Suihkun Jälkeen

admin Seksiä Eläimen Kanssa
22.03.2014
38768 näyttökertaa
0 kommenttia
4.24
Huomio! Aihe käsittelee eläinseksiä. Älä lue, jos se on mielestäsi vastenmielistä!

Haalea vesi huuhtoi kehoani, kun huuhtelin saippuan viimeisiä rippeitä keholtani. Pienten A-kupin rintojeni nännit nöpöttivät somasti, kun astuin pois suihkusta ja tunsin vilunväristyksiä kehollani. Nappasin kylpytakkini ja lähdin suihkusta.

Olen 20-vuotias nuori nainen vailla miesseuraa. Poikaystäväni ja minä erosimme viikko sitten, hyvissä väleissä tosin. Nyt, kesälomalla, kun ei ollut muuta tekemistä iltaisin, seurasin vanhojen TV-ohjelmien uusintoja ja tyydytin itseäni. Suuri sekarotuinen koiranikin tyytyi köllöttelemään päivät pitkät sisällä, koska ilma oli niin kuuma, että se jaksoi käydä vain koirapuistossa tarpeilla.

Tein kuten muinakin iltoina; menin istumaan TV:n ääreen ja katsoin ohjelmaa muutaman minuutin. Sitten minua rupesi himottamaan. Tavallisesti tyydytin itseäni suihkussa, mutta nyt pelkäsin vesilaskun kasvavan huimiin summiin ja olin tyytynyt pelkkään pesuun. Siinä istuin ja mietin, mitä tekisin. Ohjelma tuntui joka tapauksessa tylsältä, joten annoin käsien vaeltaa kehollani. Kuin huomaamatta avasin kylpytakkini ja puristelin rintojani. Huokailin tyytyväisenä ja siirryin pikkuhiljaa alemmas ja alemmas. Kohta istuinkin jo haarat levällään pillua hieroen. Huokailin ja inisin kiihkossani enkä lainkaan huomannut koiran tuloa.

Istuin silmät kiinni, kädet sivuilla nauttien orgasmista, kun yhtäkkiä tunsin jotain pillussani. Katsoin pelästyneenä koiraani, joka nuoli pilluani innoissaan. Se tuntui taivaalliselta, mutta tiesin, että se oli väärin. - Hyi Roki, pois! sanoin ja nousin. Ohjasin koiran ulos huoneesta, mikä oli helppoa, koska se seurasi pilluani herkeämättä. Laitoin olohuoneen oven kiinni ja menin takaisin sohvalle. Yhtäkkiä minua himotti valtavasti.

Otin suuren sohvatyynyn ja laitoin sen lattialle. Asettelin kylpytakin sen päälle ja istuin siihen itsekin. Rupesin hitaasti hankaamaan itseäni tyynyä vasten. Voihkin hiljaa ratsastaessani tyynyllä, mutta tahtini nopeutuessa kasvoi myös huutoni. Kun vihdoin pääsin huippuuni, kiljaisin eläimellisesti ja kaaduin päistikkaa matolle tyynyn viereen. Takapuoleni jäi pystyyn, etuvartaloni alas. Levähdin siinä ja annoin orgasmin viimeistenkin värähdysten mennä läpi kehoni.

Yhtäkkiä tunsin taas jotain pillussani. Katsahdin taaksepäin ja näin taas Rokin nuolemassa pilluani. Ilmeisesti ovi ei ollutkaan kunnolla kiinni. - Hyi Roki, heti pois, sanoin, mutta en ehtinyt tehdä mitään, kun suuri koira hyppäsi selkääni. - Roki, ei! kiljaisin, mutta koira survoi jo penistään pilluuni.

En voinut tehdä mitään. Roki oli massivinen ja suuri koira. Sen etukäpälät roikkuivat olkapäitteni edessä ja sen pää oli minun pääni vieressä. Se huohotti ja alkoi rynkyttää kehoaan minua vasten. Ensin meinasin sanoa vastalauseita, mutta tunsinkin voimakkaan hyvänolon tunteen. Rokihan tätä halusi, en pakottanut sitä mihinkään, ajattelin ja rupesin hytkymään Rokin tahdissa.

Rokin penis alkoi paisua, se täytti koko pilluni. Silti se rynkytti ja rynkytti. Se päästi omituisia haukahduksen ja vingahduksen välimuotoja ja minäkin huohotin ja ynisin. - Hyvä Roki, hieno poika... Ahh... Kohta tulee, Roki...

Puhuin Rokille kuin miehelle. Roki oli ihana! Se työnsi syvälle ja sen etukäpälät hankasivat rintojani, koska olin niin pienikokoinen ja Roki suuri. Ynisin ja vinguin, huohotin ja nautin. Roki osasi naida paremmin kuin yksikään mies. Sen työnnöt olivat nopeita ja menivät syvälle, niin ihanan syvälle... En kestänyt enää. Sain valtavan orgasmin karjahtaen hurjasti. Roki jatkoi työntöjään, mutta huomasin selvästi, mitä pilluni supistelu aiheutti. Rokin tahti hidastui ja kohta se olikin melkein paikallaan. Se liikkui aivan hiljaa ja saatoin kuulla selvästi sen vinkumisen. Huohotin ja olin edelleen voimaton orgasmin takia. Yhtäkkiä Roki ulahti ja tunsin sisälläni valtavan spermavyöryn.

- Aah! En voinut sille mitään, että huudahdin. Roki kiskoi penistään tiukasta piullustani, mutta tunsin, että siinä oli jonkinlainen patti, joka ei meinannut tulla ulos. Sitten aivan yhtäkkiä se luiskahti ulos. Minä rämähdin maahan vatsalleni jalat levällään. Se oli ihaninta, mitä olin koskaan kokenut... Katsoin Rokia. Se istui väsyneenä matolla ja huomasin sen valtavan kyrvän. Ihmettelin, miten se oli edes mahtunut sisääni! Sehän oli valtava! Huokasin ja vaivuin takaisin lattialle. Kohta tunsin ihanat väristykset pillussani. Roki nuuhki pilluani ja käännyin selälleni ja levitin kutsuvasti jalkani. - Ole hyvä, Roki, sanoin ja koira tuli nuuhkimaan pilluani. Sitten se nuoli. Se nuoli taitavammin kuin yksikään mies. Huokasin, kun kieli lopsahti pilluuni ja Roki lutkutti sitä kuin suurinta herkkuaan. Eipä aikaakaan, kun huokailin taas orgasmin viilettäessä kehollani.

Roki siirtyi nuolemaan omaa kaluaan, joka sojotti vieläkin hieman. Menin sen luo ja rapsuttelin ja kehuin sitä. Se nuoleskeli huuliaan ja lipaisi minuakin poskesta.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.