Koiraa kuin koiraa: Märkä juttu

admin Seksiä Eläimen Kanssa
28.12.2014
74557 näyttökertaa
0 kommenttia
4.40
Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain...
Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla poltellen savuketta ja nauttien hunajateestäni. Saunan jälkeen olin kietaissut kylpytakin ylleni. Oloni oli jollain tapaa levoton. Olen kooltani siro, nyt 3–kymppinen nainen, enkä ole synnyttänyt vielä lapsiakaan. Minulla on ollut kolme pitkäkestoista miessuhdetta.

Lemmikkieläimeni on noin 3-vuotias, varsin kookas uroskoira ja sillä on oma lepopaikkansa kodissani. Rintani ovat terhakkaat, kiinteät, kokoa C ja mitkä napakasti uhmaavat painovoimaa... Silittelen niitä joskus huvikseni... Se tuntuu hyvältä, ja kun koirani katseli touhuani, vilkaisin aivan spontaanisti lemmikkiäni ja se katsoi tarkkailunomaisesti minua. Sitten se kohottautui hieman venytellen kehoaan ja tepasteli luokseni nuuhkaisten säärtäni. Se nuolaisi sileää pohjettani ja katsoi minua kuin kysyäkseen...! Kaipa se ajatteli jotain aivan koiramaista...! Kuin käskystä avasin kylpytakkini ja avarsin jalkojani samalla, kun sydämeni alkoi kiivaasti hakata ennenkokemattomasta jännityksestä. Samalla tunsin pillusani paineen kasvavan ja kummallisen kiiman maun suussani asti.
Koirani painoi kuononsa pilluani vasten samalla lipaisten kielellään jo limasta märkää syliäni. Sairasta, iski päähäni ajatus, olen tullut höhläksi...! Saatanallinen kiimani voitti kaikki normaaliuden rajat... Hipaisin kiinteiden rintojeni pulleita nännejä ja niiden kovuus yllätti minut ja niinpä sipaisin hunajaa niille. Kumarruin reilusti eteenpäin, jotta koirani saattoi nuolla rintojani leveähköllä, hieman karkealla kielellään. Ihanan kutittavan tuntemuksen myötä suoristauduin takakenoon ja koirani kuono vaelsi määrätietoisesti alemmaksi...

Levitin sormillani märkiä, turpeita häpyhuuliani etäämmälle toisistaan. Tarjosin vittuni maun lemmikilleni ja samalla näin vilahduksen koirani vatsanalusesta. Jyhkeä kiiltävänpunainen mulkku sojotti mahan alla. Kiihottuminen tärisytti kehoani. Kuin hypnoosissa mittelöin ajatusta, sopisiko se valtava elin vittuuni ja ennen kaikkea miten sen tekisin...
Koirani jatkoi nuolemistaan. Yhtäkkiä päätin antaa sille pillua... Menköön syveen tai saveen, mutta halusin sen naivan minua ja ruiskuttavan sisälleni. Vedin koiraani varovasti pannasta itseeni päin ja sehän mokoma kepeästi ponnisti vasten kehoani. Täristen kiimansekaisesta jännityksestä otin sen muhkean kyrvän käteeni. Se oli todella kova ja keskeltä pullea sekä omituinen paksunnos tyviosassa. Huohottavan hengitykseni melkein salpautuessa kyrvästä kiinni pitäen ohjasin sen kohti kauttaaltaan märkää vittuani. Koskaan aiemmin en ollut huomannut sukupuolielimeni olleen niin limainen. Limaa suorastaan tihkui pilluni poskille...

Koirani työnsi takaruumistaan voimakkaasti ja sen kyrpä käväisi vitussani. Vauuu! Samalla halusin saada paremman naintiasennon. Työnsin koiran päältäni ja talutin sitä kohti parempaa mestaa. Menin nopeasti sohvalleni, asetin irtotyynyjä jalkojeni alle lattialle ja hiissauduin kiimasta täristen sohvan reunalle selälleni... Huohotin. Koirani kiersi ihanan muhkea jököttävä mulkku etuviistoon sojottaen jalkojeni väliin ja kuono kohti pilluani. Se tunsi jo tutun hajun. Se tökki kuonollaan jalkoväliäni ja väristykset kulkivat selkääni pitkin. Kohotin hieman persettäni. Pelotti hieman, mutta äskeinen pikatuikkaus oli todistanut huoleni aiheettomaksi.
Levitin reiteni äärimmilleen. Koira aloitti kuin kokenut konkari lipomalla klitoristani, tunki limaisen kuononsa häpyhuulia vasten, eksyi anukselle ja massahteleva maiskutus ja lupsutuslitinä täyttivät huoneen ja ääniin sekoittui vielä minun nautinnollinen yninäni... Oihhh, voihhh! Ihanaaa... Samanaikaisesti sain tilaisuuden määrittää kullin ulottuvuuksia. Pituus ehkä 25 senttiä, paksuin tynnyrimäinen keskikohta ehkä 6-8 senttiä ja sitten tyvilerstake. Tuon murikan jos saisi sisäänsä...! Tuntemani miehet ovat sanoneet minulla olevan tiukan pillun. Paljonkohan koirani ruiskuttaisi kyrvänkoinaa...?

Kuulin kuin unessa käskeväni koiraani äänelläni päälleeni. Tule! Nai! Nussi! Hamusin oikealla kädelläni järeän kyrvän limaisen vittuni portille ja hivuttelin sitä pitkin vakoani ja vapaalla vasemmalla kädelläni painoin eläimen värisevää selkää samalla tuntien muhkean elimen hitaasti ja määrätietoisesti tunkeutuvan sisääni. Märkä vittuni jousti ottaen vastaan tuon taivaallisen elimen. Painaen käsilläni eläintä sain pidettyä sen hetken kutakuinkin liikkumattomana sisälläni, mutta sitten koirani otti ohjat itselleen alkaen eläimellisen nussimisen... Tasaista eläimellistä rynkytystä... Kuuma kyrpä jyysti vittuani... Tunsin sen olevan tulessa...
Tunsin siittimen pään pieksevän kohdunkaulaani ja ihanimmalta tuntuivat kyhmyn hakkaavat iskut vasten klitorista ja häpyhuuliani. Pilluni ulko-osa levisi lerstakkeen painosta. Vapisin. Tärisin kauttaaltaan. Kuulin kurkustani matalaa korinaa, joka tuntui vain lisäävän eläimen nussimisintoa. Alitajunnassani toivoin tämän aktin kestävän pitkään. Tämä eläinhän on panokone...! Ummistetuin silmin tunsin tulevani naiduksi. Sain sitä, mitä tilasin! Pehmeän turkin läheisyys ja eläimen rinnan hieroessa rintojeni väliä... Aktia kesti minuutteja...

Alavartaloni tärisi suunnattoman kiiman ja nautinnon sekaisesta olotilasta. Sitten koiran ääni muuttui epätasaiseksi pihiseväksi vikinäksi ja liikkeet lyhyiksi. Vaistomaisesti kiedoin jalkani eläimen kehon ympärille. Sidoin sen jaloillani itseeni tuntien elimen entisestään turpoavan ja kuin odottaen huusin: "Ruiskuta nyt koinasi vittuuni!"
Yhtäkkiä ovikello soi. Voi saatana. Samassa koira ruuttasi spermaansa sopukkaani ja millä paineella... Tunsin sen samalla saaden helvetillisen orgasmin, mitä en eläissäni ole kokenut. Säikähdin sydänjuuriani myöten. Sydämeni hakkasi. Hengitykseni lähes salpautuneena tunsin koiran yhä rellottavan päälläni ja turta vittuni tunsi lisääntyvää painetta. Olin hiirenhiljaa... Miksei otus kömpinyt pois minusta saatuaan kiimaisen naisen vittua...?

Tunnustelin koiran kyrpää. Se oli edelleen käsittämättömän kova ja mitä vielä... Kyrvän kyhmy oli vitussani ja se paisui paisumistaan. Olin nalkissa sanan varsinaisessa merkityksessä. Vaginani ulko-osa kouristuneena vangitsi kyrvän sisääni. Mikä tunne... Menköön vaikka tunti, käytävällä oleva ihminen kyllä poistuu aikansa odotettuaan.
Koira lepäsi päälläni rentona ja aloin silittää sen selkää ja supistelin vaginan pohjalihaksia tasaisen rytmisesti ja näin koiran nauttivan siitä. Tämä "lypsäminen" oli ollut tuntemilleni miehille ainutkertainen kokemus! Kuvittelin, että lihasliikkeeni hieroi herkistynyttä kyrpää runsaan liman keskellä. Koettelin kyrpää. Pehmenikö se ollenkaan ja valuinko...?

Olin nalkissa koiraan runsaan varttitunnin. Ilmeisesti vaginani rentouduttua ja koiran kyrvän pehmentyessä kuului vitustani märkä lupsahtava ääni, kun vapauduimme. Samassa tunsin irstaasti koiran sperman yhtyneenä vittuni limoihin valuvan. "Ei mitään hukkaan", parahdin ja nostin levitetyn vittuni koirani eteen uudelleen... nuoltavaksi... Ja niinpä se lutkutti nyt paljon verkkaisemmin vitustani valuvaa limanoroa. Katselin sen lipomista ja piru vieköön, se oli hellyttävän näköistä. Koiran turpa vaahdossa kookkaan kielen vatkatessa alapäätäni. Odotin oitis saavani orgasmin, mutta ei... Pilluni oli aivan turta.

Ykskaks mieleeni juolahti maistaa valuvaa soosia. Miltä moinen voisi maistua? Estopatojen jo murruttua kaappasin vitustani, koiran kuonon edestä mehuamme ja kuin ujosti haistelin ja maistoin sitä. Ei ollut pahan makuista, ehkä hieman hapanta... Ja koiran nuollessa sain shokkiorkun... Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Huusin suoraa huutoa samassa pullahtaen itkuun...
Tunnekuohun laannuttua tunsin olevani täys hullu. Mutta nukuttuani yön kuin tukki ulkoilutin koiran ja kun oli sunnuntai, kiimani kihersi koko ulkonaoloajan ja ajallisesti lenkki oli lyhyt, sillä minulla oli kiire saada lisää... Kyrpää... Kiimaisen, panohaluisen koiran muhkeaa melaa... Mielessäni onanoin ruiskuttavan kyrvän suihinottoa, mutta toppuuttelin ajatusta. Saattaisin vaikka tukehtua paineella tulevaan runsaaseen spermaan. Koukkasin R-kioskin kautta ja päätin ostaa kortsuja pientä tutkimustyötä varten... Hmmm.

Kotiin palattuamme riisuin ripeästi ja pyyhin koiran kuonon ja kyrpävärkin ulkoseudun ja parturoin häpykarvoitukseni lyhyeksi. Koirani katsoi tarkkaavaisesti puuhasteluani ja ikään kuin kiusoitellen annoin sen nuolla vain hieman jo valmiiksi kiimaista vittuani. Asetuin muitta mutkitta koiralle suotuisaan, hyväksi kokemaani naima-asentoon ja otus oli oitis valmis kovana roikottavan kyrpänsä kanssa. Pujautin kortsun koiran kyrvän päälle ajatuksena, että voisin todeta sperman määrän ja että kestäisikö elukan akti hieman pidempään. Ei koira kai huomannut mitään eroa eiliseen, kun se oitis aloitti nussimisen.

Sain kaksi orkkua peräjälkeen. Nainti kesti selkeästi pidempään. Onneksi nyt ei jääty nalkkiin. Hullua... Koiran vetäydyttyä irti itsestäni varovasti vedin kortongin jäykän kyrvän päältä ja annoin sperman valua pussin pohjalle. Arvioin, että sitä oli kaiken kaikkiaan vajaan desilitran verran. Laitoin saaliini talteen.

Kiepsahdin kontalleni köyristäen selkääni ajatuksin, että kykenisikö eläin uuteen aktiin niin pian edellisestä. Annoin koiran nuolla ja ei helvetti, sitten se hyppäsi ripeästi selkääni. Tunsin sen kovan kyrvän painavan pakaraani. Viivyttelemättä noukin vatsani alitse tuon muhkean ihanaisen lemmennuijan käteeni ja ohjasin sen pulleille huulilleni. Samassa koira survaisi kerran koko mittansa edestä. Parahdin nautinnosta. Se nylkytti ja survoi kyrpäänsä vittuuni niin, että sen muhkura meni sisään muljahtaen ulos vitustani. Koirani nussi minua liki kymmenminuuttisen ja lopuksi se ulvahti ja oli liikkumatta runtaten uuden lastinsa syvälle emättimeeni... ja kun tiesin, että munasoluni kypsyneenä odotti siittiöitä luokseen kohtuni sopukassa, en pelännyt mitään, koska siitosta ei voinut tapahtua... Onneksi! Et tiedä etkä voi tietääkään sitä tunnetta, kun orgasmin taukoamaton väristys vaeltaa läpi kiimaisen naisen kehoa ilman minkään iljettävän tuntemuksen mukana tuovaa häpeän tunnetta...
Koiran hengitys rahisi ja minä nyyhkytin sen alla saaneena sitä, mitä en ikinä olisi uskaltanut edes unelmoida. Kontallaan ollessani sisältäni valui pitkin reisiäni kuumaa, vaaleanharmaata, limaista eritettä. Annoin sen valua patjoille saakka. Ei edes koirani jaksanut nuolla sitä pois enkä itsekään halunnut koskea siihen. Nukahdin kontilleni.

Herättyäni peseydyin ja hymyssäsuin käytin lemmikkiäni ulkona. Tokkopa kukaan edes ajatteli, mitä olimme tehneet. Kotiin päästyämme puuhastelin arkiaskareita vain kylpytakki ylläni. Menin sohvalle löhöämään ja kun televisiosta ei tullut järkevää, huomasin kortongin. Hitto! Poimin sen käteeni ja samassa vittuni alkoi kihelmöidä kiimasta. Mitä jos puserran liman sinne... Nostin persettäni ja työnsin kortongin avonaisen osan pilluuni lypsäen sisällön sinne. Tunsin viileän sperman valuvan sisääni ja kutsuin koiraani käskien. Otin reunalta tutun asennon ja yhden nuuhkaisun jälkeen koira hyppäsi survaisten samalla sinipunaiseksi tulleen kyrpänsä suoraan vittuuni. En edes ehtinyt ohjata sitä. Kuului kostea purskahdus, kun limaa tulvi reunoilta kastellen koko vitunseutuni. Kiihoituin salamannopeasti ja nopeatempoinen nainti teki hyvää. Se tuotti perättäisiä orgasmeja. Kuulin voihkivani yli kiimaisten elintemme tuottamien maiskahdusten ja koirani kesti selkeästi pitempään. Se tikkasi kuin ompelukone ja uikuttaen ruiskutti vittuuni. Sen saama nautinto näkyi sen silmistä: ne kiilsivät...!

Suorastaan odotin kalun turpoamista ja nalkkiutumista ja sain, mitä halusin. Olimme yhdessä liki puoli tuntia ja kummallista kyllä, arvelen, että koira pirskutti kahdesti spermaansa, kun hieroin lihaksistollani sen kalua. Koiran vetäydyttyä hoipuin pystyyn ja katsoin lattialla olevaa limalammikkoa. Sohvan reunus oli märkä.
Seuraavan viikon alussa menin koirapuistoon ulkoiluttamaan lemmikkiäni ja tutustuin puolituttuun naiseen, jolla niinikään oli samanrotuinen uroskoira. Keskustelimme niitä näitä ja hetken tuumattuaan hän esitti ongelmansa. Oli menossa viikoksi ulkomaille lomalle ja halusi saada hoitopaikan otukselleen. Tietenkin lupauduin. Katsoin, ettei minulle siitä olisi vaivaa.

Jotta sain aamukiimani tyydytettyä, annoin koiralleni ennen aamu-ulkoiluttamista pillua. Aamusessiot kestivät hiukan pidempään ja sitten lounastauolla uusinta. Jouduin pitämään kuukautissuojaa koko ajan, koska vittuni valutti alinomaa. Heti töiden jälkeen koirani sai tuikata lastinsa. Sitten otin lomaviikon samaan aikaan kuin saisin hoitokoiran. Rietas ajatus päässäni takoi. Halusin naida yhtäsoittoa kahden koiran kanssa.
Kaverukset tekivät aluksi tuttavuutta toistensa kanssa. Olin vaivihkaa pyyhkinyt koirapuistossa kiimassa olevan nartun tuoksuja kangasnenäliinaan ja taltioinut rätin tiiviiseen pussiin. Antaisiko se vauhtia päivän sessioon... Tepastelin alastomana kodissani ja aivan kiusatakseni koiria annoin niiden nuuhkaista persettäni. Oma koirani tiesi kujeeni tarkoitusperän. Asetuin kontilleni sohvaa vasten. Oma koirani saisi ensin naida. Ennen sitä pyyhkäisin rätistä kiimatuoksua häpyhuulilleni ja sekös vaikutti. Uroksilla tuli riitaa. Toisilleen sähisten ne kilpaa pyrkivät pukille.

Hoidokki oli voimakkaampi tanskandoggi ja se raivonsa vallassa ponnisti päälleni. Haparoin sen hieman kookkaamman kyrvän kouraani ohjaten sen vaolleni. Tunsin jämäkän survaisun. Sain oikein tyvikyrpää tuutin täydeltä. Tämän koira pano oli verkkaisempaa... kesti pidempään... Olihan otuksen kalu vankempaa tekoakin. Vilkaisin taaksepäin ja näin oman koirani olevan kyljellään nuollen kovaa kyrpäänsä, odottaen vuoroaan. Sitten koiran tahti laantui. Se vikisi ja samanaikaisesti emättimeni laajeni. Tunsin sisäistä painetta turpoavasta kyrvästä. Sitten tunsin ruiskutuksen ja pientä nytkytystä. Se siitti minuun... pirskutti...

Kiemurtelin pois alta ja käskin omaa urosta töihin. Valuin ja lisätäkseni koirani kiimaa sipaisin taas naaraan tuoksua, nyt sen turpaan. Nuuhkaisun jälkeen koirani hyppäsi suunnattoman kiimansa vallassa selkääni ja vankka kyrpä sohi pilluni seutua, mutta koska koko perseeni oli yltäpäältä limassa, se lopulta osui vittuuni ohjaamatta. Kuului märkää, limaista purskahtelua eläimen takoessa turtaa persettäni. Lerstake meni sisään, tuli ulos, edestakaisin... Mielettömän kiihottavan nautinnon antava elämys. Olin kokoaikaisen tärisevän orgasmin kourissa. Vittuni oli turta. Tunsin vain saavani kyrpää...
Halusin lisää ja sitten koiran vauhti taantui, vallan pysähtyi. Kuin harkitusti nauttien tilanteesta hurttani siemensi ja siitti. Köyristin selkääni koiran alla, jotta maljani täyttyisi. Halusin lukkiutua eläimeeni. Suorastaan odotin sen tapahtumista. Edesautoin kaventamalla haarassa olleita kinttujani. Koira lepäsi rentona selkääni vasten. Sen lämmin turkki ja sydämen tykytys tuntui lapaluissani.

Runsaan varttitunnin nalkissaolon jälkeen pyörähdin selkäasentoon sohvan reunalle hieman lepäämään. Eikä mitä... Vieraskoira aloitti nuolemisen. Otin kaksi tyynyä ja hiissauduin lattialle selälleni. "Nuole ja nussi", kähisin. Työtä käskettyä tämä otus asettui päälleni ja annoin sen sohia melaansa kohti tunnotonta, turvonnutta vittuani. Se nylkytti ja nylkytti. Sidoin jaloillani sen itseeni antaen samalla tahtia, kunnes vikinän saattamana tahti laantui. Olkapäälleni valui eläimen kuolaa. Kita aukinaisena, kielen huljuessa holtittomasti aistin sen kohta turskauttavan siemenensä. Tämän rauhaslerstake oli muhkeampi. Otin kädelläni kiinni sen takaa. Puristelin sitä ja runkkasin märkää tyvikyrpää ja painoin kyrpää syvemmälle orgasmini ravistellessa kehoani. Lima kasteli käteni. Sitä valui käsivarrelleni. Pyyhin vaistomaisesti enimmät koiran turkkiin. Orgasmi ei rajoittunut enää vittuuni, vaan se velloi koko vartaloani. Menetin tajuntani...

Koira oli vetäytynyt minusta ja hoippuen yritän kävellä. Jalkani on turtana ja kaksi koiraa tuijottavat minua herkeämättä välillä vilautellen hampaitaan. Perkele, nehän hallitsevat minun toimiani nyt... Limaa valuu pitkin kinttujani ja kuin unessa alistun koirien raiskattavaksi. Ne haluavat mässäillä alistuneen naisen nussitulla lihalla. Kaksi limasta märkää turpaa lipoo jalkojani. Kaksi roikkuvaa, tummanpuhuvan suonikasta punaista kyrpää roikkuen ne seuraavat minua. Nussikaa nyt niin perkeleesti... Kurkistan vittuani. Se on turvoksissa, punoittava, valuvan liukkaan liman märäksi kastelema. Lemmensoosia valuu ja valuu, sitä tippuu lattialle klöntteinä.
Laskeudun kontilleni sohvan reunalle. Levitän perseeni naimahulluille koirille. Tarjoan sen molempien nuoltavaksi ja sitten kumpi lie hyppää selkääni. Tunnen kuuman lihan uppoavan anukseeni. Alapääni on tulessa huumaavasta nainnista. Sitten hurtta pökkää elimensä rajusti suoleeni ja voi helvetti, minkä tunteen se saa aikaan... Pitkä roikkuva kieli valuttaa liittaisena kasvojeni vieressä. Ei perseeseen... Yritän estää... En onnistu... Se nussii aikansa. Tunnen sen kalun paisuvan ja paisuvan. Annan sen ruiskuttaa. Supistelen sulkijalihaksiani. Suoleni on täynnä kuumaa lihaa. Tunnen hieman kipua...

Nalkkiutumisvaiheen aikana silitän varovasti pilluani. Tunnen tavarani mielettömän limaisuuden. Eläin vetää elimensä pois perseestäni norona pursuavaa soosia. Toinen otus tulee perääni kohti. Nuole ja lupsuta nyt eläimellisen mielesi mukaan... Nautinnosta vartaloni kouristelee. Se tärisee... sairaasta nautinnosta. Tulen hulluksi näiden eläinten kanssa...
Irroittaudun vihdoin ja horjun suihkuun. Kehoni on yltäpäältä tahmean liman voitelema. Voitelen sillä vatsaani, levitän sitä rinnoilleni. Kovana jököttävät nännini saavat pääosan. Valutan sylkeäni sekaan. Vartaloni etuosa kiiltää. Masturboin rintojani.

Koko loppuviikon elän huumassa. Annan koirien jaloitella taloni aidatulla piha-alueella ja ne todella halliten haluavat nussia. Naikoot perkeleet kyllyyteensä asti... Kohta toinen saa mennä kotiinsa... Kestän tämän kunnialla...
Loppuviikosta alkoi kuukautiset, ensin tipoittain, mutta tuoreen veren haju ja maku jos mikä sai eläinten primitiiviset himot valloilleen. Ne nuolivat himokkaasti vuotoani hurmeen roiskuessa alapäästäni. Spermaa... Verta ja vittuni limaa... Kuin raadollinen eläin parittelin loppuviikon vuoronperään kahden koiran kanssa... Väliin nalkissa vaikeroiden, usein kesken yöunen puolitajuttomana karvaisen ruhon pusertamana... Minun oli pakko suojata partnerieni etutassut, etten olisi tullut raavituksi, vaikka ajatukseni olivat vitusta ja vitussani.

Viikonloppuna ja lopen uupuneena luovutin lainakoiran omistajalleen. Huomioiden heidän jälleennäkemisen riemun ajattelin, että taisipa tuokin harrastaa lemmikkinsä kanssa jotain kivaa... Arveluni oli oikea, koska tämä emäntä ilmaisi halustaan tulla luokseni kylään koiransa kanssa.
Kahden viikon päästä sovimme tapaamisesta ja kuin varkain hän antoi koirani nuuskia minihameensa alustaa ja katsoi kysyvästi eikä aikaakaan, kun kerroin sessiostamme ujostelematta. Niinpä heti oitis riisuuduimme ja annoimme koiriemme nuolla kahden rinnakkain kontallaan pököttävän kiimaisen naisen märkää vittua. Rintarinnan koirat nussivat meitä ja niinpä puoliväkisin vaihdoimme partereita. Nussivat koirat kimpussamme huohotimme nauttien. Toistemme kiihottavuus lisäsi huumamme tasoa.

Myöhemmällä ehtoolla menin lattialle kontilleni kohottaen takapuoleni jommankumman koiran saataville. Ystävättäreni ryömi oitis alleni kuin käärme selällään kohti kiimasta valuvaa vittuani. En ole lesbo... Koira nuuhki ja nuoli persettäni, nainen hiplasi vakoani. Saatana, että tuntui hyvältä... Uikutin... Ohjaa se sisälle...! Nainen lipoi vittuani ja sitten koira hyppäsi selkääni. Nainen ohjasi kyrpää. Kasvojeni edessä naisen yltäpäältä märkyydestä kiiltelevä pillu odotti. Painoin huuleni siististi hoidettuun tuhveroon ja ekaa kertaa elämäni aikana suussani oli naisen kiimasta kuuma vittu. Vaistomaisesti aloin nuolla kauniisti avoinna olevia häpyhuulia. Kieleni kärki pyöritti napakasti kovaa klitorista. Suussani oli hyvä maku.

Samassa sain toisen lipojan apajalleni. Toinen koira nuoli pitkällä kielellään. Näin aitiopaikalta kielen moninaiset liikesarjat. Kieli kouristui välillä ja ikään kuin koukkasi pillumehua kaukalosta. Samalla näin alla olevan pillun kouristelevan ja puristelevan. Nainen oli syvässä jatkuvan orgasmin transsissa. Tunsin siittimen porautuvan emättimeeni. Se nussi jämäkästi. Köyristin kiiimaisen lehmän tavoin. Kullin kyhmy pieksi jälleen ihanasti pilluani. Hamusin tyynyyn kehottaen naista nostamaan persettään ylemmäksi. Painoin otuksen kyljelleen ja samalla vedin sitä kohti edessäni olevaa naintivalmista perää. Ohjasin koiran suonikkaan elimen edessä avoimena sykkivän vitun huulille. Oli upeaa saada seurata läheltä sen solumista pulleaan vakoon. Otin paksunnoksen takaa kiinni ja painoin sen muhkean koiranmulkun syvemmälle... Sitten otus yritti nussia. Katselin huumaantuneena kiimaisten elinten yhtymistä. Alla oleva nainen vaikeroi vimmatun kiimahurmion keskellä. "Nyt se ruiskutti", kuulin altani eikä nainen antanut kyrvän olla minussa vaan vittuni huulilla.
Sitten koiran paine laukesi. Tunsin sperman suihkuavan reisieni sisäpinnalle. Sitä purskusi alla olevan naisen suuhun. Aaahhh... Fantastista...! Halusin itsekin nähdä edessäni olevan mulkun tyhjentymisen. Runkkasin... Runkkasin elukan lihaa... Lypsin punaista lihaa... Elin paisui edessäni ja voi helvetti sitä purskahdusta... Harmaata spermaa suihkusi pillinä kohti naisen avonaista pillua.

Hätistimme nämä "sonnit" toisaalle ja purskahdimme hysteeriseen nauruun. "Eiks ollut kivaa ja upeaa", kysyi nainen taapertaessamme suihkuun.

Tämä ryhmäsekstailu jääköön ainoakseen, sillä itsellinen omassa rauhassa puuhastelu jos mikä on antoisampaa. Nykyään lemmikkini saa hyvää laatupillua, yleensä heti kotiin palattuani. Useimmiten harrastamme 2– sessiota illan aikana. Otus on hanakampi naimaan ja sen kesto on pidempi, kun sille antaa mahdollisimman monesti. Joskus katson TV:tä tai luen, kun olen nalkissa.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.