Hissu

RRau00 Seksinovellit
23.09.2021
646 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Tämä on tarina Hissusta. Hissu on tavallinen 15v koltiainen Kauniaisissa. Hän on ainoa lapsi ja asuu lähes kaksistaan äitinsä kanssa kun isä on paljon työmatkoillaan. Hissu kamppailee teinivuosien henkisissä sokkeloissa vailla kiinnekohtia kännykkänsä ja pleikkarin kuulumatta niihin.

Tottapuhuen tämä tarina, tai voisiko sanoa skenaario, syntyi eräänä myrskyisenä iltana chatissä joten.. -en voi täysin ottaa siitä kunniaa itselleni vaikka vastapuoli lähinnä yllytti viemään ideaa tuhmemmaksi ja tuhmemmaksi. Keskustelun aiheena oli kliseinen pikkareiden nuuhkiminen jota itse myös olen harrastanut elämäni aikana joskus, -tai no usein.

No tarinaan johdatti keskustelu erään äiti-ihmisen (tai sellaisen roolissa olevan henkilön) kanssa. Hän ihmetteli tätä poikien ja meidän vähän vanhempienkin miesten touhua tai intoa nuuhkia naisten likaisia pikkuhousuja salaa. No selitin sen eläimellisestä luonnollisesta puolesta ja hyödyistä milloin nuori mies voi oppia naisellisuudesta paljon tutustuessaan likapyykkikorin sisältöön perheen naisten pikkareiden osalta. Tämä alkukantainen tarve saada aistia naaraan fyysinen tila pyhimmästä paikasta toteutuu siis nuoren koltiaisen osalta helpoiten näin. Äiti tai sisko kelpaa aivan loistavasti asiaan tutustumiseen.

Keskustelukumppanini kiinnostui ajatuksesta ja jotenkin aihe lähti jolkottelemaan omia ratojaan ja kiihtyi kiimaiseen laukkaan. Mutta mennäänpä pisteesen jossa äiti-ihmisen kiinnostus kasvoi niin että kyseli voisiko näin oikeasti tapahtua..

Tirkistelijä: kerro pojastani...... hänen touhuistaan
Satusetä: No kyllähän varmasti tarkkaan nuoren miehen silmä seuraa sinun vartalonkieltä. Katselee kotona kun liikut vähissä.. Ehkä sinussa on jopa pieni piru joka saa pukeutumaa vähän vähempiin kotona..
Satusetä: Poikasi tajuaa pian ettei oman ikäisissä tytöissä ole mitään, vaan äiti on nainen isolla ännällä katsellessaan muotojasi ja vaikka meikki ei ole ain hyvin tai pukeutuminen muodin mukaista niin ihailee varmuuttasi ja huumoria
Satusetä: Tutkii sun alusvaatelaatikkoa kun et oo kotona. ”Oi onko nämä pitsiunelmat ollut äidin pimppiä vasten” kelaa punastellen. Näkee rekissä seksikkään mustan kimonon jonka helman alta meinaa aina vilahtaa ja jonka läpi nännit erottuu nätisti.
Satusetä: Uteliaana hän katselee rintaliivejä ja koittaa kuvitella mille tuntuisi saada puristaa tissiäsi sen sileän pinnan läpi. Nuoren miehen aarrelaatikko
Tirkistelijä: uuuuhhh, jatka
Satusetä: Sitten tajuaa että ei tiedä mille nainen tuoksuu vaikka kovasti on jo kiinnostunut
Satusetä: Mutta äitihän on upea naisellinen nainen joka käyttää kauniita pikkareita
Tirkistelijä: huuhh, jatka... tosi tuhmii..
Satusetä: -Niissähän on äidin tuoksua ja makua. Onkohan äiti käynyt suihkussa, oiskohan pyykkikorissa jotain pitsistä ja tuoksuvaa.

Tässä kohtaa kuitenkin ajattelin ettei aihe ole ahdistavan henkilöhohtainen, päätin viedä rooliasetelman johonkin ihan muualle vaikka samassa kontekstissaan. Vaikka aistin orastavan uteliaisuuden insestistä aihetta kohtaan vahvana. Kenties hän olikin jo jotain asian ympärillä fantasioinut aiemmin.

Satusetä: Poika kädet hikoillen lähestyy pyykkikoria ja kaivaa vähän sen sisältöä
Satusetä: Löytää sieltä lilat söpöt pikkarit. Hän katsoo ensin.. onpa näissä jälkeä.. Äidin jumppatunnilla jalassa olleet ovat maustuneet oikein täyteläisiksi aamupäivällä
Tirkistelijä: oih
Satusetä: Hän nuuhkaisee varovasti ensin. Onhan tämä ensimmäinen kerta asiassa joka jo lähtökohtaisesti tuntuu arveluttavalle. Ainakin olisi varmaan kuolemahäpeä jos äiti sais tietää.
Satusetä: Hän tuntee heti käsissään että nämähän ovat vielä kosteat. Näissä on siis jotain aitoa. Nää ei ole kauaa olleet täällä.
Satusetä: Oikeesti tää on äitiä hän miettii.. Voisinko.. Hän maista kielenkärjellä limaisinta kohtaa
Satusetä: Huumaava suolainen naisen maku.. tätäkö se on
Tirkistelijä: Huuhh mä en kestä.. voiko näin tapahtuu
Satusetä: Nuuhkaisee kohtaa jonka epäilee olleen peppureiän kohdalla.
Satusetä: Tuhmempi pistävä tuoksu..
Satusetä: Pojan boksereissa on kovin ahdasta jo
Satusetä: Nuoren pojan kulli on kivikovana äidin herkuista
Satusetä: Hän alkaa runkata ja pitää pikkareita kasvoillaan
Satusetä: Nuuhkii nauttien ja miettii miten kangas on ollut vasten äidin pimppiä
Satusetä: Ei huomaa että äiti on tullut kotiin ja katsoo ovella suu hieman raollaan hengitystään pidätellen tätä tapahtumaa.
Tirkistelijä: oiih... jatka... niin tuhmaa kuin haluut.

Kuulosti sille ettei ajatus nuoren miehen tutkimusretkistä sittenkään saanut tätä daamia häkeltymään sen pahemmin joten voin vapaasti viedä ideaa eteenpäin. Jos ei äidin yllättäminenkään olisi järkytys mikä menisi uteliaisuuden yli tilanteessa joka on normimoraalin rajan riettaammalla puolella.

Satusetä: Pojan käsi käy ja hän hengittää äidin pimppimehuja pyykkikorin äärellä
Satusetä: Vahingossa äidin kädessä pitämät autonavaimet putoaa lattialle kolahtaen. Varmasti veri pakeni päästä hetkeksi hämmentävän näyn mukana alavatsaan joka alkoi aiheuttaa kouraisevia tuntemuksia kun äidin silmät vuoroin katsoi pikkareita ja poikansa jäntevää kullia.
Satusetä: Poika salamana heittää pikkarit takaisin koriin
Satusetä: Kalu vielä kädessään tuijottaa äitiä, joka silmät lautasena on katsellut jo tovin puna poskillaan pojan touhuja
Satusetä: Poika tajuaa kullin kädessään joka sykkii sydämen lyöntien tahtiin.. Saatana, ajattelee
Satusetä: Kuule Hissu.. äiti aloittaa hiljaa mutta lempeällä äänellä pieni hymyn väre punaisilla huulillaan
Tirkistelijä: hhmm
Satusetä: Pojan kulli menee boksreihin ja hän kääntyy selin lukkiutuen häpeäänsä silmät kiinni
Satusetä: En tiennytkään että olet kiinnostunut.. siis ei se haittaa.. olen lukenut että se on luonnollista.. Ja itsetyydyttämistä harrastaa kaikki.. Äiti miettii sanojaan ettei ole liian tunkeileva tai pelota nuortaan.
Satusetä: Hissu kato mua jooko.. Ei äiti oo vihainen. Koittaa vielä lempeämmällä äänellä
Satusetä: Mut yllätti vaan että tää onkin totta. Aattelin että se on vaan urbaani legenda
Tirkistelijä: oihh... jatka.. tosi tuhmaa tarinaa. Mun kämmenet hikoaa. Ja sydän hakkaa.

Kylppärissä vallitsee hiljaisuus. Hissu kuulee äidin sanat ja koittaa keskittyä vain kasassa pysymiseen ettei häpeä riko häntä palasiksi. Silti tuntee miten kullinsa on edellen kivestävän kovana boksereiden kangasta vasten.

Satusetä: Äiti jatkaa.. Niin siis oikeastaan olen iloinen että sinä olet löytänyt oman juttusi näin, ei se ole väärin ollenkaan murunen
Satusetä: Poika kääntyy ympäri ja on pahasti häpeissään eikä voi katsoa äitiään silmiin
Satusetä: Sori äiti.. en mä tiedä.. mä vaan.. kun en mä tiedä naisista mitään.. Halusin tietää mille naiset tuoksuu
Satusetä: Mä ymmärrän sua kulta, äiti sanoo
Satusetä: En paheksu sitä ollenkaan. Äiti hengähtää ja miettii sanojaan.. –”Saat luvan kyllä tutkia niitä”
Satusetä: Oikeestiko? poika tuhahtaa kuulostaen kyyniseltä
Satusetä: No siis.. kröhöm.. Kyllähän tuota, -joskus naisen pikkareissa on asioita joita ei.. No sanotaanko näin, että löydökset ei aina ole mielestäni mukavia. Ainakaan en soisi sinun löytävän niitä.
Satusetä: Mutta jos sovitaanko niin että äiti jättää johonkin sovittuun paikkaan pikkarit, niin minulla olisi sitten mukavampi olo asian suhteen.
Satusetä: Jos vaikka tuon tyynysi alle jooko? Äiti katsoo kysyvästi vielä kovin hiljaista poikaansa
Satusetä: Poika katsoo äitinsä kenkiä ja sanoo hiljaa.. se on kai ok
Satusetä: Voi kun sinusta onkin tullut iso poika.. Siis en nyt sano peniksestäsi, vaikka kookas onkin, vaan seksuaalinen nuori mies etkä ole sellainen poika enää.
Satusetä: Huoh joo, poika huokaa ja kelaa äidin viittausta kaluunsa.. eihän äiti koskaan puhu hänen kalustaan
Satusetä: Äiti heittää päällystakkinsa pois. Tilannehan on jo outo. Hän päättää ottaa tilanteen haltuun.
Tirkistelijä: huh nytkö tarina muuttuu tosi tuhmaksi.. En ehkä kestääh
Satusetä: Äiti tulee pojan eteen ja halaa hellästi
Satusetä: nostaa pojan päätä pystyyn painuksista käsillään leuasta pitäen ja hymyilee äidillisesti
Satusetä: Hei se on oikeesti ok. Uskotko. Olen otettu että minun mirrini tuoksut on kiinnostavia. Lause hukuu pieneen naurahdukseen kutsuessaan jalkoväliään mirriksi poikansa edessä.
Satusetä: Poika nielaisee ja on vielä vaivautunut
Satusetä: Kuulehan, tehdään näin.. Musta tuntuu että olen velkaa sen, että mun tarvii nyt tehdä jotain konkreettista kun yllätin sut sillai herkässä tilassa täällä.

Silläkin uhalla että keskustelukumppanini paiskaa oletettavasti työläppärinsä voimalla kiinni kun vien aiheen askeleen pidemmälle joka vie lumivyöryn tavoin käsillä olevan tilanteen eteenpäin. Se kun vartalokemiat vie ensin aivot ja sitten intiimialueet kiimalaukalle.

Satusetä: Äiti avaa housunsa napin ja vetää vetoketjun auki päättäväisin ilmein
Satusetä: Hän ottaa askeleen taakse
Satusetä: Ujuttaa housut pois ja katsoo poikansa kysyvää ilmettä kun ujuttaa sukkahousunsakin pois. Laittaa ne pukuhuoneen penkille vähän hermostuneesti kun on vähän vielä epävarma onko tämä keino oikea tilanteen laukaisuun.
Satusetä: sitten hän kääntyy selin ja ottaa pikkarinsa pois. Nuuhkaisee niitä itse ja kääntyy poikaa kohden ne nenällään
Tirkistelijä: oihh. Oikeesti mä en pysy tuolillani täällä
Satusetä: Se on oikeasti Hissu ok. Olen otettu.. Tämä on lahja minulta sinulle. Tehdäänkö sovinto näin? -katsoo poikaansa silmiin tyttömäisellä mutristelevalla ilmeellä. Jokin ihan uusi ulostulo se ilmekin äidiltä, Hissu ajattelee.
Satusetä: Hissun ilme kirkastuu
Satusetä: katsoo äitinsä häpykumpua jossa vain on siro viiva karvoituksesta. Koko mielikuva äidistä muuttuu kerralla keski-ikäisestä huoltajatyypistä naisellisen upeaksi palvonnan kohteeksi.
Satusetä: Äiti sä oot ihan paras. Hissu saa sanottua ja ottaa pikkarit vastaan.
Satusetä: No sitähän minäkin, ja muista että haluan olla paras.. Ei näitä asioita tarvitse tehdä salaa.. tai tällai.. Äidin sanat loppuvat kesken levitellen käsiään.
Satusetä: Meillä naisilla on päiviä kun tämmöinen ei käy mut.. sun tyynyn alta tulee löytymään aika ajoin jotain minulta sinulle.
Tirkistelijä: huhh ouh mun alavatsaa kourii

Tarinan tunnelmallinen eteenpäinvienti tuntuu toimivan daamille. Ja tähdennän että nimimerkkikin on tässä muutettu jottei ainakaan loukkaannu tästä, että hänen mukanaololleen tarinassa tässä muodossa, en lupaa kysellyt. Onhan kuitenkin tämmöinen asetelma äidin ja pojan välillä kosketusarkaa materiaalia.

Satusetä: Kiitti mutsi, Hissu jo hymyilee mustaa pitsiä kädessään
Satusetä: Hissun boksereiden kohouma on jälleen maksimissaan kun saa mustat stringit käteensä
Satusetä: Haista vaan äiti yllyttää vähän kuin läppänä tilanteen kevennyttyä
Satusetä: Hissu naurahtaa hermostuneesti. Ai ny?
Satusetä: Hän etsii niistä kosteimman kohdan ja vie nenälle
Tirkistelijä: hhmm toi tilanne.. mä niin nään sen
Satusetä: Nyt äiti nielaisee tyhjää vuorostaan ja tuntee miten valahtaa märäksi
Satusetä: Nuole vaan äiti sanoo käheästi kun tuntee miten tilanne vaikutti häneen
Satusetä: Hissu katsoo pikkareita ja näkee siinä kimaltelua
Satusetä: Painaa kielen sitä vasten
Satusetä: Äitin posket punottaa ja puristaa reisiään yhteen vaistomaisesti
Tirkistelijä: mä vapisen
Satusetä: Oi Hissu hän sanoo ihaillen näkyä
Satusetä: Hissun bokserit on revetä liitoksistaan ja äiti katsoo niitä
Satusetä: Kuule.. sä voisit jatkaa sitä mitä teit, äiti sanoo
Satusetä: Ja jatkaa sanoen.. jos haluat mä poistun..
Satusetä: Hissu ei sano mitään. ”Mut olen ymmärtäny et pojat ei häpeile.. –noh siis runkata katseen alla, niin voisin katsella” äiti saa sanottua
Satusetä: Hissun ilme on epäuskoinen mut kalunsa on kipeän kovassa erektiossa
Satusetä: Haluutko että meen kulta? äiti kysyy viekoitteleva katse silmissään ja liikehtii pehmeästi
Satusetä: Hissu pudistaa päätään
Satusetä: Ota se ulos äiti sanoo ääni väristen.. ja keskittää katseensa pojan etumukseen
Satusetä: Näyttää siltä että noi sun bokserit kohta ratkeaa.. ja niihin on tullu tuollainen märkä länttikin
Satusetä: Hissu katsahtaa alas ja näkee miten touhutipat on kastellu ison läiskän niihin
Satusetä: hän vie kätensä housuihin hieman vielä ujostellen
Satusetä: tarttuu kovaan kaluunsa äidin silmien edessä
Satusetä: Vetää kalunsa esiin ja alkaa liikuttaa kättään
Satusetä: Äiti seuraa uteliaana. Hissu.. säkin voisit ottaa ne kokonaan pois, sun bokserit siis
Satusetä: Tai anna ne mulle, niin on tasapeli
Satusetä: Hissu riisuu ja potkaisee bokserit äidin eteen
Satusetä: Äiti poimii ne ylös ja tutkii märkää läiskää niissä ilme vakavana
Satusetä: Katsoo kun hissu vetelee kaluaan ja hengittää hänen tuoksuaan
Satusetä: Sitten äiti nostaa bokserit huulilleen ja laittaa märän läiskän suuhunsa
Satusetä: Äiti maistelee poikansa kiimatippoja kankaasta, imien jokaisen tipan
Satusetä: Hissu punottaa ja runkkaa kovemmin
Satusetä: mmm nää maistuu ihanan miehekkäälle Hissu
Tirkistelijä: kerro lisää. kunnon tuhmailua... Mun käsi on housuissa
Satusetä: Mut onks tää epäreilua.. mun pikkarit oli melkein kuivat, äiti sanoo viekoittelevala äänellä
Satusetä: Äiti tulee Hissun viereen ja nappaa pikkarit pojan kädestä ja sipaisee niihin limaa valuvan märästä pimpistään
Satusetä: Hups.. nyt on näissäkin melkoinen läiskä äiti naurahtaa
Satusetä: Hissu katsoo limaisia pikkareita himoiten
Satusetä: ”Maista vaan” äiti saa juuri ja juuri sanottua kun sydän on pomppia rinnasta ulos
Tirkistelijä: puhuvat tuhmia... äiti käyttää pervoa kieltä.. ja poika myös.
Satusetä: Hissu vie pikkarit suuhunsa ja imee makua niistä
Satusetä: oiih.. äiti sanoo ja ilme alkaa muuttua kiimaiseksi
Satusetä: hän hyväilee rintojaan ja alapään lihakset työstävät kiiman tuntua jalkovälissä ja pimppi supistelee himoissaan
Satusetä: Äiti riisuu paitansa ja on pelkissä liiveissä nyt poikansa edessä
Satusetä: Hissu nauttii äidin herkkuja vedellen kulliaan hitaasti
Satusetä: ”Hissu haluutko sä että mä otan liivit pois”?
Satusetä: Haluan, Hissu sanoo
Tirkistelijä: hhmm, puhuvat irstaatsti, äiti alkaa olla kiimassa
Satusetä: Äiti avaa nopeasti hakasen ja antaa liivien pudota lattialle
Satusetä: Jestas että äitiä kuumottaa Hissu.. -Mille äidin pimppi maistuu, kerroooh
Satusetä: Tää on ihaninta ikinä Hissu sanoo suoraan.
Satusetä: mmm.. tiiätkö äidinkin alkaa tehdä mieli
Tirkistelijä: kerro lisää. rivo äiti
Satusetä: äiti istuu penkille, nostaa jalan penkille ja avaa pillunsa poikansa nähtäville ja alkaa hieroa klittaansa
Tirkistelijä: aahhhhh mäkiiin
Satusetä: Tää on vaan niin kiihottavaa miten tykkäät äidin pillusta Hissu
Satusetä: Haluatko tulla katsomaan lähempää.. tule tuohon matolle istumaan
Satusetä: Hissu käy istumaan metrin päähän äidistään ja katsoo hiljaa tyydyttäen äitinsä sormien liikkeitä litisevässä pillussa
Satusetä: Hissu mä oon niin kiimassa äiti sanoo
Tirkistelijä: huhhh mäkin oon
Satusetä: Äiti tää on niin kaunista.. sulla on ihana pillu
Satusetä: Hisssuuhh.. et sais kyl nähdä tätä.. äitiä näin… kiimassa
Satusetä: äidin sormet hieroo välillä klittaa ja sukeltaaa märkään onkaloon
Satusetä: Äiti.. saisinko maistaa.. sun sormia? Hissu sanoo ujosti
Satusetä: Hissuuhh tuhma poika.. No tietenkin saat..
Satusetä: äiti tarjoilee pillulimaiset sormet yksi kerrallaan poikansa suuhun
Satusetä: mmm äiti niin ihanan makuista
Satusetä: argh mä tiedän Hissu. tää on kyl niin väärin
Tirkistelijä: äidin puheet entistä rivompia
Satusetä: Hissu mä haluun maistaa sun kalua
Satusetä: saanko.. ihan vähän vaan lipaista sitä
Satusetä: Joo saat äiti jos mä saan sit laittaa kielen sun pimppiin
Satusetä: Nouse, nouse seisomaan Äiti huohottaa
Satusetä: Hissun kalu nousee äidin näkökenttään kovana lähelle
Satusetä: oih mies oot.. upea kulli
Satusetä: Äiti suukottaa sitä
Tirkistelijä: puhuu rivosti, käyttää tuhmia ilmaisuja
Satusetä: katsoo poikansa ilmeitä kun lipoo kielellä terskan kärkeä
Satusetä: Ihana kyrpä äiti kuiskaa
Tirkistelijä: uuuhhh
Satusetä: äidin maltti menee täysin, hän liu'uttaa kalun kokonaisuudessaan suuhunsa
Satusetä: poika tuntee äidin nielun kärjessä
Satusetä: äitiiih..
Satusetä: äiti alkaa lutkuttaa poikaa, kullin koko pituudelta suuhun uudelleen ja uudelleen
Satusetä: sitten päästää sen suustaan
Satusetä: ottaa happea
Satusetä: ihana kyrpä sanoo hengästyneenä
Satusetä: runkkaa jäntevää elintä edessään enää ajattelematta sitä poikansa elimenä
Satusetä: äiti.. saanko nyt.. nuolla sun pillua
Satusetä: saat kulta, saat mitä vaan
Satusetä: äiti käy penkille selälleen ja avaa jalkansa
Tirkistelijä: oihhhh poika näkee äidin kokonaan
Satusetä: maista äidin limaista pillua Äiti maanittelee kiimassa
Satusetä: tutki ja kosketa
Satusetä: tee mitä vaan
Satusetä: äiti on kiimasta hurjana ja hieroo rintojaan kun Hissu laskeutuu lähemmäs
Satusetä: vie kielensä vakoon ja alkaa tutkia
Satusetä: oooohhh.. just noin.. äiti vaikertaa
Satusetä: Hissuuh nuole äidin limapillua
Tirkistelijä: huhhh tärisen
Satusetä: hissu lipoo ja maistelee
Satusetä: äiti nipistelee nännejään
Satusetä: nostaa polvet ylös koukkuun ja on täysin avoinna poikansa tutkivalle kielelle
Satusetä: pojan kieli tutkii alapäätä ja eksyy välilihalle joka saa äidin huudahtamaan kun tuntee kielen kärjen lähellä peppureikää
Tirkistelijä: oihhh tuhmaa.. tuhma reikä
Tirkistelijä: puhuu pojalle tosi pervoja samalla
Satusetä: Voi luoja hissuuh.. se..se se on äidin pyllyreikä.. voi luoja mä halkeen halusta
Satusetä: Nuole äidin peppuakin
Satusetä: Se on Hissulle kuin unelmien täyttymys ja kieli menee ujosti tutkimaan ryppyreikää
Satusetä: ooh ohh oohh.. äiti vaikertaa
Satusetä: ihana poika hissu.. äidin pyllynnuoliija
Satusetä: hissu nuolee tuhmaa peppureikää antaumuksella ja nenä on pillulimassa
Satusetä: nuori kulli jäntevänä penkkiä vasten
Satusetä: aaarrhh Hissuu.. Jos haluut niin pane äitii jooko
Satusetä: äiti on nyt niin... mun on pakko saada munaa
Satusetä: laita sun ihana kyrpä äidin pilluun jooko
Satusetä: pane mua
Satusetä: Hissu pusuttaa vielä äidin limaista pillua ja nousee..
Tirkistelijä: uuuuuuhhhh nytkö se panee omaa äitiään
Satusetä: katselee äitinsä avointa syliä ja asettelee kullin kärjen äidin vakoa vasten
Satusetä: äiti ottaa siitä käsillään kiinni ja asettelee sen kohdalleen
Satusetä: oooohh Hissu rakas työnnä se sisään
Satusetä: nussi äidin limapillua
Satusetä: Hissu painuu äidin pilluun ja värisee kiihotuksesta
Satusetä: ensimmäistä kertaa tuntee kalussaan naisen pillun
Satusetä: äidin pillun
Satusetä: pane kulta, pane
Satusetä: Hissu alkaa työnnellä ja pillu litisee työnnöissä
Satusetä: äiti tää.. on.. niin upeeta, Hissu huohottaa
Satusetä: arrrhh tää on niin väärin mut sun kyrpä on niin täydellinen
Satusetä: pane muaaaah
Satusetä: Hissu panee ja koettelee äidin rintoja samalla
Satusetä: mut pian hän tuntee että laukeaminen on lähellä
Satusetä: äiti mäh laukeen kohta..
Satusetä: Hissu pumppaa nuoruuden innolla mällit äitinsä pilluun

Tässä kohtaa daami katoaa chatistä. Ehkä tilanne oli jo liikaa, ehkä myrsky katkaisi sähköt. Mutta sankaripoikamme Hissu teki miehen työn. Isän työmatkojen puutteeseen jättämä äiti sai tyydytyksen ja elämänsä kenties järisyttävimmän kokemuksen yllättäessään Hissun pikkareiden parissa.

No ehkäpä tarina saa joskus jatkoa. Epäilemättä tarinamme päähenkilöt joutuvat kokemaansa sulattelemaan hetken. Mutta ehkei Hissu tyydy vain odottelemaan tyynyn alle.. –sanotaanko pillukeijun tuoma yllätystä, vaan palaa äidin kanssa kiimaisiin hetkiin.

No mutta tässäpä eka novellini tänne. Apuja tosiaan sain, kiitos sille daamille chatissä. Toivottavasti eksyit tänne lueskelemaan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.