Taitaa olla, että suurimmat tyhmyydet tehdään kännissä. Ehkä tehdään. Mutta kaikesta ei voi syyttää sitä aikuista. Olin vetänyt lärvit täydellä syyllä. Voit kysyä exältä miksi. No en syytä menneisyyttä. Juttu on se tavallinen. Poika tykkää tytöstä, tyttö tykkää pojasta, kunnes löytyy nuorempi viriili... Eli se vanha guppe hylätään. Näin pohjustuksena. Pidin todella paljon siitä naisesta, kunnes hän päätti lähteä. Päätin unohtaa pahan maailman ja vetää niin paljon viinaa, etten tiedä maailmasta mitään. Kaikki meni hyvin niin kauan kuin... Äh, vitut... Niin... Kysymys... Voiko vitutukseen kuolla? Sanoisin, että voi! Se on vain tasosta kiinni. Ai niin, kuinka minulle kävi? Huonosti tietty. Nyt kun on perusteet käyty.

Siis minut oli jätetty hyvinkin raa'asti, peri suomalainen päätös vetää ns. kännit. Siitä ei ole paljon kerrottavaa. Viinaa, blandista ja jäitä... Riittävästi ja tiukalla tahdilla yksin. No tietty jossain vaiheessa pakko katsoa pornoa telkkarista. Ja se filmi, joka katkeaa, ei ole tv:n vaan juopuneen.

Päässä ajetaan rallia korvasta toiseen. Hetken herääminen ja rakon tyhjennys. Eteisen matosta päätellen olen mennyt nelivedolla edestakaisin.

Herääminen ahdistukseen (ei moraaliseen), joka ei ole alkkareiden aiheuttamaa. Tajunta kertoo, että seisokki on 100-prosenttinen. Silmien tarkennus (oman) navan takaiseen alueeseen tuottaa vaaleaa ihoa ja liikettä. Päässä takoo kaikki paikalliset kyläsepät ja alakerrassa jotain muuta. Silmät on pakko laittaa kiinni. Kaikki huomio on laitettava kuuloaistin varaan. No en tule asiasta yhtään viisaammaksi. Tuntoaisti kertoo, että joku takoo pikkuveljeä jonnekin. Yrjö tuntuu olevan hyvin lähellä. Pikkuveljen yrjö. Paikka tuntuu ahtaalta, mutta hyvin voidellulta. Tuntuu hyvinkin hyvältä, kun voi olla vain paikallaan selällään tekemättä mitään. Outoa asiassa on vain se, kuka on päällä ratsastamassa. Silmät eivät tarkenna riittävästi kiitos perusteellisen kännin.

Päällä liike pysähtyy värinään. Sitten liike jatkuu hitaana mutta vaativana (sanoisin kansankielellä oravapillu). Ei näin ole vanhaa viety aikaisemmin. Kolmannen värinän jälkeen on pakko käsillä hamuta lantiokaarien päältä kiinteää otetta ja painaa vastaan omaa purkausta. Hyvin monen oman purkauksen jälkeen olo on hyvin tyhjä. Nämä känniunet ovat tosi kivoja. Ei mitään vastuuta tai omantunnon tuskia.

Pikkuveli vapautuu ahdistuksesta joutuakseen uudestaan hellään käsittelyyn. Tajuan veijarin joutuneen suulliseen käsittelyyn. Pakko nostaa päätä. Pakko saada tietää kuka... Haluan tehdä uudestaan. Edessä on vain vaaleita hiuksia. Kyläsepät alkavat takoa tiheämmin ja purkaus on väistämätön. Tajuan yökkäämisääniä. Hiuksien alta paljastuu kasvot... jotka häviävät sammumisen alle.

Herääminen todellisuuteen on jossain vaiheessa pakollista. Hajanaiset kuvat naapurin Noorasta saavat hyvälle mielelle, kunnes raaka totuus iskee tajuntaan. Tahmainen karvoitus pikkuveljen ympärillä saa ajatukset tarkennuksen tielle. Muuten ihan kivaa, mutta... naapurin Noora on 13 v.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia