Espanjan auringon alla

admin Seksinovellit
14.06.2015
6660 näyttökertaa
0 kommenttia
4.20
Olin joskus kirjakaupassa selaillut kirjaa, jossa kerrottiin Euroopan naturistirannoista. Ajattelin, että olisi mukava joskus käydä sellaisella rannalla. Sittenhän tietäisi, pitääkö siitä vaiko ei. Asia jäi hautumaan moneksi vuodeksi, kunnes erään kesän lomamatkalla päätin vihdoin toteuttaa unelmani. Nettiä selailemalla löytyi valtavasti lisää tietoa. Monet naturistirannat ovat jonkinlaisia suljettuja leirejä, joihin pääsyyn vaaditaan jonkin yhdistyksen jäsenyys, mikä ei ollut mieleeni. Sitten on julkisia uimarantoja, joissa uima-asu on vapaaehtoinen, mikä kuulosti jo paljon paremmalta. Lopulta päädyin Kanariansaariin ja siellä erityisesti Playa del Inglesiin. Se on kuuluisa hiekkadyyneistään ja kilometrejä pitkästä uimarannastaan, josta osalla voi vapaasti oleilla alasti. Ei muuta kuin matkatoimistoon!

Espanjan auringon kuumuus ja lempeä tuulenhengähdys on vastassa, kun vihdoin pitkän lennon väsyttämänä pääsen kapuamaan lentokoneesta Gran Canarian lentokentällä. Kuuma ilma kiihottaa minua, ja pelkkä ajatus vaatteiden poistamisesta kuumalla uimarannalla saa lomatunnelmani nousemaan korkealle. Hotellille päästyäni vaihdan rivakasti ylleni uuden t-paidan, shortsit ja lenkkarit. Reppuun otan mukaan vesipullon, pyyhkeen ja aurinkolasit, ja lähden kävelemään rannan suuntaisesti kohti dyynejä.

Alussa ranta vaikuttaa normaalilta uimarannalta, mutta mitä lähemmäksi pääsen dyynejä, sitä vähemmäksi käy ihmisten vaatetus. Lopulta dyynit tulevat ihan rantaan asti, ja siellä täällä on ihmisiä aivan alasti. Päätän jatkaa matkaa, onhan rannalla kävely ja dyyneillä makaavien alastomien ihmisten vilkuilu täällä jostain syystä erityisen suosittu harrastus...

Ensimmäinen kerta dyyneillä on unohtumaton. Kilometreittäin kullankeltaista ja kuumaa hiekkaa, johon jalat uppoutuvat nilkkoja myöten tehden kävelyn melkoisen vaivalloiseksi. Kivenheiton päässä sinisenä välkehtivä ja uimaan houkutteleva meri. Taivaalla ei pilven pilveä. Aurinkolasit ovat todella tarpeen.

Kävelen ainakin kaksi kilometriä, ja suu alkaa olla kuiva kuin hiekkapaperi. Otan kulauksen vesipullosta ja alan etsiä sopivaa, tuulelta suojaisaa paikkaa levittää pyyhe ja istahtaa hetkeksi alas. Kapuan ainakin parikymmentä metriä rannasta olevan dyynin terävälle reunalle. Otan lenkkarit pois jaloistani ja paidan pois päältäni, ja huomaan hieman alempana lähempänä rantaa olevan alastoman miehen ja naisen. Nainen nousee hieman hajareisin polvilleen ja keskittyy levittämään aurinkovoidetta miehensä iholle. Naisen häpyhuulet erottuvat selvästi reisien välistä ja se saa minut värähtämään. Jatkan miehen ja naisen vilkuilemista silloin tällöin häiritsemättä kuitenkaan heidän yksityisyyttään.

Rannalla uimapukuiset ihmiset jatkavat kävelyään ja dyyneille vilkuilua. Sitten huomaan saman dyynin reunalle muutaman metrin päähän asettuneen yksinäisen yläosattoman naisen. Samalla tunnen, kuinka aurinko alkaa kuumentaa ihoani, ja muistan vihdoin alkaa levittää itseeni aurinkovoidetta. Levitän voidetta jaloilleni ja vatsalleni, olkapäihin ja kasvoille. Hetken epäröinnin jälkeen päätän ottaa shortsini pois. Luot katseesi minuun juuri, kun olen poistamassa shortsejani. Asetun makaamaan selälläni jalkani hieman levällään ja kaluni tervehtii aurinkoa. Huomaan sinun vilkuilevan minua ja tunnen, kuinka kaluni alkaa olla aavistuksen verran jäykistynyt. Sydämeni lyö ylimääräisen tahdin, mutta päätän jatkaa auringonottoa välittämättä siitä, katsotko minua vaiko et. Samalla mietin, pitäisikö voidetta levittää myös kalulleni sinun nähden, mikä tosin vain kiihottaisi minua entisestään.

Jatkat vilkuilua, ja minäkin alan tarkkailla sinua. Vartalosi on sopusuhtainen, hiukset ruskeat, pitkät ja suorat, vatsa litteä. Ruskettunut ihosi kiiltelee aurinkoöljystä. Rintasi ovat kiinteät ja nännisi aavistuksen verran pystyssä. Alaosaa suojaa niukat keltaiset tangat. Olet kaunis, kurvikas ja näytät todella seksikkäältä. Alan miettiä sopivaa tapaa lähestyä sinua, mutta en mitenkään kehtaa mennä juttelemaan kanssasi ilman housuja! Sitä paitsi olet jo olemuksellasi saanut minut hieman kiihottumaan, ja joudunkin painamaan reisiäni hieman lähemmäksi toisiaan, jotta jonkin verran jäykistynyt kaluni ei ponnahtaisi pystyyn kuin lipputanko. Kalustani valuu nesteitä reisilleni, ja yritän rauhoittaa itseäni ajattelemalla uimaan menemistä.

Yhtäkkiä nouset dyyniltä, otat pyyhkeesi ja kävelet kauniisti kaartuvaa lantiotasi keinuttaen luokseni. Suutani alkaa taas kuivaa. Nousen puolittain istuvaan asentoon, otan reppuni syliini ja alan kaivaa esiin vesipulloa. Tilanteeni huomaten naurahdat ja kysyt: "Saanko istua vierellesi?" Nyökättyäni hieman vaivautuneena saan vihdoin sanottua: "Kyllä se sopii! Minun nimi on Jukka, mikä sinun nimi on?" Levität pyyhkeesi samansuuntaisesti oman pyyhkeeni kanssa, kerrot nimesi olevan Johanna ja asetut makaamaan selällesi viereeni. Huomaan nyt lisää yksityiskohtia sinusta. Ihosi on samettimaisen pehmeä, vasemman olkapääsi takana selässäsi on pieni tatuoitu sininen delfiini, toisessa nilkassa välkehtii ohut kultaketju. Navassasi on pieni koru. Vaaleanpunaiset nännisi ovat nyt selvästi kohollaan ja häpykumpusi erottuu houkuttelevana kohoutumana tangasi päällä.

Nostan repun sylistäni toiselle puolelleni ja peitän kaluani kädellä, kunnes olen vähän rauhoittunut. Naurahdat uudestaan ja kysyt, olenko ujo ja ensimmäistä kertaa nudistirannalla. Mutisen jotain myöntäväksi vastaukseksi ja päätän samalla kysyä, miksi sinä et ole kokonaan alasti. Kerrot, että voisit aivan hyvin olla alasti, mutta ettet halua hienoa hiekkaa märkään pimppaasi. Ensin hätkähdän suoraa vastaustasi, mutta sanon sitten, etten ollut tullut ajatelleeksi asiaa. "Voisitko levittää aurinkovoidetta selkääni?" kysyt ja epäröimättä hetkeäkään pyydän, että kääntyisit makaamaan vatsallesi. Nouset ylös, vedät samalla yllättäen tankasi pois jaloistasi paljastaen esteettömän näkymän keitaaseesi, hienosti erottuviin häpyhuuliisi ja niiden välissä pilkottavaan klitorikseesi. "Samalla voit levittää voidetta myös takapuoleeni!" naurahdat jälleen ja saat minut hymyilemään kilpaa auringon kanssa.

Asetun hajareisin päällesi jalkojesi jäädessä reisieni väliin ja alan levittää voidetta selkääsi olkapäistä alaspäin. Selkäsi on kauniisti rakentunut, ja käsieni vaeltaessa pitkin uomaasi tunnen, kuinka notkea vartalosi on. Otan lisää voidetta kämmeneeni ja levitän sitä huolellisesti kiinteille pakaroillesi tunnustellen niiden pehmeää ihoa sormenpäilläni. Samalla jatkat hihittelyä ja kerrot, kuinka olit alkanut katsella minua, kun olin levittänyt voidetta itseeni ja kuinka seksikkäältä se oli sinusta näyttänyt. Kerrot myös nähneesi kaluni, ja olit ihmetellyt, miten suuri se on jo lepoasennossa (mikä ei ollut tietysti koko totuus, olinhan jo silmin nähden ehtinyt kiihottua).

Levitän hieman pakaroitasi ja näen suloisen keitaasi takaapäin. Kaluni jäykistyy kunnolla ja koskettaa reisiesi sisäpintaa. "Hei, et kai sä vaan ole unohtanut voidella sun kullia?" sanot ilkikurisesti. Tartut kaluuni ja ohjaat sen aivan häpysi lähelle koskettaen sitä. Käyttäen vartaloani apuna hieron aurinkovoidetta kevyesti selkääsi nojaten samalla käsilläni upottavaan hiekkaan. Tunnen kiihkoni nousevan, ja haluaisin siinä samassa työntyä hiljaa sisääsi takaapäin voidellakseni kullini pillusi mehulla, mutta sitten muistan, että olemme julkisella uimarannalla ja että tuollainen käytös saattaisi olla sopimatonta.

Nousen päältäsi ja asetun makaamaan selälleni. "Nyt on minun vuoro!" sanot ja asetut istumaan reisieni päälleni. Samalla ohjaat kaluni pään häpyhuuliesi väliin, jättäen varren näkyville ja paljastaen kiihottavan näköalan turvonneisiin häpyhuuliisi ja niiden välissä paisuvaan kulliini. Katselen näkymää lumoutuneena ja kaluni jäykistyy niin, että se alkaa painaa häpykieltäsi. Otat aurinkoöljyä sormiisi, tartut hellästi kaluuni ja sivelet öljyä pitkin jäykistyneen kaluni vartta, ja samalla hierot häpykieltäsi kaluni päällä. En millään malta olla työntymättä syvemmälle sisääsi ja siirryt hiukan lähemmäksi, jolloin sykkivä kaluni löytää tiensä perille kostuneeseen vakoosi. Voihkaiset. Nojaudut eteenpäin ja painat rintasi kasvoilleni, suutelen sinua nänneille, nuolen ja imen niitä hellästi. Kuulen kuinka hengityksesi alkaa pikkuhiljaa kiihtyä. Määräät tahdin ja saat siten täysin nauttia olostasi ja kalustani sisälläsi. Vilkuilen levottomana ympärilleni ja totean, että alastonta paria lukuun ottamatta kukaan ei voi nähdä meitä tällä hetkellä. Alaston parikin näyttää olevan enemmän keskittynyt toisiinsa kuin ympäristön tarkkailuun.

Suutelemme koko ajan kiihkeämmin ja keinutat lantiotasi kaluni ollessa koko ajan sisälläsi. Käteni hivelee selkääsi, peppuasi, rintojasi. Aloitat erittäin kiihkeän ratsastuksen välittämättä enää hetkeäkään siitä, näkeekö meidät kukaan. Ohjaat lantiotasi niin, että aurinkoöljystä, omasta ja sinun mehuistasi kostunut kaluni työntyy vaivattomasti sisään pilluusi ja ulos, ja uudestaan sisään. Saavutamme huipun nopeasti, ja kun tunnet lastini lähtevän sisääsi, laukeamme lopulta yhtä aikaa. Pillustasi kuuluva litisevä ääni ja kiihkeät huutomme hukkuvat dyyneihin ja meren pauhuun. Vartalomme tärisevät orgasmin aalloissa, ja haukomme syvää henkeä.

Toivuttuamme asetumme molemmat selällemme nauttimaan auringon lämmittävistä säteistä. Alaston parikin on lopulta huomannut touhumme ja alkanut sekin rakastella aivan kuin esimerkin saatuaan. Toisten rakastelun katseleminen saa meidätkin kiihottumaan uudestaan, ja asetut hajareisin kasvojeni yläpuolelle niin, että yletän vaivattomasti kielelläni maistelemaan ihanaa keidastasi, joka on nyt erikoinen sekoitus aurinkoöljyä ja sinua. Samalla hyväilen käsilläni reisiesi sisäpintaa ja kiinteää takapuoltasi. Kätesi etsiytyy yhä hieman jäykistyneelle kalulleni, ja hyväilevät pallejani puristellen niitä kevyesti.

Nuolen, suukottelen ja näykin häpyhuuliasi ja häpykieltäsi, ja hiekan antaessa periksi pyyhkeen alla vajoat alaspäin niin, että minun alkaa olla vaikeaa hengittää. Hengityksesi kiihtyy, kun avaan kielelläni häpyhuulesi ja alan imeä huuliesi sisäpintaa kieleni käydessä yhä syvemmällä kuumassa pillussasi. Tuntuu kuin suuni täyttyisi pillustasi ja siitä valuvasta ihananmakuisesta nektarista. Huohotat ja alat hiljalleen voihkia. Rukoilet lopettamista, mutta kuitenkin jatkat vain istumista naamani päällä, välillä nousten vähän ylemmäksi, kunnes painat pilluasi taas kieltäni vasten. Aina kun nouset vähän ylemmäksi, kieleni ehtii pyörähtää klitoriksesi ympärillä, näykkien sitä ensin hellästi ja sitten vähän rajummin. Suutani ei kuivaa enää yhtään, kun rytmikkäästi työnnät ihanaa pilluasi vasten kasvojani mahlasi vuotaessa vuolaana suuhuni. Lopulta huudahdat ja laukeat suuhuni nytkähdysten ja väristysten saattelemana.

Orgasmistasi toivuttuasi otat aurinkoöljyä ja hierot sitä molemmilla käsilläsi pitkin suureksi paisuneen kullini vartta. Otat tummanpunaisen terskani huuliesi väliin ja alat imeä sitä ahneesti. Voihkin kiimaisesti, sillä aurinkoöljy ja hellät sormesi kaluni ympärillä tuntuvat taivaalliselta. Pyörität kieltäsi terskaani vastaan, kunnes laukean äänekkäästi. Kuuma spermani lentää kaaressa kielellesi ja huulillesi, ja nielaiset sen tyytyväisenä huuliasi lipoen. Vartaloni nytkähtäessä kalustani pulppuaa lisää spermaa suuhusi vielä pari kolme kertaa ennen kuin kokonaan rauhoitun. Huomaamme kuinka alaston pari on lopettanut rakastelunsa ja on jo ties kuinka kauan uudestaan katsonut meitä.

Tulet viereeni, suutelemme, asetumme selällemme ja annamme auringon säteiden kuivattaa hiestä kostuneet vartalomme. Rakastelu onkin ollut meille tarpeen, sillä kuumassa aavikossa pitää muistaa juoda paljon. Tulisimme nauttimaan toistemme keitaista vielä monta kertaa sen ihanan loman aikana.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.