Kohtasin Marjan hiihtolomallani eräässä Lapin hiihtokeskuksessa muutama vuosi sitten. Lähdin eräänä iltana tutustumaan paikalliseen hiihtäjien suosimaan tanssipaikkaan, jota kutsuttiin rennosti Riemuriiheksi. Se muistutti sekä olemukseltaan että tunnelmaltaan entisaikojen nuorisoseurataloja. Siellä ei ollut lainkaan alkoholitarjoilua ja rohkaisun tarvitsijat turvautuivatkin omiin eväisiinsä taskumateistaan. Siellä oli seudun suurin ja paras tanssiparketti ja se oli tanssinharrastajien ehdoton suosikki.

Hain illan aikana ikäisiäni naisia tanssiin ja juttelimme toki muustakin kuin päivän aikana hiihdetyistä kilometreistä. Tanssin illan aikana useasti erään pienikokoisen ja siron naisen kanssa, ja kun keskustelumme tuntuivat sujuvan todella luontevasti, pyysin häntä jatkoille kämppääni takkatulen ääreen ja kuuntelemaan Lapin lauluja, joita minulla olikin melkoinen kokoelma. Hänen empiessään lupasin tuoda hänet autollani hänen majapaikkaansa hänen haluamallaan hetkellä. Tarjoukseni hyväksyttiinkin ja ajoimme muutaman kilometrin päässä olevalle kämpälleni.

Tein alkajaiseiksi tulen takkaan, jossa tervakset jo odottivat sytyttämistään. Laitoin kynttilöihin tulet ja sammutin valot sekä laitoin lupaamani Lapin laulut soimaan. Koska vieraani ei halunnut juoda mitään alkoholipitoista, laitoin meille hieman suolaista purtavaa ja teetä. Musiikki taustalla keskustelimme. Nainen kertoi eronneensa muutama vuosi sitten ja käyvänsä joka talvi hiihtämässä täällä. Illan kääntyessä pikkutunneille kysyin häneltä, haluaisiko hän jäädä yöksi luokseni, jolloin veisin hänet vasta aamulla majapaikkaansa. Hämmästyksekseni hän suostui ehdotukseeni.

Ryhdyin laittamaan vuodetta nukkumakuntoon ja puin pyjaman päälleni sillä aikaa, kun nainen oli kylpyhuoneessa. Hänen tultuaan sieltä menin hoitamaan omat iltatoimeni. Kun palasin makuuhuoneeseen, nainen oli jo peiton alla. Hänellä oli päällään vain pikkuhousut ja rintaliivit.

Sammutin valot ja siirryin peiton alle naisen viereen hyvin lähelle häntä. Koska hän ei väistellyt minua, hyväilin hänen paljaita olkapäitään ja suutelin häntä pitkään. Nainen vastasi suudelmaani. Jatkoin hänen vartalonsa hyväilemistä ja avasin hänen rintaliiviensä hakaset ja aloin hyväillä ja nuolla hänen pyöreitä rintojaan. Tunsin miten hänen nänninsä kovettuivat ja hän oli selvästi kiihottunut hyväilyistäni. Jatkoin kielelläni hyväilemistä edeten hiljalleen kohti hänen napaansa ja koska hän ei vastustellut, työnsin varovasti käteni hänen pikkuhousujensa sisään ja ujutin käteni kohti Venus-kukkulaa. Käteni tunnusteli varovasti hänen karvoitustaan, ja annoin sormeni hakeutua kohti klitorista. Tunsin pienen kohouman sormeni alla ja aloin varovasti pyöritellä siinä sormeani. Tunsin hänen hengityksensä kiihtyvän ja vartalonsa värisevän, jolloin polvistuin hänen viereensä ja vedin häneltä varovaisesti pikkuhousut pois. Hän nosti lantiotaan auttaen saamaan ne vaivatta pois. Asetuin hänen jalkojensa väliin ja aloin varovaisesti nuolla hänen lemmentemppeliään.

Kuulin hänen voihkivan ja tunsin hänen vartalonsa värisevän ja kiemurtelvan, kun jatkoin hänen klitoriksensa ja lemmentemppelinsä nuolemista. Samanaikaisesti hyväilin kädelläni hänen kauniita rintojaan, joiden nännit nöpöttivät terhakoina ja kovina. Äkkiä hän päästi pitkän valituksen ja tarttui kovana jököttävään kaluuni, veti minut päälleen ja ohjasi kaluni märkään lemmentemppeliinsä. Työnsin kaluni hitaasti häneen ja aloin liikuttaa sitä ensin hitaasti ja kiihdytin vauhtia vähitellen. Olin niin kiihkoissani, että tunsin laukeavani melko nopeasti ja annoin sperman suihkuta hänen sisäänsä.
Makasimme pitkän aikaa päällekkäin ja siirryin sitten varoen hänen viereensä ja suutelin häntä ja kuiskasin: "Olet ihana pikku nainen!" Nukahdimme miltei saman tien.

Heräsin herätyskellon hiljaiseen napsahdukseen ja hiivin pesuhuoneeseen. Palatessani sieltä totesin hänen olevan hereillä. "Muistatko lupauksesi paluukyydistä vai onko minun käveltävä majapaikkaani?" hän kysyi hymyillen. Sanoin auton olleen koko yön lämmityspistokkeessa ja odottavan meitä ajolämpimänä. Enempää puhumatta hän meni pesuhuoneeseen, ja sieltä palatessaan hän tuli luokseni ja suuteli minua sanoen: "Kiitos ihanasta takkaillasta ja kaikesta siihen liittyneestä!"

Pukeuduimme, ja ennen autoon menoa koppasin hänet syliini, suutelin häntä ja kysyin, olisiko meillä kenties vielä keskustelemattomia asioita tulevalle illalle ja että saisinko minä tulla hakemaan hänet kämpälleni muiden lähdettyä jälleen tansseihin. Hän sanoi meillä olevan varmaan vielä paljon keskusteltavaa ja yhdessä koettavia asioita, joten voisin tulla noutamaan hänet autollani kello 20.30:n aikoihin. Tämän sovittuamme vein hänet majapaikan pihaan, palasin kämpälleni ja aloin laittaa aamiaista ja valmistautua päivän hiihtoretkelle.

Olin illalla autollani häntä vastassa sovittuun aikaan ja hän kipitti pian autooni olkalaukku mukanaan. Saavuttuamme kämpälleni kysyin häneltä, sopisiko eilisillan tapainen ohjelma ainakin aluksi eli takkatuli, Lapin laulut, punaviini ja grillimakkara ja hän sanoi sen sopivan oikein hyvin. Sytytin tulen takkaan, kaadoin laseihin varaamani punaviinin, sytytin kynttilät ja laitoin musiikin soimaan. Istuimme takan ääressä tuleen tuijotellen, viiniä maistellen ja keskustellen elämään ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. Jossain vaiheessa keskustelu siirtyi keski-ikäisten ihmisten seksuaalisuuteen ja sen kokemiseen. Totesimme kumpikin varttuneiden seksin olevan erilaista kuin juuri sen pariin tulleiden nuorten ihmisten. Arvelimme varttuneiden tarvitsevan kiihottuakseen paljon voimakkaamman kiihokkeen kuin nuorten.

Puhe siirtyi käsittelemään seksifantasioita ja tulin kertoneeksi itselläni olevan fantasiana miehille melko tavallisen eli rakastelun kahden naisen kanssa. Pyynnöstäni hän kertoi omana fantasianaan olevan tulla sidotuksi ja joutua antautumaan ehdoitta kumppanilleen ilman vastaanpanemisen mahdollisuutta. Kysyin, eikö hän halunnut tehdä joskus fantasiastaan todellisuutta, ja hän sanoi, ettei ollut tavannut sellaista miestä, jolle olisi voinut kertoa siitä ja vieläpä toteuttaa se. Rohkaisin mieleni ja kysyin, uskaltaisiko hän toteuttaa sen minun kanssani. Hetken mietittyään hän sanoi ehkä uskaltavansa, jos lupaisin, että hän saisi kuitenkin keskeyttää sen halutessaan. Lupasin, etten tekisi mitään sellaista, mikä olisi todellista väkivaltaa, mutta minä saisin päättää, mitä tekisin hänelle, jotta tilanne olisi sellainen kuin hän oli fantasioinut.

Viivyimme viinin ja makkaranpaiston parissa vielä tovin, mutta sitten ehdotin, että menisimme jo sänkyyn. Olin pannut auton lämmitykseen, että se olisi valmiina lähtöön tarvittaessa. Kävimme vuorollamme peseytymässä ja menimme sänkyyn, minä pyjamassani ja hän viehättävässä yöpaidassaan. Suutelin ja hyväilin hänen rintojaan ohuen yöpaidan läpi ja tunsin hänen nänniensä kovettuvan. Siirsin kättäni varovasti hänen yöpaitansa alla vatsalta kohti Venus-kukkulaa. Tunsin karvoituksen käteni alla ja siirsin sormeni klitorikselle ja kuulin hänen huokaisevan syvään ryhtyessäni hyväilemään sitä.

Olin jo päivällä varannut yöpöydän laatikkoon erinäisiä välineitä. Otin sieltä kaksi villalangoista punottua nauhaa ja kysyin, saisinko sitoa hänet niillä. Hän nyökkäsi, ja sidoin hänet varovasti ja melko löysästi sängynpäätyyn. Kun hän oli sidottuna, kysyin, saisinko jatkaa ja saatuani luvan siirryin hänen jalkojensa väliin ja aloin nuolla ja kiihottaa kielelläni hänen klitoristaan. Samalla hyväilin sormellani hänen peräaukkoaan ja ujutin vähitellen sormeni sinne. Koska hän ei mitenkään kieltänyt minua, jatkoin yhä rohkeammin hänen peppunsa hyväilyä, samalla kun jatkoin klitoriksen nuolemista.

Otin yöpöydän laatikosta sinne varaamani dildon ja liukuvoiteen. Voitelin dildon huolella ja aloin työntää sitä varovasti hänen peräaukkoonsa. Koska mitään kieltoa ei tullut, työnsin dildoa hiukan enemmän sisään. Pysäytin sen hetkeksi ja jatkoin sitten sen työntämistä sisään. Se liukui sisään helposti. Pidettyäni sitä hetken paikallaan aloin liikuttaa sitä hiljalleen edestakaisin ja annoin sen painua yhä syvemmälle, kunnes se oli miltei kokonaan hänen pepussaan. Jatkoin samalla nuolemista, ja hän alkoi läähättää, ja tiesin hänen nauttivan todella leikistämme. Hetken kuluttua hän alkoi voihkia ja pyysi minua lopettamaan, jolloin siirryin hänen vierelleen ja avasin siteet. Hän kietoi kätensä kaulaani ja kuiskasi: "Kiitos, se oli ihaninta, mitä olen vuosiin kokenut!" Kietouduimme yhteen ja nukahdimme miltei heti.

Heräsin siihen, että tunsin rintaani ja sen karvoitusta silitettävän. Avattuani silmäni näin seuralaiseni istuvan virkun näköisenä vieressäni silittämässä rintakarvojani. Hän sanoi puolustellen: "Olit niin hellyttävän näköinen karvaisine rintoinesi, etten voinut vastustaa kiusausta!" Suutelin häntä ja kävin peseytymässä. Tullessani totesin, että aamuun oli vielä useita tunteja.

Yllätyin, kun hän sanoi: "Voisimmeko tehdä sen uudelleen, mutta nyt tavalliseen tapaan?" Tunsin pulssini kiihtyvän. Vedin hänet viereeni ja aloin hyväillä hänen vartaloaan. Hän oli jo hyvin kiihottunut, kun siirsin käteni hänen jalkoväliinsä. Tunsin hänen olevan jo märkä ja liukas. Siirryin hänen jalkoväliinsä, ja hän tarttui kaluuni ja ohjasi sen ihanaan pilluunsa, ja työnsin hitaasti kaluni niin pitkälle, että häpyluumme vastasivat toisiinsa. Hän huokaisi nautinnollisesti ja pyysi minua odottamaan hetken ja sitten liikuttamaan kalua edestakaisin. Tein ensin hitaita, pitkiä työntöjä ja kun tunsin hänen hengityksensä kiihtyvän, nopeutin tahtia ja nostin hänen säärensä olkapäilleni voidakseni tunkeutua mahdollisimman syvään. Hetken kuluttua hän alkoi huohottaa ja päästi pitkän uikuttavan huudon ja makasi allani aivan hiljaa.

Vetäydyin hitaasti hänestä ja asetuin makaamaan hänen vierelleen suudeltuani sitä ennen vielä hänen nännejään. Hetken kuluttua hän kysyi: "Saitko sinä?" Kerroin, etten saisi näin pian uudelleen tavallisessa yhdynnässä, vaan laukeamiseni olisi hoidettava ihan erillisenä tapahtumana. Hän halusi tietää, miten se tapahtuisi ja kerroin sen hänelle. Hän kysyi, saisiko hän tehdä sen minulle, sillä hän halusi minun saavan nauttia, kuten hän itse oli saanut minun toimestani.

Otin dildon esiin ja kerroin, että sillä voisi kiihottaa eturauhasen aluetta, samalla kun itse runkkaisin. Voitelin dildon ja annoin sen hänelle ja kehotin häntä tekemään samoin kuin olin tehnyt hänelle eli työntämään sitä hitaasti sisään. Tunsin kiihottuvani valtavasti, kun hän työnsi dildoa hitaasti peppuuni ja runkkasin samalla itseäni katsellen hänen kaunista alastonta vartaloaan. Tunsin myös hänen kiihottuvan tästä hänelle oudosta ja uudesta leikistä. Kun sauva oli sisällä, kerroin, että hän voisi tehdä sillä pitkiä, hitaita työntöjä. Hän teki niin ja laukesin melko nopeasti ja nautinnollisesti. Vedin hänet syliini ja suutelin häntä ja kiitin ihanasta kokemuksesta. Lepäsimme hetken voimia keräten ennen kuin lähdimme yhdessä suihkuun ja pukeutumaan. Viedessäni hänet majapaikkaansa sovimme tapaavamme taas illalla yhteisen hauskan merkeissä.

Illalla tavattuamme alku sujui jo tutuiksi tulleissa merkeissä. Mennessämme sänkyyn kysyin, haluaisiko hän ehkä jatkaa uusien kokemusten parissa jatkaen siitä, mihin olimme edellisellä kerralla päättäneet. Hän sanoi ymmärtävänsä, että tarkoitin peppuseksiä ja haluavansa kokeilla, olisiko se niin nautinnollista kuin edellisiltana oli kokenut sauvan kanssa. Hän sanoi haluavansa kokeilla sitä ilman sitomista.

Etenin aloittaen ensin hänen rintojensa ja klitoriksensa nuolemisella ja hyväilyllä. Samalla aloin toisella kädelläni hyväillä hänen peräaukkoaan, ja kun tunsin hänen jo rentoutuneen, otin dildon ja voitelin sen huolella ja aloin työntää sitä hitaasti sisään. Hän värähti hieman, mutta ei käskenyt lopettamaan, joten jatkoin dildon työntämistä hitaasti. Kun se oli sisällä koko mitaltaan, aloin liikuttaa sitä varovasti. Tehtyäni näin jonkin aikaa vedin dildon hitaasti pois ja voitelin liukuvoiteella kaluni ja aloin työntää sitä hitaasti hänen peppuunsa. Tarkkailin samalla hänen reaktioitaan, ja kun hän sanoi, ettei satu, jatkoin työntämistä edelleen. Tunsin kuinka kaluni ikään kuin solahti syvälle ohitettuaan sulkijalihaksen. Aloin pienen tauon jälkeen liikuttaa kaluani hitaasti. Kun kysyin, sattuuko, hän sanoi ettei lainkaan ja että se tuntui hänestä merkillisen täyttävältä ja hyvältä. Liikutin hitaasti kaluani ja tunsin olevani laukeamaisillani, mutta halusin hänen saavan nauttia uudesta kokemuksesta ja yritin pidättää laukeamista.

Liikutin hitaasti kaluani ja tunsin myös hänen olevan erittäin kiihottunut. Kaluni alkoi sykkiä ja purkautui hänen ihanan tiukkaan peppuunsa. Makasimme vielä hetken kiinni toisissamme ja vetäydyin sitten hänen vierelleen ja kysyin, millainen uusi kokemus oli hänestä ollut. Hän sanoi sen olleen ensin hieman kivulias, mutta sitten rentouduttuaan se oli tuntunut kiihottavalta ja nautinnolliselta jopa siinä määrin, että hän halusi kokea sen joskus uudelleen kanssani. Hetken levättyämme kävimme suihkussa ja nukahdimme toisiimme kietoutuneina syvään uneen, kuten vain kaksi nauttinutta ihmistä voi.

Aamulla ennen lähtöämme rakastelimme vielä kerran perinteisellä tavalla. Viedessäni hänet majapaikkaansa sovimme pitävämme yhteyttä ja tulla syksyllä yhdessä ruskalomalle.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia