Heli

admin Seksinovellit
22.08.2014
4949 näyttökertaa
0 kommenttia
2.00
Teininä, siinä 14-vuotiaana, oli lauantai ja vanhempani olivat risteilyllä. Olin siskoni kanssa kahden kotona. Systeri oli silloin 12-vuotias. Rinnat olivat aika hyvin kehittyneet ikäisekseen ja kroppa oli muutenkin alkanut hakea vähän naisellisempia muotoja.

Aamulla söin aamiaista sohvalla ja katselin telkkaria. Kello oli puoli kymmenen, kun siskoni tuli huoneestaan ja käveli kohti vessaa. Katselin hänen pientä pyllyään ohimennen. Se oli niin herkullisen näköinen. Minulla alkoi ottaa eteen ja päässä pyöri härskejä ajatuksia.

Siskoni, Heli, tuli sohvalle viereeni ja kyseli, mitä tänään tekisi. Vastasin vain, että jotain kivaa voisi keksiä. Heli tuumi, että mitä se kiva mahtaisi olla. Sanoin, että jotain sellaista, mistä kumpikin tykkää. Heli katsoi minua omituisesti takaisin ja sanoi menevänsä suihkuun. Jäin sohvalle ja otin täydessä seisokissa olevan kullini käteen ja mietin, että olikohan Heli nähnyt pullotuksen housuissani.

Runkkailin siinä sohvalla ja kuuntelin, kun vesi lorisi suihkussa. Aloin kiristää tahtia ja ajattelin samalla Heliä. Rupesin olemaan laukeamispisteessä, kun huomasin, että Heli katseli vieressä hiukset märkänä ja pyyhe päällä. Muutuin tulipunaiseksi, mutta Heli vain hymyili.

"Saisinko koittaa sun pippeliä?", Heli kysyi. Nyökäytin päätäni ja Heli ojensi kätensä kulliini kiinni. Kulli seisoi kivikovana, ja Heli hieroi varovasti terskaa ja vartta. Sitten Heli kysyi hiljaa, että olenko koskaan harrastanut seksiä. Vastasin, että en ole, mutta tekisi hirveästi mieli kokeilla. Heli katsoi minua silmiin ja kysyi, että kokeillaanko. Sanoin, että mikäs siinä ja riisuin kalsarit ja t-paidan pois. Heli laski pyyhkeen yltään ja alta paljastui pienet mutta terhakat rinnat, ja häpykarvoitus oli kuin hentoa untuvaa.

Heli asettui sohvalle puoli-istuvaan asentoon ja levitti jalkansa. Meinasin laueta, kun näin pienen vaaleanpunaisen pimpsan, joka oli märkänä suihkun jäljiltä. Varovasti vein etusormea kohti häpyhuulia. Ne tuntuivat ihanan pehmeiltä. Raotin niitä hieman ja edessäni avautui kirkkaasta nesteestä pursuileva teinipillu. Toisella sormella levitin huulia lisää, ja toista sormea aloin sovittaa sisään märkään pilluun. Heliltä pääsi hiljaisia voihkaisuja, kun sormeni upposi sisään. Liikuttelin sormea varovasti edestakaisin.

Menin polvilleni ja vein kieleni pillunhuulille. Lipaisin varovasti pimpsaa, ja Heli voihki jo äänekkäämmin. Nousin ylös ja menin Helin eteen seisomaan. Ojensin kullini Helin huulille, jonka jälkeen Heli avasi suunsa auki ja otti kullini suuhun. Hieman hampaat raapivat, mutta kyllä teki hyvää.

Heli lopetti kullini imeskelyn ja kysyi, että nussitaanko. Käskin Helin polvilleen perse pystyssä eteeni. Ajattelin, että takaapäin olisi helpoin saada kulli sisään. Pillu oli edessäni kuin pieni sipuli. Avasin häpyhuulia ja aloin sihdata kullia sisään. Terska alkoi painua sisään, ja se tunne oli mahtava. Pikkuhiljaa koko kulli oli sisällä ja aloin hitaasti liikuttaa itseäni edestakaisin. Heli voihki aika äänekkäästi ja minä lisäsin tahtia. Tunsin kuinka aloin olla laukeamassa ja vedin kullini pois pillusta ja lennätin spermat Helin selkään. Tuntui taivaalliselta.

Hain paperia ja pyyhin spermat Helin selästä. Heli halusi katsoa, miltä sperma näytti luonnossa. Hän tökkäsi sormensa mälliini ja laittoi sormen suuhunsa. "Ei hassumpaa", sanoi.

Illalla lämmitimme saunan ja saunoimme yhdessä. Saunan jälkeen jatkoimme aamuisia leikkejä. Tällä kertaa Helikin sai orgasmin. Niitä aikoja on kiva muistella. Se oli ainoa kerta, kun harrastin siskoni kanssa seksiä. Emme ole keskenään jälkeenpäin asiasta keskustelleet, ja muutenkin niiden tapahtumien jälkeen välimme muuttuivat hieman vieraammiksi. Niistä ajoista on nyt jo kulunut yhdeksän vuotta. Kyllä ne välillä tulevat mieleen tänäkin päivänä. Eihän sellaista voi kai koskaan unohtaa.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.