Tyttöjen metsäretkelle osallistuminen

Bammse Seksiä Eläimen Kanssa
08.02.2018
17243 näyttökertaa
0 kommenttia
4.38
Käveleksin metsäpolkua ilman sen kummempaa päämäärää tai tarkoitusta. Harjutaipaleella jäin makoilemaan iltapäivän aurinkoon vähän polusta syrjempään ja katselin perhosten ja muutaman mehiläisen lentelyä. Olin nukahtanut ja heräsin naisääniin. Odottelin, että naiset menevät ohitseni ja lähden sitten palailemaan talonvahdiksi kotiini.
Äänet kuitenkin pysyivät samalla paikalla joten lähdin polulle ja ajattelin mitähän ne tuonne metsään ovat jääneet tarinoimaan. Uteliaisuuteni heräsi kun olin tullut ääniä lähemmäksi.
Hiippailin polulta ääniä kohti ja pian edessäni olikin tosi mahtava näkymä. Kyykistyin välittömästi matalan kuusentaimen taakse ja aloin seurata tuota mahtavaa näkymää. Pienelle metsäaukiolle oli levitetty suuri värikäs peite jolla istui kaksi nuorta naista ilkosillaan ja naisten välissä makoili koira selällään. Nyt tunnistinkin toisen tytöistä, OHO, Tuija - naapurin tyttö – ja tuo koirahan on REX, tytön oma koira. Toista tyttöä en tuntenut, mutta hän näytti Tuijaa vanhemmalta. Ainakin hänellä oli paljon isommat tissit kuin Tuijalla.
Rex on skotlanninpaimenkoira eli collie joka nyt lekotteli tyttöjen rapsuteltavana ja näytti nauttivan olostaan. Nauttisin kyllä minäkin jos olisin Rexin tilalla.

Olen jonkunverran nuorempi kuin Tuija, mutta silti olen monet kerrat ajatellut kuinka hyväilisin Tuijan tissejä ja suutelisin niitä ruskehtavia nännejä – oon ne tänäkin kesänä nähnyt uimarannalla. Ja jos * * * .
Unelmissani olen Tuijan kanssa ensimmäisen kerran – sillain – eli – siis nussittais.

Nytkin kaluni oli jo jonkun aikaa tököttänyt täysin kovana shortseissani. Tytöt kikattelivat ja Tuija alkoi silitellä Rexin takajalkojen välistä ja samalla Rexi hapuili toisen tytön käsivarret etukäpäliensä ympärille ja alkoi nylkyttää takapuoltaan. Tuija laittoi molemmat kätensä Rexin takajalkojen väliin ja kämmenten välistä alkoi vilkkua punainen koiran kulli samalla kun Rexi köyristi selkäänsä ja sen nylkytys oli nyt tosi nopeaa. Tuija runkkasi nyt käsillään jo melkoisen isoksi kasvanutta koiran kullia. Rexi alkoi rauhoittua mutta silti se läähätti kuin olisi juossut pitemmänkin matkan. Tuijja piteli punaista koirankullia hellän näköisesti pystyssä ja molempien tyttöjen katse oli tuossa kummallisen näköisessä kalussa jonka päästä ruiskahteli tasaiseen tahtiin kirkasta nestettä.
- Voinko minä koskettaa sitä? toinen tytöistä kysyi.
- Tottakai, eikös me tämän takia tänne tultukin? Katsoppa tänne juureen eikös ole mahtava pallukka?
- Miten se – miks siinä on tuommoinen patti?
- Sen avulla uroskoira jää nalkkiin naaraan kanssa ja se saa ruiskutettua rauhassa siemennesteensä naaraan sisälle, opasti Tuija ystäväänsä. Piteleppä Rexin munaa vähän aikaa.
Samalla Tuija alkoi sivellä omaa jalkoväliään aivan kuin hän kuivaisi sinne käsiään jotka olikin aivan märkänä Rexin kullista ruiskahtelevasta nesteestä.
- Ota sinäkin käsiisi Rexin nesteitä ja levitä niitä haaroihisi ja vaikkapa pimppiisikin.
- Miksi ihmeessä?
- Siitä on myöhemmin hyötyä, usko vain minua ja tee niin kuin pyysin.

Nyt toinenkin tyttö piti välillä kämmenkupissaan koirankullin päätä ja siveli sitten märkänä kiiltävää kättään jalkoväliinsä. Rexin kulli oli tullut paljon paksummaksi ja siinä näkyi ihan selvästi sinertäviä verisuonia. Rexin läähätys oli rauhoittunut ja se vain makoili takajalat levällään kun nuo naiset askaroivat sen kullin kimpussa. Nyt Tuija laski kasvonsa aivan Rexin kullin eteen ja samalla käänsi tuota punaista suonikasta kullia niin, että sai sen pään suuhunsa.
- Tämä on mahtavaa – kunhan totut tämän makuun.
- Voiko sen – sitäkö voi imeä – eeeeih
- Maistappa sormiasi vähän kerrassaan

Tuijan tyttökaveri maistoi arasti kielellään keskisormeaan ja kohta nuolaisi sitä. Pikaisesti hän käytti sitä jalkovälissään ja laittoi sitten sormensa suuhun ja alkoi imeä sitä.
- Tämäpä on jännän makuinen. Olen kyllä niin märkä itsekkin, että sitä voisi vaikka juoda. - Sinäpä sen sanoit Tuija tuumasi. Mene vaan siihen pitkällesi - tähän näin
Tuija ohjasi ystävättärensä Rexin vireen siten, että naisen kasvot jäivät lähes Rexin haaroihin.
- Nyt saat imeskellä Rexin kalun pois juhlakunnosta samalla kun minä nautiskelen kosteasta lähteestäsi. Samalla Tuija kiepsahti ystävättärensä jalkoväliin ja hautasi kasvonsa vaaleitten reisien väliin.
– Oletpa sinä todella märkä, näin kiimassa tuskin olet koskaan ollutkaan.
Tuija sai vain muminaa vastaukseksi koska koirankulli oli tosi syvällä tuon komean nuoren naisen suussa. Vastauksena varmaan kävi jalkojen levitys ja samalla takapuoli kohottautui nostaen tuon mehukkaan nuoren naisen pimpin paremmin nuoltavaksi.

Itse en enää voinut pitää näppejäni erossa kullistani vaan kaivoin sen esille shortsini halkiosta. Välittömästi kun sain tuon pitkään seistä jököttäneen kullini käteeni niin siitä lensi vaalea spermasuihku edessäni olevan kuusen oksille. Vain vaivoin sain pidäteltyä huohotustani ja ähkinääni etten vain paljastaisi itseäni, sillä tottahan halusin vielä seurata tuota mahtavaa näytelmää. Tätä ei moni näe elämässään.

Rexin kulli oli enää vain sormenpaksuinen punainen tappi. Paksu pallukka oli jo hävinnyt ja ilmeisesti koko kullikin olisi jo aikalailla karvatuppensa sisällä mikäli tyttö ei painaisi tuota karvoitusta pois koiran kullin ympäriltä. Halukkaan näköisesti tuo uhkea nuori nainen kuitenkin näytti vielä imevän tuota kokoajan pienenevää helakanpunaista tappia. Viimein naiset kohottautuivat istumaan.
- Huhhuh, olipahan kokemus, Tuijan ystävätär huokaisi ja kietoi kätensä Tuijan kaulan ympärille. Naiset suutelivat toisiaan pitkään ja samalla kädet hakeutuivat hyväilemään toistensa jalkoväliä.
- Meillä kyllä olisi eväitäkin mukana, levätään vähän ja juodaan kahvit ja vähän vaikka sitä viiniäkin. Sitähän meillä oli tarkoitus juoda rohkaisuksi vaan hyvinhän tuo alkoi vai mitä?

Tytöt alkoivat syödä eväitään ja Rexi nousi ylös peiton päältä ja meni lähimmän puun luokse jonka juurella nosti jalkansa ja alkoi suihkutella puun kylkeä. Koiran seuraava siirto sitten olikin yllätys. Vaikkakin olisi ollut ihme ellei se olisi minun läsnäoloani huomannut, kumma kun ei jo aiemmin. Rex haukahti ja lähti juoksemaan suoraan minua kohti heilutellen häntäänsä.

Just joo - eipä siinä enää tarvinnut paljon piilotella. Rohkeasti esiin vain.
- Jumakaut – Ben – voi saamari. Herranen aika, mistä sinä tulit? Olitko sinä siinä kyttäämässä miten kauan – alkoi Tuija hihkua. Samalla toinen naisista otti vaatteita joilla yritti petellä sulojaan. Tuija oli niin kuohuksissaan, ettei ilmeisesti edes tajunnut olevansa alasti edessäni.
- Anteeksi, ei ollut tarkoitus . . . . .- - - tirkistellä, mutta - - - kun - - minä …
- Mitä tuota vielä yrität selitellä. Mistä sinä siihen tulit?
- Minä olin tuossa vähän matkanpäässä ja nukahdin ja työ olitte sillä välin tullut tähän, ihan tosi.
- Voihan hitto . . . voi itku
Omakin olo alkoi tuntua siltä, että miten tästä selviäs. Ja hitto - - kun tuo Tuija - - perhana - - - nehän ne on heikoilla - - -saamari nyt ei pidä luvuttaa ihan heti
- Tuota - - - Tuija - - - suotta säikytte, jos - - - tuota - - oisko - tai mitä mieltä oot voisinko tulla mukkaan näihin teijän . . . . siis kun haluttas . . . oot niin nättikiin . . . ja nuo . . ja varsinnii . .
- Mitkä varsinnii?
- Nuo sinun . . nuo sinun . .tissit Ja jos nyt oltas niin silloinhan myö oltais niinku kaikki.. sama salaisuus ?
Tytöt katsoivat toisiaan.
– Tämä on meidän naapurin poika, esitteli Tuija minut.
– Minä olen Leena, viimetalven Tuijan kämppis.

Tuija kiskaisi shortsini alas niin räväkästi, että siinä meni alushousut mukana.
- Sitten housut pois ja hoitoon Tuija tuumasi.
Kullini jo sojotti vaakatasossa kun vapautui housuista. Nyt sitä tuijotti kaksi jumalaisen kaunista nuorta naista. Itse en saanut silmiäni irti Leenan paljastamista rinnoistaan. Tosin en ole näin läheltä monia tissejä nähnytkään, mutta nuo oli tosiaan nätit ja sen tuntui tietävän kullinikin.
- Vehkeet sinulla näyttää ainakin pelaavan, otatko kahvia?
- Kuinka vanha sinä olet, Leena kysäisi
- Kuusitoista. Entäs sinä?
- Ei naiselta kysytä ikää. Onko tämä ollut naisen pimpissä? Leena kysäisi ja puristi samalla sormensa kullini ympärille.
- Ei – en ole – silleen – ollu…Yritin änkyttää.

Naamani oli varmaan punaisempi kuin Rexin kulli hetki sitten. Kullini tuntui laukeavan välittömästi tuon ihanaisen tuntuisen naisen käteen, onhan ensimmäinen kerta kun nainen pitää seisovaa kulliani kädessään.

- Kumpaa haluaisit kokeilla. Hei, mutta Tuija saa sinulta poikuuden, olettehan naapureitakin ja minähän sain jo hoitoa Tuijalta ensihätään. Vai mitä ajattelet Tuija? Saanhan toimia avustajana? onhan Ben ensikertalainen. Ben tuntuisi olevan valmiina.
- Arveletko etten olisi muka märkä, mutta en tiedä voidaanko me . . . .
- Tottakai voitte, tule vaan tähän. Tuija laskeutui viereemme ja samalla meni selälleen. Vaaleitten reisien välistä pilkotti hiukan raollaan olevat häpyhuulet joitten yläpuolella oli vaalean harmaata untuvaista karvaa.
- Eikös olekkin Tuijalla nätti pimpsa. Näytäppä oikein kunnolla niin Benin kullikin näkee mihin kohta pääsee.
- Minä en …en tiijjä …
- Mutta mepä tiedetään, siihen vain Tuijan jalkojen väliin, samalla Leena alkoi painaa takapuolestani minua lähemmäksi Tuijan jalkojen väliin.
En aikonutkaan kieltäytyä, mutta yritin sanoa etten varmaan kerkeäisi saada kulliani edes tuon ihanan pimpin huulille kun se laukeaa. Laskeuduin käsieni varaan Tuijan päälle samalla kun Leenan käsi ujuttautui kivikovana jököttävää kulliani kohti oikeaa osoitetta.
- Vedetään nyt esinahka pois terskan päältä niin tuntuu paremmalta.

Ja se tuntui. Tunsin kuinka kullini kosketti Tuijan häpyhuulia ja Leena painoi takapuoltani tasaisesti alaspäin. Lähes kuumalta tuntuva, kostean liukas nuoren naisen pillu ympäröi kulliani sitä mukaan kun se painui syvemmälle. En kestänyt enempää vaan painauduin Tuijan päälle ja yritin hamuta suutani Tuijan huulille samalla kun painoin kullini niin syvälle kuin pystyin. Tärisin mielihyvän, uikutin, värisin ja ilmeisesti melkein kuin itkin kun kullini sykki minkä kerkesi mukavan lämpimässä pillussa.

Tuo pillu - voiko toinen ihminen tarjota toiselle parempaa?. Leena alkoi pumpata käsillään kannikoitani aivan kuin sydänelvytyksessä oli opetettu. Tuntui, että kohta lähtee taju olin huutamaisillaan kun Tuija kietoi käkensä niskani taakse ja alkoi suudella sellaisella imuteholla, että kieleni oli hetkessä Tuijan nielussa saakka. Mahtava tunne jatkui – haluan asua näitten naisten kanssa loppuelämäni – olisipa se mahdollista.

Viimein naiset alkoivat rauhoittua. Itse olisin vain halunnut maata siinä Tuijan päällä – vaikka koko loppupäivän.
- Levähdetäänkö välillä?
- Miltäs Casanovasta tuntuu? Leena kysäisi
- Tuli heti, eikös sitä pitäisi naida pitempään, yritin änkyttää.
En oikein tiennyt mihin katsoa ja silti halusin katsella joka kohtaa noista ihanista naisista.
- Hyvin sinä pärjäsit. Ja kyllä se latautuu uudestaan nopeammin kuin uskotkaan ja eihän tuo taida malttaa pitää edes taukoa.

Aloimme maistella viiniä.
– Tätä olen kyllä aiemminkin maistellut, tosin aika vähän. Vähän reilusti puolillaan ollut pullo alkoi olla tyhjä kun Rexi tuli luokseni ja työsi kuononsa jalkoväliini. Meinasin jo käskeä sen pois kun Tuija sanoikin yllättäen:
- Anna Rexin nuuhkia katsotaampa mitä se tekee kun tuntee minun tuoksuni jalkovälistäsi. Leena tarttui kulliini ja veti taas esinahkan terskan päältä.
- Tämä kulli oli Tuijjan pimpissä. Onko se vähän tuhma? Syö se, noin nuole se isommaksi ja sitten hau.
Aloin jo vähän pelätä, että Rexi tekee kuten Leena sitä houkutteli tekemään. Vaan sepä jatkoi nuolemista samalla kun Leena käänteli sitä koiran kuonon edessä. Välillä Rexi lipaisi munapussejani ja kun sen kieli käväisi peräaukolla oli se kuin sähköisku.
Leenakin huomasi kuinka reakoin siihen ja käski levittää enemmän jalkojani. Leena käytti sormiaan pillussaan ja siveli sitten niitä peräaukkoni seutuville.
- Tästä Rexi, niuole tästä Leena yritti saada koiraa nuolemaan lisää peräaukkoani, mutta Rerxi vain lipaisi muutaman kerran ja jatkoi munieni nuolemista.
- Tseh Rexi tule tänne, Tuija kutsui koiraansa.
Ja samalla Rexi jätti minun munani rauhaan ja meni tottelevaisesti emäntänsä jalkoväliin ja aloitti välittömästi nuolla tuota mielettömän kiihottavan näköistä pientä pillua.
- Siellä on tuon Benin nesteitä seassa, saat nuolla nekin pois. Jokohan sinulla alkaisi halut hyrrätä?
Tuija jutteli koiralleen samalla kun ujutti kättänsä koiran mahan alle. Tuija teki muutaman runkkausliikkeen Rexin kullille ja muuta ei tarvittu kun Rexi alkoi nylkyttää takapuoltaan.
- Sitäpä ollaan nyt herkällä tuulella, tuleppa Leena tänne, Rexi alkaisi olla varmaankin halukas tekemään tuttavuutta vähän lähemmin.
- Uskallankohan minä? Jospa sinä vielä . . . .
- Tulehan vaan tänne annetaankin Rexin ratkaista kumpi meistä on enemmän kiimassa. Tuija laittoi Rexin kaulapantaan talutushihnan paikoilleen ja ojensi sen minulle.
- Tee Rexin kanssa pikku lenkki ja tuo se sitten meidän taakse. Aivan kuten astuttat teidän sonnilla naapurin hiehoja.

Huhhuh, ajattelin – vaauuhh. Tein vain muutaman metrin pyrähdyksen vain sen verran, että tytöt ennättivät kontalleen ja vein Rexin tyttöjen taakse. Ensimmäisenä Rexi alkoi nuuhkia emäntänsä takapuolta ja nuolaisikin sitä pari kertaa mutta pyörähti sitten Leenan taakse ja tunki kuononsa vaaleitten kannikoitten väliin.
Leena notkisti selkäänsä ja levitti jalkojaan jolloin pepunreikä oli hyvin näkyvissä ja häpyhuulten välistäkin pilkotti himoittavasti punaista. Punainen oli myös koiran kieli joka alkoi lipoa tuota herkkupeppua.
Oma kullini oli jossakin vaiheessa jo noussut osoittamaan terhakkaasti kohti puitten latvoja.

Kauan ei Rexi malttanut tai halunnut nuolla Leenan kiimaista pillua vaan hyppäsikin tuon vaalean naaraan selkään ja aloitti kuin hapuillen köyristellä selkäänsä.
Laskeuduin Tuijan viereen josta näin paremmin kuinka koiran punainen suippopäinen kulli välillä osui vaaleaan kannikkaan painaen sitä kuopalle. Sinnikkäästi Rexi tuikki kulliaan Leenan kannikoihin ja sitten . . . . Rexi teki pari nopeaa koukistusta ja aloitti sen jälkeen valtavan nopean nylkytyksen.
Rexi aivan kuin tanssi takajaloillaan ja samalla puristi etukäpäliään Leenan vyötärön ympärille.
- Eeeeihh – eeiiii ei sinne Leena alkoi äkkiä voihkia.
Tuija aivan kuin sukelsi mahalleen ja laittoi kätensä koiran takajalkojen väliin.
– Voi ei se - on pepussasi ja se kerkesi jäädä jo nalkkiin. Etkö sinä tuntenut aiemmin?
- Olin niin valtavan jännittynyt ja takapuoleni oli kuin tulessa, en edes muista tunsinko edes sitä kun se tuli sisääni.
Rexi alkoi rauhoittua ja köyristeli hitaasti selkäänsä.
- Se tuntuu kyllä nyt – ihan hyvältä ja valtavan kuumalta. Ei se ole Rexin vika. Vaauuh että se sykkii, se kasvaa kokoajan, olen tosi täynnä - koiran kyrpää on peppuni ihan täynnä. Tuntuu mukavalta kun se läähättää ja hytkyy selässäni. Kuinka paljon se pumppaa minuun nesteitään?
- Tosi paljon. Sattuuko se, onko se liian iso?
- On se aika iso – ihan ok jos ei se enää sitä kasvata.
- Yritä puristaa peppua niin se ei ehkä yritäkkään sitä enää saada isommaksi, minä levitän tätä rasvaa peppusi reunamille se vähän puuduttaa. Tätä olisi ollut hyvä laittaa ennen kuin Rexi astui sinut, tämä myös torjuu vähän pöpöjäkin. Voih että sinä sitten kuitenkin uskalsit – nauti nyt narttu kun uros astuu sinua. Rexi täyttää sinut kyrvällään ja pumppaa täyteen lämmintä nestettään. Voih Leena eikös tunnukin mahtavalta. Normaalisti se kääntyisi pois selästäsi, mutta olen opettanut sen olemaan päällä niin kauan kuin se on nalkissa.
- Oletko sinäkin antanut nussia sen peppuusi? Totta puhuen tuntuu tosiaan hyvältä kun se läähättää tuossa korvanjuuressa ja samalla hytkyttää itseään selässäni.
- Tietysti olen antanut – vaikka mitä, saa sen kyllä pysymään nalkissa vaginanainnissakin kun pitää alussa kädellä kiinni niin se ei sitten pyrikkään vetämään pois kun on näinkin tiukat pimpit kuin esimerkiksi meillä on – vai mitä.

Koira tosiaan näytti nauttivan, sen silmät oli puoliummessa ja kieli vähän ulkona. Silloin tällöin se koukisti selkäänsä aivan kuin varmistaakseen, että kulli on juurta myöten tuon nartun sisällä.

Kullini oli juuri menettänyt poikuutensa Tuijan pikkupillussa ja nyt se taas jökötti kivikovana samalla kun katselen kuinka koira läähättää tuon kuvaamattoman kauniin naisen selässä.
- Tehän juttelette kuin pyykinpesusta, keskeytin tyttöjen keskustelun ja samalla omat ajatukseni.
- Totta puhut Ben. Katsohan Tuija miten Benin terhakka pojan kulli olisi myös halukas. Olisiko toinen narttu kiimassa? Ota sinäkin peppunainti. Ruvetkaa tähän eteeni niin voin nuolla sinua kun olet Benin päällä. Tule tähän eteeni Ben – tähän näin.
Tuija kaiveli kassistaan lisää rasvaa jota alkoi levittää sormillaan peppuunsa. Olin Leenan edessä jo valmiina jalat levällään ja kulli pystyssä kun yht’ äkkiä Leena tarttui kulliini.
- Tuota ei kyllä voi vastustaa, ja samalla Leena laskeutui kyynärpäittensä varaan ja siemaisi kullini suuhunsa.
- Älä nyt ime sitä kuiviin ennen kuin saan sen sisääni, Tuija torui ystävätärtään ja tuli luoksemme.
Tuija asettui seisomaan kahareisin päälleni ja minulla oli suora näköyhteys tuohon ihanaiseen pilluun johon poikuuteni katosi. Tämän näkymän muistan varmaankin ikäni. Tuija laskeutui päälleni nelinkontin ja nyt tuo himoitsemani pillu oli aivan silmieni edessä.
- Tuijja . . . tuota . . voisinko vähän maistaa sinua . . . .sieltä – tai siis täältä?
- Tottakai ja sitä vähän toivoinkin.
Samalla Tuija laski tuon himoitsemani pikkupillun nenäni päälle: Taivutin päätäni jolloin suuni oli vastakkain noitten lämpimien häpyhuulien kanssa. VAAUUHHH mikä maku.

Aloin imeä tuota ihanaista vittua ja työnsin kieltäni sisään niin pitkälti kuin sain. Tarrasin Tuijan kannikoihin ja painoin tuota vittua vasten suutani, imin ja lutkutin vitusta tulevaa nestettä – jostain syystä sen maku oli parhainta mitä koskaan olen maistanut. Parasta oli se, että mitä enemmän imin tuota ihanaista vittua sitä enemmän siitä tuli tuota himoitsemaani nestettä. Sitä valui leualleni ja siitä kaulalleni. VAAUHHHHHH.
– Sinulla on maukas vittu anna imen sitä vielä – vauhh – olet mahtava.
- Nyt se peppupano, kuulin naisäänen sanovan Samalla tunsin kuinka kullini päätä joku imi ja samalla runkkaili hiljalleen sen vartta.
- Kiitos Ben, mutta tosiaan nyt se peppunainti.

Ja niin tuo ihanainen pillu nousi suuni ulottumattomiin ja alkoi laskeutua nivusieni päälle. Tuijan selkä oli kasvojeni edessä ja hänen peppunsa painautui vatsani päälle.
- Voitele tuolla rasvalla Benin mulkku ja laita vähän sitä myös peppuuni, ohjeisti Tuija koiran alla olevaa ystävätärtään.

Tunsin kuinka rasvaiset Tuijan kädet alkoivat puristella jököttävää kaluani. Ensimmäisen kerran tunsin hieman kipua kun Tuula veti esinahan kireälle ja alkoi voidella terskaani. Tuija alkoi hivuttaa itseään alemmaksi ja samalla Leena tuntui asettelevan kulliani äsken silmieni edessä olleen pepunreiän suulle.
- Istu sen päälle, ota se sinne sisääsi – sinne se pojanmulkku upposi – nai sitä. Vaan sinun pimppisi - vaaaauuuhh, että se on taas auki – anna suukko Leena-tädille, mmmppsui pussataan – Leena-täti pussaa Tuijan vittua.

Nyt tuo himokas nainen nuolee samaa vittua jota sain hetki sitten nuolla ja imeä. Kauan en sitä kerennyt ajatella kun Tuijja alkoi nostella itseään päälläni. Jos oli tuntunut mahtavalta kun naisen kädet ohjaavat rasvatunkullin toisen naisen rasvattuun pepunreikään niin nautinto voi vielä kasvaa kun tuntee naisen leuan painelevan kullinjuurta ja naisen kädet hyväilevät kivespusseja. Kulli saa tuntea päällä rytmikkäästi liikkuvan naisen pepunreiän supistukset ja . . . aaa . . ja . . NYT RÄJÄHTI * * * * *
Peppuuni tunkeutui ja mikäs muu kuin tuon koiran kanssa nalkissa olevan naisen etusormi. Ei voi olla totta – taas kullini alkoi sykkiä siemeniään, tällä kertaa tiukkaan pepunreikään ja kun .. - lisää - lisää – tuota lisää, tunsin huutavani kun Tuija alkoi painella pepussani olevalla sormellaan välilihan läpi penikseni juurta. (Tuijahan sanoi tietävänsä nämä asiat ja myös todellakin tiesi).

Näin kuinka edessäni oleva selkä nousi ja laski samalla kun tunsin nivusissani käsittämättömältä tuntuvaa nautintoa. Pikkuhiljaa aloin tajuta, että edessäni oleva selkä on naisen selkä jota yritän sivellä lähes voimattomilla käsilläni. Haaroissani tuntui kostealta, jotain valui reisieni sisäpinnalle, joku tuntuu liikkuvan haaroissani – ei kun munapusseissani – ei se ole sitäkään – joku silittelee munapussejani. Nainen kääntyy pois päältäni. Samalla näin kuin vilahduksena kuinka edessäni olevan naisen päällä olisi ollut koira joka juuri hypähti siitä pois.
Aloin kammeta itseäni istualleen lähelläni oli kaksi tavattoman kaunista naista ja peiton laidalla koira joka alkoi nuolla muniaan.
Pikkuinen punainen kullinpää pilkisti karvatupesta jota tuon koiran punainen kieli laiskasti lipoi. Kaksi naista kallistui yhtäaikaisesti minua kohti ja niin olimme kolmistaan kaulakkain. Kuulin kuinka pehmeä naisääni sanoi;
- Sepä oli mahtavaa, milloin seuraavan kerran näissä merkeissä?
- Siis me kaikki – kaikki neljä?
- Tottakai kaikki – kaikki neljä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.