Ei se halu halaamalla lähde, osa 2

admin Seksinovellit
12.07.2014
4815 näyttökertaa
0 kommenttia
4.50
Koko iltana emme katsoneetkaan toisiimme ja Rami vaikutti selvästi hyvin vaivaantuneelta ja ilmeisestikin nolostuneelta. Luultavasti Rami olisi vältellyt minua maailmojen loppuun saakka, jos hänen äitinsä ei olisi käskenyt minua lähtemään seuraavana päivänä hänen avukseen hakemaan puita.

Täysin hiljaisina kävelimme polkua pitkin syvemmälle metsään, missä puuvarasto sijaitsi. Vaikka minua kadutti se, että olin mennyt pilaamaan ystävyytemme teoillani, en voinut olla hänen selkäänsä katsellessani miettimättä sitä, miten raskaasti hän oli hengittänyt korvaani ja suudellut minua ja…

Jälleen pelkät ajatukset saivat mahaani kouraisemaan ja tietenkin minun piti ajatuksissani kävellä ohi polun. Kömpelyydestäni tunnettuna kaaduin kantoon ja lensin naamalleni havun oksien ja neulasten joukkoon.

“Sattuiko sinua?” Rami kysyi välittömästi minun kömpiessä vaikeroiden istumaan. Hetken päästä tajusin polveeni ilmestyneen ruhjeen, josta alkoi pulputa verta. Vedin terävästi henkeä, jolloin Ramikin tajusi, mitä oli tapahtumassa ja riensi luokseni. Hän kyykistyi eteeni ja otti taskustaan paperia, painaen sen polveeni.

“Ei hätää”, Rami sanoi ja katsoi minua syvälle silmiin ja hymyili. Kuin ihme, se sai rintakehäni rentoutumaan ja vapauttamaan hengitykseni.

Parin minuutin päästä veren tulo lakkasi ja saimme huomata, ettei haava todellakaan ollut iso. Rami piteli silti paperia sen päällä vielä hetken. Vaikka tuijotin Kimiä pitkään kasvoihin, hän ei enää kohottanut katsettaan, vaan katsoi itsepintaisesti polveani.

“Kaduttaako sinua?” kysyin hiljaa, jolloin Rami vihdoin katsahti minuun, mutta laski katseensa yhtä nopeasti.

“Nolottaa enemmänkin”, hän sanoi hiljaa pitkän hiljaisuuden jälkeen.

“Turhaan”, sanoin, jolloin Rami naurahti ilottomasti ja selvästikään uskomatta minua.

Olimme vielä jonkin aikaa hiljaa, minun kerätessä kaikki rohkeuteni.

“Auttaisiko, jos…” aloitin hieman epävarma. “…sinäkin koskisit minuun?” kysyin, jolloin Rami jälleen kohotti katseensa minuun. Tärisevin käsin ojensin toisen käteni, kohottautuen istumaan niin, että nojauduin enää toisella kädellä taaksepäin. Otin Ramin kädestä kiinni, mutten uskaltanutkaan heti tehdä mitään. Mitä jos hän ei halua tätä? Entä jos hän ei torjunut minua silloin vain koska on poika, eikä voi haluilleen mitään? Mutta eikö se näyttäisi vain tyhmemmältä, jos nyt perääntyisin?

Rami varmasti huomasi tärisevän käteni, kun vedin hänen kätensä rinnalleni.

“Sano vain, jos et halua”, kuiskasin hiljaa palan noustessa kurkkuuni. Se oli hullua, että samaan aikaan tunsin itseni hirveän onnettomaksi ja nolostuneeksi ja kuitenkin samaan aikaan niin kuumaksi.

Täydeksi yllätyksekseni Rami asettuikin polvilleen eteeni ja nojautui ihan parin sentin päähän kasvoistani. Hetken aikaa hän epäröi, kunnes suuteli minua, saaden sydämeni pyrähtämään lentoon. Ensin hänen kosketuksensa oli hyvin arka ja hellä, niin kuin suudelmatkin, mutta kun hän huomasi, kuinka innostuneesti vastasin suudelmiin, hänkin rohkaistui.

Lehahdin tulipunaiseksi huokauksen livahtaessa suustani, kun Rami puristi rintaani kovemmin. Rami irrottautui ihan hetkeksi huulistani, jolloin sain pienen hengähdystauon, kunnes työnsi minut kokonaan selälleni risuiseen maahan ja laskeutui ylleni. Suudelmat muuttuivat entistä intohimoisemmiksi ja pikkuhiljaa Ramin käsi alkoi hakeutua paidan helmaa kohti. Hetkessä Rami oli vetäissyt paitani ylös, jolloin jouduin kohottautumaan vähän ja nostamaan kädet ylös, että hän sai vedettyä sen pois.

Mutta laskeutuessani maahan joku keppi raapaisi selkääni niin, että sai minut inahtamaan. Rami näytti äkkiä huolestuneelta, kunnes huokaisi lopulta ja kohottautui seisomaan. “Tule”, hän sanoi huokaisten ja ojensi minulle kätensä. “Ei me täällä voida mitään tehdä”.

Ojentauduin ottamaan Ramin kädestä kiinni ja annoin hänet vetää minut pystyyn. Nopean nousun johdosta horjahtelin hieman ja painauduin vahingossa hetkeksi Ramin rintaa vasten. Huomasin selvästi hänen katseensa suunnanneen rintoihini, mutta nyt se ei hävettänyt minua, enemmänkin vain kuumensi jo ennestään tulessa olevaa kehoani.

Nopeasti noukin paitani maasta ja vedin sen päälleni. Sitten jatkoimme matkaamme puuvarastolle ja teimme, mitä meidän pitikin. Hiljaisuuden vallitessa kävelimme takaisin mökille. Onneksemme vanhempamme eivät kyselleet sen kummemmin, miksi meillä oli kestänyt, joten saatoimme rauhassa viedä puut saunalle.

Intohimoinen tunnelma oli kadonnut jo aikoja sitten ja tunsin enää haikeaa ikävää siitä, etten voinut sinäkin hetkenä vain siirtyä Ramin luo ja halata häntä. Vaikka hän saikin kehoni tuleen tavalla, johon kukaan muu ei ollut pystynyt, ei silti tarkoittanut, että halusin hänestä pelkkää seksiä…

Olin seurustellut 18 vuoteni aikana monien poikien kanssa, mutta yhtäkään kohtaan en ollut tuntenut tällaista niin kiintymystä kuin haluakaan. Joskus olin todella pitänyt jostakin jätkästä, mutta en tuntenut sellaista kuumuutta hänen kanssaan, kun taas jonkun kanssa olin ollut ihan tulessa, mutta en ollut koskaan halunnut halailla tai pussailla häntä.

Ja nyt… Rami. Halusin hänestä kaiken. Vain itselleni.

Illalla kun me kaikki olimme siirtyneet huoneisiimme nukkumaan, en pystynyt edes ummistamaan silmiäni. Maatessani siinä peiton alla jalkovälini tuntui kuumalta ja kehoni janosi kosketusta, joten ei siinä kauaa kestänyt, kun kömmin pystyyn ja hyvin hiljaa hiivin aulaan ja sieltä Ramin huoneeseen.

Avasin oven mahdollisimman hiljaa ja pujahdin sisään, mutta vasta sisällä tajusin keskeyttäneeni jotain. Rami istui sängyllään seinään nojaten, kalsarit nilkassa ja oli ilmiselvästi vielä pari sekuntia sitten runkannut itseään. Kuumuus kehossani varmasti kymmenkertaistui, sillä se tieto, ettei Ramikaan pystynyt nukkumaan tapahtumien johdosta, sai sekä sydämeni että kehoni täysin sekaisin. Rami näytti järkyttyneeltä ja nolostuneelta vetäessään peiton nopeasti ylleen ja kääntäessään katseensa jonnekin lattiaan. Ajatella, että vielä meidänkin ikäiset ihmiset nolostuivat niin helposti.

Henkeäni pidätellen otin ensimmäisen askeleen ja sitten jalkani jo veivät minut sängyn luokse. Vaikka huoneessa oli hämärää, näin selvästi, miten Ramin häpeä muuttui hämmästykseen, kun istuuduin varovasti toisen polveni päälle sängyn reunalle. Hengitin pari kertaa syvään, kunnes kohotin käteni ja laskin sen Ramin poskelle. Sydän hulluna pamppaillen kurottauduin lähemmäs Ramin pysytellessä täysin paikallaan. Hyvin varovasti painoin huuleni Ramin huulille ja suutelin häntä niin kuin en olisi koskaan ennen suudellut. Siirryin varovasti istumaan lähemmäs, ennen kuin suutelin häntä uudestaan ja tällä kertaa huojennuksekseni Rami vastasi suudelmaan.

Suudelmien jatkuessa käteni ajautui hiljalleen rintakehältä vatsalle ja vatsalta vielä alemmas. Hellästi työnsin Ramin oman käden pois tieltä ja kiersin sormeni hänen kullinsa ympärille. Ramin käsi yllätti minut täysin, kun se ilmestyi rinnalleni ja hieraisi sitä kevyesti. Toisella kädellä Rami veti minut lantiosta lähemmäs, vieden sen sitten alaselälle.

Melko pian Ramin käsi sujahti yöpaitani sisään, ja kun hän kosketti paljasta rintaani, olin vähällä menettää täysin itsehillintäni. En kuitenkaan hosunut, vaan annoin Ramin itse liu’uttaa kätensä ensin reidelleni ja sieltä jalkoväliini. Tällä kertaa en hävennyt huokausta, joka eksyi suustani, vaan näytin selvästi pitäväni siitä, mitä Rami teki.

Hetken päästä Rami irrotti otteensa ja siirsi kummatkin kätensä lanteelleni, jolloin tajusin hänen haluavan minun siirtyä. Siinä vaiheessa kun keikautin toisen jalkani Ramin yli, saatoin hieman punastella, mutta se katosi melko nopeasti, kun Rami kohottautui suutelemaan huuliani. Hän oli asettanut minut kalunsa eteen, eli istumaan alavatsansa päälle, joten jouduin laittamaan käden selkäni taakse ja runkkaamaan häntä sokkona.

Rami veti toppini rintojeni yläpuolelle, jolloin hän sai minut punastumaan katseensa alle. Sitten hän yllätti minut laskeutuessaankin suutelemaan rintojani toisen käden vaeltaessa jälleen alushousuihini. En pystynyt estämään huokauksiani, joten hautasin kasvoni Ramin hiuksiin. Tiesin varsin hyvin olevani todella märkä ja etten kestäisi tätä enää kovinkaan pitkään, mutta silti pakotin itseni hillitsemään kroppani vielä hetken. Mutta kun Ramin sormet puristivat hellästi klitoristani, en voinut olla kuiskaamatta: “Mä haluun sut”.

Rami kohotti katseensa ja luki kasvoiltani, että olin tosissani. Hän suoristi selkänsä hitaasti, mutta kiepautti minut hyvin nopeasti alleen. Rami kumartui nopeasti yöpöydän luo ottaen laatikosta kondomin. Olisihan voinut sanoa käyttäväni pillereitä, mutta sinä hetkenä en saanut suustani sanaakaan. Hän otti hellävaraisesti alushousut pois jalastani, jolloin aloin hieman ujostella, joten vedin polvet yhteen ja kädet rintakehälleni. Silloin, Ramin laskiessa kätensä yhteen puristetuille polvilleni, hän hymyili minulle suloisesti ja liu’utti sormensa reisieni sisäpinnalle pakottaen minut avaamaan haarani. Rami kohottautui ylleni ja suuteli minua vielä kerran, ennen kuin työntyi sisääni.

Tunsin heti hänen olevan isompi kuin kukaan muu, jonka kanssa olin harrastanut seksiä, mutta se ei kuitenkaan tehnyt siitä niin ihmeellistä, vaan se, miten oma pilluni tiukkeni ja puristi Ramin kalua hullun lailla. Hetken ajan tunsin itseni ihan neitsyeksi ja joksikin yläasteelaistytöksi, mutta sitten tajusin kaiken johtuvan vain Ramista. Se, miten hän katsoi kasvojani pannessaan minua, sai vatsani heittämään kuperkeikkoja ja puristamaan hänen kaluaan yhtä kovemmin. Ja joka kerta kun hän vetäytyi ulos, lihakseni jännittyivät äärimmilleen pitääkseen sen sisällään. Enkä todellakaan tiennyt mitään sinä hetkenä, mitä rakastaisin enemmän kuin Ramin kasvoja ja ilmettä, kun hän oli vähällä tulla.

Kiersin jalkani hänen ympärilleen viimeisten vetojen aikana ja kuiskin häntä menemään kovempaa. Kehoni värisi ja lantioni vastasi työntöihin vain koko ajan raivokkaammin. Luulen, että olisin tullut, jos olisimme jatkaneet sitä vielä jonkin aikaa, mutta minkä minä sille voin, etten ole vielä koskaan saanut orgasmia yhdynnässä. Silti se, miltä Rami näytti tullessaan, sai pilluni ihan lypsämään kullia saadessaan sellaisen lämpövyöryn että…

Raskaasti hengittäen Rami kierähti vierelleni ja mitään kysymättä kömmin hänen kainaloonsa. En tiennyt, halusiko hän sitä vai ottiko hän minut kainaloonsa vain sen takia, että olimme juuri naineet, mutta sinä hetkenä en halunnut mitään muuta kuin olla hänen lähellään. Olisin vain halunnut nukahtaa hänen syliinsä ja herätä aamulla suudelmiin.

Mutta seksiähän se vain oli… Halua.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.