Anoppini Leila

admin Seksinovellit
07.08.2016
31825 näyttökertaa
0 kommenttia
4.04
Olin juuri saanut ajokortin, joten mielessäni oli kaksi asiaa: seksi ja ajaminen. Minä en ole koskaan ollut mikään pilluralli-poika, vaan minusta oli kiva ajaa pitempiä matkoja.

Minulla kävi sääliksi tyttöystäväni äitiä, joka ei päässyt koskaan minnekään lomareissulle, koska miehensä oli aina töissä eikä anopilla ollut ajokorttia. Esitin hänelle, että minä voisin lähteä sinulle kuskiksi pienelle Lapin reissulle, koska minulla ei ollut silloin kesätöitä. Tyttöystäväni puolestaan paiski töitä minunkin edestä. Anoppini piti ajatuksestani, ja muistakin se tuntui olevan ihan hyvä ajatus. Kamat autoon, ja mehän mentiin.

Meillä pelasi kemiat hyvin yhteen anopin kanssa. Autoilu oli kivaa, ei ollut tiukkoja aikatauluja. Tuon tuostakin pysähdyimme syömään eväitä ja juomaan kahvia. Leila-anoppi (nimi muutettu) arvosti elettäni ja piti huolehti todella minun hyvinvoinnistani reissun aikana. Kaikki sujui kuin rasvattu.

Rasvasta puheen ollen, sää suosi meitä. Autossa oli tukalan kuuma. Aurinko paistoi tuulilasin läpi ja kasvoni paloivat auringonpaahteesta. Leila huolestui kasvojeni punottamisesta kovin ja alkoi laittamaan aurinkovoidetta poskipäihini ja nenälleni kesken ajamisen. Minä en ollut ajatellut anoppiani ennen sitä seksuaalisessa mielessä, hänen laittaessa rasvaa kasvoihini hän oli minua todella lähellä, ja hän tuoksui hyvälle, kiihottavalle. Minulla oli kova työ pitää ajatukset ajamisessa, kun syrjäsilmällä vilkuilin valkoisia rintaliivejään, jotka näkyivät houkuttelevasti hihattoman t-paidan alta. Leila oli juuri täyttänyt täydet 50, mutta hän piti huolta kropastaan säännöllisen liikunnan ja ruokavalion avulla. Olin aina nähnyt, miten hyvän näköinen vartalo hänellä on, mutta nyt ajattelin siitä ihan eri tavalla.

Vuokrasimme mökin Kemijärveltä, asetuimme taloksi. Kello käveli jo kymmentä, joten sijasimme vuoteet ja laitoin saunan lämpenemään. Sanoin Leilalle, että mene sinä ensin, mutta hän melkein vaati menemään minua ensin. Saunassa ajattelin sitä, miten olin niin kiihottunut siitä kun Leila rasvasi kasvoni. Se kävi Leilalta niin luonnollisesti, aivan kun hän olisi tehnyt sen aina. Ajattelin, että tulisikohan hän hieromaan hartioitani, kun ne olivat jäykät pitkästä ajomatkasta. Kyrpäni alkoi hiljalleen ilmoitella olostaan ja nostaa päätään pelkästä ajatuksesta. Minun piti yrittää saada kulli veltostumaan ennen anopin saunaan kutsumista, koska eihän se nyt ollut soveliasta mennä pyytämään anoppia hartioita hieromaan kulli tanassa. Anoppi ei kuitenkaan suostunut pyyntööni. Ei kai hän nyt voi sinun kanssa samaan saunaan tulla, oli vastauksena. Harmittelin, että olin ylipäätään pyytänyt. Ilmeisesti älyni oli pyytämisen hetkellä jalkojeni välissä.

Olin jo nukahtamaisillani kun Leila tuli saunasta. Hän kuivasi hiuksiaan ja hyräili jotain laulua. Leila kysyi nukuinko jo. Ilmoitin olevani puoliksi hereillä. Hän sanoi olevansa pahoillaan siitä, että oli kieltäytynyt saunakutsusta ja hartioiden hieronnasta. Häntä oli jännittänyt ajatus, mutta voisiko hän hyvittää hieromalla hartioitani nyt. Minusta ajatus tuntui enemmän kuin sopivalta, joten myönnyin innokkaana. Olin peiton alla pelkät midisloggit jalassa, joten laskin peittoa alaspäin, jotta Leila pääsisi hartioihini käsiksi. Hän käytti hieronnassa apuna jotain käsirasvaa, mikä sai hieronnan tuntumaan taivaalliselta. Hän oli polvillaan vieressäni, päällään pikkarit ja t-paita. Tunsin Leilan polvien ja reisien kuuman ihon hipaisevan omaani aina välillä hänen hieroessaan.

Pian Leilaa alkoi väsyä hankalaan hieroma-asentoon. Rohkaisin mieleni ja pyysin häntä istumaan takamukseni päälle. Ehkä Leila oli jo muutenkin väsynyt pitkästä päivästä eikä vastustellut pyyntöäni. Potkaisin peiton kokonaan lattialle. Tuntui kun sähköisku olisi mennyt lävitseni, kun Leila asetteli itseään osin takamukseni ja osin ristiselkäni päälle. Hän valui selkäni päälle ihan kokonaan jatkaessaan hieromista. Leilan kuumat reidet tuntuivat sulattavan selkäruotoni. Anoppini oli yllättävän kevyen tuntoinen, vaikka hän nojasi käsillään minuun, täydellä painollaan. Ajattelin, että mitä hittoa me olemme tekemässä. Kyrpä oli allani aivan kivikovana ja hankasi ikävästi patjaa vasten. Oloani ei helpottanut Leilan selvästi tuntuva häpykumpu selälläni.

Leila alkoi jo tosissaan väsyä hieromiseen, hän vajosi aina vain alemmas hieroessaan. Tunsin hänen t-paitansa koskettavan välillä selkääni, ja taisin tuntea hänen rintojensa koskettavan selkääni. Ehkä se oli toiveajattelua, mutta tajusin kyrpäni räjähtävän siihen paikkaan ellei tätä lopeteta. Pyysin Leilaa lopettamaan ja nousemaan hiukan, ja samalla käännyin niin nopeasti ympäri, ettei anoppini ehtinyt nousta, vaan oli edelleen polviensa varassa. Hän tajusi heti, että kyrpäni on aivan täydessä seisokissa. Tilanne oli toisaalta kaoottinen, toisaalta äärimmäisen kiihottava. Anopilla oli hämmennyksestä silmät suurena ja hieromisesta posket punoittivat, ja hiki valui otsalta. T-paitansa oli myös etupuolelta hiestä osin kastunut, jolloin hänen nänninsä paistoivat paidan läpi.

Pyysin anoppia riisumaan paitansa. Hän sanoi, ettei hän voi, ettei me voida. Minä sanoin, että tämä pysyy meidän kahden salaisuutena eikä tästä tiedä kukaan koskaan. Otin häntä käsistä kiinni, vedin hänet päälleni riisuen samalla häneltä paidan. Rauhoittelin häntä, silitin hiuksista ja kasvoista. Suukottelin hänen kaulaa ja käteni liikkuivat hiljalleen hänen selällään. Ehkä Leila tajusi, ettei hän pääse enää siitä mihinkään. Ehkä hän tajusi, että lähelläni oli hyvä olla ja rauhoittui sekä tuntui nauttivan tilanteesta. Leila sanoi, että miehensä ehdi häntä helliä, vaikka heillä hyvä suhde onkin. Hän ei oikeastaan ollut tajunnut kaivanneensa miehen käsien kosketusta. Nyt hän sanoi nauttivansa, kun käteni vaelsivat hänen vartalollaan painellen ja puristellen. Siirryin hänen allaan hieman alemmaksi, imaisin pehmeän nännin suuhuni hiljalleen sitä imien. Imin vuorotellen kumpaakin nänniä Leilan huokaillessa päälläni.

Nautin häpeilemättä hyväntuntoisesta ja -makuisesta anopistani. Leilan hengitys voimistui ja hänen suustaan pääsi pieniä huudahduksia aina kun näykin häntä rinnoista. Otin hänen pikkareista kiinni ja lähdin vetämään niitä hiljaa alaspäin polvitaipeisiin saakka. Leila joutui lopulta ottamaan itse kostuneet pikkarinsa pois, koska vävypoikansa ei siihen pystynyt. Samalla hän kiskaisi minunkin housuni pois paljastaen paisuneen kyrpäni. Anoppi istui hetken hiljaa tutkiskellen kulliani ja terskan päähän noussutta kiimatippaa. Samassa hän kipusi päälleni ja alkoi asetella terskaani turvonneiden vitunhuulten väliin. Hän liikutteli terskaa pillussaan levittäen kosteutta tasaisesti. Hän sanoi, että miehellään olevan paksumpi. Siksi hän aloitteli varovasti kyrpäni työntyessä häneen vähitellen.

Kaikki tapahtui hitaasti ja rauhallisesti. Leila nautti ja voihki kyrpäni antamasta hyvänolontunteesta, hänen silmänsä olivat kiinni. Itse katselin kuinka hän liikkui päälläni, kyrpäni liikkuen hiljalleen hänen sisällään. Puristelin hänen rintoja välillä kovemminkin ja hivelin peukalolla klitorista. Hän pyysi painamaan hiukan kovempaa. Hän sanoi, nai minua rauhallisesti mutta kovasti, nai minua, tää tuntuu niin hyvältä...ihana kulli, laukean nyyyyt. En olisi ikinä tajunnut, että anoppi voi huutaa niin lauetessaan. Aina niin rauhallinen anoppini.

Hän makasi voipuneena päällä hetken. Pyöräytin hänet alleni. Hän tajusi, etten minä ollut vielä lauennut, joten hän avasi kiinteät reitensä. Asettelin kyrpäni hänen mehuista kiiltelevän vittunsa suulle ja työnnyin häneen nuoruuden innolla. Nostin hänen jalkansa ylös ja nojasin hänen reisiinsä kyrpäni soutaessa sisään ja ulos. Anna kyrpää, nai minua, nai kauan, ihana kyrpä...sanoi anoppi. Nostin anopin syliini ja liikumme hiljalleen. Hautasin pääni hänen rintoihinsa. Ime niitä, tuntuu hyvältä...laukean taas, sanoi Leila. Kyrpäni alkoi olla jo hellää tavaraa ja pallini alkoivat pumpata lastia rakkaan anoppini sisälle. Hän laukesi vielä kolmannen kerran, kun kullini sylki mällejään tiukan vitun syövereihin. Olimme hiljaa, kauan sylikkäin...olo oli väsynyt, onnellinen ja ehkä vaivautunut. Anoppi siirtyi viereeni, tulin hänen selkäänsä kiinni, hän nukahti melkein heti. Itse jäin miettimään tätä ainoaksi jäänyttä tapahtumaa.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.