Appivanhempien mökillä

admin Seksinovellit
29.06.2015
37532 näyttökertaa
0 kommenttia
4.45
Olimme poikaystäväni kanssa viettämässä viikonloppua hänen vanhempiensa mökillä. Meno on aina ollut ihan rentoa, on keksitty yhteistä tekemistä ja nautiskeltu juomia hyvillä mielin. Yhteissaunominenkin on kaikkien mielestä ollut OK, eikä poikaystäväni Jarkon äiti tai isä ole hullumpaa seuraa ollenkaan.

Olimme saunassa ottaneet Reetan kanssa siidereitä muutamia ja Jarkko sekä isänsä Matti olutta sitäkin enemmän. Pyyhkeet päällä istuimme saunan jälkeen olohuoneen lattialla korttia pelaamassa, mutta varsinkin Jarkko oli jo niin tööt, ettei hänen kortinpeluustaan tullut mitään. Kännisenä hän pyrki tisseilleni ja kikatellen estelin, vaikka Matti ja Reetta olivat tietysti minut äsken alasti saunassa nähneet. Ei sentään koskaan oltu hyväilty poikaystäväni vanhempien nähden.

Koska kortinpeluu ei onnistunut, käänsi Reetta juuri tyhjentämänsä siideripullon lattialle ja ehdotti pullonpyöritystä, johon kaikki riemuiten suostuivat. Jarkkokin, vaikka hädin tuskin pysyi istuallaan. Peli oli tietysti totuutta ja tehtävää. Aluksi tuli ihan normaaleja totuuksia ja tehtäviä, kunnes Jarkko pyöritti osuen minuun. Valitsin tehtävän ja Jarkko vaati minua riisumaan pyyhkeen, ainoan vartaloni peittävän varusteen. No eipä siinä mitään. Ja muilta vaadittiin samaa heti osuessa. Minuun osui parin kierroksen jälkeen uudestaan ja Reetta kysyi totuutena, olinko koskaan ollut ryhmäseksissä. Vastasin totuudenmukaisesti, etten ollut. Pyöritin ja osuin Reettaan. Ilkikurisesti sanoin tehtäväksi ottaa Matilta minuutin ajan suihin. Matti ei ollut vielä joutunut riisumaan pyyhettä, joten Reetta pujotti päänsä miehensä pyyhkeen alle ja näin, miten appiukko nautti minuutin suihinotosta. Taisi anoppi osata homman.

Seuraavaksi Matti joutui riisumaan pyyhkeen ja näin, miten tuo jo lepotilassakin isolta näyttävä kalu oli paisunut odottamattoman isoksi, vaikkei vielä edes seisonut kunnolla. Reetta huomasi hämmästyneen, ihailevan katseeni ja selitti omistajan elkein appiukkoni terskan paisuvan todella isoksi, kun elin on juhlakunnossa. Totesin ääneen, ettei tuosta paljon voi kulli enää kasvaa tai ei mahdu naisen sisään.

Jatkoimme ja minulle osui tehtävä. Matti määräsi ottamaan Jarkolta suihin. Jarkko oli jo niin seis, että makasi selällään lattialla, kun menin hänen jalkopäähänsä ja aloitin suihinoton. En aristellut appivanhempieni katseita, vaan käytin kaiken taitoni kullin imemiseen ja tiesin sen näyttävän hyvältä. Tiedottomalla poikaystävälläni ei kuitenkaan ottanut eteen. Hiukan kulli kasvoi ja kiipesin hajareisin sen päälle kiimaisena koittaen saada puolivelttoa kullia sisääni. Olin kiimassa ja olisin nauttinut appivanhempien katseista ratsastaessani kullilla. Se ei kuitenkaan onnistunut ja pilluani Jarkon kullia vasten hinkaten pyöritin pulloa ja pysäytin sen kädellä Reetan kohdalle määräten suoraan tehtävän.

"Ota Matilta suihin kunnolla." Reetta naurahti ja alkoi imutuksen, jota seurasin kiimaisena. Aluksi anoppi otti hellästi kullia suuhun ja imi sen kurkkuun asti vedellen samalla kädellään hiljalleen edestakaisin. Olin siideristä ja kiimasta sekaisin, kun appiukon kulli kasvoi niin, ettei se enää mahtunut Reetan suuhun kunnolla ja Reetta päästi terskan suustaan. "Valtava", henkäisin, kun anopin kehuma paisunut terska tuli suusta ulos.

"Miten toi voi mahtua pilluun", huohotin hieroen litimärkää pilluani Jarkon puolivelttoon kaluun.

"Eiks oo upea kyrpä?" anoppi kehaisi katsoen kiimaista vartaloani tuijottamassa appiukon elintä. Hitaasti anoppi tarttui siideripulloon ja käänsi sen pyörittämättä mieheensä. "Nussi Tiinaa", hän sanoi. Värähdin, kun tajusin, mitä se tarkoitti.

"Ei toi mahu muhun", sopersin kiimaisena tuijottaen appiukon seisovaa kullia.

"Tiina tahtoo kyrpää", anoppi totesi ja ilmeisesti appiukkokin vasta nyt tajusi, mikä oli tehtävä, koska kulli paisui vielä entisestäänkin, samalla kun Reetta veti miestään kullista pitäen aivan kiinni minuun.

Olin edelleen ratsastusasennossa Jarkon päällä Matin tullessa polvilleen taakseni ja hyväillen selkääni taivutti vartaloani ylöspäin, jotta pääsi parempaan asentoon peppuni takana.

"Ei mahu, ei mahu", sopersin kiimasta ja kauhusta sekaisin kuin unessa, kun appiukko liu'utti terskaansa litimärän pilluni huulilla. Kädellään tukien hän alkoi painaa terskaa takaapäin sisääni, mutta pillu ei antanut periksi niin suurelle.

Reetta katsoi hetken miehensä touhuja ja tarttui sitten olkapäihini kaataen minut selälleni. Hän tuli vatsani päälle ja levitti käsillään pilluni huulia.

"Nyt työnnä se sisään", hän komensi miestään, joka asettui levitettyjen reisieni väliin. Katsoin kiimasta ja kauhuissani tuon jättiläisterskan lähenevän märkää pilluani, jota anoppi levitti miehensä kullille. Kauhunsekaisesti halusin tuota jättikalua tykyttävään pilluuni kiimaani lievittämään.

"Anna jättikyrpää", totesin itseni kuiskaavan. "Nussi miniän pientä pillua, anna mahtiorkku", sopertelin Matin laskeutuessa jalkojeni väliin. Tartuin Matin pakaroista kiinni ja autoin vetämällä häntä. Matti painoi järkyttävän kokoisen kalunsa pilluani vasten. Anoppi levitti pilluni huulia ja reisiä appiukon painaessa terskaansa pilluani vasten minun vetäessäni häntä sisälleni. Pillu ei kuitenkaan millään levinnyt vastaanottamaan niin isoa kullia, joten jouduimme tosissamme ponnistelemaan, kunnes tunsin pilluni vähä vähältä antavan periksi. "Älä lopeta", huusin appiukolle, "se menee!" Ja kohta tuo ison tomaatin kokoinen terska oli puolivälissä sisälläni.

Tunsin pillun antavan myöten ja kiljuin täyttä kurkkua appiukon painaessa kalunsa voimakkaasti sisälle rusikoituun pieneen pilluuni. Silmäni pyörivät ja hetken näin ylläni appiukon huolestuneet kasvot, kunnes tajunta kunnolla palautui ja kuiskasin: "Nussi mua ihanalla isolla kullilla, anna pillutytölle kyrpää." Anoppi huohotti äskeisestä ponnistuksesta lähes yhtä paljon kuin minä miehensä alkaessa lyhyin vedoin nussia pillussani edestakaisin.

Menin kiimasta ja jättikalusta sekaisin anopin kannustaessa: "Anna Tiinalle kunnon kyrpää. Nussi teinipillua." "Nussi mua ihanalla kullilla", kannustin appiukkoa hänen pidentäessään vetoja ja kohta ulisin kiimaisena pilluni puristaessa musertavalla voimalla jättikalun ympärillä. "Vittu, kun on kireä pillu", appiukko murisi aloittaessaan rajummat työnnöt. En kestänyt enää, vaan päässäni räjähti ja vartaloni nousi kaarelle nostaen nussivan oriini myös ylöspäin ja huusin katkeamatonta huutoa valtavan orgasmin räjähtäessä pillussani. Pillun lihakset puristelivat rytmikkäästi taivaallisen orkun tahdissa kyrpää niin, ettei se pystynyt enää liikkumaan sisälläni.

Hetken jännitin vartaloani, kunnes tipahdin takaisin lattialle täysin tiedottomana. Heräsin heti appiukon kulli edelleen sisälläni, samalla kun Reetta totesi: "Tiina ratsastaa kullilla." Appiukko veti kulliaan pois ja anopin piti pitää minua paikallaan, etten mennyt perässä. Pillu päästi kullin ulos maiskahtaen. Appi kävi selälleen ja anoppi nosti lähes tiedottoman vartaloni hänen päälleen. Minut istutettiin edelleen kovan kullin päähän ja appi tarttui vyötärööni painaen alaspäin.

"Ei mahdu pieneen orkkupilluun", voihkin anopin auttaessa toista kertaa levittämällä pilluni huulia. "Hyvä, ettei ole karvoja. Ei tänne mahtuis mitään väliin", hän totesi miehelleen, kun minut seivästetiin sentti sentiltä uudelleen tuohon jättisauvaan. Koitin alkaa ratsastaa appiukon auttaessa, mutta muutaman keinuvan liikkeen jälkeen pilluni täysin täyttävä kulli aiheutti niin paljon sydämentykytystä, että huohotin: "Ei pysty enää, ei enää." Matti nosteli vielä vartaloani kullissaan ylös alas hetken, kunnes ilmoitti tahtovansa herkkupillua takaapäin.

Appi nosti minut päältään pois ja asetti kontilleni. Anoppi tuli selälleen alleni taas levittämään pillunhuulia vastaanottamaan ylisuurta kalua. "Ei enää isoa", sopertelin tietoisuuden rajamailla appiukon painaessa kiimaisena kulliaan takaapäin sisääni. Siitä ei kuitenkaan tullut mitään, koska pilluni ei tässä asennossa avautunut tarpeeksi tuolle jättimäiselle terskalle. Anoppi otti ristiselästäni kiinni ja veti sen itseään vasten. Peppuni nousi nyt aivan ylös ja tiesin sen olevan upea näky. Aiemmat poikaystäväni olivat kehuneet persettäni upeaksi ja aistin appiukon kiimaisen hengityksen hänen ohjatessaan terskaa täysin paljastuneen perseeni välissä avautuvaa kumpuani vasten. Tiesin, ettei hän lopettaisi ennen kuin saisi kullinsa tungettua pieneen pilluuni ja roiskittua lastit lämpöiseen kireään lihaani, joten rentouduin ja valmistauduin vastaanottamaan tuon pilluni lähes halkaisevan lemmensauvan. Milli milliltä appi painoi terskaa sisälleni huohottaen, miten kireä pieni pilluni olikaan ja miten herkullinen perse oli nussittavana. Kirkaisuni saattelemana kulli seivästi täydellisesti kireän lihani sen antaessa perään.

Välittömästi appiukko aloitti raivoisan naimisen ja kiljuin suoraa huutoa kullin seivästäessä ihanasti lihaani. Anoppi nuolaisi kerran klittaani ja aloitti sitten rytmikkään nuolemisen saaden ääneni nousemaan korkeuksiin, samalla kun koko lantioni värisi kiimaisten appivanhempieni käsittelyssä. "Ai luoja, miten tiukka pillu", appiukko huohotti, samalla kun sisälläni alkoi kipinöidä ja ulvoen laukesin uuteen orgasmiin anopin pidellessä holtittomasti heilahtelevaa vartaloani paikoillaan. Pilluni puristeli jättikalua eikä appiukko kestänyt enempää, vaan karjuen työnsi pari kertaa pillun pohjaan asti. Tunsin miten terska paisui entisestään ja uskoin repeäväni, kun ensimmäinen lasti lennähti kullista suoraan pyhimpääni. Silmäni laajenivat kauhusta pelätessäni sisälläni repeytyvän kaikki paikat terskan paisuessa uudelleen ja singoten kuuman lemmennesteen sykäyksittäin pilluni syvyyksiin. Sitten menetin tajuntani.

Herätessäni makasin kyljelläni appiukko takanani huohottaen edelleen sisälläni. Tunsin miten valtavan spermalastin olin saanut tuosta jättivehkeestä. Uikutin nostaessani jalkani ja työntäessä ylisuuren kalun ruhjotusta mutta ihanasti naidusta pillustani ulos. Huokaisin syvään kullin pulpahtaessa kiimanesteitä ja spermaa litisevästä kosteudestani. Samassa anoppi painoi päänsä reittäni vasten ja nuoli pitkin vedoin appiukon spermat reisiltäni ja pilluni huulilta.

"Tiina sai kunnolla kyrpää", anoppi sanoi hymyillen.

"Niin sai", totesin täysin tyydytettynä ja nukahdin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.