valutin hunajaa nyt hävylleni. Rippe alkoi nyt nuolla sitä pillustani ihanan karhealla kielellään. Levitin hunajaa lisää koko alapään alueelle. Levitin jalkani aivan levälleen ja nostin pyllyäni lattialta. Rippe nuoli hunajaa pitkin vedoin pepusta klitorikseen saakka. Orgasmi oli jo lähellä.

Jalkani alkoivat puutua. Käännyin polvilleni ja lisäsin hunajaa. Laskin rintani lattiaan ja pystyin rentoutumaan. Orgasmi alkoi jälleen lähestyä. Keskittyessäni nauttimaan en enää lisännyt hunajaa. Rippe alkoi nuolla vähin käyvää hunajaa kuin heikkopäinen. Lopulta jäljellä oli vain vaginan sisälle valunutta hunajaa. Rippe tuikkasi vahvan kielensä sisääni ja se alkoi kiemurrella siellä ympäriinsä tuntuen mielettömän ihanalta. Orgasmi oli aivan ovella, kun kieli ilmeisesti ymmärsi, ettei pillussani ollut enää mitään makeaa. Rippe veti kielensä ulos pillustani. Pettyneenä tähän aloin epätoivoisesti hamuilla pulloa lisätäkseni hunajaa. Juuri kun sain pullon käteeni, Rippe tuikkasi kielensä anukseeni. Sormeni irtosivat pullosta ja orgasmi alkoi soittaa taas ovikelloa. Kieli oli suolessani vielä syvemmällä kuin pillussani ja rakastajani yritti työntää sitä yhä vain syvemmälle. Kielen alkaessa kiemurrella pyllyssäni ja tuntiessani Ripen hampaat pyllyvaossani minä laukesin, ulvoin, tärisin ja olisin varmasti kellahtanut kyljelleni, ellen olisi ollut seivästettynä tuolla ihanalla kielellä. Tällä hetkellä Rippe määräsi, mihin suuntaan takapuoleni heilui. En edes tiedä, montako kertaa laukesin, mutta lopulta kieli hävisi suolestani ja minä lysähdin vatsalleni loimen päälle.

Huohotin lattialla jonkun tovin ja lopulta nousin polvilleni katsoen Rippeä, joka katsoi minua odottavan näköisenä. "Sinä tosiaan tiedät, kuinka pidetään naista hyvänä", sanoin sille. Ripen kulli oli aivan jäykkänä ja läpsytteli vatsaa vasten. Konttasin Ripen alle ja tartuin kaluun. Aloin jälleen ottaa sitä suuhuni. Tällä kertaa en pitänyt mitään kiirettä, vaan tunnustelin ja maistelin sitä huolellisesti. Kun puristin kalua kädessäni, saatoin tuntea orin vahvan sydämensykkeen. Nuolin elimen päästä valuvaa kirkasta nestettä. Se maistui oikeastaan samanlaiselta kuin miesten vastaava. Rippe alkoi olla taas hieman levoton, joten päätin, että oli parempi lopettaa ennen kuin olisi myöhäistä.

Noustessani Ripen alta se katsoi minua anovan näköisenä, kuin pyytäen jatkamaan. "Tämän lastin mami haluaa ihan muualle, kultaseni", tyynnyttelin Rippeä. Laskeuduin taas polvilleni Ripen viereen ja aloin sormettaa itseäni. Kosteutta ainakin riittää, se on varma, totesin ja työnsin taas koko käteni vaginaani. Hetken kuluttua tunsin, että tämän avoimemmaksi en voisi tulla, ja vedin käteni ulos. Änkesin itseni osittain Ripen alle etukumaraan ja aloin hamuilla otetta sen kalusta. Sain kalusta kiinni ja aloin työntää pilluani sitä kohti. Juuri kun sain sen huulilleni, kalu luiskahti kädestäni. Tämä näytti niissä päiväisissä videoissa paljon helpommalta, ajattelin tuskastuneena. Lopulta luovutin ja aloin katoa varustearkkua. Olisin toivonut äskeisen tekniikan toimivan, koska en olisi halunnut jäädä ekalla kerralla hevosen ja arkun väliin, sen verran brutaalilta se yksi klippi oli näyttänyt.

Talutin Ripen arkun luo ja jo ennen kuin ehdin tehdä elettäkään usuttaakseni Rippeä nostamaan etukaviot arkun päälle, se jo teki työtä ajateltua. Tästä hieman kummissani tungin itseni orin vatsan ja loimien väliin. Heti kun Ripen kalu hipaisi takapuoltani, Rippe alkoi sohia sillä alapäätäni. "Shhhh poika, otetaan rauhallisesti. Mami ei halua, että sinä loukkaat minua!" sanoin sille. Rippe rauhoittui ja sain kalusta kiinni. Ohjasin sen häpyhuulilleni ja Rippe alkoi työntää sitä eteenpäin. Paine vaginan aukolla lisääntyi ja juuri kun meinasin, että Rippe oli sittenkin liian suuri minulle, kullin pää upposi sisääni. Se upposi ensimmäisellä työnnöllä kalun puoleen väliin. Ori alkoi hitaasti vetää ulospäin ja pään ollessa aivan pilluni suuaukolla se lähti taas etenemään sisääni kuin juna tunneliin. Tuntemukseni olivat hieman samanlaiset kuin aikanaan synnytyslaitoksella, mutta tällä kertaa paine sisälläni aiheutti vain pelkkää nautintoa.

Nyt Rippe työnsi jo tosi syvälle, tunsin sen kalun kohtuani vasten. Rippe varmaan huomasi kaiken olevan kunnossa ja alkoi lisätä vauhtia. Sen kulli oli sisälläni niin ahdas, että jokaisella työnnöllä ja vedolla minä liu'uin hieman loimien päällä. Tämä aiheutti lisäkiihoketta kivikovien nännieni hieroessa loimea vasten. Orgasmihissi aloitti taas matkansa ylöspäin.

Ripen naidessa aivan pohjaan asti meidän sekoittuneet nesteemme roiskuivat pitkin pakaroitani ja sen täysiä kivespusseja. Kulli alkoi liukua paremmin pillussani ja G-pisteeni alkoi lähettää sähköiskuja koko vartalooni. Makasin loimilla jo aivan lahnana rakastajani tehdessä kaiken työn. Aloin hamuilla kädelläni klitoristani ratkaistakseni pelin ainakin minun osaltani. Sormeni hipaistessa klitoristani hissi saapui yläkertaan. Aloin taas ulvoa ja täristä Ripen laittaessa kaikkensa peliin. Se puuskutti kuin höyryveturi kuolan valuessa niskaani sen hirnuvasta suusta. Pilluni alkoi orgasmin voimasta taas puristua Ripen kalun ympärille. Tämä oli rakastajalleni liikaa. Ripen vauhti alkoi väkisin hidastua ja juuri kun se oli aivan pohjassa, se laukesi. Tunsin kuuman suihkun tunnelini pohjassa. Paineen vielä lisääntyessä orgasmiaalto lähti taas liikkeelle. Paineen lisääntyessä sylinterissäni Rippe alkoi vetää mäntäänsä ulos, spermaa suihkusi koko paluumatkan ajan lisää tunneliini. Rippe oli kuitenkin päättänyt, että annetaan nyt sitten tammalle koko rahan edestä ja alkoi taas työntyä sisääni. Paine pillussani piti orgasmin koko ajan yllä, en pystynyt niitä mitenkään erottelemaan. Koska olin jo spermaa aivan täynnä, ei kalulle ollut enää tilaa. Paine kasvoi pillussani niin kovaksi, että vaginan lihaksien oli pakko luovuttaa. Ripen lisätessä työntövoimaa sperma ruiskui hirvittävällä paineella Ripen kullin ja häpyhuulieni välistä ulos.

Taisin menettää hetkeksi tajuntani. Alkaessani taas laskeutua taivaasta tajusin Ripen puuskuttavan yhä päälläni. Se ei enää liikunut ja tunsin, kuinka sen kalu alkoi löystyä sisälläni. Tunsin pillussani Ripen sydämen sykkeen ja tämä aiheutti vielä muutaman rentouttavan mikro-orgasmin. Ripen kalu luiskahti ulos pillustani ja loput spermat valuivat pitkin jalkojani lattialle. Rippe ponnisti pois päältäni ja matkasi vesiämpärille. Lepäsin vielä hetken arkulla ja valuin sitten aivan kuittina alas lattialle. Kaivoin laukustani savukkeet ja pyörähdin istumaan loimille. Muut orit töllöttivät minua pilttuistaan sen näköisinä kuin hekin haluaisivat osallistua orgioihin.

Poltellessani savuketta arkkuun nojaten tunsin, miten Ripen sperma kutitti pyllyäni valuessaan edelleen ulos pillustani. Raavin peppuani sormella ja pyöräytin sitä myös sisällä pyllyssäni. Ajattelin olevani aivan nymfomaani sormen aiheuttaessa jälleen kiiman kohoamista. Laskeuduin puoliksi kyljelleni ja vedin päällimmäisen jalan polven kiinni rintaani. Jatkoin pyllyni hyväilyä sormillani ja aivoissani alkoi liikkua todella levottomia ajatuksia. "Voisiko se onnistua? Mitä voi sattua? Onko se jo liian pervoa? Mahtuuko se?" Havahtuessani ajatuksistani tajusin taas työntäneeni koko käden sisääni, tällä kertaa pyllyyni. Työnsin käteni todella syvälle ja tuntemukseni olivat vastauksia äskeisiin mieltäni vaivanneisiin kysymyksiin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.