Oli kulunut viisi kuukautta, kun seuraavan kerran näin Ramin. Vanhempani kutsuivat minut jälleen viettämään joulupyhiä heidän kanssaan ja tavanomaisesti minun vanhempani ja Ramin vanhemmat juhlivat melkein kaikkia juhlia yhdessä – olisivathan he olleet kaikki neljä lapsuudenystäviä, joten ei mikään ihme. Eikä minulla ollut vielä miestä tai lapsia tulossa, joten miksi ei… En minä yksinkään joulua halunnut viettää.

Niinpä matkustin jouluaattona vanhempieni kanssa Ramin perheen luo ja haluamattakin mieleeni muistui loppukesän tapahtumat. Voin hyvin myöntää miettineeni sitä monet illat ja haaveilleeni, mitä muuta olisin voinut hänen kanssaan tehdä.

Käyttäydyimme Ramin kanssa hyvin normaalisti, emme nolostuneet tai karttaneet toisen katsetta. Olin varma, että Rami muisti sen kaiken aivan yhtä hyvin kuin minä. Söimme jouluruuan ja puhuimme kaikesta mahdollisesta, kaikki oli yhtä normaalia kuin aina ennenkin.

Lopulta oli joulusaunan vuoro ja vanhempamme menivät jo edeltä. He kai pitivät meitä edelleen jonain lapsina, kun eivät välittäneet, että kaksi nuorta tuosta noin vain olisivat ilkosillaan samassa paikassa. Ehkä se ei ollut heille mitään, mutta – ainakin minulle – se oli hieman eri asia. Vaikka ottaakin huomioon, mitä olemme Ramin kanssa tehneet, en minä silti halunnut näytellä kroppaani hänelle ihan muuten vaan, joten päätin siis olla menemättä saunaan. Katselin telkkaria sen aikaa.

Ihmeekseni Rami tuli takaisin jo yllättävän pian. Aikuisia näkyisi tuskin vielä tuntiin tai kahteen.

“Moi”, Rami sanoi hymyillen kävellessään olohuoneen läpi pelkkä pyyhe ympärillään. “Hitto tuolla on kylmä”, hän naureskeli minun joutuessani pinnistämään kaikki voimani, jotta pystyisin pitämään katseeni hänen kasvoissaan. Mitä hän kuvitteli? Että olin unohtanut viime kesän kokonaan?

Hieman ärtyneenä nousin rappuset hetkeä myöhemmin ylös ja astelin suoraan Ramin huoneeseen. Hän oli edelleen pelkkä pyyhe päällään ja selvästi pelästyi minut nähdessään.

“Haluutko tehdä sen uudestaan?” kysyin suoraan ja peitin kaiken epävarmuuteni ja hermostuneisuuden. Rami näytti hämmentyneeltä ja aikoi selvästi kysyi että minkä, vaikka varmasti tiesi, mitä tarkoitan.

“Haluutko panna?” kysyin hieman ärtyneenä, vetäen sitten nopeasti hupparini vetoketjun auki ja heittäen sen lattialle. Rami näytti häkeltyneeltä, muttei sanonut mitään vastaan, kun aloin heitellä vaatteita pois. Hetkessä olin enää rintsikoilla ja alushousuilla Ramin edessä ja vasta silloin minua alkoi ujostuttaa.

“Ei tän tarvis merkitä sen enempää kun viimeksään”, sanoin nyt hiljaisemmalla äänellä ja kävelin Ramin luokse. Hänen kasvonsa olivat pelottavan ilmeettömät ja hetken ajan mietin jo, että pitäisikö minun sittenkin perääntyä.

Huokaisten kuitenkin laskin käteni Ramin rintakehälle katsomatta hänen silmiinsä ja painauduin miltei kiinni häneen. Rami ei estellyt, kun avasin pyyhkeen ja annoin sen tipahtaa lattialle. Otin hänen velton kalunsa käsiini ja aloitin hiljaisen runkkauksen.

“Kyllä sinäkin voit minuun koskea”, kuiskasin ja toivoin, ettei Rami olisi nähnyt punastumistani. Vaikka kuinka urheaa yritinkään esittää, silti kirpaisi, kun tuntui, ettei Ramilla olisi ollut minkäänlaista kiinnostusta minua kohtaan. Ja se tuntui jokseenkin nöyryyttävältä, että jouduin itse kehottamaan häntä koskemaan minuun.

Nopein liikkein Rami vei kätensä selkäni taakse ja avasi rintsikkani, jolloin ne tipahtivat olkapäiltä. Edelleen nolostuneena irrotin käteni hetkeksi, jotta sain tiputettua rintsikat lattialle. Värähdin Ramin viileitä käsiä, mutten siirtynyt senttiäkään kauemmas peläten hänen irrottavan otteensa minusta. En pystynyt estämään hengitystäni muuttumasta raskaasti, mutta onnekseni Ramin kalu oli jo hereillä, etten sentään ollut ainoa, joka tunsi jotain. Harmikseni Rami ei missään vaiheessa siirtänyt käsiään alemmas eikä edes koventanut otteitaan – hiveli rintojani vain hellästi.

Ehkä jopa hieman suutuksissani vetäydyin äkkiä irti ja laskeuduin polvilleni maahan. Ennen kuin Rami ehti tehdä mitään, otin hänen kalunsa suuhuni ja imin niin hyvin kuin vain osasin. Tiesin itsekin, etten ollut suihinotossa kauhean hyvä, sillä en ollut harrastanut sitä kovinkaan paljoa. Ja tämä oli todellakin ensimmäinen kerta, kun otin keneltäkään suihin omasta tahdostani. Mutta se varmasti johtui siitä, että olin lievästi vihainen, ettei Rami tahtonut minua samalla tavalla kuin kesällä. Ei samalla tavalla kuin minä halusin häntä.

Käytin käsiä mahdollisimman paljon apuna, koska en pystynyt työntämään kalua kovinkaan syvälle kurkkuuni yökkäämättä. Jonkin aikaa pelkäsin, ettei tekemäni tuntunut ollenkaan hyvältä, mutta kun Ramin käsi ilmestyikin päälaelleni ottaen hiuksistani kiinni ja alkaen kiihdyttää suuni liikettä, sain lisää itseluottamusta. Pari kertaa meinasin kyllä vetäytyä irti peläten oksentavani, kun Rami työnsi pääni liian rajusti itseään vasten, mutta pakotin itseni jatkamaan liikettä. Tunsin selvästi, miten Ramin lihakset jännittyivät ja tiesin hänen laukeavan pian. Jouduin pieneen paniikkiin, kun Rami tukisti hiuksiani tiukasti ja veti pääni hyvin lähelle itseään eikä päästänyt minua irrottautumaan. Kun tunsin kaiken sen sperman tunkeutuvan kurkkuuni, yritin irrottautua, mutta Rami piti vain tiukemmin hiuksistani kiinni, joten minulle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin niellä.

Kun Rami vihdoin päästi irti hiuksistani ja veti kalun pois suustani, aloin yskiä. Yritin hillitä sen ja niellä loputkin, mitä oli jäänyt suuhun, etten vaikuttaisi täysin kokemattomalta, mutta loppujen lopuksi jonkin verran valui suupieltäni pitkin lattialle. Loukkaantunut ilme kasvoillani kohotin katseeni Ramiin, joka näytti ensin hieman häkeltyneeltä, kunnes ilme koveni.

“Itehän sinä halusit panna?” hän tokaisi ilkeä sävy äänessään saaden kivun kouraisemaan rintakehääni. Uskomatonta, että vielä hetki sitten hän oli hymyillen kertonut, miten kylmä ulkona oli ja nyt hän kohteli minua kuin huoraa. Vihaisena kohottauduin pystyyn ja pyyhin suupieleni, kunnes otin askeleen Ramin luo ja tönäisin häntä kovakouraisesti. Ensin Rami näytti hämmästyneeltä, mutta tajusi pian ideani, vaikka toteutinkin sen melko aggressiivisesti. Loppumatkan työnsin Ramia huoneen kulmassa olevalle sohvatuolille ja kun hän kellahti istumaan, heitin alushousuni huoneen toiselle puolelle.

Haastava ilme kasvoillani kiipesin Ramin ylle, mutta laitoinkin polvet käsinojille, niin että Ramilla oli suora näkyvyys pyhimpääni. Ehkä hieman halveksiva ilme kasvoillani liu’utin toisen käteni jalkoväliini ja aloin tyydyttää itseäni siinä aivan Ramin kasvojen edessä. Hän varmasti haistoi mehujeni tuoksun ja epäilemättäkin hänen kalunsa alkoi valmistautua uusintakierrokseen. Vaikka välillä Rami vilkaisi kasvojani, en vastannut hänen katseeseensa. En halunnut paljastaa, miten paljon minua todellisuudessa hävetti, vaikka saatoinkin vaikuttaa siltä kuin tekisin näin jokaiselle jätkälle.

Sormetettuani jonkin aikaa aloin huokailla ja liikutella lantiotani sormia vasten. Välillä pyörittelin sormiani klitoriksen päälle ja sitten taas työnsin pari sormea sisääni. Olin asettanut toisen käteni Ramin polvelle, niin että saatoin nojautua taaksepäin ja avata itseni suoraan Ramin kasvoille. Eikä hänen ilmekään värähtänyt.

Juuri kun tunsin kehoni alkavan väristä ja ettei olisi tarvinnut odottaa kuin hetki, että olisin lauennut, vedin käteni pois jalkovälistä ja kohottauduin ylös. Laskin polveni Ramin reisien viereen ja asetin Ramin terhakkaana seisovan kalun häpyhuulilleni. Silloin vasta katsoin häntä silmiin ja koko sen matkan kun kalu uppoutui sisääni, katsoimme toisiamme ilmeettöminä ja kovina. Samaan aikaan tilanne oli todella eroottinen ja samalla kaikki se inhotti minua. Olin aina haaveillut vain rakastavasta seksistä, missä suudellaan ja kosketellaan toista koko ajan, mutta tämä muistutti vain ja ainoastaan niitä kertoja, kun seurustelin jonkun kanssa vain seksin takia.

Ja koska tämä kerta ei ollut sitä, mitä odotin, otin kaiken ilon irti. Pyörittelin pilluani terskan ympärillä ja liikuin hyvin hitaasti niin, että kalu ehti koskettaa kaikkea sisälläni. Siirsin käteni Ramin olille ja nojauduin hieman eteenpäin, jolloin kalu painautui enemmän selkääni päin. En koskaan vienyt kalua niin pitkälle kuin se olisi päässyt, vaan leikittelin enemmänkin terskan kanssa ja välillä jopa otin kalun kokonaan pois pillustani ja pyörittelin klitorista terskaa vasten.

Olin painanut otsani Ramin ohimoa vasten ja hengitin hyvin raskaasti hänen korvaansa huokaillen ja inahdellen välillä. En edes halunnut nähdä Ramin kasvoja, sillä niissä tuskin vieläkään näkyisi mitään. Ne olisivat vain täysin ilmeettömät.

Olin juuri saavuttamassa huippuni ja puristanut Ramin olkapäät sormieni väliin, kun Ramin kädet ilmestyivät kuin tyhjästä lanteelleni. Jos olisin kiinnittänyt häneen hieman enemmän huomiota, olisin tajunnut, miten minä kiusasinkaan häntä. Vaikka minusta tämä tuntui ihanalta, hänestä se oli varmaankin vain kiduttavaa. Ja ehkä hän ei vain jaksanut sitä enää, joten hän otti lanteestani kiinni ja veti minut kovakouraisesti lantiotaan vasten, niin että koko hänen kullinsa uppoutui viimeistäkin milliä myöten sisään, saaden selkäni taipumaan kaarelle ja aiheuttamaan järisyttävän orgasmin.

Kesti pitkään ennen kuin lakkasin näkemästä tähtiä ja pystyin olla haukkomatta henkeä – tärinä sen sijaan jatkui. Kehoni värisi holtittomasti ja hengitin täysin häkeltyneenä. Hitaasti mutta varmasti annoin lihaksieni yksi kerrallaan rentoutua ja laskeuduin Ramin syliin raskaasti hengittäen.

“Anteeksi”, Rami sanoi hämillään, jolloin kohottauduin sen verran, että kykenin näkemään hänen kasvonsa. Selvästikään hänen ei ollut tarkoitus kärsimättömyydellään aiheuttaa minulla tuollaista reaktiota. Mutta minä vain hymyilin.

“Kuule, sun ei tarvitse todellakaan pyytää anteeksi, että mä sain ensimmäistä kertaa yhdynnässä orgasmin…” naureskelin, edelleen häkeltyneenä orgasmin johdosta. Silloin Raminkin huulilla näkyi jotain hymyn tapaista.

Laskeuduin takaisin hänen rintakehäänsä vasten ja annoin hengitykseni tasaantua. Rami sai hymyn kasvoillani vain leventymään kiertäessään kätensä ympärilleni. Ihme kyllä, halu ei siltikään kaikonnut, vaikka olin juuri saanut yhden elämäni parhaista orkuista. Ehkä se johtui siitä, että tunsin edelleen Ramin sykkivän kalun sisälläni tai siitä, ettei hän enää kohdellut minua niin kylmästi.

Parin minuutin jälkeen suoristin selkäni ja katsoin Ramia leikkisä ilme kasvoillani. “Tehdään se uudestaan.”
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.