erämaa

Valova Seksinovellit
03.03.2022
39093 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Kaksi viikkoa siskon tyttären kanssa erämaassa. Siinä nukuttiin ensimmäisenä iltana vieryrysteten. Samalla laverilla.
Nettiyhteyksiäei ole keskellä erämaata. Pia nukkui vieressäni paita päällä ja pikkarit jalassa.
Annannan käteni koskettaa tytön vartaloa lantion kaarta ja vien käteni alemmas.
Hyväilen tytön häpyä pikkareiden päältä. Tyttö nukkuu.
Työnnän käteni pikkareiden sisälle. Tunnen häpykummun sormieni alla. Annan käteni vaeltaa alemmas. Löydän vaon.
Annannan sormieni hiipiä alemmas. Tunnen vaon välissä klitoriksen. Pienen nyppylän pimppihuulien välissä.
Alan liikuttaa sormeani tuossa pienessä nystyrässä. Se on kuiva. Nyssypussikassa on mukana liukastetta. Vedän kätenipois ja laitan pienen tipan liukasstetta keskisormeeni ja vien käteni takaisinpikkareiden sisälle.

Alan hieroa klitorista. Pikkuhiljaa tunnen kuinka pimppi alkaa kostua.
Tyttö tykkää, vaikka on unessa, tai niin luulen. Lantio alkaa tehdä liikkeitä sormeani vasten. Vajoan itse alemmas peitonalla nähdäksenin pienen pimpin.Saamalla hieroessani klitorista toisella kädellä vedän pikkareita alemmas. Pieni peppu nostaa itseään ylemmäs ja saan pikkarit vedettyä jalkoihin.

Tyttö levittää reisiään ja sormeni saa paremman tilan työskennellä.
Samalla lasken kasvoni lähemmäs. Sormeni leikkii pienellä klitoriksella ja edessä on pieni lähes karvaton pimppi. Häpykummun päällä on ohutta tummaa karvaa. Annan kasvoni mennä lähemmäs. kosketan kielellä karvoituksen alapuolelle pienen vaon alkua.

Otan sormeni pois ja annan kieleni valua alemmas kohti klitorista. Nuolen sitä varovasti, ja tyttö huokaa.
Kieleen kosketus tuntuu näyttävän sähköiskulta. Lasken alaspäin kieltäni siirtäessä sen pienen klitoriksenen päälle, annan valua alaspäin isoja häpyhuulia pitkin. Kielen liikkuessa ylöspäin painan sitä sisäänpäin. Tunnen pienet häpyhuulet, ja sen jälkeen kolon johon kieli voi työntyä sisään.

En keskity reikään vaan pelkästään klitorikseen. Nuolen ja teen peinenenlle klitorikselle pieniä imuja. Varmaa on että tyttö on hereillä. Hereillä, mutta ei vastusta .asetun kokonaan tytön jalkoväliin.

Silmienedessä on ihana pieni pimppi, joka nauttii siitä, mitä sille tehdään. Tytön lantio alkaa liikkua. Se seuraa kieleni liikkeitä.

Tytön kädet ottaa päästäni kiinni. Tämä on se mitä hän haluaa.

Pieni pimppi alkaa valua kosteutta enemmän. Pia huohottaa ja ääntelee pienesti. Nyt on minun vuoroni.
Nuollen ja suukotellen tytön vartaloa ylemmäs. Käteni leikkii pimpillä. Suutelen mahaa ja pieniä rinnan alkuja. Sormeni leikkii edelleen klitoriksella kun annan suuni kosketella pieniä huulia. Kädet kietoutuu vaistomaisesti selkäni ympärille. Samalla ohjaan kyrpäni tytön pimpille.

Hitaasti annan itseni työntyä sisälle tyttöön. Ei sentti sentiltä, vaan pitkällä hitaalla työnnöllä suoraan sisään. Tunne pienen pimpin puristuksesta on ihana, suurempaa on ajatus siitä missä kyrpäni nyt on. Tyttö jäykistyy hieman kun tunkeudun sisään, muttei irroita otetta selästä, tai sano mitään. Alan liikkua tytön sisällä.
En tiedä onko kyse fyysisestä nautinnosta, vai siitä mitä on tapahtumassa, mutta tilanne on äärettömän kiihottava, ja samoin taitaa tyttö tuntea. Ilmeistä on vaikea ssanoa onko se nautintoa kipua vai seikkailua. Ei mene minuuttia kauempaa, kun laukean työn sisälle.

En rojahda päälle, vaan teen muutaman liikkeen lisää ja suutelen tyttöä suulle. katson silmiin, ja pyöräytän meidät ympäri. Tyttö jää päälleni penikseni sisällä pienessä pimpissä. Tyttö painaa päänsä rinnalleni ja lopulta nukahdamme niin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.