Olimme kesämökillä Pohjanmaalla kihlattuni Jaanan ja hänen yksivuotiaan lapsen kanssa. Oli perjantai-ilta ja meillä oli tarkoitus käydä piipahtamassa läheisen kuntakeskuksen liepeillä olevassa lavatanssipaikassa. Pakolliset viikonloppupanot Jaanan kanssa saatiin hoidettua, kun Jaanan muksu oli iltapäiväunilla.

Seksi Jaanan kanssa oli edelleenkin aika mielenkiinnotonta. Jaana oli jo suhteen alussa paljastanut, että hänen lapsensa isä oli ollut hänen ainoa seksikokemuksensa ja niitäkin kertoja oli ollut vähän. Jaana on liki kolmikymppinen hyväkroppainen brunette. Hyvät kiinteät pakarat ja kohtalaisen terhakat rintavarustuksetkin hänellä on. Mutta kun seksi oli mitä oli, niin pidemmän ajan mittaan ei kulisseistakaan ollut kyytipoikaa seksinnälkään.

Koska minä olin hakemassa kylältä meidän lapsenlikkaa, en juonut päivän mittaan kuin kaksi olutta. Jaana sen sijaan nautti lonkeroita aika reippaaseen tahtiin.

Puoli yhdeksältä kurvasin Shellin pihalle, ja vain minuutin kuluttua nuori tyttö käveli autoni suuntaan. Moikkasin noin 16-vuotiasta vaaleahiuksista Hannaa kiiruhtaen sitten avaamaan hänelle pelkääjän puoleisen oven.

Hanna osoittautui puheliaaksi Jaanan serkkutytön lapseksi. Puhetta tuli kuin olisimme tavanneet aikaisemminkin. Lyhyt toppi yhdistettynä rikollisen lyhyeen farkkuhameeseen oli ikäiselleni miehelle näky, mikä sai mielikuvituksen laukkaamaan.

Minulla on varmaankin jonkinlainen fetissi isosta kalustani, sillä jo vuosien ajan olen kiusannut naisia sillä, että olen antanut kohoavan stondiksen näkyä ilman häpeän häivää. Aluksi Hanna ei ollut huomaavinaan shortseissani tapahtuvaa armotonta pullottamista, mutta pikkuhiljaa hän harvensi puhettaan päättäen sen lopulta vain muutamaan hermostuneeseen alahuulen maiskutteluun. Sitten Hanna huokaisi syvään ja käänsi päänsä pois minusta. Sitten hän kaatoi selkänojaa taaksepäin, ja näin taustapeilistä, että hänen silmänsä olivat kiinni. Menimme nyt hiljaisuudessa soratietä pitkin kohti kesämökkiämme. Hannan vasemman käden sormet olivat vaarallisen lähellä pikkuhousujen haaraa. Farkkuhameen lyhyt helma oli todella ylhäällä, mutta en pystynyt erottamaan niiden alta pikkuhousuja. Juuri ennen mökille tuloa olin varma, että Hanna oli ainakin nopeasti hipaissut kiimapilluaan.

Mökin pihalla vielä autossa istuen Hanna kääntyi puoleeni. Katsoi täyttä stondistani ja sitten silmiin tokaisten jotenkin teinimäisen haastavasti: "Kivat kyydit, sedällä." En voinut mitään sille, että punastuin kommentista ja minun oli pakko kääntää kasvot toiseen suuntaan. Vitun teinipillu, kun sedätteli minua, kiroilin ääneen vieläkin autossa istuen.

Jaana oli saanut jo muksunsa nukkumaan, joten Hannalla oli helppo lapsenlikkakeikka tiedossa. Tai niin hän luuli...

Menimme lavatansseihin taksilla, joten minäkin olin ottanut pari olutta lisää.

Jaana halusi takaisin mökille jo parin tunnin kuluttua siitä, kun olimme lavatansseihin saapuneet. Jätimme Janne Tulkin tulkitsemaan Sinisen taivaan sateenkaarta taksin suunnatessa takaisin mökille.

Alun pitäen Hannan olisi pitänyt palata taksin paluukyydillä takaisin kuntakeskukseen, mutta hän halusi jäädä, jos se oli meille OK. Minulle se tietenkin oli kuten myös Jaanalle.

Meidän mökillämme oli alakerrassa yksi alkovi sekä pieni huone, mikä oli alun pitäen tarkoitettu sisävessaksi. Remppa oli vielä tekemättä, mutta nyt se toimi hyvin Jaanan muksun nukkumapaikkana, sillä sinne oli ovi tuvan puolelta. Eli jos halusi touhuta, niin mikään ei sinällään häiritsisi.

Jaana oli poikkeuksellisen kiusoittelevalla päällä. Tosin en häntä tämän puolen vuoden tutustumisen aikana ollut montaa kertaa humalassa nähnytkään. Jaana riisui kaikki vaatteet pois päältään. Siiderin vauhdittamana hän pyysi, että myös minä riisuuntuisin. Hanna katsoi varmaankin tilannetta parvelta, minne hänelle oli tehty peti. Ensin ajattelin muistuttaa Jaanaa, että hän muistaisi, että Hanna oli paikalla, mutta sitten jätin sen tahallani kertomatta.

Sinä iltana Jaana otti suihin ekaa kertaa niin, että laukesin hänen suuhunsa. Lisäksi Jaana antoi minun sormettaa perseeseen, vaikkemme me anaaliseksiä harrastaneetkaan. Minäkin panin Jaanaa niin, että läiske kuului varmaankin rantasaunalle saakka.

Noin tunnin session jälkeen oli Jaana valmis nukahtamaan lukuisten orgasmien jälkeen. Juuri ennen nukahtamista Jaana kuiskasi korvaani: "Eikö ollut kiihottavaa, kun tiesi, että Hanna katsoi, mitä me teimme?" Siinäpä toteamus, mitä en todellakaan odottanut kuulevani häneltä.

Pian alkoikin kuulua tuttua syvää hengitystä, kun Jaana vaipui syvään tyydytettyyn uneen.

En saanut unta. Ensinnäkin nousuhumala alkoi taittua, ja Hannan paikallaolo sai minut levottomaksi.

Lakana sängyssämme tuntui kostealta ja hikiseltä. Päätin käydä nopeasti järvessä, jotta saisin nihkeän olon haihtumaan.

Kävelin alasti tuvan poikki ulko-ovelle.

Pujahdin veteen, ja kun tulin takaisin mökin terassille, seisoi siellä Hanna, joka katsoi minua jotenkin arvioiden. Onneksi järvivesi oli ollut lämmintä, joten puoliseisokissa oleva kaluni kesti nuoren tytön katseen.

"Oliko vesi lämmintä?" kysyi Hanna peittelemättä yhtään sitä, että antoi katseensa viipyä liian pitkään kalullani, mikä oli myös huomannut Hannan katseen.

Hanna siirtyi sen verran sivuun, että pääsin nojaamaan terassin kaidetta vasten. Katsoin Hannaaa syvälle silmiin tämän katsoessa koko ajan nyt täydessä seisokissa olevaa kaluani. Hannan pienet nännit piirtyivät hyvin esiin tiukan yöpaidan alta.

En uskaltanut tehdä mitään aloitetta tästä pidemmälle. Huomenna voisin sanoa vain, että oliko Hanna saanut nukutuksi. En muistaisi sitäkään, että olisin käynyt uimassa ja tavannut tämän sitten terassilla.

"Hyvää yötä", Hanna tokaisi jotenkin hätäisesti livahtaen sitten ohitseni sisälle.

Hetken mietin, mistä Hanna oli säikähtänyt. Vastaus tuli saman tien, kun kosketin kaluani, mikä syöksi sykäyksittäin spermaa pitkin kalun vartta. Hannan tuijotus oli saanut minut laukeamaan, vai olinko kenties jopa vetänyt käteen Hannan nähden? Huh huh, tuumin painuessani tupaan nukkumaan.

Tuvassa oli minulle liian lyhyt sänky, mutta se oli parempi kuin Jaanan viereen meneminen, nyt kun iholta oli lähtenyt hiki pois.

Olin ollut sängyssä ehkä vartin ajan, kun kuulin kevyiden askelten ääntä parville johtavien portaiden luota. Arvelin Hannan menevän ulkoveskiin, mutta erehdyin, sillä hän istuutuikin sänkyni laidalle. Miksi, pohdiskelin.

Kului pari minuuttia eikä Hanna liikkunut tai puhunut mitään. Katse oli suunnattu jonnekin kauas järven uuntaan. Käännähdin kyljelleni ja laitoin oikean käden Hannan oikean polven kohdalle. Hannan iho tuntui kimmoisalle ja lämpimälle. Aloin nostaa kättä kohti haaraväliä. Yöpaidan helma tuli puolivälissä reittä vastaan. Hannan jalat olivat tiukasti yhdessä. Vedin reippaalla otteella jalat erilleen että myös yöpaidan helman Hannan alta.

Molemmat pidättelimme hengitystä sormien lähestyessä kiimaisen tytön pillua.
Tunsin Hannan pillun kosteuden ennen hentoisten ajamattomien pillunkarvojen tuntemista. Hannan pillu oli todella märkä. Sain helposti sisälle kaksi sormeani. Pieni terhakka klitoris sai osansa myös sormetuksesta, mutta minusta tuntui, että Hannaa kiihotti enemmän sormetus kiimapilluun.

Nousin istumaan Hannaan taakse vetäisten sitten yöpaidan häneltä pois. Kesäyön valossa Hannan iho oli samettisen näköinen. Pistin oikean käden sormet takaisin Hannan pilluun vasemman käden sormien hamutessa pieniä terhakoita rintoja. Hanna oli levittänyt haaransa niin auki kuin ne siinä istuma-asennossa pystyivät aukeamaan. Hannan vartalo oli kuin patsas, vain nopeat tiheät hengityksen äänet paljastivat hänen olevan elävä taideteos.

Otin kiimanesteistä kostuneet sormet pois Hannan pillusta ja pistin sormet hänen suuhunsa. Ensin Hanna tuntui vastustelevan, mutta pian hän nuoli jokaisen sormen käyttäen kieltä apunaan. Vein Hannan käden kalulleni ja puristin hänen sormensa kalun ympäri. Vedin muutaman kerran malliksi ylösalaista liikettä irrottaen sitten oman käteni pois. Pääsin sormettamaan Hannaa nyt kunnolla, vaikka asentoni ei ollutkaan mikään kaikkein paras. Siitä paikalta näkyi vain Jaanan jalkaterät, joten jos hän heräisi, olisi edes pari sekuntia aikaa reagoida.

En tiedä, miksei Hannalle tullut mitään kiimahuippua, vaikka kiimapillu suorastaan valui kiimanesteitä.

Nousin ylös ja vetäisin Hannan perääni kohti ulko-ovea. Ulko-oven luona Hanna kuitenkin löi stopin niin selvästi, ettei häntä olisi saanut ulos kuin väkipakolla. Ilman Jaanaa olisin siinä kiimatilassa repinyt vaikka jokaisen hirren irti toisistaan, jos siitä olisi ollut Hannan paneminen kiinni.

Voihan vittu, ehdin jo pettyneenä ajatella, kunnes kääntyessäni takaisin tupaan päin yllätyin jälleen. Hanna nojasi parvelle johtaviin portaisiin selkä minuun päin, selkä kaarella, haarat levällään ja koko yläkroppa eteenpäin taipuneena. Hanna näki nyt Jaanan koko alastoman vartalon.

Menin Hannan taakse. Asettauduin kontilleni ja työnsin kieleni kiiltävään kiimaiseen pilluun. Nyt Hanna reagoi myös kropallaan. Hanna työnsi peppuaan kieltäni vastaan, mikä teki pari nopeaa sukellusta myös Hannan anukseen. Nousin ylös Hannan taakse ja asetin terskan pään pillun huulille.

Olin arvellut Hannan pillua tiukemmaksi, mutta paksu sykkivä kaluni upposikin sisään ilman suurempia ongelmia. Koska minä olen 187 cm pitkä ja Hanna vain reilun puolitoista metriä, oli hänen takaapäin paneminen aikamoinen akrobatiasuoritus. Hanna lisäsi nyt vauhtia minun pysytellessäni paikoillani. Kalu kiimapillussa lotisi edestakaisesta liikkeestä.

Hannalta alkoi tulla inahduksia siihen malliin, että olin varma, että Jaana heräisi. Tuntui kuin jotenkin salaisesti Hanna olisi sitä toivonutkin.

Lopulta Hanna laukesi, lukuisia kertoja peräkkäin. Vedin lopulta kullini ulos ja parilla vetäisyllä sain sperman liikkeelle. Ruiskutin lastin Hannan pakaroille ja selälle. Kostutin vielä sormet spermassa ja työnsin pari sormea Hannan anukseen. Elättelin jo pienen toiveen, että jospa olisin saanut vielä myöhemmin anaaliseksiä hänen kanssaan. Se jäi siltä ja myöhäisemmiltäkin kerroilta tekemättä, sillä päättäväisesti Hanna irrottautui minusta napaten yöpaitansa ja kiiruhtaen sitten parvelle.

Aamulla sekä Hanna että Jaana olivat lähteneet. Hipsin vielä parvelle vetäisten kankkusmällit Hannan jäljiltä kosteaan lakanaan.

Me erosimme Jaanan kanssa sen kesän jälkeen. Tapasin Hannan vielä kahteen otteeseen. Vaikka Hanna oli kehittynyt sekä naisena että myös sängyssä, ei se enää ollut samanlainen kokemus.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia