Unohtumaton juhannus – toiselle neitsyeelle kyytiä.

Tahvo Seksiä Eläimen Kanssa
17.07.2020
42715 näyttökertaa
0 kommenttia
4.30
Viime aikoina on monta kertaa tullut mieleeni tapahtumat joita aikoinaan seurasin kamarin ikkunasta. Oli häkellyttävä ja kiihottava sekamelska ajatuksissani, kun katselin verhojen suojasta kuinka nuori Rippe koiramme nussi minulle lähes ventovierasta naista marjapehkojemme suojassa. Tälläkin kertaa nainen oli varmaan luullut, ettei meillä ole ketään kotona ja ottanut koiramme juoksunarusta ja menneet marjapensaitten suojaan naimaan.
Murrosikäisenä seksuaalisuus oli jo jonkun aikaa ollut kuvioissa mukana johon sormettamisen lisäksi oli vahvasti Rippekin mukana.

Sen kesän aikana Ripen kulli alkoi tulla yhä tutummaksi ja varsinkin Rippe tutustui todella läheisesti minun haaroväliini.
Vaikka en vielä tuolloin antanutkaan Ripen kullin tulla sisääni, liittyi seksi jollaintavalla lähes aina tekemiimme retkiin, varsinkin kesäisin.
Rippe oli innokas nuolemaan minua, mutta silloin nuorempana se halusi hypätä melko pian päälleni vaikka mistä asennosta. Yleensä annoin sen tehdä niin. Rippe nylkytti takapuoltaan ja sen kulli tökki milloin jalkaani, kättäni tai kannikoitani.
Jossain vaiheessa kehittyi sellainen tapa, kun Rippe nuoli minua edestä aikansa, niin se hyppäsi vatsani päälle ja sen takajalat olivat jalkojeni välissä. Ripen nylkyttäessä sen kulli tuli esille jota painoin käsilläni vatsaani vasten. Ilmeisesti se tuntui Ripestäkin hyvältä koska se alkoi tikittää kullillaan kämmenteni ja vatsani väliin kuin ompelukone.
Viimein Rippe rauhoittui ja se ruiskutti vaikka kuinka paljon nesteitään päälleni. Se ei haitannut, päinvastoin, kun Rippe nousi pois päältäni, tiesin miten innokkaasti se nuoleekaan puhtaaksi vatsani seudun sekä haarovälini. Tosin se seutu ei juurikaan kuivunut Ripen nuolemisesta – ainakaan vielä siinä vaiheessa.

Olin täyttänyt edellisenä syksynä jo kuusitoista joten sain lähteä yksin tänä juhannuksena kylän nuorten kanssa juhannusjuhlille. Juhlat sujuikin ihan OK. Uutta oli se, että maistoin ensikerran oikeata viinaa. Yhdellä kaverilla oli jotain tosi hyvänmakuista likööriä ja siitä riitti melkoinen annos minullekin. Kotiin tulollakaan ei ollut kiirettä, koska vanhemmat tulisivat joskus iltapäivällä tuttaviensa mökiltä.
Aamuyön tunteina olin kömpimässä aittaani. Yöllä tuntunut hyväolo alkoi olla häipynyt. Tilalla oli tosi rauhaton olo, uni ei tullut enkä oikein tiennyt mitä olisin tehnyt.
Pian hoksasin etten kuitenkaan ole ihan yksin, onhan Rippe ladossa.
Lähdin aamutakkisillani latoon jossa Rippe otti minut iloisesti vastaan. Kyykistyessäni Ripen eteen sain lämpimän ja märän nuolaisun kasvoilleni.
–Olipa lämmin vastaanotto, kiittelin koiraani.

En alkanutkaan silitellä koiraani sen enempää vaan halusin Ripen aittaani.
Aitassa tultuani heitin aamutakkini ja yöpaitani pois ja istahdin sänkyni laidalle. Rippe oli kuonoineen heti jalkovälissäni joka oli tarkoituskin.

Nyt, nyt minä sen teen. Pörrötin Ripen turkkia, -tajuatko Rippe saat nussia minua, saat nussia tänne pimppiini juttelin koiralleni samalla kun levitin molemmin käsin pimppiäni avoimeksi.
Tajusikohan Rippe? Ainakin siltä se tuntui, onkohan se aiemmin nuollut näin kiihkeästi? Onko sen kieli ollut aina noin kuuma? Huhhuh minulla ainakin on kuuma – kuuma joka paikasta.
Laitoin tyynyjä selkäni taakse ja nojauduin niihin. Sormetin itseäni samalla kun Rippe nuoli innokkaasti pimpistäni tulevia nesteitä. Tuntui kuin tulvisin tuota liukasta nestettä, sormeni ja kämmeneni olivat aivan märät.
Välillä käytin sormiani suussani. –Näinkö hyvää se onkin hämmästyin, imin sormeni useaan kertaan puhtaaksi tuosta pilluni tuottamasta nesteestä. Olinhan toki maistanut aiemminkin oman pikkupilluni nesteitä vaan nyt tuntui kuin se olisi ollut jotain kiimalääkettä.
Toisaalta jännitti niin, että vapisin – vai johtuiko se jännityksestä - vai jostain muusta? -Rippe nussi minua, nussi, aloin hokea samalla kun puristelin Ripen turkkia.
OOooouuuh aauuuh voihkin kun Rippe hyppäsi päälleni.
Kuten aiemminkin, myös nyt oli käteni vastaanottamassa punaista suippopäistä kullia. Nyt en ohjannutkaan sitä vatsani päälle, vaan suoraan kihelmöivään nuoren tytön odottavaan pilluun.
Ripen suippo kullinpää antoi kuin sähköiskuja käväistessään pilluni sisällä. Pidin käsiäni kevyesti molemmilla puolilla tuota villisti tuikkivaa punaista koirankullia. Oli todella kiihottavan näköistä katsella koiran etujalkojen välistä kuinka tuo sama kulli joka on hinkannut niin monta kertaa vatsaani, nyt sen suippo pää käväisee untuvaisen karvoituksen takana olevassa pimpissäni.
AAAAiihhhhhh…EEEiiiihhh…--- kiljaisin melko lujaa, kun yllättäen koiran mahakarvat peittivätkin näköyhteyden tuohon kulliin. En olisi sitä nähnyt muutenkaan koska se oli uponnut hetkessä sisääni --- ja – se –se--- sattui - - - ja sattuu.
Aika jolloin piti survaista tuo otus pois päältäni meni ohi. HUHHUHHU aaaiiiihh huhhuh
En oikein tiennyt sattuuko minuun vai nautinko minä.
----------- Kauanko Rippe on nylkyttänyt tuota kulliaan sisässäni? --------
Onneksi se nyt alkaa rauhoittua.
Rippe jää makamaan läähättäen päälleni.
Pillussani sykkii ja häpyhuuleni tuntuvat olevan aivan täynnä, kuin nyrkki olisi sisälläni.
Koirankulli - se on Ripen kullin pahkura joka on sisälläni.
Sormeni alkavat tunnustella koirankullia. Työntäessäni sormia pilluni sisään ne törmäävät tutun tuntuiseen pahkuraan. Sehän se siellä. Tunnen olevani aivan täynnä sitä.
Ilmeisesti Rippe tunsi kosketteluni kun alkoi yrittää työntyä vieläkin syvemmälle. –Älä Rippe älä enää, ethän, sattuu, anelin koiraani. –Otetaan se pois, jooko.
Aloin työntää koiraa sen kullin juuresta irti itsestäni. Kohta Rippekin perääntyi ja häpyhuuleni venyivät tuon suureksi paisuneen pahkuran edestä sen ympärille ja viimein se muljahti ulos ja samalla koko kulli lupsahti pois pillustani. Lirisi kuin olisin pissinyt kun nesteitä valui aitan lattialle sisältäni.

Huhhuhh, kiitos Rippe, jaksoin vaivoin voihkia.
Rippe nuolaisi munaansa muutaman kerran ja tuli jalkojeni väliin ja alkoi nuolla pimpistäni vielä tippuvia nestepisaroita. Vähänaikaa se tuntui hyvältä vaan alkoi sitten sattua. Peitin käsilläni pimppini, jolloin Rippe vielä vähänaikaa nuoli reisieni sisäpintoja.
Makoilin selälläni. Aika-ajoin kuului lattialta lupsahtelua josta arvasin Ripen nuolevan välillä munaansa.

HUHHUH, mitähän sitä tuli tehtyä? Annoin koiran nussia itseäni. Se oli muuten oma koirani joka vei neitsyyteni. Siitäpä ei tarvitse kenenkään jätkän taistella.
Nyt tajusinkin - sehän se olikin joka sattui. Pitihän minun se tietää. Miksi sitä en heti tajunnut. Ekakerta saattaa sattua.
Kampeuduin pystyyn ja aloin katsella paikkojani. Lattia oli märkä mutta tuskin siellä verta oli. Reisissäni oli vähän verijälkiä, lattiasta ei saanut hämärässä selvää mitä siellä oli. Olisiko sitä verta pitänyt olla enemmän. Vaan ei sitä nyt kuitenkaan kovin paljon ole.

Otin aamutakkini ja lähdin Ripen kanssa sisälle. Suihkussa pimppiäni pestessä totesin itselleni, ettei sitä enää olla kaksois-neitsyt. Ollaan vaan horoskoopissa neitsyt.
Tarkoitus oli ottaa vähän huikopalaa joten menin keittiöön. Tiskipöydällä olikin yllätys. Vodka-, Lakkalikööri- ja Spritepullot. Sitä on näköjään tehty juhannusjuomia lähtiessä kun ei ole tarvinnut ajaa. Vai olisiko ihan evääksikin tehty, kovin ovat vajaita pulloja. Tein kinkkuvoileivän ja samalla aloin tehdä juomista itselleni eväspulloa. Missähän suhteessa näitä pitäisi laittaa. Tein pieniä maistiaisia lasiin ja kun alkoi tuntua ettei ole liian kirpeää kaasin sen limpparipulloon. Ainakin yhden pikkulasillisen siemailin keittiössä ja juttelin Ripelle kuinka meille kuitenkin tuli ihan mukava juhannus. –Kohta lähdetään aittaan jatkoille, lupasin koiralleni. Ainakin siltä alkoi tuntua.
Kello olikin jo aamulla lähes seitsemän kun viimein menimme Ripen kanssa takaisin aittaan. "Yksi" pieni lasillinen tekemääni juomasekoitusta sai ihmeitä aikaan.
Heti aittaan mennessä heitin aamutakin yltäni ja olin valmis tarjoamaan Ripelle nuoltavaa mikäli vain sitä kiinnostaisi. Ja kiinnostihan sitä, ei edes tarvinnut houkutella.

Naukkailin välillä juomasekoitustani limpparipullosta ja sopertelin koiralleni kuinka se saisi nyt naida niin kauan kuin jaksaa ja ihan pohjaan saakka.
En edes ohjannut Rippeä sisääni sen hypätessä päälleni. Huomasin kuinka hyvä asia oli kun alun perin Rippe oli tottunut tulemaan päälleni minun ollessa selälläni. Nyt ”pienessä” hiprakassa on tosi mukava olla vaan rentona selällään ja koira välillä nuolee pillua ja välillä vähän nussii.
Rippe halusi kuitenkin saada itsekin ja sain taas tuntea kuinka tuo siro punainen pippeli muuttuu suonikkaaksi paksuksi koirankulliksi.
Muutosta en tosin nyt voinut nähdä, vaan tunsin sitäkin paremmin.
Nostin jalkani Ripen takapuolen päälle, kiedoin käteni koirani kaulan ympärille ja lannettani kohottaean kannustin koiraani; nussi Rippe – nai minua, nai ihanalla kullillasi, upota se pilluuni ooohhh – upota se juurta myöten – ruiskuta – anna kullisi sykkiä sisälläni – aaauuuuh – nyt me sen teemme – kiitos Rippe kiitos – jää siihen päälleni.

Heräsin sängystäni alastomana. Olin vetänyt päiväpeiton päälleni. Rippe lähti ovensuusta luokseni kun huomasi minun heräämiseni.
Pörrötin koiran päätä ja tuumasin; -meillä taisi olla ihan mukavat omat juhannusjuhlat.
Kohottauduin istualleni. Limpparipullo oli vajunut ylipuoleen, enkö ollutkaan juonut kaikkea. Harmi ettei ole korkkia, voisi laittaa talteen.
Lattiassa oli tumma alue sängyn vieressä. Ei ollut vaikea arvata mitä siinä olisi. Siirsin maton ihan sängynviereen ja sepä hävisi sillä. Työnsin maton kuitenkin takaisin jospa se kuivuisi paremmin siitä pois ja voihan sen peittää sitten ellei näin tapahdu, ajattelin.
Päästin Ripen ulos ja aloin laittaa sänkyäni päiväkuntoon. Kellokin on jo pitkällä iltapäivää, kohta pitäisi olla kuin olisi jo ollut päivän valveilla.

Jalkovälissäni oleva tunne muistutti ettei aamullinen rakastelu Ripen kanssa ollut tapahtunut vain unennäkönä – olen oikeasti antanut ja oikeasti saanut koirankullia - enkä varmaankaan ihan pientä.

Saattaa olla, että muistan tämän juhannuksen kauan ja on mukava muistella käväisi mielessäni.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.