Ensimmäinen pyöräretkipäivämme oli tapahtumiltaan huomattavan paljon rikkaampi mitä missään kuvitelmissammekkaan olisimme osanneet aavistella. Alkumatkasta tekemämme tilavierailu tarjosi sattumalta aidon "maalaistapahtuman", joka sai kummankin himot kunnolla liikkeelle. Pitihän sitä näkemäämme vielä illalla viilistellä. Tokihan lehmän astuttaminen on aivan luonnollinen tapahtuma, tuolloin olimme ilmeisesti sopivasti "virittyneitä", joten kaikki seksiin viittaava tuntui kehossamme ja sai ajatuksemme laukalle. Niinpä annoimme mielikuvituksemme vapaasti lentää tapahtumaa muistellessamme illalla.
- Olisipa mahdollista pidellä käsin kiinni tuommoisesta sonnin kullista, Tarja haaveili.
- Olen kuullut kutsuttavan sitä myös "sonninsuoroksi" ja eilen näkemämme mukaan se todella on sen nimensä mukainen. Olen minä oikeasti pidellytkin sonninkullista kiinni kädelläni, tosin ei se nyt ollut läheskään noin iso. Siis kulli eikä sonni. Meillähän oli aikoinaan pieni määrä mullikoitakin ja niitten vierelle tuli joskus mentyä kun joku niistä alkoi notkistella selkäänsä ja samalla se työnsi kullinsa ulos ja joskus ruiskautteli nestettäkin sen päästä. Oli kiihoittavaa ja jännääkin ottaa kiinni tuosta nihkeän lämpimästä ja sykkivästä sonnimullikan kullista.
- Nekö ei potkinut?
- Ei ja tuntui kun ne olisi jopa tykänneet siitä. Usein kun vähän runkkaili sitä, saattoi sonni köyristää selkäänsä niin paljon, että sen kulli oli etujalkojensa välissä ja silloin vasta lensikin ruiskauksia sen kullin päästä.
- Waaauh, sinä oot saanut sille orkun aikaan. Kaikkea sinäkin oot kokenut ja uskaltanutkin kokeilla, etkä oo edes aiemmin kertonut millaista nuoruutta sitä on oikein siellä maalla vietettykään.
- Sitäpä sopiikin sinun miettiä. Tosin olisi siitä mukava joskus kertoakin.

Seksihaaveilut katkaisi auton ääni ja auto kurvasin samalla mökin pihaan.
Katsahdimme molemmat toisiamme ja pitkin kämppää olevia varusteitamme. Olimme majoittuneet mökille alkuillasta hyvinkin vapaasti, joten tavaroitamme oli lähes joka puolella. Tiskaamattomat astiat täytti tiskipöydän ym.
Hetkinen, tännehän tosiaan on mahdollista tulla muitakin. Pika-pika vauhtia touhusimme tavaroitamme kasaan ja veimme osan huoneeseemme. Risekin valpastui ja hyppäsi penkille katselemaan pihamaalle.
Oven auettua sisään tuli suunnilleen Risen kokoinen kiiltäväkarvainen, lähes musta koira ja perästä jotakuinkin ikäisemme nuori nainen.
Koirat tekivät tuttavuutta jo innokkaasti, kun me vain katselimme toisiamme.
- Tervehdys taloon, täällä onkin jo talo asuttuna. Teilläkin on koira mukana vai onko useampikin?
Puhetta ja kysymyksiä tuli tuttavalliseen sävyyn.
- Niin, minä olen Telle ja tässä on ystäväni Panu, Telle esitteli koiransa.
Kyykistyimme Panun eteen ja sepä tervehtikin meitä molempia pikaisella kielarilla. Vilkaisimme Tarjan kanssa toisiamme, varmaan molemmilla sama ajatus; "tämä lupaa hyvää jatkossa".
Tellen moittiessa koiraansa, puolustimme sitä välittömästi ja kiittelimme hellyttävän lämpimästä vastaanotosta.
- Itseasiassa Panu ei ole minun koira, ystävättäreni on reissussa ja otin Panun retkelleni mukaan, josko vaikka tutustuisimme lähemmin toisiimme. Samalla Telle yllättäen punastui ja löytyi jotain tutkimista kassistaan.
Taas katselimme toisiamme, olisikohan aivan kirjaimellisesti lähemmästä tutustumisesta kysymys. Noh, sen aika näyttää.
Koirilla riitti kiinnostusta toisistaan, eivät yhtään murisseet, aivan kuin olisivat tunteneet ennestään. Sitä enemmän siltä näytti kun Panun mahan alle työntyi punainen peniksen pää useamman sentin pituisena näkyviin, jota Risen tieten piti nuuhkia.
Telle vieläkin hiukan posket punottaen yritti hymyssäsuin torua koiraansa:
- Sitäkö nyt pitää kaverille esitellä, hyi sinua.
Panu meni sijaisemäntänsä luokse ja Rise minun viereeni.

Jätimme Tellen majoittumaan ja sulkeuduimme omaan kamariimme.
- Varmasti tuo muija on nainut tuon siskonsa koiran kanssa, Tarja kuiskutteli. Se ei vaan älyä, että niin mekin ollaan Risen kanssa. Mielenkiintoista, paljosta vetoa, että olen oikeassa?
- Eihän ilmiselvästä asiasta tarvitse vetoa alkaa lyömään. Paukautetaanko kysyä suoraan vai annetaanko ymmärtää, että myös me ymärretään antaa - koirallekkin.
- Se sauna, varmaan jo aivan kylmä.
Olimme unohtaneet rantasaunan lämmittämisen siihen kun kävin laittamassa sinne tulet jo ajat sitten.
- Minä lähden käymään siellä ja ilmoitan Tellelle myös saunasta.
Molemmat koirat tulivat myös saunalle. Kiukaan alla oli ihme kyllä vielä hiillosta, joten riitti kun lisäsin puita.
Panu tuli nuuhkimaan minua ollessani kyykyssä. Siinäpä olikin hyvä kokeilla kiinnostaako poikaa naisen tuoksu. Ainakin oikeasta paikasta tuo tuntuu sitä tuoksua etsivän.
Kohottauduin polvieni varaan ja laskin shortsin ja pikkarien kaulusta alas ja vaauh, heti oli Panu kartalla. Sormilla pimpsaa raolleen ja reittä levälleen, tämä oli kuin lupa Panulle painaa kuononsa jalkoväliini ja aloittaa kunnon nuoleminen.
- Vauuu sinäpä kiihkeänä olet, voi sinua, pörrötin koiran niskavilloja.
- Ei nyt enempää, josko sitten illemmalla lupasin. Koira katseli varmaan pettyneenä kun suljin vetoketjun. - Joo lupaan, sitten illemmalla lisää.

Menin sisälle molempien koirien pyöriessä ympärilläni.
- Kovinhan Panukin on nyt kiinnostunut sinusta, Tarja tuumasi ja näin kyllä ilmeestä kysymyksen; kokeilitko? joten nyökkäsin hiukan. Telle oli kuin mitään erikoista ei olisikaan ilmassa, tai ainakin sitä näytteli.
- Sauna on kohta kylpykunnossa, tokihan lähdet mukaan, sovimme sinne kaikki, vaikka koiratkin tulisi.
- Sekin vielä, tottahan tulen, kiitos kutsusta.

Saunassa tieten vaihdoimme tavanmukaiset "sellaiset" katseet arvioiden toistemme ominaisuuksia. Juttelu pysyi aika arkipäiväisenä.
Olimme jonkun aikaa olleet saunan kuistilla ilkosillaan kun koiramme pölähtivät paikalle. Panu suunnisti suoraan jalkoväliini eikä vaivautunut pelkästään nuuhkimaan, välittömästi täysillä lipomaan pimppiäni.
- Panu, herranen aika sentään.....kauheeta, alkoi Telle muka järkyttyneenä kauhistelemaan näkemäänsä.
Rise oli tekemässä samaa Tarjan jalkojen välissä.
- Kauheeta ei voi olla totta.... Telle edelleen yritti olla kauhuissaan.
- Kylläpä Panu osaakin hommansa, varmaan tiesitkin sen? osoitin kysymyksen suoraan Tellelle.
- Ei voi olla totta, niinkö ilmeistä se on. Tuo ei siis ole teille uutta?
- Ei, eikä varmaan sinullekaan? Vai mitä, sanoimme kuin yhdestä suusta.
- Noh huhhu, tulipa tämä kuin lekalla lyötynä. Kyllä on, ...on kyllä tuttua, ja enemmänkin.
- Siis oot antanutkin Panulle?
- Noh huh, joo, kyllä , kyllä joo, useestikkin. Herranjestas mitä minä puhun.
Samassa Panu hyppäsi reisieni päälle ja alkoi koukistella selkäänsä. Telle nosti kätensä kasvojensa eteen ja katsoi silmät selällään miten Panu touhusi jalkojeni välissä.
- Voinen antaa Panun kokeilla, Vai?
Telle välillä nyökytti päätään ja välillä pyöritti epäuskoisena, mitä juuri hänen edessään on tapahtumassa.
Valutin takamustani alemmaksi tuntien kuinka Panu sai kullinsa osumaan pilluni suulle ja siitä kiihkeällä nylkytyksellä syvälle sisään. Olin hetken katsellut kaukaisuuteen koiran kullin upotessa märkään pimppiini. Sillävälin Tarja oli houkutellut Risen Tellen eteen, jota ei todellakaan tarvinnut opastaa mitä pitäisi tehdä.
Tellu piteli molemmin käsin kasvojaan samalla levittäessä jalkojaan. Rise lipaisi vain muutaman kerran edessään olevaa pimppiä ja hyppäsi Tellen mahanpäälle ja alkoi nylkyttää.
Kumpikin koira pani kuin kilpailisivat kumpi nopeammin tykittää.
Vieras koira jalkojeni välissä panopuuhissa, jotakuinkin vieras ihminen näkemässä - tosin ei tainnut Tellu ehtiä meidän panemista seurata. Annoin vapaasti voihkimiseni kuulua ja kohta alkoi myös Tellen ja Risen suunnalta kuulua muutakin kuin koiran voimakas läähätys.
Panun rauhoittuessa nostin toisen sääreni sen takapuolen päälle. Koiran kuono oli poskeni vieressä. Välillä läähätys rauhoittui tuhinaksi korvan juuressa. Silittelin kevyesti koiran turkkia. Syvällä pillussani sykki kokoajan paisuva koiran kulli nesteitään sisälleni. Tämä oli tuttua, vaikka päälläni tuhisikin vieras koira.
- Hyvä Panu, kyllä olet hyvä panomies, siemennä vaan rauhassa, kehuin koiraa. Kuin kiitoksena Panu lipaisi muutaman kerran naamaani ja huuliani.
Rise ei ollut vielä kokonaan rauhoittunut Tellen päällä, se teppaili vielä vähän takajaloillaan. Tosin on sen tyyli teppailla vielä hyvän tovin senkin jälkeen kun on jo tukevasti nalkissa.
Onneksi kellään meistä ei ollut tilanteeseen kommentoitavaa. Nautimme kaikki, Tarjakin varmaan nautti nähdessään kaksi naista antaumuksella koirien alla, koiran kullin venyttäessä pillun seinämiä pumpatessa nesteitään sisälle.

Viimein koirat alkoivat pyrkiä pois. Kullin pullahtaessa ulos tuli mukana melkoinen määrä koiran nesteitäkin. Molemmat koirat vain lipaisivat omia kullejaan aloittaessaan naistensa pillujen nuolemisen.
Yllättäen Telle totesi, miten autuaallisen hyvältä tuntuu kun koira nuolee pillusta nesteitään kunnon panemisen päätteeksi.
- Tämä myös on yksi asia plussaa koirapanon eduksi, vähissä on miehet jotka nuolee jälkensä panopuuhien jälkeen. Vai mitä siskot. Olimme kaikki samaa mieltä asiasta.

Suihkussa käydessäkin oli jotenkin juttelut etsinnässä.
Sisällä mökissä koirat makoilivat tyytyväisinä vierekkäin sohvalla, mikäpäs oli makoillessa kun olivat saaneet kyllikseen naista.

Muutama lasillinen viiniä ja jokunen napsi likööriä alkoi rentouttaa kummasti ilmapiiriä.
Tottahan kaikilla oli mielessä saunareissun tapahtumat ja miten siihen oltiin tultu.

- Tekin ootte ilmeisen selvästi jo jonkun tovin harrastaneet koiran kanssa seksiä?
- Vähintäänkin jonkun tovin. Muutaman vuoden nuorempana aloittelin kuin Tarja. Toisaalta mistä sen aloittamisen alkaa laskea. Hiplannuthan minä olen koirienkaluja jo ennen teini-ikää.
Pikkasen alle laillisen iän oma koirani sai piikuuteni.
Myöhemmin ystävättäreni vinkkasi velipoikani harrastuksista navetta puolella. Siitä touhut ikäänkuin "monipuolistui" veljeni tullessa kuvioihin mukaan omine "harrastuksineen".
-Mitä ne veljesi "harrastukset" olivat?
- Vasikkajuttuja
- Siis?
- Imettämistä ja panoja
- Kuten arvelinkin, kuullutkin ja tiedän muitakin jotka harrastanut. Se lienee maalla melkoisenkin yleistä. Vähintäänkin meidän harrastuksemme veroista, määrässä ainakin.
- Meilläpäin ainakin.
- Entäs Tarja, joko sinäkin teininä?
- Sitä hiplausta kylläkin. Oli jotenkin kuin luvallisempaa mennä kontalleen koiran eteen kun oli nähnyt naapurin mamman ja äitini niissä puuhissa. Ei ollut tavaton yllätys kun jotenkin jo tiesin.
Puolisen vuotta olimme jopa kolmistaankin, joskus. Silloin olin jo täysi-ikäinen. Sittemmin on muutamien koirien kanssa tullut enemmän ja vähemmän vakituisesti harrasteltua.
- Miten ollakkaan, samankaltaisesti alkoi minulla kuten teilläkin. Lieköhän kaikilla tytöillä suunnilleen noin.
Opiskelupaikkakunnalla kämppiksellä oli koira. Se oli innokas jalan hinkkaaja, niin kämppikseni sen aina selitti. Kyllä se muisti käyttää tilaisuuden hyväkseen, varsinkin kun suihkusta tuli. Silloinhan sen kullin hinkkauksen paremmin tunti paljasta ihoa vasten. Joskus kämppikseni antoi sen hinkata niin, että lattia oli ihan märkä sen jälkeen. Sanoi säälistä antavansa, että saa poloinen purkaa paineitaan.
Kerran myöhästyin bussista ja tulin takaisin kämpille, oli kämpikseni "säälistä" antanut tulla koiran sisäänsä ja olivat nalkissa. Pitihän minun siinä tilanteessa sitten tunnustaa ja samalla helpottaakseni kämppikseni tilannetta, tehneeni myös tuota samaa - jonkun kerran.
- Jatko onkin minulla sitten aivan toista luokkaa kuin teillä yhteensä.
Tutustuin yhteen kennelin omistajaan. Kennelissä jos missä tutustuu kyllä koiriin ja olihan minulla tosiaan hyvinkin läheistä kokemusta koirista, jopa sisäistä. Ei kovin paljon yllättänyt kun vein ruokia tarhalle, aina joku uskaltautui yrittämään panopuuhiin, mikäpä milläkin tyylillä.
Himothan siinä herää kun lauma uroksia pyörii ympärillä punaiset kullinpäät näkyvissä, joten housut pois ja hoitoon. Kyllä oli innokasta selässä kävijää, ei sama ehtinyt uudelleen hypätä kun viereinen vuoroaan odottanut oli jo pukilla. Koirat ovat siinä mielessä herraskaisia, etteivät ne väkisin revi kaveria pois, mikäli on kerinnyt ensin. Tosin etupuolelta kyllä innokkaammat saattaa suihin tarjota samanaikaisesti.

Oltiinkohan parisen kuukautta jo sekstailtu Jarin, kennelin omistajan kanssa, kun hän ensimmäisen kerran vihjaisi olisinko kiinnostunut ottamaan mukaan koiran seksipuuhiimme. Alkuun huvittikin, miten varovasti hän aloitti pehmittämiseni moiseen puuhasteluun.
Olinhan jo ollut yksin ollessani kennelillä muutamankin eri koiran astuttavana. Jossain vaiheessa sitten tulikin lähes suora kysymys antaisinko koiran panna. Vähän emmin ja otettiin lisää viiniä ja siitähän se sitten "alkoi".
Melko pian selvisikin miksi uskaltautui kaveri kysymään niinkin suoraan, olin onneton antanut jonkun kerran koiralle valvontakameran näkökentässä. Kieltämättä kiihottihan tuota myös itse katella, kun ensin oli vähän näytellyt ujoa ja hämmästynyttä. Olemme nykyisin ottaneet muutamia sessioita videoille.

- Viime kesän aikana varmaan yli kolmisenkymmentä eri koiraa astui minut, saattoi olla rutkasti enemmänkin. Panoja tietenkin oli paljonkin enemmän, koska vakkarithan pani lähes joka päivä.
Ensimmäisen koiran jälkeen melko pian poikakaverini esitti toista koiraa, joka varmaan haluaisi minua. Koira oli erittäin villi ja hyppi minua vasten joka puolelta. Silläkin kertaa yksi koira hyppäsi pääpuolelta ja sohi munallaan suuhuni. Sainkin melkoiset ruiskaukset koiran liukasteita suoraan nieluuni.
Aloin kiihottua joka kerta kun vein tarhaan koirille ruokaa. Usein teinkin reissun ilman pikkareita, jolloin oli helppo nostaa vaan helma pepun päältä ja menoksi. Aina löytyi halukas hyppäämään.
- Olivatko ne kaikki koirat aiemmin paritelleet naisten kanssa?
- Kyllä suurin osa, ja viimeistään viimekesän jälkeen ainakin olivat. Yksistään minä annoin kaikille, ainakin kerran. Tarhallahan käväisi joskus "vieraita", jotka saivat haluamansa "voitelun" nivusiinsa.
Hoitoon tulevien koirien kanssa yleensä vähän tsekkailimme olivatko ne naisesta tai miehestä kiinnostuneita. Lyhyt hame tai pitkä paita yllämme olimme sisällä koiran kanssa. Ennen pitkää koira kyllä osoitti mielenkiinnon haarojamme kohtaan. Sitten vaan sopivaan asentoon ja antoi koiran edetä haluamallaan tavalla. Joskus koira valitsikin poikakaverini, jonka selkään halusi hypätä.
- Antoiko poikakaverisikin koiran panna? Huhh!
- Lähes kaikki tarhan koirat panivat myös häntä, jokunen suurempi jäi ilman sitä ihanuutta, hehheh, ymmärtänette miksi.
- Ne miesten peput, toistahan ne ovat meillä, tuumasin ja iskin silmää.

- Jokohan alettaisiin valmistautumaan unten maille. Huh, kello jo yli puolen yön, hämmästeli Tarja ja samalla tarjoutui käyttämään koiria iltapisuilla.
Koirat ponnahtivat innokkaasti yhtä aikaa jalkeille, olivat varmaan jo odottaneet eikö noitten jutut lopu ollenkaan.
Tarjan poistuessa koirien kanssa ulos, vilkaisimme toisiamme; - voi olla hiukan pitempi iltalenkki, ainakin ajallisesti totesin.
- Samaa arvelisin
Tuntui ettei oikein löytynyt mistä alkaisimme keskustella. Tuskin Telle kaekkea alueita oli kertonut itsestään, ei edes seksin alueelta. Siitäpä tulikin mieleeni kysäistä:
- Oletko lesbo-suhteita harrastanut?
- Miten sen nyt ottaa, pussailtu ja hiplailtu siinä samalla kun on koiratouhuja touhuiltu tai opastanut. Nuorempana joskus puutteessa kavereitten kesken, enempikin himojamme tyydyteltiin.
Muutaman Shemin kanssa kylläkin, oikeinkin mukavia kokemuksia. Yksi harrastus, jonka tavallaan lasken omaksi seksiharrastukseksi on kohtalaisen iäkkäät papparaiset. Heidän kanssaan on monenlaista puuhasteltu. Imevät, nuolevat ja kyllä panevatkin. Sitten oma lukunsa tuo yhteinen eläinharrastus. Yllättävän moni on jo antanut koiralle tai innostuu kun alkaa jostain "syystä" kiinnostua asiasta.
Tarja tuli koirien kanssa sisälle, samalla vilkaisin kelloa seinältä.
- Kello jo yli kaksi, tehän pitkän lenkin teitte.
- Joo-o, pitkä ja pitkä. Ainakin jalat aivan hyytelönä, hyvä kun sisälle pääsi. Käytiin sentään saunalla saakka.
Hetken katsoimme toisiamme enne nauruun purskahtamista. Varmaan Rise ja Panukin joutui antamaan kaikkensa niii-in pitkällä lenkillä.

Jokohan tuo nukuttaisi? Huomenna ei ilmeisesti kellään mihinkään kiirus, nukkua voi pitempäänkin.
- Malttakaahan nukkuakkin, toivottelimme Tellelle ja Panulle-
- Kuin myös te kolme.

Takapihalle varustus lisääntyi pikkuhiljaa aamiaista rakennellessamme. Olimme päättäneet olla ainakin tämä päivä täällä mökillä, olihan jo hyvinkin puolipäivä menossa ja meillä vielä ensiyöksi varaus.

Koiratkin tulivat luoksemme ja kuinka ollakkaan, Rise käväisi ensin Tellen jalkoväliä nuuhkaisemassa ja sen jälkeen tuli minun ja Tarjan väliin, johon asettui maaten.
Pörrötin Risen turkkia, "vai sitä ei meitä enää tervehditäkkään" tuumasin koiralle.
- Nyt Rise, tuleppa tänne.
Menin Tellen viereen ja samalla jo käänsin sivuun bikinin alaosaa paljastaen posliinipimpin.
Riseä ei tarvinnut maanitella kun se oli jo nuolemassa uutta "löytöään".
- Hei, ei kait tässä pihalla??
- Tässähän on oikein hyvä paikka, Tarja, tule Tellun viereen, josko Panukin olisi kiinnostunut. Olisi sinun pitänyt se Rexi ottaa kyllä mukaan, harmittelin Tarjalle.
- Oltaisiin entistä vankemmin "Pillusisaruksia"
- Siis mitä oltaisiin, ihmettili Telle samalla kun kääntyi jo kontalleen Risen eteen.
- Vähän samanlailla kuin ukot ovat kyrpälankoja, kun ovat nussineet samaa naista. Keksittiin Tarjan kanssa, että me olemme Pillusisaruksia, kun sama koira on astunut meidät, joten tervetuloa vapaitten Pillusisarusten kasvavaan ryhmään.
- Ahaa, oouuuh, ja näin sitä siis pääsee mukaan, voihkaisi Telle kun Risen kulli työntyikin sopivasti takaapäin posliinipillun syvyyksiin.
Panu valitsikin minut jostain syystä panokaverikseen, joten riisuin bikinit ja asetuin kontalleni Tellun viereen.
Tarjalle jäi päältä katsojan rooli tälläkin kertaa.
Koirat paneutuivat panopuuhiinsa semmoisella kiihkolla kuin olisivat pitempäänkin olleet ilman. Rise ainakin sai eilen.
Kummankin koiran nylkyttäissä itsensä nalkkiin, hyppäämättä kertaakaan pois selästä, hiukan ihmetytti. Tarja silitteli koirien selkiä ja rauhoitteli niitä pysymään selässä, nämä ovat nyt niin innoissaan siementämään teitä kumpaakin kun alkuun pääsivät. Molemmat koirat jäivätkin tottuneesti läähättämään naistensa selkään.
- Kyllä on Panukin naista tottunut panemaan, tuumasin lähinnä Tellelle.
- On kyllä, kyllä saman huomaa Risestäkin. Panu päässyt panemaan pääasiassa siskoani, sekä siskoni ja Panun sisäpiiriläisiä. Minuakin kyllä, tosin suuresta välimatkasta johtuen aika harvoin, tosin sitäkin tiiviimmin ollaan touhussa tavatessamme.

Viimein maltoimme asettua aamiaiselle jonka jälkeen olikin mukava asettua iltapäivän aurinkoon. Kuinka ollakkaan, juttelumme aiheena oli seksi kaikissa mahdollisissa variaatioissaan. Valaisimme Tarjalle mistä olimme illalla keskustelleet siitähän olikin luontevaa jatkaa niin nuoruusmuistojen kuin tuoreempienkin tapahtumien jakamista keskenämme ja niitähän meillä riitti.
Meiltä Tarjan kanssa puuttui tuo vanhempien miesten kanssa sekstailu ja siihen koira kolmanneksi mukaan. Olikin mielenkiintoista mitä kaikkea Telle oli noissa tilanteissa kokenut. Montakin tapaamista oli ollut Telle koiran astuttavana ja vanhempi isäntä oli seurannut touhua tai osallistunut tavallaan astuttamaan Tellen. Oli ollut niitäkin, jotka toivat oman koiransa ja opettivat sen panopuuhiin naisen kanssa.
- Tosin lähes kaikki koirat heti olivat selässä kun pyllisti tai jalkojen välissä kun vaan jalat levitti. Aivan kuten miehetkin, tuumasimme lähes yhtä aikaa.
Isäntämiesten omien koirien innosta panopuuhiin voi kyllä päätellä miten usein ovat olleet isäntänsä tai emäntänsä selässä??
- Mitä mieltä olette yleensä miesten panopuuhista eläinten kanssa?
- Tarkoitatko nyt niitä vasikoita, Tarja tarkensi.
- Esimerkiksi, vasikat, hevoset ja etenkin lampaat, possut. Kaikki kaksijalkaiset tikapuista lähtien, eikös sitä niin sanota.
- Onhan se hyvinkin kiihottavaa jo ajatellakin ja sitten jos livenä näkee. En yhtään ihmettele, että miehet maksaa kun saavat olla mukana kun nainen antaa koiralle. Olenhan monta kertaa ollut vierestä seuraamassa kun Jari on koiran kanssa.
- Kyllä kuumotti joka paikkaa minullakin kun katselin velipojan touhuja vasikoitten kanssa. Tietysti ekakerralla vielä valtava jännitys lisäksi. Nuoret vasikat kilpailemassa kuka kerkeää saada kullin suuhunsa milloinkin. Samaten kun katselin ikkunan takaa, kuinka nuoren miehen kulli uppoaa vaaleanpunaiseen vasikan vittuun. Huh vieläkin muistan sen hetken. Tosin myöhemmin pääsin aivan astuttajan roolissa tapahtumaa seuraamaan.
- Netistähän löytyy nykyisin vaikka mitä variaatioita tältä eläin alueeltakin. Mitä kaikkea ootte nähnyt, kokenut ja etenkin haluaisitte kokeilla Telle laajensi lisää aihepiiriä.
- Minulla vielä on omat kokemukset muutaman eri koiran kanssa. Pikku pässi saattaisi olla jännä, pikapanoineen ja sitten pitempikestoista saisi varmaan vaikkapa Minipossukarjulta heh.
- Tuohon jälkimmäiseen saat vastauksen, pystyt kyllä antamaan pikkukarjullekkin ja taatusti saat pitkäkestoisen runsaalla "voitelulla" toteutetun panon. Nimimerkki kokemusta on, Telle tuumasi naama loistaen.
- Noh jopas sattui, missä pääsit sellaista kokemaan?
- Ihan kotona, meillä on pikku- ja minipossukarjut. En olis mustasukkainen vaikka kävisitte neljästään "ulkona" yhdessä. Ei heti tiedetty kumpi kerkeää meistä vastaamaan moiseen tarjoukseen.
- Harmi kun ei varattu kun nämä pari yötä tänne mökille, nyt olisikin ainutlaatuinen tarjous. Olisi ehditty käydä vaikka teillä.
- Minulla olisi oikein mahtava tarjous teille jos se siitä on kiinni. Ajattelinkin jo jossain vaiheessa kysäistä, onko teillä mihinkään kiirus, voisitte olla vielä jonkun päivän täällä mökillä.
- Täällä, tämähän on varattu huomisesta puoliltapäivin eteenpäin - myös tuleva viikonloppukin.
- On kyllä, minulle, Jarille ja muutamalle koiralle. Aivan hyvin voidaan lisätä pari nuorta naista, koira sekä pari pikku karjua. Mitäs sanotte?
- HUH, ei voi olla totta!
- Kyllä se vaan on. Sitten toivomuksia koiraroduista ja montako. Lauantai iltana tänne tosin tulee yksi pariskunta omine lemmikkeineen, sehän sopinee?
- Minäpä pirautankin tässä puhelun, miettikääpä nyt pikimmiten sitä äskeistä kysymystäni.

Tellen kävellessä kauemmaksi soittamaan, ojensimme kätemme pystyyn ja äänettömästi kiljuimme riemusta.
- Jopas jotakin millaisen ystävän kohtasimmekkaan. Voiko tää olla tottakaan - lähes viikko tällä mökillä ja varsinkin ketä kaikkea muita täällä tulee olemaa.
- Tätä emme missaa, nyt äkkiä muuttamaan tai perumaan niitä muita majoituksiamme, eihän niitä montaa ees ole. Vaaauuh, että pikkukarjukin ...- Löytyisköhän vielä se nuori pässikin-----Jessss.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.