Hevoset hoidossani, osa 3

admin Seksiä Eläimen Kanssa
22.05.2014
46956 näyttökertaa
0 kommenttia
4.47
Käsi tuntui aivan mahtavalta pepussani. Anus kiristeli rannettani, mutta suoli tuntui sisältä pehmeältä. Lisäsin sekä voimaa että työntöjen pituutta, ja koskettaessani toisella kädellä klitoristani alkoi pyllyni kouristella voimakkaasti kasivarteni ympärillä ja laukesin suoraa huutoa.

Vedin limaisen käteni pepustani ja päätin, että nyt Rippe saisikin oikein kunnon kyydit. Nousin ylös ja kävin vessassa siistiytymässä hieman. Poltellessani savuketta ja miettiessäni tulevaa mieleeni tuli yhtäkkiä varustelaatikossa näkemäni liukuvoide. Jotenkin mieltäni alkoi kalvaa kummallinen epäilys ystäväni siveellisyydestä. Rippe oli käyttäytynyt aivan kuin kaikki olisi hänelle tuttua puuhaa. Liukuvoide ja unohtamatta sitä, että Helin mies ei todellakaan ollut sen tyyppinen, että riittäisi tyydyttämään ystävättäreni varmasti runsaat seksuaaliset tarpeet, uskoin, että Heli harrasti itsekin tätä puuhaa. Ajatus kiihotti minua älyttömästi ja valuin taas pitkin reisiäni.

Kävelin Ripen pilttuuseen, johon se oli itse mennyt. Rippe seisoi pilttuun nurkassa kaikkensa antaneen näköisenä, ja koskiessani sen turpaa se käänsi päänsä pois viestittäen, että ei enää jaksa. Hieman pettyneenä lohdutin sitä taputtaen ja ajattelin, että tuskin Heli nyt pelkästään Ripen kanssa nai.

Kävelin viereisessä pilttuussa seisoskelevan Hempan luokse ja talutin sen ulos pilttuustaan. Aloin hyväillä sen turpaa ja se alkoi vastaavasti heti haistella jalkoväliäni. En kuitenkaan tarvinnut enää kiihotusta, joten siirryin Hempan hupeita pitkin taaemmas sen selkää silitellen. Laskeuduin kyykkyyn ja totesin vatsan alla olevan ehkä vieläkin suuremman kyrvän kuin Ripellä. Tämä kyrpä oli aivan paikallaan, täysin suoraksi jäykistyneenä. Ainut liike, jota näin, oli kiiltävä neste, jota valui kyrvän päästä lattialle. Katsoin elintä hetken kunnioittavasti ja koskin sitä. Se oli täysin kivikova ja verisuonet tuntuivat kiihottavina pahkuroina sen pinnalla. Pieni pelon tunne sai minut nielaisemaan, mutta tartuin kyrpään ja sain kääntää sitä voimakkaasti saadakseni sen suuhuni menemättä Hempan alle. Suolainen neste, jota imin tästä valtavasta ja kivikovasta kyrvästä, sai minut kiihottumaan entisestäni. Totesin, ettei Hemppakaan tarvinnut lisää kiihotusta, joten nousin ylös ja talutin sen arkun luo.

Tyynnyttelin Hemppaa hieman ja kaivoin arkusta voiteen. Pursotin kirkasta ainetta reilusti kädelleni. Luistoa voi tuskin olla liikaa, ajattelin. Nostin toisen jalkani arkun päälle ja voitelin anustani. Kuljetin ainetta peppuuni sormillani sormia koko ajan lisäten. Anaaliseksi on todella ihanaa, ajattelin, kun käsi oli taas sisälläni. Hemppa laski turpansa alas ja alkoi nuolla pilluani ja käteni ympärystää. Meinasin saada orgasmin välittömästi, mutta vedin käteni suolestani ja laskin jalkani alas. Hemppa ei meinannut pysyä millään aloillaan, joten ajattelin, että raukkaa oli kiusattu jo tarpeeksi.

Otin voidetta vielä käteeni ja laskeuduin taas polvilleni Hempan viereen. Voitelin sen kivikovaa ja pitkää kalua koko mitalta ja nousin ylös. Pursotin voidetta vielä suoraan peppuuni. Viileä voide tuntui ihanalta.

Usutin Hempan hyppäämään arkun päälle aivan kuten Ripenkin. Hevonen toimi jälleen siten, että sen oli täytynyt oppia asia jo paljon aikaisemmin. Se ponnisti etukavionsa arkulle siten, että sen kyrpä jäi arkun reunan kohdalle vain odottamaan reikää, johon työntyä. Halusin olla tällä kertaa selälläni, jotta voisin edes hieman yrittää kontrolloida tapahtumia. Kun olin lopulta saanut itseni hevosen ja arkun väliin, laskin peppuani lähemmäs reunaa. Hemppa odotti valmistelujani kärsivällisesti, mutta alapääni koskiessa sen kyrpää se puski kevyesti vastaan, johtaen siihen, että kyrpä työntyi pilluuni hiukan matkaa. Se tuntui todella hyvältä, mutta maltoin mieleni olla kannustamasta Hemppaa jatkamaan sinne. Halusin tuon ihanan hevosen ihanan kyrvän perseeseeni.

Työnsin jaloillani Hemppaa takareisistä sen verran irti, että kyrpä tuli ulos häpyhuulieni välistä ja painoin pään vasten anustani. Valmistelut olivat olleet sen verran huolelliset, ettei tällä kertaa tarvittu niin paljon voimaa kuin ensimmäisellä kerralla. Tattimainen pää luiskahti sisään. Pelkojeni vastaisesti Hemppa ei jatkanutkaan eteenpäin. Se peruutti takaisin sen verran, että se tuli ulos suolestani, mutta työnsi tatin heti takaisin sisään. Tämä tuntui taivaalliselta ja anus, joka on kirein kohta, alkoi tottua tuohon aseeseen, jonka kokoista ei pyllyssäni ollut koskaan käynyt. Hemppa toisti sitä varmasti pari minuuttia ja rentouduin sen verran, että nostin polveni täysin ylös avaten haarani täysin levälleen käsilläni auttaen.

Nyt peppuni oli täysin vapaasti orin pantavana, mutta se malttoi mielensä ja alkoi hitaasti työntyä syvemmälle suolessani. Se työntyi aina sentin kerrallaan syvemmälle palaten aina takaisin siten, että tuo tattimainen kyrvän pää jäi juuri ja juuri sisälleni. Tuntemukseni olivat ihania, täyteläisyyden tunne sai minut laukeamaan ihanasti. Kun pidin käsiäni vatsan päällä, tunsin miten tuo ihana elin liikkui edestakaisin sisälläni ja miten karvainen alavatsa hieroi klitoristani. Pisteenä i:n päälle tunsin Hempan täyteläiset kivekset peppuani vasten ja aloin lukuisten orgasmien jälkeen odottaa elämäni ensimmäistä peräruisketta, jonka tämä mahtava eläin valmistautui minulle antamaan.

Hemppa alkoi kiristää tahtia ja painoi entistä voimakkaammin päälleni. Enää en voinut mitenkään kontrolloida tapahtumien kulkua. Vatsamme olivat vastakkain ja Hemppa painoi vielä jalkojani leveämmälle. Olin pelkkää orgasmia ja Hemppakin alkoi olla lähellä huippuaan. Se jäi lopulta paikalleen rynkyttäen kyrpäänsä paikallaan niin syvällä suolessani, että pelkäsin anukseni hotkaisevan kiveksetkin sisäänsä. Tunsin miten sperma eteni kyrvässä ja sain sisälleni ensimmäisen tulikuuman ryöpsähdyksen odottamastani elämäni ensimmäisestä peräruiskeesta. Ryöpsähdykset vain jatkuivat ja jatkuivat ja orgasmin keskellä pelkäsin, etteivät ne lopu koskaan. Lopulta ne kuitenkin laantuivat ja Hemppa alkoi vähentää painoa päälläni. Vatsani oli mielestäni aivan sen näköinen kuin olisin raskaana, ja Hempan alkaessa vetäytyä suolestani se laski hieman. Yhtään spermaa ei ollut tullut tällä kertaa ulos sisältäni. Tattimaisen pään tullessa ulos pepustani oli kuin kukkasaavi olisi kaatunut lattialle. Valtavat määrät orin siementä valui sisältäni.

Hemppa laskeutui alas arkulta, teki kuten Rippekin ja suuntasi vesikupin kautta pilttuuseensa. Ihanan viileä ilmavirta jäähdytteli peppuni sisustaa ja toivoin mielessäni, että se palaisi vielä normaaleihin mittoihinsa. Joka tapauksessa tajusin, että tulisin jatkamaan näitä harrastuksia jatkossakin.

Koska meillä on niin vapaa ja luottavainen suhde Helin kanssa, savuketta poltellessani aloin miettiä, miten etenisin asiassa Helin suhteen. Voisin harrastaa näitä hänenkin kanssaan, pohdin muistaen yhteiset tutkimusmatkamme naisen anatomiaan teineinä.

”Terminaattori, mitäs sinä teet pilttuun ulkopuolella?” sanoin tuolle jalosukuiselle, pikimustalle orille, joka klopsutteli minua kohti...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.