Sonnia kerrakseen

admin Seksiä Eläimen Kanssa
25.07.2014
37721 näyttökertaa
0 kommenttia
3.80
Kuulun perheeseen joka elää melko kristillisessä ympäristössä ja mielestäni ahdistunuttakin elämää kaikkine siihen kuuluvine tilaisuuksineen. Perheessämme on 8 lasta ja minä vanhimpana olen 17, muut ovat minua selvästi nuorempia. Nuoremmat sisarukseni olivat kaikki kesäleirillä, mutta minun oli pitänyt jäädä auttamaan kotimme maataloustöissä, en tosin olisi halunnut sinne lähteäkään.

Oli perjantai-ilta ja olin ollut kavereitteni mukana läheisessä kaupungissa, minullekin olivat kaverit tarjonneet olutta ja viinaakin. Tulin oikopolkua pitkin kotiini jo ennen puoltayötä ja menin navetan yhteydessä olevaan varastolatoon nukkumaan, etteivät vanhempani haistaisi alkoholin hajua, nousisin ylös ennen askareita.

Olin mielestäni juuri nukahtanut kuullessani puhetta navetasta. Nousin ihmeissäni katsomaan mikä tai ketkä olivat tulleet navettaan keskellä yötä. Navetan ja ladon välissä oli parimetrinen liukuovi ja sen raosta näin miten isä ja äiti taluttivat vuoden ikäistä sonniamme kohti latoa jossa olin. Minulle tuli kiire ottaa puseroni lattialta ja juosta olkipaalien taakse piiloon.

Vanhempani tulivat sonnin kanssa latoon ja äiti jäi sitomaan sonnia liekaan pehmeitten olkien sekaan. Äidillä oli yllään saunatakki ja pyyhe ja isä oli jättänyt lattialle korin jossa oli myös pyyhe sekä voidepurkkeja. En nyt ymmärtänyt mistä oli kysymys ja pian isä tuli rehujauhojen jakelukärryn kanssa. Siinä oli arviolta 50 senttiä leveä ja 150 senttiä pitkä oleva teräskansi ja alapuolella oli toinen taso, kärryjen korkeus oli säädettävissä. Nyt kärryjen päällä oli vanha patja. Isä telkesi ovet huolellisesti ja asetteli kärryn lauhkean sonnin vierelle.

Olin aivan ymmälläni siitä, mitä oli tekeillä.

Sitten äiti riisui saunatakkinsa ja sen alta paljastui rintaliivit ja alushousut jotka peittivät hänen minun mielestä kiintoisia paikkojaan. Äiti otti rintaliivit pois ja mehevät rinnat pulpahtivat roikkumaan vatsaa kohti, äiti kumartui ja otti alushousutkin pois. Näin mustan kiharaisen karvapöheikön joka peitti äidin reisien välissä pilkottavaa halkeamaa. En ollut varma mitä oli tekeillä, mutta minulla oli housuissa seisova kulli.

Katsoin äitiä tarkemmin ja hänen vatsansa näytti pehmeältä ja napa oli keskellä pehmeätä lihasmassaa. Vatsa ei ollut kovin suuri ja isompi pyöreys oli navan alla, niin kuin äidin vatsa olisi pudonnut tilansa alemmas. Näin vatsan alaosassa punaisen viillon joka oli arpi, nuorin sisaruksistani oli syntynyt leikkauksen avulla. Äitini oli nyt 46 ikäinen ja isä oli 2 vuotta vanhempi.

Isä auttoi äitiä nousemaan nyt kärryille makaamaan ja kohta näinkin äidin olevan siinä jalat levällään. Näin esteettä äidin pilluun ja erotin komean punaiset häpyhuulet jotka olivat nousseet ylöspäin. Punaisten lihanpalojen keskellä kiilsi kosteus, tai niin arvelin.

Isä alkoi hiplaamaan sonnin kyrpää esille. Vähän aikaa kaivettuaan alkoi sonnin mahan alta näkyä punertavaa lihaskimpaletta. Samassa sonni mylväisi ihmeellisellä äänellä ja pian oli näkyvissä noin 25 senttiä punaisen tummaa lihasmassaa. Sonnin siitin suipponi kärkeä kohti ja nyt isä hieroi tuohon jyhkeään kaluun korista ottamastaan purkista voidetta niin runsaasti, että siitin peittyi kokonaan harmaaseen aineeseen.

Isä pudotti kärryjen tasoa alaspäin ja työnsi kärryn sonnin alle. Nyt äiti makasi kärryillä ollen aivan sonnin karvoissa kiinni. Äiti nosti jalkansa sonnin sivuille. Näky oli tosi irstasta katsottavaa, äidin vaalea iho näkyi sonnin alta ja jalat nousivat ylös korkealle sonnin sivuille, ja isä sitaisi jalat yhteen nahkalenkillä.

Isä otti sonnin siittimestä kiinni ja alkoi ohjata sitä kohti äidin avointa vaginaa. Näin miten sonnin siittimessä oli erikoinen klunssi päässä ja se oli paksun voiteen peitossa. Äidin pillu oli nyt auki ja sonnin siittimen pää tökki sisäänmenokohtaa etsien. Sonni yritti työntää siitintään äitiini ja pelkäsin, että se rikkoo äidin paikat. Isän käsi ohjasi siitintä huulille ja sonni nytkytti itseään siinä ja sao äidin paikat tottumaan suureen elimeen.

Isän käsi auttoi ja pian iso siitin alkoi työntyä äitiini. - Aaaiiii,.. ai, ai.. kuulin äidin kovan huudon, mutta isä ohjasi sonnia edelleen ja siitin meni äitiini hirveän syvälle, tämän kovan huudon saattelemana. Olin arvioinut sen pituudeksi 25 senttiä, mutta se ei riittänyt.sitä oli nyt melko syvällä äidissäni.

Sonni pysyi nyt paikoillaan, kuin hyville tavoille opetettu koira. Äiti sen sijaan alkoi nyt liikkua. Hän otti käsillään kiinni sonnin sivuilta ja alkoi tekemään naimaliikkeitä tuon ison siittimen kanssa.

- Aaahhh..ai..ai..ai..alkoi kuulua äidin suusta jatkuvana valituksena ja hänen takapuolensa nousi ja laski, korviini kuului voimakasta litsahtelevaa ääntä. En oikein ymmärtänyt miten tuota pitkää vartta mahtui niin paljon äitini sisälle. Se oli mennyt ihmeen helpostikin sisälle. Tämä ei ollut varmasti ensimmäinen kerta, kaikessa näkyi kokemus, jopa sonnikin oli rauhallinen päästyään astumaan äitiäni.

Välillä äitini käsi pyöri samassa kohdassa missä sonnin siitin meni sisään. - Oijoi.. oiihhh..nyyyt..aahh kuului kova huuto äitini suusta ja ymmärsin hänen saavan orgasmin. Äitini nytkyi aivan villisti ja hän riepoi sonnin kylkiä ja huusi kuin olisi synnyttänyt lasta. Pian hän hiljeni ja liikkeet rauhoittuivat, odotin mitä nyt tapahtuisi.

Isä ei vielä irrottanut nahkalenkkiä äidin jaloista vaan alkoi runkkaamaan sonnin siitintä joka oli vielä äidin sisällä.

Kauaa ei isän tarvinnut tehdä näitä liikkeitä kun sonni alkoi liikahdella ja mylviä. Sonni päästi kovia mylväisyjä ja se alkoi suoltaa siittimestään valkoista nestettä. Valkoiseksi näin sen sitten, kun se alkoi valua äidin häpyhuulien raosta pois. Sonni rauhoittui ja isä alkoi vetää sen siitintä pois äidistäni, kuului kova massahtava ääni ja äidin pillusta alkoi pulputa pois sonnin sinne äsken laskemaa spermaa.

Äidin pilluun jäi iso pyöreä aukko, kun äiti makasi kärryjen päällä ja kaikkialla hänen alavatsallaan ja karvoituksella ja reisillä oli sonnin spermaa.

Isä talutti sonnin takaisin aitaukseensa ja tuli sitten hakemaan äitiä. - Pääsetkö jaloillesi, se oli kova koettelemus. - Odota hetki, isä sanoi ja kapusi äidin päälle ylösalaisin, niin, että hänen peniksensä osui äidin suuhun. - Ahh.. vaimo,.. näin on hyvä.. ja isän takamus nousi ja laski ja äiti imi isän penistä samalla, kun minä runkkasin paalien takana. - Ooohh.. vaimo.. ota kaikki.oohhh.. ah, ah,.. isä ähkäisi muutaman kerran ja päästi spermansa äidin suuhun. Pian isä nousi ja kääntyi äidin puoleen, isän jo pehmenevä penis oli niljakas ja sen kärjestä valui muutamia pisaroita.

- Autahan minua, jalat ovat aivan hyytelöä, anna minulle kätesi niin pääsen ylös tästä. - Oihh.. kyllä tuntuu, saat auttaa minut saunaan nyt, äiti pyysi. - Mennään pesulle ja löylyyn, isä sanoi lähtien taluttamaan äitiä.

Minä runkkasin kiihtyvällä vauhdilla ja lennätin spermani läheisen olkipaalin päälle. Olin nähnyt erikoisen tapahtuman joka kiihotti minua valtavasti, mutta se tuntui uskomattomalta. En olisi uskonut isän ja äidin arvomaailmaan tätä tapahtumaa todeksi ellen olisi itse sitä nähnyt!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.