Minä 15-vuotiaana

admin Seksiä Eläimen Kanssa
17.09.2014
32600 näyttökertaa
0 kommenttia
3.13
Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain siellä. Sen nimi oli Timo ja se oli suomenpystykorva. Melkeen heti vanhempieni lähdettyä menin yläkertaan omaan huoneeseeni ja otin omatekemäni dildon sängyn alta. Se oli oikeasti ollut puunpala, mutta vuolin sen itse kyrvän muotoiseksi ja hioin sileäksi. Se oli noin 20 cm pitkä ja se oli halkaisialtaan 3,5 cm. Laitoin siihen aina joko kortsun päälle tai sitten äitini kaapissa olevaa liukastusainetta. Nyt laitoin liukastusainetta.

Hieroin toisella kädelläni rintoja ja toisella kädellä hieroin pilluani uuh... Olin saman tien märkä. Hieroin vähän aikaa vielä klittaani ja sitten työnsin dildon pilluuni aaah... Työnsin sen ensin vain puolilleen ja sitten nostin sen pois ja tökkäsin sen äkkiä niin syvälle kuin pystyin. Uuh, että ihanaa... Liikutin dildoa sisälläni nopeaan vauhtiin, koko ajan nopeammin ja nopeammin aah. Uuh... Aaaaaaaahhh... Sitten laukesin.

Seuraavaksi halusin peppupanoa. Levitin liukastusainetta pyllyreikääni ja työnsin ensin sormeni perseeseeni aah... Jo pelkkä sormi tuntui ihanalta. Sitten otin pienen jakkaran. Laitoin dildon sen päälle pystyyn. Pidin dildoa toisella kädellä paikallaan. Sitten rupesin kyyryasentoon sen päälle. Asetin sen pyllyreiälle ja rupesin pikkuhiljaa laskeutumaan. Se ei ollut vielä sisällä kuin vasta suulla, kun perseeseeni sattui aih...

Hieroin vähän persereikääni lisää liukastetta ja käytin sormeani taas siellä. Ajattelin, etten luovuttaisi vielä ja sitten laskeuduin taas alemmaksi. Se oli jo kaksi senttiä pyllyssäni. Sitten se lumpsahti suoneeni uuh... Aihhh... Voi sitä kipua... En uskaltanut repäistä sitä ulos, ettei se sattuisi enempää. Olin ihan liikkumatta. Sitten kun kipu hellitti, laskeuduin taas sentin verran uuuh... Nyt ei enää sattunut ja työnsin sen pohjaan saakka aah...

Rupesin liikkumaan edestakaisin dildon päällä. Välillä otin sen pois ja se lumpsahti hassusti, mutta se tuntui ihanalta. Sitten sain orgasmin aaah...

Otin dildon varovasti pois perseestäni. Siinä oli jotain mönjää, mitä perseeni oli erittänyt. Se ei sentään ollut paskaa vaan semmoista rään näköistä eli aika ällöä. En välittänyt siitä suuresti. Kävin pesemässä dildon ja kuivasin sen huolella ja vein takaisin sängyn alle. Sitten menin suihkuun pesemään kummatkin reikäni. Perseeni oli venynyt, mutta onneksi se palautui omaan kokoonsa pian.

Makasin ammeessa ja hieroin rintojani. Nousin ylös ja olin rupeamassa saippuoimaan itseäni, kun saippua tippui ammeen alle. Menin kontilleni siten, että leukani osui maahan ja näin ammeen alle. Perseeni osoitti kattoa päin. Ovi narahti. Säikähdin ja katsoin. Se olikin vain koirani. Timo katsoi minua kummissaan. Huomasin, kun sen muna sujahti ulos tupista. Mietin, että mitähän Timo oikein ajatteli. Sitten rupesin taas etsimään kadottamaani. En nähnyt sitä. No oli meillä niitä useampikin.

Yhtäkkiä Timo hyppäsi selkäni päälle etutassuillaan ja rupesi jökittämään persettäni. Olin juuri sanomassa sille, että pois, mutta sitten sen pitkä kalu upposi perseeseeni aaah... Se ei edes sattunut, sillä persereikäni oli vielä vähän venynyt. Timo pani minua hirveällä vauhdilla. Sain vaikka kuinka monta orgasmia uuuuuuuh... Ja taas yksi. Timo vain jatkoi ja jatkoi panemistani. Uuh, että se tuntui suorastaan taivaalliselta... Sitten se rupesi ääntelemään jännästi. Se haukahteli ja murisi hiljaisesti ja sitten se laukesi perseeseeni uuuuh... Minä laukesin heti perään.

Timo otti kalunsa pois ja siitä valui vielä vähän harmaanvalkeaa spermaa ja sitä valui myös perseestäni. Ei kun takaisin ammeeseen. Pesin perseeni kunnolla kaikkien pöpöjen varalta ja Timo rupesi makaamaan ammeen viereen.

Kun tulin pois suihkusta, Timo oli jökittämässä meidän sohvaa. Otin Timon pois sohvalta ja menin itse istuma-asentoon makaamaan siihen ja kutsuin Timon jalkopäähäni. Laitoin pari tyynyä perseeni alle, jotta pilluni olisi vähän koholla. Timo rupesi nuolemaan pilluani uuh... Se työnsi pitkän ja kuolaisen kielensä sisääni. Aah, että se tuntui hyvältä.

Vedin Timon eteenpäin niin, että sen kuono oli kaulani kohdalla ja sen jo kovana tököttävä kyrpä oli häpyhuulieni välissä. Se nuoli rintojani vähän aikaa ja sitten se rupesi jynkyttämään minua hirveällä voimalla aaah... Se tuntui kymmenen kertaa paremmalta kuin perseeseen pantuna uuuh... Minä laukesin, uuuh... Timo vain jatkoi ja jatkoi, aah uuuh hmmm... Ihanaaa... Ja laukesin taas. Sitten Timo rupesi ääntelemään jännästi ja se laukesi sisääni. Hetken mietin, että eihän siitä voinut tulla raskaaksi ja sitten nauroin jo itselleni, samalla kun nautin hirveästä spermasyöksystä sisälläni uuuuh... Mhhhh...

Menin pesulle, otin paperia ja hankasin pienet spermaläntit sohvalta, jotka olivat valuneet sisältäni ja Timon kyrvästä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.