Ponille kyytiä

admin Seksiä Eläimen Kanssa
25.07.2014
34396 näyttökertaa
0 kommenttia
4.21
Katselin 6-vuotiasta Shetlanninponia, joka nyhti heinää sille raahaamastani paalista. Ponin hoitaminen ei varsinaisesti kuulunut minulle vaan sisarelleni, mutta tein sen nyt hänen puolestaan. Toukokuu teki tuloaan ja sisareni oli lähtenyt viikonlopuksi jonnekin näyttelyyn. Äitini tuli rapsuttamaan Loydin turvan seutua tuttavallisesti. Ihailin äitiäni joka oli selviytynyt koko lailla hyvin isän äkillisestä kuolemasta lähes 3 vuotta sitten. Meillä oli maatila karjoineen hoidettavana ja olin tavallaan ottanut isän paikan tilan töissä.

Naurahdin, kun Loyd pyyhkäisi turvallaan äitiä rintoihin. Lähdin töihini tallin ylisille jonne olin uusimassa peltikattoa. Lauantai oli jo iltapäivässä ja navetassa askareet tehtynä, kun lähdin saunaan. Illalla lähdin tyttöystäväni luokse. Minulla oli tietystikin omat tarpeet jotka halusin tyydyttää vaikka suhteemme olikin jo väljähtynyt. Tietenkin meillä meni sanat ristiin ja lähdin pois Sirpan luota ovet paukkuen. Menin kirkonkylän pubiin ottamaan muutaman oluen. Otin sen verran etten enää voinutkaan itse ajaa autoa. Niinpä jouduin ottamaan taksin kotimatkaa varten. Sirpa oli soittanut perääni ja olinkin sulkenut kännykkäni välttyäkseni vastaamasta hänen typeriin kysymyksiinsä.

Pyysin taksia jättämään minut vähän ennen kotia kyydistä, koska halusin kävellä loppumatkan ja selvittää päätäni. Minulla oli reilu 5 minuutin kävelymatka kotiin. Huomasin jo kaukaa, että tallin katolla oleva pressu oli sittenkin irronnut. Nousin tikkaita katolle ja painoin pressun paikalleen, kun näin liikettä alhaalla tallissa. Minun piti hieraista silmiä nähdäkseni oliko näkemäni totta. Äitini käveli alastomana makuulla olevan ponin ympärillä. Ajattelin jo huutaa ja kysyä, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Huutamisen sijaan laskeuduin varovasti rakennustelineille ja sitaisin ohimennen pressun kiinni telineeseen.

Laskeuduin alemmalle työtasolle josta oli maahan vain noin 3 metriä. Äitini oli edessäni ilkosillaan ja näin hänen ottavan kasvisöljypullon käteensä ja kaatavan sisältöä kädelleen. Äiti voiteli rintansa tuolla kullankeltaisella nesteellä tarkasti. Äidin täyteläiset rinnat kiilsivät voitelun jälkeen kauniin kiihottavina. Tunsin outoa kiihkoa katsellessani alastonta äitiäni. Suutani kuivasi ja mieleni teki rykiä kurkkuani puhtaaksi. Äiti kaatoi uuden annoksen pullosta käteensä voidellen vatsansa ja nyt näin hänen kätensä katoavan mustan karvakolmion kätköihinkin. Nopeasti äiti otti vielä lisää pullosta kädelleen ja kyykistyi irvokkaasti. Mieleni teki huutaa himosta kun näin äidin voitelevan jalkovälinsä tuolla nesteellä. Reidet kiilsivät ja karvoituksen keskeltä kimalsi voidepisaroita. Äitini astahti Loyd-ponin viereen ja käänsi tottuneesti ponin melkein selälleen. Sitten äiti painoi rintansa kiinni Loydin turpaan, joka alkoi imeä äidin rintaa kuin tuttipullosta.

Suuni avautui äänettömään huutoon katsoessani kuinka äiti vaihtoi toisen rintansa ponin suuhun. Ponin suussa olleeseen rintaan oli jäänyt punainen rengas ja ponin hampaanjäljet näkyivät selvästi rinnassa. Ilmankos poni oli päivällä puskenut äidin rintoja tuttuun tyyliin, tämä ei olisi kyllä ensimmäinen kerta mitä nyt tapahtui. Poni heilutti päätään äidin ottaessa toisenkin rintansa pois sen suusta. Rinnat olivat muuttuneet punaisiksi ja laikukkaiksi ponin suussa. Äiti kumartui ponin takajalkojen väliin ja alkoi nyhtää karvapehkon seasta sormillaan jotakin. Pian sieltä putkahti näkyville vaaleanpunertava lihasmöykky. Äiti kaatoi kädelleen taas pullosta nestettä ja voiteli koko ajan paisuvaa ponin vehjettä. Vehkeen halkaisija oli reilu 5 senttiä ja siitä tuli mieleen runebergin torttu, pyöreä ja tasaisen kansi.

Tajutessani mitä äiti aikoi olin huutaa ja keskeyttää tuon karmean puuhan. Eihän noin paksu mahtuisi äidin sisään, pituutta sillä oli noin 25 senttiä. Jostakin syystä olisin itse halunnut olla tuossa ponin tilalla, vaikka tajusin sen mielettömyyden. Poni hirnahteli päätään heilutellen ja äiti tyynnytteli sitä pyyhkien sen turpaa kädellä jolla oli voidellut jalkovälinsä. Ponin vehje heilahti kuin se olisi tajunnut yhteyden. Äiti kaatoi pullosta suoraan ponin vehkeelle lorauksen ainetta ja asettui ponin päälle.

Riettaan näköisesti äidin jalat olivat taipuneet polvista hänen ohjatessaan tuota valtavaa vehjettä toisella kädellä sisäänsä vitun uumeniin. Äiti teki lyhyitä liikkeitä kuin sovittaen vähän kerrallaan ponin vehjettä emättimeensä. Vehje kävi vähä vähältä syvempänä kunnes äiti otti tukevan asennon tukien itseään ponin etujalkoihin.
- Oohhh…, äiti ulisi notkistaen itseään lisää paksun ja ruman sauvan sukeltaessa äidin vitun kätköön.
- Noin poniseni, nai minua…, äiti sai sanottua vääristyneen ja sairaalloisen ilmeen vääntäessä hänen kasvojaan.
Kuului sairaalloisen kirnuavaa ääntä äidin noustessa ja laskiessa vartaloaan ponin ison kyrvän päällä. Vehje kasvoi mittaa koko ajan eikä se 25-senttinen arvioni enää riittänyt.
- Aaaiihhh-iihh..., äidin valitus oli jo korviin ottavaa.
Kuin kaikkea en olisi vielä nähnyt äiti pudottikin itsensä polvilleen täyteen ratsastusasentoon. Tuo hirvittävän pitkä tanko oli kokonaan äidin emättimessä ja äidiltä pääsi eläimellinen huuto, kun se tunkeutui hänen sisuksiinsa. Ryhmyisen sauvan täytyi jo koskettaa äidin kohdunsuutakin. Äiti kumartui eteenpäin ja näin hänen vitustaan valuvan visvaa ponin rumaa kyrpää pitkin, kun äiti teki lyhyitä ja hitaita naimaliikkeitä. Nyt kirnuaminen kuului selvästi, kun äiti ratsasti niin, että sauva nousi lähes pois hänen emättimestään. Äiti kiehnäsi ja hieroi itseään tuohon sauvaan niin kiimaisena kuin nainen vain voikin olla. Katsoin tuota näkyä kiimaisena ja järkyttyneenä.

Äidin vittu valitti samaa tahtia kuin äidin huuto kiiri muutoin hiljaisessa ladossa. Minä olin niin kiihottuneessa tilassa etten uskaltanut liikkua senttiäkään. Äidin vitun huulten välistä pursusi tasaisesti kultaista nestettä. Ponin paksu kyrpä oli niin tiiviisti kiinni äidin vitussa, että jokaisen liikahduksen täytyi sattua äitiin kipeää. Äiti huusi ja valitti juuri niin kuin hevoset tekevät paritellessaan. Tämän näytelmän katsominen oli sairaalloisen kiihottavaa. Äidin pyöreä takamus nousi ja laski ponin takajalkoja vasten. Ponin jalat olivat kuin opetetulla sirkushevosella, kiltisti paikallaan.

Poni alkoi hirnua ja paljasti hampaansa osoittaen kiimansa voiman ihmisnaaraaseen. Äiti huusi takaisin ponille kuin vastauksena tämän kiimahuutoon. Äiti oli täysin ekstaasin omaisessa hurmoksessa. Tämä nainen, joka oli äitini nautti tästä riettaasta hetkestä. Poni hirnui kuin kuoleman kielissä ollen. Sen pää nyki ja ellei äiti olisi pitänyt sitä jaloista kiinni se olisi potkaissut äidin tajuttomaksi päähän osuessaan. Eläin pyöritti kiivaasti päätään puolelta toiselle hampaitaan esitellen. Yhtäkkiä äitini kurkusta kuului korisevaa ääntä ja huomasin hänen vitustaan valuvan valkoisen juovan. Eläin oli saanut siemensyöksyn äitini emättimeen ja nyki nyt siihen malliin, että äitini heilui eläimen päällä kuin räsynukke.

Äitini huusi suoraa huutoa kuin olisi suorittamassa kivuliasta synnytystä. Äidin reidet olivat kiimaisesti jännittyneet ja hän ponnisti itseään tehdessään lyhyttä ja nykivää liikettä. Äidin pää nyökkyi kuin humalaisella hänen keikkuessaan hurmoksessa karvaisen ponin päällä. Äitini valahti löysän oloisena nojaamaan ponin etujalkoja tyydytettynä.

Hiljaisuus oli korvia hivelevä ja pelkäsin oman sydämeni takomisen paljastavan minut. Katsellessani tämän ihmisnartun tyydytettyä vartaloa hivutin käteni housujeni sisälle hiljaa ettei äiti vain kuulisi minun olevan paikalla. Sain kuuman kyrvän kättäni vasten ja katsoin allani olevaan äidin paljaaseen vartaloon. Näin ponin supistuvan sauvan olevan edelleen äidin vitussa kun vedin ensimmäisen vedon. Äiti liikahti ja pääsi maiskahtava ääni. Äiti alkoi nostaa itseään irti ponin sauvasta. Näin muutaman ohuen verijuovan jäävän kiiltävään kyrpään. Hetken kuluttua valahti kourallinen ponin valkoista spermaa äidin emättimestä ponin tummalle karvoitukselle. Samalla hetkellä laukesin sairaan kiimaisen tunteen vallassa. Vain se, että purin kättäni esti minua huutamasta ääneen nautintoani. Ruiskin kaikki jonnekin housujeni sisälle sotkusta välittämättä.

Huohotin voimakkaasti orgasmini takia, kun äitini nousi ponin päältä horjuvin jaloin. Äiti seisoi alastomana ja vilkaisi ylös kuin tietäisi minun olleen paikalla. Äidin silmissä oli palava katse ja nuo silmät loistivat niin voimakkaasti, että pelkäsin itsekin joutuvani niiden vangiksi, kuten poni oli joutunut. Kiiltävät rinnat olivat tummat ponin pureman jäljiltä. Minä en uskaltanut juurikaan hengittää. Lopuksi äiti kietoi valkoisen pyyhkeen jalkojen väliin kuin pisteenä tällä eläinaktille. Äiti laittoi saunatakin päälleen ja poistui jättäen jälkeensä tyytyväisen ponin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.