Joku piti saada

JoskusPanettaa Seksinovellit
17.02.2021
21688 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Voiko mies rakastua vaimonsa äitiin? Vastaan kiireesti, että voi! Menin naimisiin kiireessä pari päivää ennen armeijaan menemistäni. Syitä oli mm. vaimo oli kuusi viikkoa vanhan raskauden nainen. Isänsä kuoleman jälkeen hän hankki kaksion Vallilasta. Sillä naimisteolla sai pienet etuisuudet kelasta ja vähän armeijassakin. Vähäisin syy ei ollut, että vaimoni oli kaunis, kaksikymmentä ja alati kiimainen naaras.
Vaimon äiti oli 45 täyttänyt, täysin upeassa naisen lihassa ja rungossa oleva leski. Asui Takatöölössä Husin työsuhdeasunnossa. Tiistaina oli vihkiminen maistraatissa, mukana seisoivat anoppi, isäni, pari kaveriani ja muutama vaimon vieras. Torstaina menin Parolaan alokkaaksi.
Parin viikon kulutta ennen alokasvalaa kokeilin lomaa mallilla ”vaimoni on raskaana ja tarvitsee neuvojani asumis- ja talousasioissa”. Soitin tulostani anopille ja vaimolle. Onneksi tuossa järjestyksessä, kun anoppi kertoi oman asiansa.
- Tule täältä minun kauttani! On kaksi asiaa, josta puhuttava järkevästi ja kahden. Sano Tiinalle, että pääset vasta illalla.
Näin sai vaimo Tiina sen kuullakin. Olin hieman jännittynyt ja ihmeissäni anoppi Seijan uutisista. Pitää sanoa, että kun hän tuli leskeksi, minä olin apuna ja lohtuna paljon. Olimme joskus kahden ja halasimme. Seija itki maailmaansa ja luultavasti menetystäänkin minua vasten. Kiihotuin näistä hetkistä, eikä se jäänyt häneltä seisovasta kyrvästäni huomaamatta. Kerran raahatessamme kellarin varastohäkkiin miehensä tavaraa, me olimme hississä aivan litistyneet vastakkain. Suikkasimme suuta, johon Seija sanoi, että ei pitäisi aloittaa tikkuleikkiä, ettei kaikki pala rasiassa! Pitäisi miehen sitten viedä kaikki loppuunkin.
Armeijakamppeissani tulin Töölöön Seijan luokse. Minulla oli jopa avain sinne. Hänkin oli jännittynyt, salaperäinen, hieman itseään selvästi ehostanut. Ensimmäinen asia oli, vaimoni tila. Seijasta Tiina on kohdassa, jossa hormoonitoiminta alkaa olla erilaista. Nainen on ärtynyt, haluton kaikkeen ja seksi saattaa olla kauhistus.
- Siksi äitinään neuvon sinua näiden tietojen kanssa harmoniassa olemaan oikkuihinsa. Ymmärräthän, ettei teille tulisi turhista liikaa riitaa ja ongelmaa sängyssä …..? Sitten ongelmaan, joka on minulla …. tuota ….. miten kerronkaan vävyni sen …? Olen ollut leski 14 kuukautta. Olen kokeillut kahta entistä miestuttavaani yön yli täällä. Ei ole ollut hyvää kokemusta kumpikaan! Olen kuitenkin nainen, jolla vielä kellon tarkat kuukautiset, runsas mielikuvitus, kun sauvalla hieron itselleni kivaa ja muutenkin jäin mieheltäni hyvään sänkykuntoon. Sinä pidät minusta, sen olen monella tavalla huomannut. Minä pyydän sinun apuasi, kun tiedän, että Vallilassa Tiina voi olla hankala sänkyyn. Minä en ole kanssasi pihtaaja! Minä himoitsen, haluan, olen sinuun kiimassa kovin! Auta minua nyt! Vie minut sänkyyn ja rakastellaan! Tämä on hullua, mutta niin helvetisti nyt tarpeen!
Elämäni ensimmäinen kerta, kun nainen näin rukoilee nussimista! Kaiken lisäksi anoppi, josta pidän paljon, joka on kaunis ja kiihottava kaikella tavalla. Talutin Seijan makuuhuoneeseen. Revin armeijakuteen kasaan. Otin Seijan alasti selälleen sänkyyn. Avasin ne reidet, joita olin joskus keittiössä haaveillen katsonut ja auki suunnitellut avaavani. Nuolin täysin mautonta vittua välilihasta karvoihin muutamia kertoja, ottaen sitten klitoriksen hyökkäykseni kohteeksi. Lantio alkoi elää sivulle ja ylös. Seija alkoi äännellä, painoi tukastani päätäni kovaa välillä klitorista vasten. Minä sain kiimani viitosen päälle. Siitä selvän orgun jälkeen konttasin rinnoille. Ne ovat varmasti D-kuppia ja innokkaat uroksen karheiden käsien, sekä halukkaiden huulien valtaan. Kuulin vain.
- Tule! Tule jo ja tunkeudu minuun! Syvälle ja paljon sitä kovaa aitapaaluasi! Voi helvetti, kun minä kaipaan kyrpää ja sinua nyt!
Synnyttänyt vittu oli neulottu melko kivan tiiviiksi. Sanoinkin sen Seijalle, kun aloitimme lemmen liikkeet rauhallisesti. Halusin nauttia joka työnnöstä ja tehdä hänetkin onnelliseksi. Hetken nussimisen jälkeen menin nuolemaan lisää. Seija pyysi kyrpää suuhunsakin. Konttasin kuusysiin nuolemaan ja nussimaan sormilla ja tekemään kiltorikselle kaikki ihmisen keksimät liikkeet, painamiset, pyöritykset ja imin sen parisenttiseksi välillä huulillani. Painoin uudelleen limakyrpääni Seijan parhaimpaan paikkaan. Hän sopersi korvaani, että nyt voisin nussia, kuin hulluksi tullut sonni. Hän saa kyllä ison orgun kanssani aivan heti. Kyllä se tulikin ja jouduin hänen jännitystään, kouristustaan ja jalkalukkoaan hieman odottelemaan. Loppu oli ihanuuden, kiiman, nussimishalun, sekä toisistamme pitämisen tähtisädetikkua. Se loppui miesliemeni kolmeen valtavaan syöksyyn kohtuaukolle ja terskan kärjestä sisäänkin. Olimme kumpikin puoliksi sekaisia ja puoliksi ihmisiä sängyssä läähättämässä ja riemusta nauramassa. Toivuimme vartin ja puhuimme siitä, että aloitamme salasuhteen vaimoni selän takana tämän raskauden ajan. Seija lupasi olla ottamatta mitään miestä riskillä taudeista, sillä aika tähän sänkyyn. Meillä on ikäeroa kaksikymmentä viisi vuotta, mutta olimme hyvin, hyvin läheisiä, ihastuneita, Seija jopa sanoi rakastuneensa minuun. Nussimme vielä toisenkin erän. Varvi oli tavattoman rauhallinen ja kestikin vartin. Sen aikana meille syveni se tunne, jota Seija hoki rakkaustunteeksi minuun.
Suihkun jälkeen illalla menin Vallilaan. Tiina oli, kuten äitinsä ennusti ärtyinen, alakuloinen ja heti perään riidanhaluinen, rauhaton. Ei sängyssä halunnut, kuin korkeintaan pitää sylissä. Ei suudelmia, hyväilyjä, eikä pillun kokeiluakaan! Sunnuntaina valehtelin lähteväni aamujunalla Hämeenlinnaan. Lähdin kuitenkin Seijan luokse nussimaan peräti kolme varvia.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.