Teen silloin tällöin hierontakeikkaa, ja olin sopinut Minnan kanssa kotikäynnistä. Saavuin sovittuun aikaan hänen asunnolleen ja painoin ovikelloa. Minna tuli avaamaan puoleen reiteen asti ulottuvaan aamutakkiin pukeutuneena. Minna näytti upealta: tummat puoleen selkään asti olevat hiukset ja ruskeat silmät. Vartalo oli mukavan kurvikas, b-kupin rinnat ja pyöreä pylly.

Kokosin hierontapöydän Minnan makuuhuoneeseen ja pyysin häntä käymään makuulle pöydän päälle.Käänsin selkäni kohteliaasti, kun hän riisui aamutakkiaan, vaikka mieleni teki kurkata, miltä hänen rintansa näyttivät. Hetken päästä hän huikkasi olevansa valmis ja minä otin kassista pari isoa pyyhettä ja hierontaöljyä. Säädin hierontapöydän käsituet oikealle korkeudelle ihaillen samalla kauniisti ruskettunutta vartaloa. Katseeni vaelsi selkää pitkin mustille tiukoille alushousuille ja kauniisti kaartuville pakaroille. Otin pyyhkeen ja levitin sen Minnan jalkojen päälle ja hieroin öljyä käsien kautta Minnan selkään.

Aloitin niskasta tunnustellen, millaisesta kosketuksesta Minna pitää. Havaitsin, että piti käyttää hellää otetta. Pyöreillä liikkeillä kävin niskaa ja hartioita läpi Minnan selvästi rentoutuessa. Hieroessani pitkiä selkälihaksia kuulin, kun hän huokaili hiljaa selvästi nauttiessaan hieronnasta. Tähän asti olimme jutelleet niitä näitä, mutta pikkuhiljaa tunnelma hiljentyi minun keskittyessäni hieromaan ja Minnan nautiskellessa hieronnasta. Minnan huokaillessa oma mielikuvitukseni teki tepposet, kun huokailu alkoi tuntua seksuaaliselta. Laitoin sen oman mielikuvituksen piikkiin, mutta silti pieni sävähdys tuntui alavatsassa. Olin edennyt jo alaselän kohdalle ja laskin aavistuksen alushousuja päästäkseni pakaroiden yläosaan käsiksi. Työnsin pakaroiden päältä peukaloilla kylkiä kohden, kun aivan kuin takamus olisi hieman työntynyt käsiäni vastaan. Toistin liikettä uudestaan ja kyllä, hän nosti hieman lantiotaan ylöspäin. Kysyin, siirrytäänkö seuraavaksi jalkojen puolelle. Myöntävän vastauksen saatuani otin pyyhkeen jalkojen päältä ja asetin sen selän päälle.

Aloitin jalkapohjista siirtyen pohkeen kautta ylöspäin reiteen. Tunsin käsieni alla pehmeän reiden sivellessäni polvitaipeesta ylöspäin, enkä voinut olla vilkaisematta tuota ihanaa peppua. Alushousuihin piirtyi selvästi pyllynvako, jota pitkin katseeni valui jalkoväliin, josta erottui pieni viiva. Katseeni ja ajatukseni harhailivat ja toivoin, että käteni pysyisivät kurissa. Käteni lipuivat pehmeitä reisiä pitkin ylöspäin ja ottivat hieman toiseen jalkaan kiinni, jolloin Minna hieman levitti jalkojaan ja koko ihanuus näkyi entistä paremmin. Tässä vaiheessa tunsin, kuinka jalkovälissäni tapahtui selvää jähmettymistä ja toivoin, ettei se näkyisi verkkahousujen läpi.

Sisäreisiä hieroessani hipaisin vahingossa aivan hiljaa kangasta häpyhuulien päältä ja huomasin, kun Minna hieman värähti. Jatkoin hierontaa muina miehinä, mutta hetken kuluttua iski piru ja hipaisin uudestaan. Taas sama reaktio. Ajattelin, että onpa herkkä nainen ja siirryin toiseen jalkaan. Päästyäni taas reiden yläosaan huomasin Minnan levittäneen jalkojaan hieman lisää. Tästä rohkaistuneena hieraisin hieman kovempaa ja tunsin sormeni alla kuuman ja pehmeän hävyn. Tässä vaiheessa pyysin Minnaa kääntymään ja nostin pyyhettä. Minnan kääntyessä en voinut olla näkemättä hänen rintojaan, joiden nännit olivat aika pystyssä.

Etureittä hieroessani käteni liukuivat reittä pitkin kohti jalkoväliä käyden todella lähellä. Vilkaisin Minnaa, joka makasi silmät puoliummessa hymy huulillaan. Koitin keskittyä vain hieromaan, mutta kullini oli eri mieltä ja oli puoliseisokissa verkkahousuissa. Vilkaisin Minnaa ja tajusin hänen katselevan etumukseni kohdille. Koitin olla hieman enemmän kumarassa, jottei stondikseni näkyisi, mutta tiesin sen olevan myöhäistä.

Yllättäen Minna pyysi hieromaan aivan nivustaipeesta sanoen siellä olevan kireyttä. Jouduin kääntymään selin häneen, jotta pääsin käsittelemään aluetta paremmin. Toinen käteni lepäsi häpykummun päällä, kun peukalot työskentelivät ja tunsin, kuinka Minna painoi häpyään hiukan kättäni päin. Se tuntui todella kuumalta. Siirryin toiselle puolelle ja jatkoin taipeen käsittelyä, mutta nyt tunsin, kuinka Minna oli siirtänyt kätensä aivan hierontapöydän reunaan jalkaani kiinni. Hieroin nivustaivetta ja käännyin hieman enemmän häneen päin, niin että käsi oli melkein kalussani kiinni. Hidastin omaa käteni liikettä niin, että sain enemmän kosketusta suoraan pimpinhuulia vasten. Alushousuissa tuntui jo selvää kosteutta.

Aivan kuin ajatuksissaan Minna otti kullinpääni peukalonsa ja etusormensa väliin ja alkoi hyvin kevyesti hypistellä sitä. Hiljalleen sormeni tavoitti pikkareiden reunan ja liukui sauman alle ja vihdoinkin tunsin paljaan häpyhuulen sormeani vasten. Tunsin kuinka Minnan käsi jo selvästi hieroi täydessä seisokissa olevaa kyrpääni, ja työnsin sormeni häpyhuulten väliin. Se oli kuuma ja aika märkä. Hieroin klitorista minkä kerkesin ja Minna voihkien kaivoi kalun housuistani ja alkoi runkata minua. Mutta olin ollut toista kuukautta ilman pillua, niinpä melko pian valtava lasti roiskahti Minnan jalalle ja pikkuhousujen päälle. Nappasin pyyhkeen Minnan vatsalta ja pyyhin spermat pois hänen päältään. Sanoin, että täytyy ottaa noi alkkaritkin pois, ne kun on aika sotkussa. Riisuin Minnan housut ja omat vaatteet ja siiryin jalkojen väliin. Levitin kevyesti pillua ja aloin nuolla. Nuolin koko kieltä käyttäen vuoroin klitorista, vuoroin häpyhuulia, ja aika pian Minna laukesi.

Tässä vaiheessa Minna sanoi, että tätäkö tarkoitti kokovartalohieronta. Meinasin, että hetki kun huilataan, niin suoritetaan hieronta loppuun, mutta Minna sanoi että heti ja kumartui ottamaan puolijäykän kullini suuhunsa. Voi että se tuntui hyvältä, eikä aikaakaan kun olin taas aivan kovana.

Siirsin Minnan aivan pöydän päähän ja työnsin hitaasti kalun sisään. Se oli aivan uskomattoman kuuma ja tunne oli aivan mieletön. Työntelin hiljaa ja nautiskelimme hetken aikaa. Sitten pyysin Minnaa kääntymään, jotta pääsin takaapäin sisään. Työntelin takaa enkä voinut olla ihailematta kauniin pyöreää takamusta ja selän päällä lepääviä tummia hiuksia. Minna työnteli itseään minua vasten ja pyysi panemaan lujempaa. Minä kiihdytin tahtia ja hetken kuluttua naapuritkin kuulivat, millaista hierontaa täällä annettiin. Se kuulosti uskomattoman kiihottavalta ja laukesin itsekin Minnan sisään.

Tähän päättyi tämä hieronta, mutta emmeköhän me ota uusiksi.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia