Ajelulla

admin Seksinovellit
18.04.2015
5806 näyttökertaa
0 kommenttia
3.29
Istut autossa vieressäni, ja sinusta on ihanaa katsoa kun ajan autoa varmoin, miehisin ottein. Hymyillen seuraat sivuprofiiliani ja käsieni liikettä auton ratilla. Välillä lasken oikean kätesi reidellesi, ja tunnen kuinka kuuma halu hulvahtaa kroppasi lävitse, pillusi tuntuu litisevän märältä. Päälläsi on hame, ja käteni lähettää väreitä koko kroppaasi varsinkin osuessaan hameen paljastamalle paljaalle iholle. Melkein huokaiset ääneen nautinnosta… Ujutat oman kätesi reidelleni, ja alat hyväilemään lihaksikasta reittäni, tunnet lihakseni farkun lävitse. Vähitellen hivutat kättäsi yhä ylemmäs ja ylemmäs… korjaan asentoasi sillä kullini on kovettumassa eikä tahdo mahtua kankaiseen vankilaansa. Silität kovettunutta etumustani kangaskerrosten lävitse, ja huokaus pääsee huulistani.

Sormesi avaavat kuin hypnoosissa farkkujeni napit, ja ujutat sormesi alushousujeni sepaluksesta sisään. Kullini pehmeä, kuuma iho tuntuu hyvältä sormissasi, ja suljet kalusi sormieni sisään. Hyväilet kulliani hellästi, ja tunnet kuinka se kovettuu entisestään. Maisemat vilisevät silmissä, mutta tällä hetkellä tunnet vain kovan, herkullisen kullini kädessäsi, sekä oman kiihkosi. Irrotat turvavyösi, ja kumarrut puoleeni ja otat kovan kaluni suuhuni. Pitkä ja kova kullini suussasi alat imeä ja nuolla sitä. Välillä aivan terskan päätä, välillä upotat sen kokonaan suuhuni. Aivan kokonaan et saa sitä suuhusi, sillä kullini on kasvanut niin pitkäksi. Huokailen nautinnosta ja yritän keskittyä ajamiseen. Näppärästi kaivat myös pallini esille, ja imet niitä hellästi samalla kun runkkaat kulliani käsin. Ajamisestani ei meinaa tulla mitään, vaikka kokenut kuski olenkin. Hiljennän vauhtia ja käännyn syrjäiselle metsätielle ja pysäytän auton pienen lammen rantaan.

Auton pysähdyttyä siirrän omaa penkkiäni taaksepäin, niin kauas kuin se menee. Vedän Sinut syliini ja suutelen sinua rajusti, yniset nautinnosta ja kiimasta minua kohtaan. Käteni vaeltavat reisiäsi ylöspäin, ja kun tajuan, ettei sinulla ole alushousuja ollenkaan hameen alla, huokaisen ääneen. Nopeasti taitavat sormeni tavoittavat litimärän pillusi ja alan hyväillä halusta kivikovaa klitoristasi. Voihkit ääneen, niin hyvältä kosketukseni tuntuu! Samalla runkkaat kulliani, kunnes et enää kestä ja ohjaat kullini häpyhuultesi väliin. Kiusoitellen hierot kulliani märkää, kiimaista häpyäsi vasten, herkkä terskani hyväilee ihanasti napukkaasi. Lopulta annat periksi himollesi ja istut herkkuaisani päälle, niin että uppoan syvälle, syvälle sisääsi… Sormeni jatkavat klitoriksesi kiihottamista ja auton täyttää kiimaisen naimisen ääni. On kuuma kesäpäivä, ja pian me molemmat olemme aivan hiestä märkiä, mutta jatkamme ihanaan naimista siitä välittämättä.

Tunnet kuinka orgasmi alkaa lähestyä, ja kiihdytät tahtia. Voihkit lujaa nimeäni, ja juuri kun olen tulossa, työnnän sormeni peppuusi. Järisyttävä orgasmi saavuttaa sinut, ja laukeat rajusti nimeäni huutaen, koko vartalosi tärisee ja pillusi supistelee mahtavasti orgasmin kourissa. Et pysty liikkumaan, mutta minä jatkan naimistasi, kova kullini survoutuu sinuun yhä kiihtyvässä tahdissa, sormeni jatkavat kiihkeää leikkiään klitoriksellasi, armotta. Tunnen kuinka orgasmisi vain jatkuu ja jatkuu, sarjana laukeat yhä uudelleen ja uudelleen ja iniset nautinnosta. Pillusi hurja supistelu saa minut orgasmin partaalle, ja nain sinua yhä kiihtyvällä tahdilla.. lopulta en enää jaksa vastustaa, vaan annan tulla. Karjun ja huudan nimeäsi kun suihkuan kuumaa spermaa syvälle pilluusi, tärisen orgasmin voimasta. Pumppaat pillullasi kulliani, puristaen viimeisetkin pisarat ulos… makaat sylissäni itsekin täristen, molemmat olemme aivan hiestä märkiä.

Hengityksen tasaannuttua vedät minut ulos autosta, nyt on pakko päästä uimaan… Riisumme kaikki vaatteet pois, ja juoksemme viileään veteen. Vedessä vedän sinut syleilyyni ja suutelen viileän veden kovettamia nännejäsi. Kiedot jalkani vyötärölleni ja suutelet kaulaani, rintaani, poskiani ja suutani. Olet täysin tyydytetty, mutta tunnet uuden himon aallon sisälläsi kun suutelet minua. Uimme aikamme, ja viilennyttyämme kapuamme rannalle lepäämään. Nukahdamme viltille auringon paisteeseen, kehot raukeina ihanasta naimisesta. Jonkin ajan kuluttua heräät sylistäni ja tunnen kaluni puolikovana peppuasi vasten. Käännyt minuun päin, mutta huomaat että nukun. Otat kuitenkin kullini käteesi, ja alat varovasti runkkailla minua. Kaluni kovettuu lisää ja hivuttaudut alaspäin jotta saat minut suuhusi. Hellästi nuolet ja imet kulliani ja samalla hyväilet pallejani. Havahdun hereille ja kuiskaan sinulle miten hyvältä tuntuu. Suussasi kovetun täyteen mittaani ja innokkaasti nuolet tätä ihanaa herkkutikkariasi.

Lopetat suukottelusi ja nouset ylös. Katson kummastuneena sinuun kun nojaudut läheisen koivun runkoa vasten. Varovasti raotat jalkojasi, paljastaen märän pillusi katseelleni. Alat hyväillä itseäsi, sormesi kiiltävät mahlasta kun runkkaat itseäni. Kuulen litinän, ja näen sormesi kiusaamassa napukkaasi, välillä rajusti, välillä upoten sisääsi… Alan runkata itseäni, ja näky kiihottaa sinua. Hyväilysi tuntuu hyvälle, mutta pillusi kaipaa minun kosketustasi, minun sormiani, suutani, kulliani! Olet kiihottava näky siinä seistessäsi, rinnat pystyssä, hiukset märkinä ja litimärkä pillu kiimamahlaa valuen, avoinna ainoastaan minulle. Murahtaen nousen seisomaan ja astelen eteesi. Lopetat hyväilemisesi ja puristat reidet yhteen. Otan käsistäsi kiinni ja nostan ne pääsi yläpuolelle, lukiten ne sinne toisella kädelläni. Toisella kädelläni leikkimielisesti pakotan reitesi auki ja paljastan odottavan pilluni. Kyykistyn ja otan häpysi suuhuni.. nuolen märkiä häpyhuuliasi pitkin nuolaisuin alhaalta ylös ja uliset nautinnosta. Otan klitoriksesi hampaitteni väliin, puren hellästi.. nuolen rytmikkäästi ja työnnän kaksi sormeani sisällesi. Pusket pilluasi minua vasten, lantiosi liike tuntuu olevan täysin tahdostasi riippumaton. Nuolen sinua, ja mahlasi valuvat pitkin reisiäsi, olemassa ei ole mitään muuta kuin minä ja suuni sinulle tuottama, rajaton nautinto! Saat orgasmin, et voi taistella sitä vastaan, etkä haluakaan. Voihkit nimeäni ääneen ja hymähdän tyytyväisenä kun tunnen pillusi supistelun sormieni ympärillä. Kun olen saavuttanut tavoitteeni, nousen seisomaan, levitän häpyhuulesi ja survaisen itseni yhdellä työnnöllä sisääsi. Voihkaiset nautinnosta ja alan pumpata rajusti kulliani pilluusi. Koivun kaarna tuntuu kovana selkääsi vasten, mutta et välitä siitä kun aisani tekee hyvää pillussasi. Nostan toisen jalkasi käsivarrelleni, jotta saan painettua kunnolla pohjaan asti ja sinä vikiset nautinnosta. Et ole ehtinyt toipunut edellisestäkään orgasmista, mutta kullini tekee niin hyvää!

Murahtelen minäkin nautinnosta piukan pillusi puristaessa kulliani, josta tiedän että nautit niin paljon. Yhtäkkiä vetäydyn pois ja käännän sinut toisin päin. Siinä seisot alasti keskellä metsää, kiimaisena, tarjoten peppuasi minulle. Kastelen kullini pillusi mahlassa ja varovasti asetan terskani peppureikäsi kohdalle. Nyökkäät myöntävästi, ja varovasti painaudun peppuusi sisälle, aivan vähän ensin. Pysähdyn odottamaan, ja kun olet valmis, työnnän enemmän sisälle. Haukot henkeäsi ja voihkit nautinnon ja kivun sekaisesta tunteesta. En halua satuttaa sinua, joten etenemme varovasti. Lopulta peppusi on tottunut kulliini ja alan varovasti työnnellä edestakaisin. Samalla runkkaan klitoristasi. Kullini tuntuu mahtavalta pepussasi ja sormeni kiihottavat napukkaasi. Tunnet kuin ennen kokematon orgasmi lähtee liikkeelle jostain syvästä lantiostasi. Huudat nautinnosta ja minä jatkan antamatta armoa. Täriset ja supistelet voimakkaan orgasmin kourissa ja tunnet joka millin kullistani tiukassa pepussasi. Tiukka peppusi puristaa kulliani upeasti ja supistelusi saa minutkin laukeamaan. Huudan nautinnossani ja kuuma lastini suihkuaa suoraan peppuusi.. valut nesteitä joka reiästä, pillusi mahlat ja minun spermat valuvat reisiäsi pitkin ja tunnet itsesi tuhmaksi ja kiimaiseksi. Tärisen orgasmissani ja lysähdän selkäsi päälle huohottaen. Käännyt ympäri, nojaat koivua vasten ja yrität tasata hengitystäsi samalla kun pidät minua sylissäni. Kun olemme rauhoittuneet, vedän sinut mukanani järveen, ja pesemme toisemme hellästi, joka paikasta…
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.