Oletkos päässyt koskaan korkkaamaan nuorta, kireää neitsytpimppiä? Se vasta on jotakin miehen elämässä. Vanhemmalla iällä sellaista aarretta osaa arvostaa reilusti enemmän kuin nuorena jätkänä. Johtuu varmaankin siitä, ettei vanhempana enää neitsyitä ole niin paljon tarjolla.

Aikaa siitä on vierähtänyt melkoisesti, jo lähemmäs kolmisenkymmentä vuotta. Olin vasta alta neljänkymmenen itse niihin aikoihin. Kuntoa olen koettanut pitää koko ajan yllä, tätä mieskuntoakin. Taitaa vain vanhuus ruveta vaivaamaan, kun pitää alkaa menneitä muistella.

Liikuskelin tuolloin takavuosina paljon maaseutukylillä ammattini puolesta. En käy tässä tarkemmin selvittelemään asioitani, jottei minua kukaan tunnista ja pääse tekemään valituksia näin jälkikäteen. Luotan siihen, että minunlaisiani miehiä on Suomi täynnä.

Työni oli erittäin antoisaa, koska siihen kuului luontaisetuna varsin kiihkeä naiskaarti, jonka luona saattoi vierailla. Oli miehenpuutteisia vanhojapiikoja, märkäpilluisia leskiemäntiä ja matroonia, joiden ukot eivät kyenneet enää petipuuhiin taikka sitten tahtoivat vain välillä kunnolla vierasta kyrpää vaihtelun vuoksi. Kyllä se oli oikeaa kulta-aikaa, voi veljet. Nyt ovat ajat muuttuneet. Ei eletä enää sellaisessa metsä-Suomessa, jossa pääsi hässiä luikauttamaan melkein aina tarpeen tullen liukkaaseen pilluun. Pistää ihan masentamaan miestä.

Neitsytpillun saamisen eteen on aina tietysti tehtävä omat huolelliset alkuvalmistelunsa. Yksi mehevimmistä tapauksista tuonaikaisessa elämässäni ja liikkuvassa työssäni liittyi seuraaviin henkilöihin. Päijät-Hämeen korvessa eleli maalaisemäntä yhden ainoan tyttölapsen kanssa. En milloinkaan käynyt utelemaan naiselta, oliko tämä jäänyt leskeksi vai minne oli ukkonsa hukannut, eikä eukko itse asioistaan liiemmin puhellut. Kyseessä oli melko luonteikas emäntä, joka pystyi hoitamaan pientilaansa sisullaan ja satunnaisen talkooavun turvin.

Meni monia vierailukertoja hukkaan sillä tilalla, kun en päässyt lähempiin väleihin tuon huivilla ja kirjavalla esiliinalla verhoutuneen ja vihreissä kumisaappaissa kulkevan naiseläjän kanssa. Vielä lapsenomaista tyttöä jututtelin enemmän. Huomasin jo silloin, että tytöstä oli kasvamassa kaunis pimu, vaikka elikin korven keskellä jälkeenjääneessä aikakaudessa. Emännän ja tytön elinpiiri ja tavat olivat kuin suoraan 50-luvulta, vaikka ulkomaailmassa alettiin suunnata jo kohti 80-lukua. Sähköt oli juuri ja juuri saatu, mutta vesi haettiin kaivosta tupaan. Jollakin tapaa minua kiehtoi tämä syrjäinen piilopirtti, jossa ei näyttänyt miehellä olleen valtaa vuosiin. Sellainen pani tällaisen supliikkimiehen kiinnostuksen vireille ja mielen vilkkaaksi.

Tapahtui niin, että emäntä suli minulle, kun tarpeeksi kauan jaksoin yrittää. Taisi siihen mennä kolmisen vuotta ja aina joitakin vierailukertoja vuoteen, ennen kuin päästi lähelleen. Olin niin mukava näille kahdelle naispuolelle kuin osasin. Se palkittiin myöhemmin. Kokeilin hepillä jäätä eräänä kesäiltana, kun kysyin, voisiko taloon jäädä yöksi. Emäntä tokaisi topakkaan tyyliinsä, eikö minun kelvannut paremmin mennä isompiin ja rikkaisiin taloihin, joissa olisi kaikki uudet mukavuudet. Olin tarkoituksella jättänyt käyntini myöhäiselle. Minä sanoin tyytyväni hyvin tämän emännän yösijaan, ja sain jäädä.

Annoin emännän ja tytön saunoa rauhassa. Tyttö oli vasta teini-iän kynnyksellä enkä kehdannut säikytellä häntä aikamiehen kyrvälläni. Sellaista ei tyttö tainnut olla siihen päivään mennessä nähnyt, kun niin syrjässä asuivat kaksistaan. Jos emäntä olisi ollut yksineläjä, olisin jo työntynyt saunaan ja nainut tämän miehettömän akan lauteilla oikein kunnolla. En kuitenkaan ole mikään julma öykkäri, joten herkän tyttösen takia oli oltava siivosti päivänvalossa.

Saunottuani itse naisten jälkeen hiton hyvässä savusaunassa saavuin tupaan alushoususillani muut vaatteet kainalossa. Huomasin tytön vilkuilevan minua melkein pelonsekaisena. Nyt olin varma siitä, ettei tyttölapsi koskaan aikaisemmin ollut nähnyt miestä niin vähäpukeisena. Emäntäkin tuntui jo eri ihmiseltä. Vahvat kahvit ilmestyivät pöytään eteeni ja lämmintä pullaa tarjottiin sen kanssa. Taisi emännän pillukin jo höyrytä yhtä lämpöisenä hameen alla, kun oli toinen ääni kellossa siinä rattoisassa illanhämyssä. Nenäkkäät tokaisut ja koppavat äyskäisyt olivat vaihtuneet seuralliseen rupatteluun. Tyttö istui sivussa hiljaisena ja tiesin hänen vilkuilevan minua, aikamiestä, kulmiensa alta. Annoin nuoren naisenalun vilkuilla ihan rauhassa ja nautiskelin tilanteesta kaikin tavoin.

Kun käytiin nukkumaan, laittoi emäntä sievän tyttösensä piha-aitan ylisille yöpymään. Siellä oli kuulemma näin kesäaikaan viileämpää, kun aittakin sijaitsi ison kuusen varjossa. Minulle laitettiin reippaasti peti tupaan ja emäntä itse meni kamariinsa. Ymmärsin kyllä sanattomat vihjeet. Kun olin lekotellut aikani hiljaisessa tuvassa ja kuunnellut kellon raksutusta ja lintujen liverrystä, päätin tyytyväisenä lähteä kohtapuoliin panolle.

Kieltämättä mielessä kävi nuori tytärkin, jolla hädin tuskin olivat siihen ikään mennessä tissit nousseet pystyyn saatikka häpykarvat alkaneet kasvaa alapäähän. Liian nuori vielä pantavaksi, ajattelin kuitenkin mielessäni, mutta kyllä tytönkin vuoro vielä tulisi, jos hyvin kävisi. Nyt olisi tyydytettävänä aikuisen naisen vittu. Pillunsaaminen jälleen kerran kirkkaana mielessä ja sukukalu valppaana lähdin hiiviskelemään syrjäkorven emännän kamarin ovelle. Uksi ei ollut lukossa, mistä viimeistään ymmärsin emännän odottelevan minua. Siellä eukko makasi alastomana lakanoidensa välissä ja oli nukkuvinaan, vaikka huomasin heti hänen teeskentelevän ja odottavan. Hämärässä nainen näytti nuoremmalta, kun hiuksetkin oli avattu huivin alta tyttömäisesti levälleen tyynylle.

Olin kokenut mies niissä asioissa tehtyäni ja jonkun vuoden töitäni ja ”töitäni” maalaiskansan parissa. Tiesin nytkin, miten piti toimia. Aina ei tarvittu turhia puheita vaan silkkaa toimintaa. Sellainen oli varmasti ollut maalla hyvin yleinen tapa öiseen aikaan ja siihen minäkin olin oppinut, vaikka kaupungista olinkin tullut. Riisuin hiljaa munasilleni ja heitin alushousut emännän tuolille. Nostin ohutta peittoa ja kierähdin ilkosillani sinne valkoisiin liinavaatteisiin akan viereen kuin isäntämies ikään.

Emäntä alkoi hengittää raskaasti, kun käteni silitteli hänen vartaloaan. Puhuttu ei sanaakaan. Hankasin hellästi kyljistä ja rinnoista, jotka olisivat minun makuuni voineet olla vähän täydemmät. Olivat päässeet kuivumaan ja virumaan roikkuviksi, kun maalla ei ollut niin tapana pitää liivejä paidan alla. Hieroskelin kädelläni vatsaa ja tunnustelin emännän kehon tuntoja samalla. Hengitykset kiihtyivät molemmilla hämärässä kamarissa. Sitten vein käteni alas hävylle ja tunnustelin karvaista pesää karkeilla sormillani. Vitunikenet olivat isot ja selvästi löydettävissä. Puristelin ja koettelin niitä sormieni välissä. Emäntä ynähti jo voimakkaammin. Sitten sovittelin etusormea sisään tuheroon. Ensin tuntui kuivalta, mutta pian kastui sormen pää eukon nesteistä. Ei ollut ämmä sentään ihan kokonaan päässyt kuivumaan, vaikkei varmasti ollut saanut miestä aikoihin.

Hypistelin emännän ilonyppylää kunnolla, kun sen sieltä haarukasta käsikopelolla löysin. Ei olisi uskonut, miten villiksi tämäkin akka oikeasta paikasta koitellessa tuli. Suusta sihahteli sellaisia siunauksia ja voivotuksia, että parempia en ollut kuullut aikoihin. Hieroin ja hankasin nupulaa oikein kunnolla ja nautin emännän kiimasta. Naisen jalat alkoivat vispata ja rinnat kohoilla ylös patjalta. Kädet olivat milloin missäkin, kun nainen sai värinöitä hieronnastani. Sitten pääsi kovaääninen huokaus ja emäntä meni veteläksi. Jatkoin kuitenkin ilonyppylän pyörittelyä vielä hetken sormet märkinä. Kyrpäni oli emännän nautiskelun aikana kasvanut oikeisiin mittoihinsa ja tökki jo innokkaasti naisen pyllyä vasten.

Tiesin yhä paikkani emännän vieraana. Ei ensimmäisellä kerralla voinut yrittää kovaluontoisen emännän päälle, vaikka ämmä olikin jo saatu kellistettyä sänkyyn vittu märkänä. Muistin maaseudun käytöstavat, joita olin työni ohessa innokkaasti opetellut. En ollut emännän arvoon verrattuna niin tärkeä vieras enkä varsinkaan isäntämies, että olisin voinut puskea päällä panemaan. Sivusta oli nussittava ensimmäisellä kerralla kuin olisin ollut renkinä talossa.

Emäntä kääntyi huohotellen kyljelleen ja ymmärsin saaneeni luvan munan uittamiseen. Vieläkään ei puhuttu mitään turhuuksia, mitä nyt emäntä vallattomassa mielentilassa päästeli voihkaisujaan ja siunailujaan. Mutta mitäs siinä puhumaan, kun nainen tarjosi pillunsa naitavaksi ja minulla oli seiväs suorana työntymiseen. Hain kyljelläni hyvää asentoa emännän selän takana ja saattelin kädelläni kyrvän märälle hävynsuulle. Eukko näytti kastuneen kunnolla valmisteluistani, vaikka olin pelännyt kuivakkaa keliä näin erakoituneella naisella. Sinne oli hyvä sovittaa ja antaa jäykän hepin muljahtaa terskoineen liukkaasti sisään pesän lämpöön. Tunsin naisen voimakkaan värähdyksen, kun työnnyin taas kerran yhteen puutteenpainamaan tussuun. Hyvältä tuntui puolin ja toisin.

Kun sain kyrvän kunnolla sisälle oikeaan paikkaan, ojennuin emännän kuuman selän taakse ja pyörittelin kaluani sisällä lihoissa. Aika hyvä puristus oli tässä vitussa tallella, vaikka römpsykkä olikin jonkin verran päässyt kuivahtamaan ja vanhettumaan nussimattomuuttaan. Kyllä sen pani merkille, kun oli saanut vastikään paremmin naituja pilluja. Tämän äkäpäisen emännän vitturako alkoi semminkin vertyä, mitä enemmän sitä pani. Tunsinhan minä, miten sisuskumit tunnustelivat mielettöminä tulijaa ja mutjusivat toisinaan ahnaasti aisani ympärillä. Kaipa emännän naintivako olisi halunnut tutustua ja tunnustella pitkästä aikaa miehen kyrpää herkällä mielellä, mutta minun teki mieli polkea oikein kunnolla, joten aistikas seurusteluaika jäi lyhyeksi.

Hain emännästä ulokkeita, joista pidellä paneskellessa kiinni. Välillä minulla oli kourassani tissi ja välillä lannekaari. Vastusta oli saatava mukaan peliin, kun nainen muuten heilui liikaa samaan tahtiin kuin minäkin. Olin niin mielissäni päästyäni viimeinkin myös tämän tiukkasanaisen erakkoeukon selän taakse, että menetin malttini kuin nuori ori. Halusin vain nussia kunnolla enkä hidastella yhtään. Mielessä kävi sekin ajatus, että ehkä emäntä kärttäisi pian lisää kullia, kun ei ehtisi ensi kerralla saada vielä tarpeekseen. Niinpä minä rytkytin lantiollani siinä sivuttain oikein kunnolla, että vittu lätisi irstaasti huoneessa.

Emäntä huohotti suu auki kuin janoinen lehmä ja ammui saamisen nautinnosta. Minä poika panin sellaista kyytiä, että pillunlihat vain imivät nälkäisinä edestakaisin hankaavaa jortikkaani. Tunsin terskan mulskahtavan aina syvillä työnnöillä läpi tiukasta ja herkästä paikasta, mikä lie ollutkaan naisen sisuksissa. Niinpä otin oikein vauhtia siinä kylkiasennossa sänkypatjasta ja akasta, kun huomasin syvien työntöjen olevan niitä parhaimpia tämän voihkivan kantturan kanssa. Hyvää teki imevä vittu, mutta hyvää teki myös ajatus siitä, että sain tyydyttää niin perin juurin puutetta kärsineen emännän. Ajatus tästä sai kyrpäni erityisen jäykäksi ja paksuksi ja terskan reippaaksi.

Tunsin loppuottelun koittavan. Emäntä jännitti välillä vartaloaan selkä minuun päin ja ulvahteli villisti. Silloin panin rajusti vastaan ja lotisutin märkää pillua oikein kunnolla kyrvälläni. Halusin hurjasti vastusta ja huutoa. Kirnusin ämmän niin hyvin kuin malttamattomana ehdin. Syvillä työnnöillä oli seurauksensa molemmille. Tunsin kullini pian sylkäisevän mällit sisälle ja nautin lähestyvästä laukeamisesta. Ulvovan emännän sisuskumit rupesivat taas äkisti väpättämään jortikkani kovaa vartta vasten ja silloin en saanut enää pidäteltyä puristuksessa. Annoin tulla niin, että miehetön vittu täyttyi kunnolla siemennesteistäni. Pussit alkoivatkin olla pullollaan kahden päivän pidättäytymisestä ja nyt ne oli hyvä laskea tyhjiksi emännän tussuun urahtelun saattamana. Akaltakin irtosi ääniä kuin elikolta.

En vetänyt munaa ulos tavarasta, vaan annoin olla siellä ja tykyttää kaikessa rauhassa herkissä lihoissa. Emännän paikat olivat tulleet entistä liukkaammiksi lasteistani. Makoilin siinä kyljelläni ja huohottelin hiestä märkänä, kuten emäntäkin. En silitellyt enkä hellinyt naista, joka oli vielä päivällä ollut piinkova. Eivät tämänkaltaiset emännät kaivanneet ylimääräistä hellyyttä, kun olivat saaneet kunnon nussimisen pimpsaansa. Annoin eukon sydämen läpättää ja veren poltella ihan itsestään, mutta pidin kuitenkin pehmenevän kullini reiässä sisällä oman mukavuuteni vuoksi. Kävipä siinä maatessa ja henkäillessä mielessä sekin, ettei tullut käytettyä kumia muijan kanssa. Ei tämä akka vielä niin vanha ollut, että olisi ehkäisyasioista varmoille päiville päässyt. Vaan mitäpä sitä meikäläinen turhia pohtimaan, kun eukko ei ollut itse kieltänyt naimasta siemenpanoksia sisään. Sinne ne olivat nyt päätyneet, minne pitikin, syvälle sykkivän vitun syövereihin.

”Kakstoista vuotta”, sanoi emäntä kolkolla äänellä.

Samalla nainen vääntäytyi selälleen makaamaan, niin että minun oli väistettävä kauemmas hänen vierestään. Katselin siinä kesäyön hämärässä valossa tätä kattohirsiä tuijottelevaa naista, joka huohotti edelleen suu auki. Päättelin, että emännän edellisestä panosta oli kulunut nuo kaksitoista mainittua vuotta. Olin myös siinä hiljaisuudessa kuulevinani, kuinka siemennesteet valuivat pillusta lakanoille, mutta sen oletan kuvitelleeni.

”Ala mennä tuppaan makkaamaan”, emäntä komensi eikä irrottanut katsettaan katosta.

Minähän läksin siitä vähin äänin taakseni katsomatta ja nappasin tuolilta alushousut kouraani. Suljin emännän kamarin oven ja kävelin kulli limaisena heiluen pesusaavin luokse. Siitä otin kauhalla vettä ja menin ulos rappusille. Huuhtelin levollisin mielin mulkkuni huolella rajun nussimisen jäljiltä. Kai emäntäkin pesi oman tavaransa vadissa huoneessaan, kun sieltä jotakin pientä kolinaa kuului. Unohduin hetkeksi siinä kesäyössä katselemaan pihapiiriä. Jokin lintu päästeli vielä niinkin myöhään ääniä puissa. Tuntui hyvältä seisoskella hikisen panon jälkeen viileässä tuulenvireessä ja tuuletella myös kyrpää seuraavia seikkailuja varten.

Aitalta kuului selvä narahdus ja vilkaisin sinne suuntaan. Aitta oli kuitenkin niin pahasti ison kuusen varjossa, etten havainnut mitään erityistä. Tulin kuitenkin ajatelleeksi, että tyttönen oli ehkä herännyt ja tullut myös ulos vilvoittelemaan. Seisoskelin vielä tarkoituksella munat paljaana siinä talon rappusilla toivoen tytön katselevan salaa aitan hämäristä. Sitten palasin tupaan, kävin petiini makoilemaan ja nukahdin tyytyväisenä äskeistä makoisaa hässimistä muistellen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia