Räkälä. Se oli sana, joka tuli ensimmäisenä mieleen tästä paikasta. Tiskin takaa sai rahaa vastaan alkoholia, sitä monien ylistämää hermoherkkua. Tosin tällainen baari oli sen sortin mesta, jossa vain paatuneimmat alkoholin ystävät viettivät aikaansa. Ja tänne minä juuri olin kaasu pohjassa yleisön pyynnöstä kuskannut ystäväni viettämään lennokasta perjantai-iltaa.

Matti siinä horjahteli päättäväisen näköisesti kohti tiskiä, tilasi tuopin ja kysyi, otanko minä. Kieltäydyin kunniasta vedoten autonavaimiin kourassani ja toivottelin kaverille hauskaa illanjatkoa. Huojentuneena astelin kapakan ovesta ulos ja syöksähdin autoni tutulle ja turvalliselle istuimelle. Moottori hurahti kiltisti käyntiin ja kun vihdoin ja viimein se ruosteen raiskaama, möreästi muriseva lintulautabemari ja tuon yön kukkasen neljä poppikonetta olivat hiipineen ohitseni, pääsin liikkeelle. Ja arvatkaa vain, mikä oli vitutusaste, kun Matti soitti perään. Asia tuli selväksi eikä siinä auttanut kuin kurvata takaisin baarin eteen.

Vänkärin ovi aukesi ja kyytiin istahti nainen. Tuo nainen oli Matin äiti. Viisikymppinen harakka, jos saan sanoa. Ei mikään hehkeä ilmestys mutta sitäkin juopuneempi. No, lupaus on lupaus ja kaarani otti kohteekseen Matin äidin talon. Hienoisessa humalatilassa höpisevän akan reittiselostus ei mennyt ihan nappiin, mutta muutaman ylimääräisen mutkan jälkeen pääsimme kuin pääsimmekin perille.

Anja, Matin äiti, käski ajaa pihaan. Hän pyysi minua käymään sisällä, kun pikkurahat olivat lompakosta jo loppuneet ja pitihän bensat kuulemma maksaa. No, hermot olivat muutenkin jo repaleina, että samahan se. Astelin huojuvan harakan perässä eteiseen ja jäin odottelemaan siihen. Anja sanoi viipyvänsä hetken, minusta se hetki kesti ainakin vartin. Loppujen lopuksi Anja huusi jostain useamman nurkan takaa, että tulisin avuksi. Riisuin kengät jalastani ja kyllästyneenä lähdin seuraamaan ääntä. Yllätys oli melkoinen, kun lopulta bongasin Anjan hänen makuuhuoneestaan.

Anja lepäsi poseeraavasti sängyllä yllään verkkosukkahousut, mustat rintsikat, kaulapanta, mustat pikkuhousut ja hiukset avoinna. Yhtäkkiä tuo karmea harakka oli muuttunut himottavaksi seksipommiksi, ehkä hiukan kulahtaneeksi pommiksi, mutta helvetti, johan sitä alkoi iltaan tulla sitä jotain. Siinä minä seisoin oviaukolla leuka lattiassa kuolaten, silmät pyöreinä ihmetyksestä, ja etumuskin alkoi pullottaa hiljalleen. Anja hymyili viehkeästi ja iski silmää nousten sitten sängyltä.

Anja asteli pienen pöydän ääreen, ojensi kätensä kuppiin ja otti sieltä kourallisen kolikoita. Hän tuli lähemmäs luokseni, ojensi kätensä minua kohti ja kysyi, haluanko käteisellä vai luonnossa. Arvatkaa vain, kumman valitsin. Anja vei rahat takaisin kippoon. Seisoin siinä suu ammollaan oviaukossa tuijottaen tuota viisikymppistä ahteria kiimasta kankeana.

Anja tuli luokseni. Hetkeäkään hukkaamatta hän tarttui paitani helmaan ja veti sen päältäni. Hän hiveli ihoani kädellään, veti etusormellaan hitaan ja pitkän viivan leuastani napaan ja siitä alaspäin. Polvistuen eteeni Anja alkoi räpeltää vyötäni auki, avasi sitten yksitellen farkkujeni napit. Tuon hitaan ja kiusoittelevan operaation jälkeen Anja nykäisi rajulla vedolla kaikki housuni nilkkoihin. Kullini ponkaisi ylpeänä ulos vankilastaan. Anja siveli sormellaan reisiäni, hipaisi pikaisesti kullini vartta ja tarttui siihen sitten tiukemmin kädellään. Hän veti esinahan taakse ja suuteli terskaani. Kullini sykähti voimakkaasti. Anja nousi lattialta ja meni sängyn reunalle istumaan.

Pikkuhousut tipahtivat lattialle ja reidet aukesivat. Anja laski kätensä jalkojensa väliin ja kokeili sitä sormillaan. Hän nosti käden huulilleen, imaisi sormiaan ja vei sen takaisin haaroihinsa. Sormet alkoivat tanssia häpyhuulilla ja hän nojautui taakse. Katselin paikoilleni jähmettyneenä, kun hän alkoi runkata pilluaan, tuntui nauttivan enemmän katseestani kuin sormistaan. Anja voihki ja pillu litisi, sormi sujahti sisään. Hän runkkasi vakoaan ahnaasti, antoi minun vain katsoa. Ja lopetti sitten.

Seisoin sängyn edessä, Anja istui siinä. Hän tarrautui kulliini voimakkaasti kädellään, veti jälleen esinahan taakse ja antoi suukon terskalleni. Suljin silmäni ja tunsin, kuinka nuo ahnaat huulet peittivät terskani. Kieli kiemurteli kullini kärjessä, huulet liukuivat edestakaisin ja naisen pehmeät sormet pitivät esinahan tiukasti takana. Kerrankin joku maksoi kyydistä niin kuin kyydistä kuului maksaa.

Kullini upposi yhä syvemmälle naisen suuhun. Nainen imi kyrpääni voimakkaasti, otti hiukan taaksepäin ja pidellen terskaa huuliensa välissä hän runkkasi kaluni vartta. Sillä hetkellä en ajatellut mitään. Ja yhtäkkiä hän lopetti.

Anja pyörähti ympäri sängyllä. Hän oli nyt nelinkontin edessäni. Anja levitti reisiään ja nosti hiukan peräänsä. Hän ohjasi toisen kätensä alakautta pillulleen ja hiveli sitä hiukan. Tajusin viestin ja tarrasin tuohon ihanaan ahteriin vasemmalla kädelläni. Oikea käsi ohjasi kovaa kyrpääni kohti vakoa ja hetkeä myöhemmin painauduin hitaasti naisen sisään. Anja voihkaisi painauduttuani täydellä mitallani sisään.

Aikani siinä rynkytin Matin äidin lämmintä tussua takaapäin, kunnes hän käski minun lopettaa. Vetäydyin ulos kuumasta vaosta ja Anja hyppäsi ylös sängyltä. Hän tönäisi minut selälleni sängylle ja kapusi päälleni. Kyrpäni sujahti takaisin naisen lämpimän pillun pehmeään syleilyyn ja sänky alkoi rytmikkäästi narista Anjan rajujen liikkeiden tahtiin. Tunsin olevani tulossa. Ja laukesin.

Anja pysyi päälläni tovin, teki pientä ja hidasta liikettä lantiollaan antaen kaiken purkautua sisäänsä. Sitten hän nousi, laski lastin pillustaan alavatsalleni ja tokaisi hakevansa paperia. Kohta hän jo tulikin takaisin tuppo talouspaperia kädessään ja istahti viereeni. Anja kumartui kulliani kohti, nappasi sen suuhunsa ja imi. Hän nuoli kaluni varren puhtaaksi, lipoi sitten suuhunsa mönjän alavatsani päältä ja alkoi paperilla kuivata alapäätäni.

No niin, Anja oli nyt hoitanut kunnialla maksupuolen ja seisoskelin eteisessä pukeutuneena. Anja seisoi edessäni verkkosukkahousuissa, rintsikoissa ja kaulapannassa, ilman pikkuhousuja. Hän hymyili. Pikaisen tiedustelun jälkeen annoin hänelle puhelinnumeroni, jos kyyti olisi joskus tarpeen. Lähdin. Matti soitti ja kysyi, josko olisi kyyti kotiin tarjolla. Tietysti, bensarahoja vastaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia