Se astui minua

admin Seksiä Eläimen Kanssa
07.03.2016
73079 näyttökertaa
0 kommenttia
4.29
Olin 15 ja minulla oli talviloma koulusta. Nukuin melko pitkään. Heräsin joskus yhdentoista maissa, vanhempani olivat jo menneet töihin. Olin nähnyt unta, että nain jonkun kanssa. Tämä taisi olla luonnollista, koska minua oli jo pidempään naitattanut ihan hirveästi. Olisin melkein nainut kenen kanssa tahansa.

Se uni oli saanut minut taas kiimaiseksi, lantioni oli aivan tulessa. Työnsin käteni pikkareihini ja kokeilin sormilla pilluani. Se oli jo kosteana. Liikutin sormeani vakoa pitkin ja fantasioin, kuinka joku mies tulisi isolla kyrvällään naimaan minua. Lämpenin lisää ja pilluni alkoi kostua tosissaan. Hieroin voimakkaasti klittaani. Pyllyni alkoi tahattomasti pyöriä sormeni liikkeen mukana. Minua halutti aivan vitusti, kävin ihan kuumana.

Vedin toisella kädellä yöpaitani helman rintojeni yläpuolelle. Samalla kun hieroin klittaani, aloin toisella kädellä hyväillä pieniä pyöreitä rintojani. Puristelin niitä sormillani. Välillä otin nännin sormieni väliin ja puristin sekä pyöritin sitä varovasti. Huohotin jo tosi kovalla äänellä. Silloin Berninpaimenkoirani Pena tuli sängyn viereen katsomaan, oliko minulla jokin hätä. Olihan minulla hätä. Minua naitatti aivan vitusti. Olin tosi kiimassa.

Istuuduin sängyn laidalle ja riisuin itseni täysin alastomaksi. Vedin Penan kuonon jalkojenväliin. Halusin kokeilla, miltä tuntuisi, kun Pena nuolisi minua. Pena haisteli kiimaista pilluani ja lipaisi sitä välillä kielellään. Aina kun Pena lipaisi pilluani, minä värähdin nautinnosta. Minä kaaduin selälleni sänkyyn. Levitin jalkani niin leveälle kuin sain. Pena alkoi nuolla pilluani ja lipoi sitä tosi hanakasti. Olin aivan ekstaasissa. Pyllyni alkoi pyöriä aivan tahattomasti Penan nuollessa minua. Aloin puristella käsillä rintojani ja kourin niitä voimakkaasti molemmilla käsillä.

Pena nuoli reisieni sisäpintaa sekä häpykarvojani. Välillä sen kieli kävi syvällä vaossani ja lipaisi klittaani. Silloin minulta pääsi kova voihkaisu. Työnsin lantioni aivan sängyn reunalle niin, että pyllyni oli puoliksi ulkona sängyltä. Pena alkoi nuolla pyllyreikääni, se tuntui tosi ihanalta. Puristelin käsillä rintojani, hieroin niitä voimakkaasti molemmilla käsillä. Pillustani lirahti lisää mehua Penan kuonolle. Se sai Penan nuolemaan pilluani raivokkaammin. Ja se taas sai minut aivan hulluksi kiimasta. Pääni heittelehti puolelta toiselle, voihkin ja inisin ääneen. Hieroin välillä reisieni sisäpintaa ja vatsaani sekä rintojani. Pyllyni pyöri aivan hullun lailla. Työntelin pilluani Penan kuonoa vasten. Sen kieli lipoi vakoani. Olin ihan sekaisin nautinnosta. Voihkin ja inisin sen minkä pystyin. En tajunnut ympäristöstä mitään. Vaikka norsulauma olisi tullut huoneeseeni, en olisi sitä huomannut.

Juuri kun olin saamassa orkun, Pena lopetti nuolemiseni.  Se alkoi pyöriä levottomana pientä ympyrää huoneessani. Sen kirkkaanpunainen kulli oli jo osittain esillä esinahan alta. Kokeilin kädellä pilluani. Karvani olivat aivan märät, kuin olisin suihkussa ollut. Samassa Pena tuli jalkojeni väliin ja alkoi nousta päälleni. Sen kulli kosketteli pilluani ja etsi reikääni. Sain juuri viime hetkellä ohjattua sen pois pillustani vatsani päälle. Tajusin, että sitä ei saa päästää sisälle pilluun. Pena alkoi nytkyttää itseään minua vasten. Se nytkytti tosi kovalla tahdilla. Vedin tyynyn pyllyni alle. Pilluni nousi ihanasti Penan kullia vasten. Penan kullin paisuvaiset olivat jo kasvaneet isoksi pahkuraksi kullin varteen. Ne tulivat ihan sopivasti vakooni. Ne hankasivat ihanasti klittaani. Pena nai ihoani vitun kovaa. Se läähätti ja lykki minua sen minkä pystyi. Olin taas ihan sekaisin halusta. Makasin ihan X:nä, jalat lattialla ja käsillä puristelin ja revin lakanaa sen minkä jaksoin. Pidin silmiä kiinni, voihkin ja inisin kiihkeänä Penan nytkyttäessä minua.

Se nytkytti raivoisasti minua. Sen kullista alkoi tulla pieniä spermaroiskahduksia pillukarvoilleni. Penalla katosi tahti nykyttämisestä. Se laskeutui alemmaksi, jolloin sen kullin kärki tuli vakoani pitkin reiälleni, samassa se nousi heti uudestaan päälleni. Silloin sen kulli upposi suoraan märkään ja halukkaaseen pilluuni. Parkaisin rajusti. Se teki kipeää. Kuten neitsyyden menetys kuulemma tekee. Kipu muuttui melko nopeasti nautinnoksi. Aloin inistä kiihkossani tosi voimakkaasti. Olin aivan sekaisin kiimasta. En enää välittänyt, vaikka Pena nussi minua oikeasti. Halusin ihan oikeasti naida Penaa, halusin tuntea Penan sisälläni.

Penan nussiessa minua sen pahkura hieroi ihanasti pilluani, samalla pilluni puristeli sitä. Se teki todella hyvää. En ole koskaan aikaisemmin tuntenut sellaista nautintoa. Voihkin kovalla äänellä, suorastaan huusin nautinnosta. Pahkura kasvoi koko ajan ja lopulta tuntui, että se täyttää koko pilluni. Tunsin kuinka Penan kullista tuli aina välillä pieniä spermaryöppyjä sisääni. Vähitellen sen spermat alkoivat lotista pillussani nainnin tahdissa. Sitten tunsin, että saan orkun. Purin huultani kiihkon vallassa.

Pena sai orkun juuri ennen minua. Tunsin kuinka pilluni täyttyi lämpimästä spermasta, sitä tuli kovalla paineella pilluuni. Samalla minä sain valtavan orkun. Suustani purkautui kova huuto, huusin niin lujaa kuin pystyin. Lantioni nousi irti tyynyltä ja Penan kulli tuli ihan palleja myöten sisääni. Silmissäni sumeni ja minä ihan värisin orkun voimasta. Työnsin pilluani Penan kullia vasten ja vedin sen lantiota itseäni vasten. Sen kulli tuli ihan pilluni pohjaan asti, Pena nytkytti kaiken spermansa sinne.

Pena yritti nousta pois päältäni, mutta sen pahkura oli vielä niin iso, että se täytti koko tiukan pilluni. Pilluni puristi pahkuraa eikä Pena saanut kulliaan vedettyä ulos. Olimme nalkissa. Makasin siinä sängyllä ja samalla rauhoittelin Penaa. Silitin sitä ja kehuin, kuinka hyvän työn se oli tehnyt. Juttelin sille rauhoittavasti, että:

- Sinä sitten panit mua! No ei se mitään! Ei mulla kyllä ollut aikomusta antaa sinun naida mua. Mutta kyllä tämä teki tosi hyvää!

Siinä sängyllä maatessa minua alkoi koko ajan enemmän ja enemmän kaduttaa, että olin antanut Penan naida minua. Olihan se kyllä ollut sata kertaa parempi orkku kuin sormettamalla saatu. Se oli tuntunut vitun hyvältä ja oli ollut tosi ihanaa! Mutta silti minulle tuli likainen olo. Ajattelin, että taidan olla tosi sairas, kun nain koiran kanssa. Minulla on varmasti päässä vikaa, minun täytyy olla täysin hullu.

Olimme siinä nalkissa melko pitkään, ehkä puoli tuntia. Vihdoin Penan kulli pehmeni sen verran, että se pystyi vetämään sen pois pillustani. Pena istui lattialle ja alkoi nuolla kulliaan puhtaaksi. Nousin ylös ja näin tyynyllä ja sängyllä ison, ainakin pään kokoisen märän läiskän spermaa ja minun pillunesteitäni. Siinä oli myös pieni verijälki. Se oli kai tullut siitä, kun immenkalvoni oli puhjennut. Nämä nähdessäni minua alkoi itkettää aivan vitusti. Tajusin, että mitä vittua minä olin tehnyt!

Sain annettua tämän itselleni anteeksi parissa viikossa. Sitten kesällä sain tilaisuuden astuttaa itseäni Penalle ihan kunnolla. Annoin sen astua itseäni monta tuntia, että sain itseni kunnolla tyydytettyä. Mutta se on sitten toinen tarina.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.