Kuumuus. Paahtava, kuiva kuumuus, joka sai ihomme kostumaan taatelipuun varjoissakin. Hiekkaa silmänkantamattomiin, dyynien keskellä vain pieni hökkelikylä ja korkea, korea palatsi. Kiertelin kylässä valkokaapuisten miesten ja huutelevien torimyyjien seassa. Kävelin värikkäiden kankaiden, tuoksuvien yrttien ja suitsukkeiden lomitse ja ohitin talon, jonka naiset huhujen mukaan tarjosivat sulojaan tuntemattomille miehille. Olin usein unelmoinut noista tummaihoisista naisista, jotka julkeasti levittivät säärensä ja esittelivät pitkiä hiuksiaan talossa vieraileville. Rohkeuteni ei koskaan ollut riittänyt astumaan sisään hämärään.

Me raadoimme kaudesta toiseen, teimme raskasta ruumiillista työtä palatsin laitamilla. Asiamme olivat silti paremmin kuin orjilla: kastelimme pensaita, jotka kitukasvuisesti pyrkivät kohottamaan oksansa taivaisiin ja juoksimme ympäri kylää toimittamassa sulttaanin ja tämän lähimpien palvelijoiden ja heidän jalkavaimojensa asioita. Tällä kertaa minut oli lähetetty ostamaan haravoita.

Palatessani jouduin poikkeamaan tieltäni ja kumartamaan ohikulkevalle kantoistuimelle. Esihuutelijan mukaan siinä kulki sulttaanin tytär. Kauniit, värikkäät harsot varjostivat suurta, kannettavaa laatikkoa, jota hiestä märät, tummat ja lihaksikkaat orjat kantoivat vahvasti mutta varovasti eteenpäin. Yhden heistä tiedettiin joskus toimineen sulttaanin vaimon rakastajana, mutta kukaan ei tietenkään puhunut aiheesta ääneen. Nyt keskityin vain verhoillun rakennelman sisällä istuvaan neitoon: hahmotin hämärästi pitkän, laineilevan tukan, tummat kulmakarvat, auringon valossa kimaltelevat kultakorut ja rauhallisesti kohoilevan rintakehän, jolla lepäsi kaksi pyöreää, ohuen kaavun peittämää rintaa. Hän oli kaunis. Rakennelma ja orjat katosivat vähitellen palatsin portista sisään, ja minä nousin. Jatkoin itsekin matkaa palatsille päin.

Sillä kertaa työnjohtaja antoi minulle harvinaislaatuisen tehtävän: minun tulisi toimittaa palatsin sivurakennukseen laatikollinen saippuaa. Se oli harvinaista, kaukaa tuotua ylellisyystavaraa, jota tiesin sulttaanin jalkavaimojen käyttävän. Otin tehtävän vastaan kunnialla, olihan minulle kerrankin suotu edes jonkin verran luottamusta. Kumarsin herraa ja tartuin laatikkoon.

Lähestyessäni sivurakennusta jouduin kiertämään sen taakse päästäkseni sisään. Vanhan perinteen mukaan haaremin naiset poistuivat talosta vain sen takakautta: julkisivu oli palatsille päin, eikä sulttaani saanut missään nimessä nähdä neitoja kuin näiden ollessa täydellisimmässä muodossaan. Naiset muutenkin harvoin poistuivat rakennuksestaan muissa merkeissä kuin lähtiessään viettämään iltaa sulttaanin ja hänen hoviväkensä kanssa.

Kulkiessani kaariportin läpi kuulin hiljaista veden loiskintaa. Arvelin, että saippuat tulisi toimittaa veden luokse: peseytymistä vartenhan minä niitä toin. Aloin suunnistaa kaarioviaukkojen ja sermien viidakossa. Lopulta näin vilaukselta peseytymisaltaan, joka oli laaja ja koristeltu jadekivin. Olin aikeissa vain jättää laatikon maahan, kun pysähdyin äkillisesti. Vain vähän matkan päässä edessäni seisoi minuun selin päin nainen, luultavimmin yksi sulttaanin jalkavaimoista. Hän huuhteli valtavan pitkää, tummaa tukkaansa seisten lantioonsa asti syvässä vedessä ja kaataen astialla vettä takaraivolleen. Hunajanvärinen, vedestä kiiltävä iho peitti naisen täydellistä vartaloa. Selän lihaksiston viiva oli syvä, ja lantio kaartui naisellisesti johtaen pakaroihin, jotka näyttivät pehmeiltä ja sileiltä veden alla. Hengähdin syvään ja tunsin kaluni nytkähtävän veren lähtiessä liikkeelle. Tunne oli tuttu mutta jännittävä.

Nainen nosti jalkansa altaan reunalle levittäen haaransa ja jatkoi veden valuttamista päälleen hitain liikkein. Vähitellen vesinoro alkoi lähestyä myös hänen pyhintään. Hänen ihonsa pingottui ja meni kananlihalle, kun viileä vesi kosketti häpyä. Hitaasti hän liikutteli käsiään ympäri kehoaan ja antoi niiden kiertää myös rinnoilla, joita en harmikseni nähnyt. Kun nainen kääntyi ja paljasti minulle suoran näkymän suurille mutta kiinteille rinnoillensa, kasvoi kiihottumiseni liiallisen suureksi ja minun oli pakko hengähtää syvästi. Kaduin sitä välittömästi: nainen kuuli sen ja huomasi minut. Yllätyksekseni hän ei kuitenkaan säikähtänyt tai paennut, vaan katsoi minua tiukasti tummanruskeilla silmillään ja vain hymyili minulle viekottelevasti. Juoksin pois, minkä jaloistani pääsin. Nyt olisin varmasti kiipelissä! Nainen tietenkin kertoisi tirkistelyistäni sulttaanin palvelijoille ja minut luultavasti karkoitettaisiin kylästä tai ainakin mestattaisiin.

Vietin seuraavan yön valvoen ja ollen huolissani. Häpeä ja katumus olivat valtavia, eikä tilannetta helpottanut se, että tuo seksuaalisuutta tihkuva olento kummitteli yhä mielessäni. Negatiivisista tuntemuksistani huolimatta minun oli pakko vedellä esinahkaa terskani taakse siihen asti, että laukesin ja vaivuin lopulta levottomaan uneen.

Seuraavat päivät elin pelon varjossa. Joka kerta kun työnjohtaja lähestyi minua, olin valmis heittäytymään maahan ja esittämään nöyrimmän anteeksipyyntöni. Hän ei kuitenkaan kertaakaan moittinut minua tai puhunut tirkistelystäni: päinvastoin hän kehui työtäni ja alkoi jopa puhua ylennyksestäni. Kiitin Luojaa ja aloin vähitellen rauhoittua. Ehkä nainen olikin päättänyt säästää minut pelkällä säikähdyksellä.

Kaikki kuitenkin muuttui eräänä iltana, kun olin juuri lopettamassa työvuoroani. Aurinko oli laskeutumassa vähitellen dyynin taakse, mutta se hohti vielä kuumana ja piti yllä punertavaa valaistusta. Eräs ystäväni, Ehrad nimeltään, joka työskenteli myös palatsin lähistössä, kiirehti luokseni. Hän supisi korvaani, että palatsista oli lähetetty minulle kiireellinen viesti ja että minun täytyisi heti työvuoroni jälkeen mennä odottamaan palatsin suureen aulaan. Olin tietenkin paniikissa ja peloissani, mutta samalla kummissani: eikö tällaiset asiat yleensä ratkaistu rankaisemalla syytettyä suoraan?

Vartijat päästivät minut sisään valtavasta kaariovesta, josta en ollut koskaan aikaisemmin astunut. Rakennus oli mahtava ja upeasti koristeltu, kupolitorneineen kaikkineen. Suuri aula oli myös massiivinen: se oli oikeastaan suuri, korkea ja avara halli, josta pääsi kymmeniin pienempiin halleihin avointen, kankailla peitettyjen ovikaarten kautta. Oli melko pimeää, sillä vain muutama soihtu valaisi nyt sysimustaa yötä.

Sitten luulin uneksivani. Hämärästä minua lähestyi koreaan, helisevin helmin ja kivin koristeltuun pukuun somistautunut, huntukasvoinen neito, jonka silmiä ympäröi paksu, musta rajaus. Myskiltä tuoksuvat kädet alkoivat kiireesti vetää minua palatsin pimeyden läpi. Nainen onnistui taitavasti välttämään vartijat, joita oli yllättävän vähän. Jatkoimme matkaamme upeasta, hämärästä salista toiseen ja lopulta päädyimme pieneen, pimeään huoneeseen.

Nainen sytytti katosta roikkuvan kultaisen lyhdyn, joka loi huoneeseen punaista valoa. Huoneessa oli vain silkillä päällystetty matala makuualusta ja paljon tyynyjä. Olin hämmentynyt ja peloissani, mutta samalla kiinnostunut, ja minussa heräsi toivo siitä, että nainen olisi juuri altaalla näkemäni.

"Tiesitkö, että meitä naisia on yhteensä yli sata? Harmillista, että sulttaaneita on vain yksi..." nainen sanoi matalalla äänellä ja alkoi hitaasti riisua kehon yläosaa peittävää vaatettaan.

"Sulttaani on erinomainen rakastaja... Joudumme kuitenkin kilpailemaan hänen huomiostaan liikaa. Tarvitsen enemmän", hän sanoi ja paljasti kauniit, sileät rintansa joiden keskellä suuret, roosanväriset nännit nöpöttivät pinkeinä.

Sitten nainen lähestyi minua. Aluksi hän otti vain pienen askeleen minua kohti, mutta rohkaistui sitten ja riisui huntunsa. Kyllä, nainen oli sama kuin altaalla näkemäni: nyt hän vain oli maalannut kasvonsa sensuellisti. Kiihotuin ja tunsin taas kaluni nytkähtävän jännityksestä. Nainen kiiruhti kiihkeästi suutelemaan minua. Hänen kielensä seikkaili suussani ja vähitellen hän jatkoi matkaansa kaulalle ja niskalle. Vedin kaapuni pois ja paljastin hänelle alastoman vartaloni. Se oli monen vuoden raatamisesta lihaksikas ja karaistunut, ja päivän kuumuuden takia yhä hiestä kiiltävä ja ruskettunut. Suutelemisemme kiihtyi kiihtymistään, ja lopulta nainen työnsi minut upottavalle makuualustalle ja istuutui hajareisin päälleni. Suuri, tykyttävä keihääni suorastaan huusi kosketusta, ja lopulta nainen asettautui istumaan sen päälle ja alkoi liikutella lantiotaan. Tunsin hänen häpynsä kosteuden ohuiden housujen läpi, kun nainen alkoi huokailla kiimaisesti.

Sitten nainen alkoi hitaasti suudella rintakehääni pehmeillä, punatuilla huulillaan. Suudelmat, joissa kieli oli mukana aktiivisesti, lähestyivät hitaasti ensin ylävatsaani, sitten kylkiäni ja lopulta napaani ja alavatsaani. Yhtäkkiä hän puristi hellästi kiveksiäni, jotka olivat jo täynnä kuumaa siemennestettä, joka vain odotti purkautumistaan. Hitaasti hän lähestyi suullaan kaluni vartta...

Ensin hän nuoli hitain vedoin pitkää kaluani alhaalta ylöspäin. Kuuma nuolaisu päättyi aina kierrokseen terskan ympäri, jolloin aina voihkaisin matalasti. Suun kosketus tuntui paremmalta kuin mikään aiemmin kokemani. Kun turpeat ja täyteläiset huulet sulkivat herkän kaluni pään sisäänsä, oli minun pakko tehdä muutama tahaton lantioliike. Kaluni upposi kuumaan suuhun, jonka imuvoima oli mahtava. Vartaloni läpi kulki mahtavia väristyksiä hyvänolon takia. Nainen alkoi liikuttaa päätään ahkerasti, ja hän imi kaluani voimakkaasti, samalla kun hän yhä puristeli kiveksiäni, joiden paine tuntui vain kasvavan. Itse liikutin lantiotani ja yritin pysyä naisen tahdissa. Kaikki tuntui niin unenomaiselta, mutta samalla hyvänolon tunne säilyi kirkkaana ajatuksena mielessäni. Tämä oli ihanaa.

Kun paine alkoi tuntua lähes sietämättömältä, neito yhtäkkiä lopetti ja alkoi taas kavuta päälleni. Lantiotaan keinuttaen hän riisui hitaasti ohuet housunsa ja paljasti minulle ihanan näyn. Täydellisen pehmeän lantion kaaren ja sileiden sisäreisien välissä näin ihastuttavan kummun. Siistin näköinen karvoitus kätki sisälleen turvonneet häpyhuulet, jotka näyttivät odottavan kosketusta. Kaadoin naisen lähes kovakouraisesti pedille ja tarrasin toisella kädellä voimakkaasti pehmeään, pyöreään rintaan. Toinen käteni alkoi seikkailla naisen sisäreisillä, jotka kuin pakonomaisesti levittivät häpyä auki ja yrittivät ohjata kättäni noiden suloisten huulten väliin. Hipelöin reisiä ja aloin puristella kädessäni olevaa nänniä. Nainen voihki hiljaisesti, ja hänen suustaan kuului tukahdettu kiihkon huudahdus, kun suljin kovettuneen nännin suuhuni ja aloin pyöritellä sitä kielelläni. Imin ja nuolin nänniä niin hyvin kuin suustani osasin. Samalla lähestyin sormillani kuumana hehkuvaa lovea hänen jalkojensa välissä.

Kun käsi saavutti hävyn kosteuden, tiesin, ettei nainen tarvitsisi kovinkaan pitkää käsittelyä ennen kuin saavuttaisi kuuman kliimaksinsa. Mahlaa valui reiältä välilihalle, ja sitä oli levittynyt kaikkialle. Etsin turpeitten häpyhuulten keskeltä tykyttävän kielen, jota aloin aluksi varovasti hieroa keskisormellani. Sitten upotin ensin yhden ja heti perään toisen sormen naisen tulikuumaan kosteuteen ja aloin liikutella sormiani syvällä hänen sisällään. Tiivis onkalo supisteli sormieni ympärillä minkä kerkesi. Jatkoin nännin kovaa imemistä ja kuulin naisen huokailun kiihtyvän ja kovenevan. Tiesin hänen tulevan pian.

Hetken päästä hävyn supistelu alkoi kiihtyä, ja nainen jännitti lantionsa selän rävähtäessä kaarelle. Kuuma huuto täytti huoneen, ja aloin jo pelätä, että joku palatsin muista asukeista kuulisi lemmenleikkimme. Pian huuto muuttui kuitenkin katkonaiseksi huokailuksi, jonka nainen hiljensi antamalla minulle kuuman kielisuudelman. Makasimme hiljaa hetken aikaa, ja kohta aloin taas lähestyä naisen pakaraa yhä kivikovalla kalullani.

"Minun on nyt mentävä", nainen sanoi lähes kylmästi noustessaan ylös ja alkaen etsiä huoneesta vaatekappaleitaan. Sillä hetkellä jotakin kummallista tapahtui pääni sisällä. Kiihkoni oli äskeisten tapahtumien aikana kasvanut niin suureksi, että olin ehtinyt jo odottaa kaluni tunkeutumista tuohon ihanaan, supistelevaan häpyyn.

Nousin siis ylös ja tarrasin naista kädestä. Hän päästi yllättyneen huudahduksen, kun kaadoin hänet takaisin vatsalleen sängylle ja aloin vetää häntä lantiosta ylöspäin. Täydellisen pyöreät pakarat siirtyivät aivan täydessä mitassaan sykkivän kaluni eteen. Nainen yritti rimpuilla kovaa, ja minulla oli täysi työ pitää hänet paikallaan. Kun oikea kulma löytyi, aloin hitaasti työntyä sisäänpäin. Kuumaa kiimaisuuden hunajaa pursusi ulos aukosta sitä enemmän, mitä syvemmälle pääsin. Nautinnon väristyksiä kulki lävitseni, kun olin saavuttanut emättimen pohjan. Aloin tehdä pieniä mutta syviä työntöjä, sillä minun oli aloitettava rauhallisesti kuuman onkalon puristuksen ollessa valtava. Sen jälkeen vedin kaluni lähes kokonaan ulos ja työnnyin voimakkaasti sisäänpäin. Vaikka nainen oli äsken vielä rimpuillut, nyt hän voihkaisi hiljaisesti. Tästä rohkaistuneena aloitin voimakkaan rakastelemisen.

Hetken päästä minut valtasi uskomaton naimisinto. Hengitin raskaasti, mutta kiihdytin tahtiani yhä enemmän ja enemmän. Nyt hävyn kiimainen litinä ja naisen ihanien nesteiden tuoksu valtasi huoneen. Ääneen yhdistyi myös meidän molempien armoton voihkinta ja huohotus. Tarrasin kiinni naisen täydellisistä rinnoista lantioni hakatessa hänen upeaa takamustaan ja kaluni kirnutessa tulikuumassa onkalossa. Mahlaa tihkuva häpy puristeli pitkää varttani.

Päätin vaihtaa asentoa. Nostin naisen viileää kiviseinää vasten ja kiedoin hänen vasemman jalkansa lantioni ympärille. Survaisin kaluni taas syvälle häneen ja aloitin jälleen rajun nainnin naisen voihkinnan yltyessä lähes huudoksi. Saavutin uskomattoman rakastelun huuman, kun nainen alkoi hikisellä kädellään puristella kovaa työtä tekeviä pakaroitani, jotka pumppasivat kaluni vartta syvälle naisen suloihin. Hänen rintansa hölskyivät ja pomppivat vasten rintakehääni, kun hän kuiski korvaani kiimaisia sanoja.

Orgasmi tuli yllättäen. Hyvänolon väristykset valtasivat alavartaloni, kun tunsin kuuman siemennesteen lähtevän liikkeelle jostain kovasti hakkaavien kivesteni syvyyksistä. Ihoni meni kananlihalle. Upotin kaluni viimeisen kerran niin syvälle kuin pääsin ja ruiskutin sperman syvälle naisen sopukoihin.

Lepäsimme hetken aikaa seinää vasten ja huohotimme raskaasti. Hetken päästä rojahdin sängylle makaamaan. Nainen tuli viereeni istumaan ja silitteli verkkaisesti kosteita hiuksiani. Hän oli aivan voipunut, mutta kasvoilla kareili silti onnellinen hymy. Sitten hän alkoi hitaasti pukeutua, ja yhtäkkiä hän oli kadonnut kuin yön varjo. Jäin hämmentyneenä istumaan hämärään huoneeseen, joka oli kuuman kostea ja tuoksui yhä naiselta. Mieleeni alkoi hiipiä pieni katumus, mutta rauhoittelin sitten itseäni ajatellen, että nainen oli itse vietellyt minut lemmenleikkiimme.

Puin kaapuni päälleni ja aloin hiippailla ympäri palatsia. Huomasin vähän matkan päässä oviaukon, joka näytti johtavan ulos. Viileä yöilma tuntui ihanan rauhoittavalta kuuman rakastelun jälkeen. Pääsin onnekkaasti livahtamaan takaisin pieneen asuntooni, ja lopulta nukahdin illan tapahtumat mielessäni. Kuka tiesi, mitä seuraavat viikot toisivat tullessaan...
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.