Katselin edessäni tuota tyttöä. Muutama kuukausi sitten olin tavannut hänet eräässä ravintolassa ja tuona iltana päädyimme kämpälleni. Olimme naineet sinä iltana koko yön ja siitä lähtien olimme olleet yhdessä. Sanna oli 18-vuotias baletin harrastaja. Hän oli noin 155 pitkä, todella hoikka ja siro. Painoa hänellä oli ainoastaan 40 kiloa. Baletin myötä hän oli tottunut kovaan kuriin ja varmaankin siitä johtui, että hän alistui joka käskyyni täydellisesti. Sanna asui vielä äitinsä Titan luona. Hänen vanhempansa olivat eronneet jo kun hän oli ala-asteella.

Nyt olimme hänen kotonaan. Olin sitonut tämän pikku narttuni kiinni heidän keittiöpöytään. Siinä hän oli edessäni perse pystyssä, jalat levitettynä auki ja kiinnitettynä pöydän jalkoihin ja kädet sidottuna selän taakse kiinni toisiinsa. Silmille olin asettanut siteen ja nyt nostin hänen päätään ponihännällä olevasta vaaleista, selkään menevistä hiuksista. Olin käskenyt hänen meikata lutkamaisesti. Asettelin paksua kyrpääni hänen punaisille huulilleen. Mulkustani olin todella kiitollinen. 25 senttimetriä erittäin paksua ja suonikasta parrua.

Sannan äiti Titta oli tänä iltana työpaikkansa bileissä. Hänen oli ilmoittanut että bileet kestävät ainakin kello 4 aamulla. Titta oli saanut Sannan kun hän oli 16, joten hän oli vasta 34-vuotias. Ja hän oli todella uskomattomassa kunnossa. Titta oli kuntoilufriikki ja hänen kroppansa muodot olivat kiinteän pyöreät. Hän oli huoliteltu nainen tummine hiuksineen. Töissään hän aina pukeutui jakkupukuun, joka toi hänen vartalonsa hyvin esille. Hänellä oli myös erittäin suuret rinnat ja epäilin hänen hankkineen silikonit kireän vartalonsa lisäksi.

Siirsin kyrpäni Sannan huulille ja painoin sen sisälle hänen suuhunsa. Hänen suunsa oli taivaallisen kostea ja lämmin ja katselin kuinka Sanna joutui avaamaan sitä äärimmilleen. Tungin kyrpääni niin syvälle hänen kurkkuunsa kuin mahdollista, mikä sai Sannan suun maiskumaan nautinnollisen hävyttömästi ja samalla hänen kuolansa valui vuolaana pitkän hänen naamaansa. Läimin Sannan naamaa välillä syljestä kostealla parrullani, mikä sai hänet näyttämään kunnon lutkalta. Yhä uudestaan tungin kyrpääni sisälle hänen poskeensa.

Samassa havahduin, että joku katselee meitä keittiön oviaukon luona. Titta oli tullut oletettua aiemmin kotiin ja katseli epäuskoisena näkemäänsä. Hänen tyttärensä oli sidottuna avuttomaksi hänen eteensä ja hänen uusi poikaystävänsä läimii todella suurella kyrvällä hänen sottaista naamaansa. Sannan meikit olivat levinneet hänen naamalleen saaden hänet näyttämään todella pornolta.

Katsoin Tittaa silmiin ja hymyilin viekkaasti. Sanna ei ollut huomannut mitään ja Titta oli ilmeisesti pienoisessa shokissa ja hän seisoi vain hiljaa, suu auki.

- Hyvä lutka, ime sitä. sanoin Sannalle.

- Olen sinun oma pikku huorasi. Käytä mua, Sanna vastasi.

Jatkoin kyrpäni työntämistä Sannan kurkkuun ja katselin Tittaa tiiviisti. Tittan katse oli nyt keskittynyt mulkkuuni. Huomasin, ettei hän oikein tiennyt mitä tehdä, joten hän vain seisoi tikkusuorana edessäni.

Lähdin kävelemään pöydän toiselle puolelle. Titta seisoi oviaukossa, juuri sopivassa paikassa, josta hän näki kaiken täydellisesti. Sanna oli onnekseni viistosti ovea kohden, joten hän ei tiennyt, että hänen äitinsä näki kuinka häntä käytettiin.

Siirryin Sannan taakse ja läimäsin hänen tanssin muokkaamaan pientä pyöreää pakaraansa. Levitin hänen pakaroitaan ja painoin kyrpäni hänen peppulleen. Käänsin katseen Tittaan, joka silmät lautasen kokoisena katselivat kyrpääni.

- Nyt kun äitisi näkisi millainen huora sä oikein oletkaan. Kuinka hanakasti annat persettä. Antaakohan äitisi persettä? Mahtuisikohan tämä minun kyrpäni edes hänen trimmattuun reikäänsä?

Aloin painamaan kyrpääni Sanna perseeseen, joka ei millään meinannut antaa periksi. Sanna inisi avuttomana edessäni.

- Ei se mahdu muhun, aah, vittu, ei se mene sinne. Sulla on liian iso mun perseeseen. Sanna aneli.

- Baletti on tehnyt susta liian kireän. Ei tämä tahdo mahtua sun reikääsi millään.

Pienen balettitanssijan reikä oli todella kireä, mutta viimein terska liukui sisälle hänen ahtaaseen perseeseensä. Oli kestänyt viikkoja ennen kuin olin ensi kertaa saanut runnottua kyrpäni sisälle Sannan perseeseen. Vihdoin tämä treeni oli kannattanut ja nyt hän huulta purren otti kuin ottikin sen sisäänsä. Sanna uikutti allani. Hänen perseensä oli nyt täysin levitettynä, eikä hän voinut kontrolloida itseään. Kovakouraisesti levitin hänen pienet pakaransa ja aloin hitaasti työntämään paksua parrua sisälle tiukkaan reikään. Tunsin kuinka tiukka puristus mulkun varren ympärillä siirtyi sentti sentiltä lähemmäs kiveksiäni. Siirsin tyytyväisenä katseeni Titan silmiin.

Titta katseli levottomana vierestä. Hän ei todellakaan ollut valmistautunut näkemään kuinka hänen pikkutyttöään käytettiin tällä tavalla. Pieni tyttö sidottuna avuttomaksi ja tämä iso mies seivästämässä karmealla kyrvällä tämän persettä. Hän ei voinut uskoa että tuollainen kyrpä edes mahtuisi nuoren tytön pikku reikään. Se näytti aivan suhteettoman suurelta hänen tyttönsä pakaroiden väliin työnnettynä. Titta huomasi kiihottuvansa, mutta samalla hän tunsi että hänen tarvitsisi tehdä jotain. Kuitenkin hänen vartalonsa seisoi paikoilleen jähmettyneenä.

Otin kiinni Sannan ponihännästä ja kiersin vielä sen käteni ympärille. Toisella kädellä painoin hänen alaselkäänsä alaspäin ja samalla vedin Sannan pään taaksepäin. Sannan hento vartalo ei voinut muuta kuin totella voimakkaita käsiäni ja näin sain hänet todella ottavaan asentoon. Hänen perseensä nousi vielä vastaanottavammaksi. Aloin läimimään Sannan persettä, nussimisen lomassa.

- Sähän olet uskomaton huora. Oikein tarjoat persettäsi! Nyt saat lutka tätä kyrpää syvälle! Onkohan mutsisi samanlainen lutka niin kuin sinäkin? Sehän on ottanut kunnon silaritkin. Hänkin antaa varmasti persettä yhtä lailla niin kuin sinäkin, siis kunnon narttu!

Sanna oli jo jonkinlaisessa horkassa. Hän otti vastaan nussitaani hervottamana ja ynisten. Heti alkuun sain kiristää otetta hänen hiuksistaan kun hän lihakset jännitettynä huusi orgasmiaan, mutta tämän jälkeen hän oli siirtynyt tajunsa rajamaille ja otti nyt kyrpääni reikäänsä melkein täysin rentona.

Mutta Sanna perse ei voinut rentoutua. Ryppyreikä puristi todella lujaa kivikovan kyrpäni vartta. Olin todella kiihottunut tuosta tilanteesta. Tämä avuttomaksi sidottu pieni balettitanssija sai erittäin paksua parrua reikäänsä ja hänen seksikäs äitinsä katselemassa melkein yhtä avuttomana vierestä. Tämä oli yksinkertaisesti liikaa ja sai minut orgasmin partaalle. Tunsin kuinka lasti oli lähdössä ja painoin huutaen kyrpäni syvälle Sannan anukseen. Sykäys sykäykseltä täytin hänen perseensä spermalla ja viimeiset lastit ammuin hänen pienille pakaroille. Nyt hänen perseensä kylpi spermassa ja katselin kuinka se valui pitkin hänen hoikkia jalkojaan.

Sanna oli menettänyt tajuntansa ja nyt irrotin hänet keittiön pöydästä. Nostin hänet syliini ja kävelin kohti Tittaa.

- Kiitoksia. Olet kasvattanut minulle täydellisen panobarbaran. Tyttäresi alistuu minulle täydellisesti ja nussin hänen reikiään niin kuin haluan. Varsinainen lutka.

Virne kasvoillani kävelin Titan ohi kohti Sannan huonetta. Siirsin Sannan hänen sänkyynsä nukkumaan, mutta olin jo päättänyt, ettei ilta tähän lopu. Kiinnitin Sannan kädet käsiraudoilla kiinni hänen sängynlaitaansa ja tämän jälkeen kävelin pois hänen huoneestaan ja suljin oven.

Titta oli tällä välin kerinnyt poistamaan jakkupuvun takin pois päältään. Hän seisoi vessan peilin edessä ja katseli sitä näkemättä oikeastaan mitään. Varmasti hänen mielessään pyöri äskeinen näkymä.

Katsoin hänen sivuprofiiliaan. Hänellä oli vielä juuri polvien yläpuolelle ulottuva minihame päällään ja erittäin kireä valkoinen liituraitapaita, jonka leikkaus korosti hänen isoja rintojaan. Rintojen yli menevät pystysuorat, mustat raidat kiersivät suurten rintojen sivuilta ja nappien välit aukenivat hänen rintojensa kohdalta. Vatsan kohdalta paita oli aivan kiinni ihossa ja yksi nappi oli aivan rintojen alapuolella ja tämä todellakin sai hänen rintansa näyttämään todella hyviltä. Nännit suorastaan loistivat paidan läpi. Titta piti omasta kehostaan, eikä hän pelännyt näyttää sitä. Tänä iltana hänellä oli ollut kuitenkin takki päällä, joka peitti suuremmalti osin hänen rintansa, mutta jätti mukavasti juuri nämä kovassa jännityksessä olevat napit näkyviin.

Titta oli laittanut päälleen myös rintaliivit jotka vain tukivat hänen rintojaan niiden alaosasta, mutta eivät peittäneet niitä täysin. Hänellä oli suuret nännit ja hän piti siitä tunteesta, jonka hänen paitansa kitka niihin tuotti. Tänä iltana hänen nänninsä olivat hieronnan ansiosta olleet jatkuvassa erektiossa ja saanut hänet kosteaksi. Kiihottuminen muiden edessä, heidän siitä tietämättä, sai hänet kiihottumaan vielä enemmän. Päättymätön kehä...

Siirryin hiljaa Titan taakse ja otin hänen kätensä kiinni omiini. Titta pelästyi, muttei voinut mitään kun siirsin hänen kätensä hänen selkänsä taakse ja lukitsin ne yhteen vasemman käden otteella. Työnsin Titan vasten lavuaaria ja painoin oman vartaloni kiinni häneen. Ison kyrpäni asetin hänen jalkojen väliin ja oikealla kädellä otin kiinni hänen hiuksistaan ja taivutin niistä hänen päänsä taakse, pakottaen hänen selkänsä kaareutumaan ja työntämään hänen rintojaan enemmän eteenpäin. Hänen paitansa kiristyi kiristymistään ja nappien väliset aukot vain laajenivat. Nyt näin peilin kautta aivan uskomattoman näyn.

- Voi luoja noita sun tissejä! Sä olet kyllä uskomaton!

- Päästä minut irti, Titta aneli.

- Empä taida. Olen varma, että pidit näkemästäsi.

Nyt siirsin oikean käteni hänen vatsan päälle. Se oli todella tiukka ja tunsin hänen vatsalihakset hänen paitansa läpi.

- Sä haluaisit selvästi että sua käsiteltäisiin samalla tavalla. Huh, huh, noita sun rintoja.

- Ei älä. Älä koske muhun.

Nyt siirsin käteni hänen rintojensa alaosaan. Titta oli kiihtyneessä tilassa ja hänen rintansa kohoili kiivaasti hengityksen tahdissa. Hän yritti pyristellä irti, mutta pidin häntä hänelle aivan liian tiukassa otteessa. Hän oli lukittu käsiini ja kyrpääni hänen jalkojensa välissään. Siirsin käteni hänen oikean rintansa päälle ja olin erittäin hellästi silittelemään hänen rintojaan kireän paidan lävitse.

- Ei, älä koske mun rintoihin. Titta jatkoi. Lopeta.

Titan äänellä ei tuntunut olevan mitään vaikusta minuun. Olin aivan liian haltioitunut hänen täydellisistä rinnoistaan. Varovasti puristelin hänen rintojaan ja nostin niitä alapuolelta hieman ylöspäin. Välillä työnsin yhden sormen paidan raosta hänen pehmeiden ja kuumien rintojen väliin. Hänen tissiensä väli oli hieman kostunut hiestä, hänen rimpuilunsa ansiosta. Tämä sai minut huokailemaan, kun ajattelin mitä muuta voisin niiden väliin työntää.

Huomasin kuinka vieressämme roikkui yksi kylpytakki. Pienellä kurkotuksella yletyin kiskomaan siitä vyötärönarun irti ja tällä pääsin sitomaan Titan kädet hänen selkänsä taakse. Nyt minulla oli molemmat kädet käytettävissä ja siirsin ne taas kupittamaan hänen rintojaan. Katselin peilin kautta Tittaa silmiin.

- Sä olit aivan kiihottunut kun katselit kuinka nussin sun tytärtä. Et varmaan voinut kuvitella millainen pikkuhuora tyttösi on. Olen todellakin varma, että olet aikamoinen lutka myös itsekin.

Titan nännit kovenivat vielä lisää. Hitaasti liikuttelin sormiani niiden yli ja aina kun yksi sormi ylitti ne ja painoi niitä sivuun, niin ohittaminen sai ne ponnahtamaan innokkaasti taas pystyyn. Titan hengitys tiivistyi ja sanat tulivat hänen huuliltaan yhä epäselvemmin.

- Mhh, älä. Aah, älä.

Siirsin toisen käden hänen hameensa alle ja suoraan hänen stringiensä välistä hänen klitorikselle. Aloin hieromaan sitä ja samalla puristelemaan hänen suuria rintojaan.

- Sähän olet ihan märkä. Sä olet samanlainen lutka! Kiihotuit kun näit kuinka nussin Sannan suuta.

- Mhh. Älä…

- Sä pidit siitä kuinka läimin hänen kasvojaan tällä paksulla kyrvällä. Näin kuinka et saanut katsettasi irti tästä kangesta.

- Mhhuuh. ei, pliis…

- Ajattelit että se olisit ollut sinä siinä sidottuna ja käytettävissä.

- Aaahh, äl…

- Ajattelit että se olisit ollut sinä, joka perseeseen runnottaisiin paksua suonikasta kyrpää ja että et pysyisi mitenkään vastustelemaan sun ottamista.

- Uuh…

- Sun perseesi antaisi periksi ja kyrpä levittäisi reikäsi äärimmilleen. Haluaisit että käyttäisin sua niin kuin tuollaista lutkaa pitääkin käyttää.

- Aah, ei, uuh, mä tulen, älä… Nyt mä TUUN!

Samalla Titta laukesi käsilleni. Hänen jalkansa puristuivat yhteen jä hän tärisi holtittomasti orgasminsa voimasta. Sain pidellä häntä tiukasti, että sain hänet pysymään hallinnassani. Hänen vartalonsa sykki hänen orgasmin tahdissa. Otin kiinni hänen paitansa etumuksesta ja repäisin, napit ympäriinsä lentäen, hänen kireän paitansa auki, paljastaen hänen pystyt DD-kupin rintansa. Hänellä oli silikonirinnat ja ne olivat erittäin hyvää työtä. Rinnat eivät olleet epäaidon pystyt ja kireät vaan pehmeät ja valuivat kauniisti alaspäin aidon näköisesti. Kovalla otteella puristin hänen toista rintaansa ja toisella kädellä hiuksista kiinni pitäen kiskaisin Titan pään takakenoon. Titta suorastaan läähätti raskaasti. Nuolaisin hänen orgasmin punoittamaa poskeaan ja sanoin.

- Senkin kiimapillu. Mä tulen nauttimaan sun avuttomuudesta vielä monesti.

Siirsin Titan eteiseen, jossa sidoin hänen kätensä kiinni vaatehyllyn ylätankoon. Pikkuhousut siirtyivät hänen suuhunsa, jonka suljin vielä teipillä. Poistin hänen hameensa ja sukkanauhansa. Paidan rippeet poistin keittiöstä hakemallani saksilla ja jätin alastoman Titan hetkeksi seisoskelemaan yksinään.

Nyt oli Sannan vuoro valmistautua. Vapautin Sannan hänen sängystään ja annoin hänen jaloitella hetken. Sanna suuteli tyytyväisenä minua.

- Huh, kun sä osaat tyydyttää mut.

- En ole vielä valmis.

- Mitä? Ai vieläkin. Mä tulen niin märäksi kun vain ajattelenkin tota sun parrua.

Sanna otti kiinni puoli kovasta kyrvästäni. Annoin hänen hyväillä sitä hetken. Pian kuitenkin lukitsin hänen kätensä omiini ja aloin sitomaan niitä hänen selkänsä taakse. Sanna yritti estellä. Hän kiihottui voimastani kontrolloida häntä ja vaikka hän kuinka yritti niin hän voinut muuta kuin painautua vasten hänen sänkyään, jota vasten hänet työnsin. Sannan sänky oli mallia matalajalkainen futon. Kun olin saanut sidottua hänen ranteistaan kiinni toisistaan, otin käsiini remmin ja vein sen juuri Sannan kyynärpäiden yläpuolelle. Puristin hänen ohuet ja sirot kätensä kyynärpäistä kiinni toisiinsa ja kiristin remmin niiden yläpuolelle. Tämä siirsi Sannan olkapäitä ja lapoja lähemmäksi toisiinsa ja samalla teki hänet vielä avuttomammaksi käytölleni. Nyt hän oli vatsallaan sängyn laidalla. Nostin hänen jalkansa sängylle ja sidoin ne kiinni köysillä sängynpäätyihin. Halusin ottaa kaiken irti hänen balettitanssijavartalostaan ja nyt hän oli ”spiraaliasennossa”, jalat levittyinä sivuille, vatsa ja lantio kiinni sängyssä ja reiät avoimena käytölle. Hänen perseensä oli juuri sängynlaidalla. Hän ei pystyisi millään estelemään reikiensä käyttöä. Hän oli juuri niin kuin naiseni haluan.

Katselin avutonta Sannaa hetken. Hän oli todella pieni ja notkea tyttö. Kyrpäni oli halkeamaisillaan paineesta. Suonet sen varressa tuntuivat olevan räjähdyspisteessä. Minun oli pakko koittaa hänen pilluaan. Siirryin hänen taakseen ja työnsin kyrpäni hänen tiukkaakin tiukempaan pilluunsa. Uuh, kuinka se puristi sen vartta. Vaati suunnatonta henkistä ponnistusta, että sain otettua kyrpäni pois hänen sisältään.

- Huh, että sä olet kireä lutka. Seuraavaksi peitän silmäsi ja korvasi. Silloin voit keskittyä siihen mitä sinulle tai siis rei’illesi tapahtuu.

Sidoin Sannan silmät liinalla ja työnsin laitoin kannettavan MP3-soittimen kuulokkeet hänen korviinsa. Tämän tehtyäni siirryin takaisin Titan pariin. Nyt pääsin vihdoin keskittymään Sannan äitiin hieman paremmin. Titan isot rinnat nousivat ja laskivat kiivaasti hänen hengityksensä tahdissa. Titta värähti kun siirryin kiinni häneen ja aloin kovakouraisesti puristelemaan hänen rintojaan.

- Nyt saat totella minua täydellisesti. Olet minun oma panoleluni ja tästä lähtien reikäsi on minun käytössäni. Kohta poistan suukapulasi ja silloin olet hiljaa ja tottelet. Ennen kuin vapautan suusi anna pienen demonstraation mitä saat kokea, ellet tottele.

Siirryin Titan eteen ja nostin hänen puristin kovakouraisesti hänen rintojaan, mikä sai Titan ynisimään. Hyväilin niitä hetken.

- Hmm. Todella hyvä näky! Nyt saat 10 iskua rinnoillesi.

Aloin läimimään avokämmenellä Titan rintoja. En lyönyt kovaa, mutta kuitenkin tarpeeksi napakasti, mikä sai Titan ynisemään joka iskusta ja sai hänen rintansa muuttumaan helakan punaisiksi. Titta kiemurteli kiihottavasti, mutta hän ei onnistunut väistämään. Iskut toisensa jälkeen saivat hänen pyöreät rintansa heilumaan puolelta toiselle. Viimein iskin kymmenen osuman ja siirryin venyttelemään hänen nännejään, välillä yhteen ja välillä ylöspäin.

- Oletko valmis tekemään mitä vain?

Titta vastasi avuttomana nyökkäämällä päätään. Poistin Titan suukapulan ja irrotin hänet tangosta. Sidoin hänen kätensä, vartalon etupuolelle, ranteista kiinni toisiinsa. Painoin hänet hiuksistaan kiinni pitäen lattialle polvilleen.

- Katsotaan osaatko pitää sanasi? Suu auki ja kieli esiin!

Titta totteli nyt kuuliaisesti. Käänsin hänen päätään vasemmalla kädelläni ja oikealla kädellä auttaen läimäytin kyrvälläni hänen kieltään ja poskiaan. Asetin kovana olevan kyrpäni Titan huulille ja rupesin painamaan sitä sisälle hänen suuhunsa. Titan huulet tuntuivat tulikuumilta ja erittäin pehmeiltä. Ehkäpä kyrpäni oli hieman viilentynyt vapaana heiluessaan, mutta nyt se oli päässyt taivaalliseen paikkaan. Käänsin kyrpäni Titan poskeen ja katselin kuinka se suurelta se hänen suussaan näytti. Kääntelin kyrpääni hänen poskessaan ja nussin hänen, niin että se pullistui kunnolla sivulle. Halusin kokeilla Titan rajoja ja aloin työntämään kyrpää syvemmälle. Sainkin noin puolet kyrvästäni sisälle ennen kuin hänen kurkkunsa tuli vastaan. Hän oli hyvä ja uskoin hänen pystyvän parempaan. Vedinkin kyrpäni pois hänen suustaan ja se sai kuolavanan tippumaan hänen huuliltaan suoraan hänen rinnoilleen. Titta hengitteli raskaasti koetuksestaan.

- Tiedän että pystyt parempaan. Kunnon huora imee pohjaan asti!

Aloin valuttamaan kunnon sylki vanaa suoraan kyrvälleni ja Titan naamalle. Titan huulet kimaltelivat nyt täydellisesti syljestä. Nyt pääsin työntämään paksua parrua liukkaitten huulten väliin ja huomasin kuinka Titta valmistautui kurkkunsa nussintaan. Nyt kyrpäni upposi helposti puolen välin yli ja jatkui työntymistään nautinnollisesti syvemmälle. Titta oli kuin olikin ammattilainen tässä hommassa. Noin 20 senttiä katosi syvälle hänen kurkkuunsa jättäen sopivasti viisi senttiä esille, jota oli nautinnollista yrittää saada syvemmälle. Titta ei mahtanut käytölleen mitään. Nussin hänen kurkkuaan, syljen vain valuessa pitkinä noroina hänen huuliltaan hänen isoille rinnoilleen. Hänen kurkkunsa piti kunnon ääntä, mutta oksentamassa hän ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut.

Vedin hitaasti mulkkuni ulos Titan huulien välistä. Pidin hänen päätään molemmilla käsillä paikoillaan ja työnsin kuolaa valuvan kyrpäni jälleen hänen huuliensa väliin ja hitaasti työnsin sen niin syvälle kuin se vain mahtui ja runnoin hänen kurkkuaan muutamalla työnnöllä ja hitaasti vedin taas suonikkaan parruni kokonaan ulos. Mahtavat sylkivanat valuivat kyrpäni ja Titan huulien välillä. Jatkoin tuota taivaallisen hidasta suun käyttämistä työntämällä ja vetämällä kyrpääni koko pituudeltaan Titan huulien välissä. Laitoin hänet nuolemaan kiveksiäni ja valmistauduin ampumaan lastini hänen kasvoilleen. Tunsin kuinka sykäykset olivat alkamassa ja runkkasin liukasta kyrpää ja Titta nuoli pehmeällä kielellään kiveksiäni. Sperma lensi yllättäen isolla kaarella pitkin Titan kasvoja. Olin ilmeisen kiihottunut uuden naisen hyväksikäytöstä, joten kivekseni pistivät parastaan ja Titan iltameikit saivat uuden kuorrutuksen.

- Hyvä! Osaat hommasi täydellisesti.

Jatkuu...
-    Nyt sinun pitää olla hiljaa tai tyttäresi kuulee…

Kuljetin Titan Sannan huoneeseen. Titan silmät suurenivat kun hän huomasi mihin Sanna oli pakotettu. Hänen tyttönsä oli hänen edessään tiukasti sidottuna ja jalat avoimeksi levitettynä. Vein Titan sängyn viereen juuri Sannan taakse. Kävin hakemassa Titalle valjaat, johon pystyi kiinnittämään dildon. Sanna makasi paikoillaan tietämättään mitä hänen takanaan tapahtui. Hänen silmänsä olivat peitetty liinalla ja hänen korviinsa tuli MP3-soittimesta musiikkia, joka esti hänen kuulemasta meidän valmisteluja. Kaivoin esille myös meidän uskomattomimman leikkikalun, jolla olin jo muutaman kerran runkannut Sannan pikkupillua. Heilutin tuota 40cm pitkää dildoa Titan edessä. Oikeastaan se oli järkyttävän kokoinen ja paksuinen. Ne muutamat kerrat kun olin runnonut Sannaa sillä olin hypnoottisesti katsellut kuinka se avasi hänen kireän vittunsa niin äärimmilleen. Olin kuolla kiihotuksesta.

Kiinnitin tuon järkäleen Titan valjaisiin. Hän katseli suu auki tuota isoa dildoa. Ilmeisesti hän ei vielä ollut tajunnut mitä tuleman pitää. Kohta tajuaisi…

- Nyt saat itse käyttää tätä pikku narttua, sanoin. Olen nussinut tuolla tyttäresi pillua, eikä se tahdo oikein mahtua edes sinne. Tänään me nussitaan sillä hänen persettään.

- Siis mitä? En minä aio työntää tätä mihinkään! Titta kuiskasi.

- Katsotaan.

Siirsin Titan polvilleen suoraan hänen tyttärensä taakse. Levitin hänen jalkansa ja asetuin itse Titan taakse. Valutin liukastevoidetta kyrvälleni ja hetken päästä sen suonikas pinta kimalteli liukkauttaan. Seuraavaksi otin Titan hiuksista kiinni toisella kädellä ja toisella asetin paksun kyrpäni Titan treenatuiden pakaroiden väliin. Nyt olimme kivassa jonossa. Sanna ensimmäisen sängyssä, jalat auki levitettyinä. Seuraavana Titta hänen takanaan, kädet ranteista sidottuna hänen eteensä ja minä Titan takana. Titan pakarat olivat huomattavasti isommat kuin Sannalla ja melkein täydellisen puolipallon muotoiset. Niissä oli juuri sopivasti rasvaa, mikä sai ne hyllymään mahtavasti, oikeastaan se olisi voinut olla mustan naisen perse. Terskani asettui hänen pillulleen ja säälimättä runnoin sen sisälle hänen reikäänsä, Titan purressa huultaan. Titta ei ollut vielä tottunut hyväksikäyttööni, joten paksu kyrpäni hänen vitussaan sai hänet inisemään. Hitaasti työnsin kivikovaa kyrpääni sentti sentiltä hänen todella kireään reikäänsä pohjia myöden ja aloin hitaan nussimisen. Kuiskasin Titan korvaan:

- Seuraavaksi voit päättää mitä teet. Joko rupeat tunkemaan tuota kyrpää tämän pikku nartun perseeseen tai sitten otat tuosta sängyn laidalta liukastevoiteen ja runkkaat ja levität sormillasi hänen aukkoa, jotta se menee sinne helpommin.

- En tee mitään, sai Titta sanottua nussimisen lomasta.

- Selvä. Lopetan heti kun olet valmis.

Titta oli hetken ymmällään eikä tajunnut mitä tarkoitin. Läimäisin avokämmenellä kovaa Sanna pientä pakaraa.

- Aauuh!!! Tuli vastaukseksi iskusta. Sannan perse aloitti kauniin punoituksen iskun voimasta. Annoin toisen läimäyksen toiselle pakaralle.

Kerkesin jatkamaan Sanna läimimistä 6 iskun verran ennen kuin Titta antoi periksi. Sannan kummatkin pakaraposket helottivat mukavasti. Titta nosti liukastevoidepurkin käsiinsä ja levitti ainetta hänen oikean käden sormiin. Seuraavaksi hän levitti sitä Sannan pepun ympärille ja aloitti etusormen työntämisen hänen reikäänsä. Sanna aloitti välittömästi inisemään ja Titta lisäsi toisen sormen sisälle reikään. Katsoin tuota näkyä silmät suurina. Nussin Tittaa samaa tahtia kun hän työnteli sormiaan Sannan reiässä. Sekä Titta että Sanna ääntelivät yhtä aikaa kiimaansa. Titta laittoi kolmannen sormen sisälle tyttärensä pieneen perseeseen.

- Uuh, mä olen täynnä. Sanna vaikeroi peppunsa runnomista.

Titta jatkoi Sannan reiän naimista hänen valitteluistaan huolimatta. Reikä vaati lisää huomiota, jotta se olisi valmis tulevaan koitokseen.

- Työnnä neljäs sormi sisään. Käskin Tittaa.

Titta hieman epäröiden asetti neljännen sormen ryppyreiälle, mutta lähti kuitenkin työntämään sitä syvemmälle. Olin räjähtämispisteessä. Tilanne oli niin kiihottava. Titta yritti naida avutonta tytärtään neljällä sormella ja minä nussin samaan tahtiin häntä. Sannan jatkuva uikutus oli liikaa ja siirryin erittäin nopeasti Titan takaa hänen eteensä seisomaan ja annoin sperman lentää kaaressä hänen naamalleen. Ammuin sykäykset myös pitkin hänen täydellisiä rintojaan, jotka kimaltelivat hiestä, aiemmista sperma ja sylkilasteista.

Kyrpäni veltostui hieman ja halusin sen kuntoon, jotta pystyisimme jatkamaan. Titan punaiset huulet olivat sopivasti lähellä, joten pakotin hänet suunaintiin. Otin jälleen kiinni hänen hiuksistaan molemmilla käsilläni ja asetin kyrpäni hänen huulilleen. Puoliksi veltto mulkku liukui mahtavasti syvälle hänen kurkkuunsa ja sain hänet yrittämään nuolemaan pallejani, kun olin aivan pohjassa. Runnoin hänen kurkkuaan oikein kunnolla ja tämä sai mulkkuni taas heräämään henkiin. Hetki hetkeltä se koveni taas juhlakuntoonsa ja siirryinkin jälleen Titan taakse ja tungin sen jälleen suonia pullottaen hänen pilluunsa.

- Uuh, olette kyllä täydellinen pari valjakko. Jatka taas tuon lutkan perseen levitystä!

Titta siirsi jälleen sormensa Sannan pepulle ja lähti työntämään sormia yksitellen sisälle reikään. Sanna aloitti jälleen huokailun kun Titta rupesi runkkaamaan sormillaan hänen persettään. Mukailin jälleen oman nussimisen tahdin Titan kädenliikkeisiin.

- Nyt se on tarpeeksi valmis! Työnnä se kyrpä nyt sinne sisään.

- Uuh, onko mun pakko, Titta vastasi huolestuneena.

- Jos et työnnä sitä sinne niin avaan sillä sinun perseesi! Tyttösi on sentään harjoitellut minun kyrvälläni ja se kyllä menee sinne.

Työnsin yhden sormen sisälle Titan anukseen ja työntelin sitä hänen reiässään.

- Kokeillaan ensin tätä minun kyrpääni ja sitten nussin sua tuolla dildolla.

Siirsin oman mulkkuni Titan pepulle….

- Okei, Okei!! Minä teen sen, mutta et sitten käytä minun peppuani.

Titta otti kiinni tuosta jättidildosta hänen jalkojensa välissä. Seuraavaksi hän otti liukastevoiteen ja kasteli totaalisen märäksi. Suunnaton terska kimalteli juuri Sannan pepun vieressä. Kädet märkinä Titta yritti vielä valmistella Sannaa hänen peppunsa hyväksikäyttöön työntämällä sormensa hänen reikäänsä ja nopeasti hän yritti työntää dildoa sisälle hänen avonaiseen reikäänsä. Suuri terska työnsi kiihottavasti Sannan pikkupepun seinämiä, mutta hänen reikänsä ei antanut periksi. Silloin Sanna tajusi mitä on tapahtumassa.

- Ei, EI sitä. Sä tapat minut sillä! Ei se mahdu mun peppuun! AAHH, Uuh..

Titta pysähtyi hetkeksi. Siirsin välittömästi oman kyrpäni Titan ryppyreiälle ja rupesin työntämään sitä sisään.

- Hei! Ok, mä jatkan, jos et nussi mua sinne. Titta anoi.

Siirsin kivikovana olevan kyrpäni takaisin Titan vittuun ja hän alkoi jälleen työntämään tuota järkälettä tyttärensä anaaliin. Dildo oli todella suuri, eikä se näyttänyt menevän sisälle millään. Sanna jatkoi valittamistaan ja reikänsä pienuuden vakuutteluaan. Titta yritti tosissaan tunkea nyt tuota halkoa hitaasti leviävään reikään. Kaksin käsin hän painoi dildoa Titan perseeseen. Yllättäen huomasin kuinka reiän reuna liukui terskan yli ja dildo oli sisällä Sannan perseessä.

- AAAAH! AAAUUU!! VITTU MÄ HALKEEN!!

Titta oli jo vetäytymässä ulos, kun työnsin itse kyrpääni syvemmälle Tittaan ja samalla pakotin Titan liikkumaan eteenpäin ja dildo työntyi sentin syvemmälle ahtaaseen rakoonsa.

- Kato nyt tota... tota peppua… Ei se mahdu sinne. Tää on liian iso Sannalle, anoi Titta.

- Hyvinhän se sinne mahtuu, sanoin.

Pakotin Tittaa työntämään jättimelaa vielä viitisen senttiä syvemmälle. Sannan reikä oli todella venytettynä. Pieni peppu näytti vieläkin pienemmältä kun siihen oli ahdettu tuollainen esine. Sanna keho oli jännittynyt. Hän puristi käsiään nyrkkiin ja hänen laiha vartalonsa kiemurteli edestakaisin, mutta köydet pitivät hänet tiukasti kiinni. Hän oli täydellisen avuton, eikä hän voinut estää perseensä käyttöä millään. Sanna oli nyt täydellisesti hallinnassani ja koko kaunista näkymää täydensi hänen täysin levitetyt jalat sekä pyöreitten, liukastevoiteesta kimaltelevien pakaroiden värähtelyt suuren esineen ympärillä.- Ei me voida nussia Sannaa tällä. Ei se mahdu kunnolla sinne, Titta aneli.

- Ok. Mä annan sulle mahdollisuuden ottaa sen pois.

Otin kovan kyrpäni ulos Titan tiukasta pillusta ja hain itselleni kiristys lenkin kyrpäni juurelle. Asetin sen paikoilleen ja katselin kuinka iso mulkkuni turposi vielä entisestään, kun veri pakkautui paineen johdosta sen sisälle. Suonet erottuivat suurena aivan pinnalla. Asetin nyt tämän oman suonikkaan järkäleen Titan tiukemmalle reiälle. En työntänyt sitä sisään, vaan painoin sillä juuri sopivasti, ettei se vielä riittänyt levittämään reikää tarpeeksi.

- Saat ottaa sen pois. Ja samalla mä pääsen nauttimaan vihdoin sun perseestä.

Olin polvillani ja asetuin nojaamaan mahdollisimman takakenoon, tukien samalla itseäni käsieni avulla. Tästä kuvakulmasta näin parhaiten Titan pyöreät pakarat ja kuinka iso suonikas kyrpäni jäykkänä työntyi niiden väliin. Titta tuntui epäröivän mitä oikein tekisi. Iskin kämmenellä Titan persettä oikein kunnolla ja tämä sai hänet vaistomaisesti työntymään eteenpäin ja samalla hän työnsi isoa dildoa syvemmälle Sannan anaaliin. Molemmat huudahtivat sen seurauksena. Tämä helpotti päätöstä. Titta lähti vetäytymään Sannan perseestä ja samalla hän työnsi kireää reikäänsä kohti terskaani.

- Uuh, ei se mahdu mun peppuun, Titta huokaili.

Titta työnsi itseään kunnolla paksua terskaa vasten. Se ei antanut periksi vaikka hän nojasi kunnolla vasten kyrpääni. Titan pyöreät pakarat antoivat tietä ja mukautuivat paksun kyrvän ympärille. Luoja että hän oli tiukka. Häntä ei oltu nussittu montaa kertaa anaaliin ja nyt sinne yritettiin työntää oikein kunnolla paisunutta elintä. Hitaasti työntämällä syvemmälle ja syvemmälle Titta tarjosi persettään minulle. Tunsin kuinka viimeinkin parruni työntyi sisälle tiukkaan reikään. Titta puri huultaan ja inisi ja huohotti kun sykkivä terska painui sisälle hänen anaaliinsa. Ryppyreikä puristi todella lujaa mulkkuani.

Yleensä uuden tytön perseen korkkaus vaati hänen huolellisesta sitomista. Hänen piti olla avuton ja käytölle avoin, sillä 25cm parrun työntäminen neitsyt peppuun ei ollut mikään helppo homma. Oli erittäin nautinnollista ottaa paksusta kyrvästä kiinni ja yrittää painaa terskaa avuttoman tytön liian kireän reiän sisään. Parasta se oli kun sitä sai yrittää vielä monena päivänä peräkkäin, ilman että se antoi periksi. Huh viimein sitä hetkeä, kun paksu terska ensimmäistä kertaa työntyy pepun kireän narun toiselle puolelle ja vihdoin pääsee työntämään loppua 25 sentistä hitaasti sisälle. Näin olin saanut monet siveellisetkin tytöt muutettua kunnon anaalihuorakseni.

Tällä kertaa seksikkyyttä lisäsi Titan ”vapaaehtoinen” valinta korkata oma perseensä. Hän työnsi itseään vasten tuota tytön tappajaa. Katselin kuinka liukas kyrvän varsi upposi sentti sentiltä ahtaaseen koloon.

- Uuh! Sä oot liian iso. Titta valitti.

- Hyvä lutka! Kunnon huoraa nussitaan aina perseeseen ja sä otat sitä noin ahnaasti. Sä olet kyllä loistava narttu.

Katselin tarkasti kun Titta sai viimein vedettyä jättidildon Sannan reiästä ulos. Sanna näytti todella käytetyltä ja nyt hän sai hieman levätä. Titta taas ei saanut.

- Ratsasta kyrvälläni tai laitan sen dildon takaisin Sannaan.

Jatkoin nojaamista taaksepäin ja katselin kuinka kivikovana oleva kyrpäni oli taivutettuna hieman yläviistoon eteenpäin. Se ei olisi taipunut enää yhtään enempää. Titta liikkui edestakaisin pitkin kyrvän vartta. Siirryin kiinni Tittan selkään ja kupitin hänen isot tissinsä. Hieroin niitä hetken nautinnollisesti. Avasin Titan ranteissa olevat siteet ja ennen kuin hän edes kunnolla tajusi siirsin hänen kätensä hänen selän taakse ja sidoin hänen ranteensa jälleen kiinni vierekkäin toisiinsa. Kurotin toisen pätkä vaaleaa köyttä ja painoin hänen kyynärpäät kiinni toisiinsa. Sidoin ne myös tiukasti yhteen. Lisäksi sidoin köyden selänpuolelta, kainaloiden alta ja olkapäiden ympäri takaisin selän taakse. Näin sain puristettua vielä hänen olkapäitään taaksepäin ja nyt Titta todella tarjosi isoja rintojaan käytettäväksi.

- Hei, mitäs sä nyt…

Titan suuhun asetin nyt suukapulan, joka peitti mukavasti hänen huutonsa. Kiinnitin seuraavaksi rengastetut nännipuristimet. Kiinnitin köyden kiinni toiseen renkaaseen ja vein köyden pään läpi toisesta renkaasta. Vedin narua tiukemmalle, jolloin Titan rinnat puristautuivat kohti toisiaan. Kiristin vielä hieman lisää ja sain Tiinan tissit kunnolla kiinni toisiinsa ja hyvän vedon hänen nänninsä. Tiina inisi pallo suussaan. Nostin köyttä vielä ylöspäin ja kiersin köyden kireänä hänen kaulansa ympäri. Titta oli nyt täysin avuttomana.

Liikuttelin kyrpääni hitaasti Titan perseessä. Nautin hänen voimattomuudesta ja jatkuvasta yninästä, jonka paine hänen perseessään ja nänneissään aiheutti. Välillä poistin kyrpäni hänen reiästään vain tunkeakseni sen hitaasti uudestaan sisälle. Hänen peppunsa sulkeutui juuri sopivasti, että oli nautinnollista taistella hetki ennen kuin terska taas liukui sisälle.Päätin ottaa Sannan mukaan nussintaan. Läimin muutaman kerran Sannan pientä persettä ja asetin taas tuon jätti kyrvän hänen reiälleen. Huomasin kuinka Titan silmät suurenivat kun hän tajusi että Sannan persettä tullaan taas nussimaan jättidildolla. Titta aloitti rimpuilun, mutta köydet pitivät hänet aisoissa.

- Muista käyttäytyä, sanoin Titalle

Otin kiinni hänen rinnoistaan ja puristin ne niin kiinni toisiinsa kuin mahdollista. Kiristin narun hänen nänniensä välistä ja päästin irti. Nyt Titan nännit venyivät venymistään. En antanut armoa vaan kiristin köyden vielä hänen kaulansa ympäri, joten veto pysyi todella kovana hänen tisseissään. Titta lopetti rimpuilun, mutta hänen ähinä melkein kaksinkertaistui.

Avasin Sannan perseen jälleen sormillani ja aloin runnomaan Titan avulla dildoa sisälle hänen peppuunsa. Kesti jonkin aikaa, mutta olin päättänyt että halusin nussia molempien, sekä äidin että tyttären, kireitä reikiä. Sannan aukko levittyi hitaasti. Viimein dildo liukui sisälle Sannaan ja jälleen hänet oli lävistetty.

- UUH! Taas! AAH! Mä halkeen!!! Sanna aloitti taas huutonsa.

Olin jo päättänyt, että oma pikku lutkani kestäisi kovempaa käsittelyä. Otin esille vielä toisen dildon. Tällä kertaa pumpattavan sellaisen. Se oli nyt sopivan pienenä, joten työnsin sen hitaasti sisälle Sannan pilluun ja aloin pumppaamisen.

- Voi vittu! AAHH!! Älä enää!! MÄ OLEN TÄYNNÄ!! MUN REIÄT….. EI NE MAHDU!!!

En välittänyt huudosta vaan pumppasin dildon niin että Sanna todellakin oli täynnä. Molemmat reiät olivat nyt levitettyinä. Olin itse aivan tärinöissäni. Katselin hetken avuttomia tyttöjäni. Näky Sannasta avuttomana ja pienet reiät levitettynä sai minut hulluksi. En ollut vielä koskaan käyttänyt häntä näin rajusti. Tämän lisäksi olin pakottanut hänen uskomattoman äitinsä nussimaan hänen omaa ahdasta persettään tuolla jättidildolla. Ja vielä pääsin itse avaamaan Titan taivaallisen perseen ja käyttämään häntä niin kuin itse halusin. En kestänyt enää vaan aloitin nauttimaan rajuilla työnnöillä Titan perseestä.

Työnnöt sai Titan liikkumaan eteenpäin ja samalla työntämään tuota 40-senttistä järkälettä hänen tyttönsä levitettyyn anukseen. Hypnoottisena katselin kuinka tuo paksu varsi avasi Sannan perseen. Oma runnomiseni sai Titan nussimaan avutonta tyttöään.

- Aah, vittu! Sä halkaiset mun perseen. Mun reiät on levitettynä äärimmilleen! AAH!!

Sannan reiät tosiaan olivat pingotettuna äärimmilleen. Pumppu hänen pillussaan ja suonikas dildo eivät antaneet hänen rei’illeen yhtään armoa. Sanna oli sidottuna täysin avoimeksi ja nyt hän oli täydellisesti hyväksikäytettynä. Dildo liikkui vaivalloisesti hänen pienten pakaroiden välissä. Näytti että se suorastaan pakotti hänen pieniä pakaroitaan sivuille ahtautuessaan niiden väliin. Otin kiinni hänen perseestään ja levitin sitä vielä lisää ja painoin mulkkuani syvemmälle Tittaan joka työnsi taas tuota hevosenmulkkua sisälle Sannan reikään. Läimin hänen persettä nautinnollisesti. Oma kyrpäni liikkui vapaasti pitkin vedoin Titan reiässä, mutta kun dildo Sannan perseessä oli saavuttanut pohjansa se liikkui ainoastaan muutaman sentin edestakaisin.

- Ei nää mahdu muhun! Mä olen niin täynnä! AAH! VITTU!!!

Sannan ylettyi kiinni tuohon suonikkaaseen tekopenikseen käsillään ja hän yritti pysäyttää sen liikkumista. Kädet ylettivät juuri ja juuri yhdessä laskettuna jättidildon ympäri, mutta liukkaana liikkui niiden välissä syvälle hänen perseeseensä.

Kupitin Titan pyöreät rinnat ja rupesin puristelemaan niitä kovakouraisesti nussimisen lomassa. Titta yritti pidätellä huokauksiaan ja Sannan taas sai hänen reikiensä täydellinen käyttö huutamaan. Sanna aloitti laukeamisen ensimmäisenä. Hänen pienet pakaransa värisivät hänen orgasminsa tahdissa, mutta hän ei voinut tehdä mitään lopettaakseen reikiensä käyttöä. Titan nussiminen välittyi suoraan häneen suuren dildon välityksellä. Titan tuskainen ilme rupesi vaihtumaan nauttivaksi. Nyt hän puri palloa suussaan ja johon hänen huutonsa myös tukahtuivat. Nostelin Titan rintoja hänen köydestä ja tämä sai hänen koko kroppansa värähtelemään. Sanna yllättäen lopetti vaikerointinsa, joten hän oli varmaankin siirtynyt johonkin nirvanan rajamaille. Parru jatkoi kuitenkin hänen reikänsä venyttämistä ja jopa sannan pakarat liikkumaan kiristyksen voimasta hieman sisäänpäin, kohti toisiaan.

Titan perse oli totaalisen täynnä. Paksu kyrpä liukui vastustamattomasti sisään ja ulos hänen kireässä reiässään, eikä hän voinut millään tavalla estää hänen nussimistaan. Samalla kun häntä nussittiin, hän näki kuinka hänen pientä tyttöään nussittiin tuolla mahdottomalla dildolla. Hän ei ollut uskoa silmiään kuinka se mahtui tuohon kireään reikään. Hän tunsi kuinka hän oli jo niin täynnä kivikovasta kyrvästä ja Sannaan perseeseen oli työnnetty vielä isompi, oikeastaan aivan järkyttävä parru. Titta aloitti orgasminsa seuraavana.

Pitelin kiinni Titasta kun hän aloitti voimakkaan tärinän. Hän rimpuili yllättävän vahvasti käsissäni, mutta köydet pitivät hänet aisoissa. Tärinän hieman laannuttua pääsin vihdoin jatkamaan kunnolla hänen käyttöään. Otin kovan otteen hänen hiuksistaan ja pakotin hänen päänsä hieman oikealle takakenoon. Vasemmalla kädelläni otin Sanna pillusta tuon pumpattavan dildon ulos.

- Nyt sinusta tulee minun oma orjani. Saat tyydyttää kyrpäni perseelläsi, mutta tehdään siitä vielä hieman kireämpi.

Painoin vasemmalla kädelläni tuon pumpattavan dildon sisälle Titan pilluun. Tunsin kuinka se levitti hänen vittuaan ja samalla teki hänen perseestään vielä kireämmän. Aloin nyt raivokkaasti nussimaan hänen molempia reikiään. Toista dildolla ja toista omalla isolla kyrvälläni.

- UUH, mikä huora! Sä olet todellinen narttu!

Oikeastaan huusin jo tässä vaiheessa. Tunsin kuinka olin tulossa. Nussin niin kovaa kuin vain pystyin. Nopeasti valtava orgasmi iski kehooni. Työnsin kyrpääni niin syvälle reikään kuin vain pystyin. Sykäys, sykäykseltä täytin Titan perseen spermalla ja tuntui ettei se loppuisi millään. Työntelin vielä Titan käytettyä anusta hitaasti pitkin vedoin.

- Nyt tiedän mistä tyttäresi on käyttäytymisensä oppinut. Te olette molemmat aikamoisia lutkia! Tämä taitaa olla vasta alkua…

Hitaasti vedin suuren dildon pois Sanna perseestä. Hitaasti hänen reikänsä sulkeutui rankan nussinnan päätteeksi. Sanna jäi tajuttomana ja sidottuna makaamaan sängylleen. Päästin Titan irti köysistään ja nostin hänet seisomaan. Pistin hänet kävelemään hänen huoneeseensa.

- Suutele minua, käskin Tittaa.

Nyt hän oli vapaana, mutta hitaasti hän tuli kiinni vartalooni ja aloitti hellän suutelemisen.

- Kiitä panosta.
- Kiitos, että nussit minua. Titta vastasi.
- Hyvä, tulen käyttämään sinua uudelleen.
Titta jatkoi vielä suutelua.

- Oikeastaan. Käänny ympäri ja kävele vasten tuota seinää. Levitä jalkasi, sanoin. Titta teki niin kuin käskettiin.
- Ota kiinni pakaroistasi ja levitä niitä minulle.

Titta otti kiinni täyteläisistä pakaroistaan. Hän nojasi etukenossa seinää, suuret rintansa puristuneena sitä vasten..
- Nouse varpaisillesi. Kunnon huora antaa kun käsketään.

Kävelin Titan luokse ja työnsin vasemman käden sormeni hänen pilluunsa ja oikean käden sormet hänen perseeseensä. Aloin nussimaan hänen reikiään uudestaan.
- Nyt. Laukea minulle.

Titta oli jonkinlaisessa hurmos tilassa. Hän huohotti todella voimakkaasti ja hänen reikiensä käyttö teki hänet todella villiksi. Nopeasti hän oli valmis uuteen orgasmiinsa. Halusin tuntea sen ja työnsin paksun kyrpäni sisälle hänen valmiiksi nussittuun anukseen. Tämä oli liikaa Titalle ja hän huutaen sai uuden orgasmin. Hänen reikänsä sykki kyrpäni ympärillä. En millään olisi malttanut lopettaa tämän uuden huorani hyväksikäyttöä. Olisin voinut pakottaa hänet vielä johonkin irstaaseen, mutta kyrpäni oli jo niin hellänä, että päätin antaa Titan palautua koitoksestaan. Annoin hänen hieman tasaantua, ennen kuin vedin mulkkuni ulos hänestä.

- Hyvää yötä, orja.
- Hyvää yötä, herrani.

Seuraavana aamuna mietin öisiä tapahtumia hymyissä suin. Nousin sängystä ja laitoin kevyet puuvillahousut jalkaani. Lihaksikkaan ylävartaloni jätin paljaaksi. Keittiöön päästyäni katselin kuinka Titta istui hieman vaikean näköisesti ruokapöydän äärellä. Hänellä oli päällään silkkinen yöasu, joka ylettyi hieman hänen polvien yläpuolelle. Se oli sidottu kiinni vyötärön kohdalta ja se korosti mukavasti hänen rintojaan.

- Huomenta. Nouse ylös, sanoin Titalle. Pidä kädet selkäsi takana.

Titta nousi ylös istuimeltaan ja jäi seisomaan eteeni. Kävelin hänen eteensä. ja otin kiinni hänen kyynärpäistään ja pakotin ne Titan selän taakse, kiinni toisiinsa. Vasemmalla kädellä puristin ne yhteen ja tämä sai Titan selän hyvälle kaarelle ja samalla työntämään hänen isot rintansa houkuttelevasti eteenpäin. Suuret nännit kohottivat silkkipaitaa ja aloin kourimaan hänen rintojaan hänen asunsa läpi. Aukaisin narun hänen vyötäröltään ja paljastin hänen isot rintansa. Eilinen puristelu näkyi niistä vielä, mutta se ei estänyt minua jatkamasta niiden käsittelyä.

- Käy polvillesi ja tyydytä mut näillä sun munkeilla.

- Mutta jos Sanna näkee. Titta kertoi huolestuneena.

- Hän nukkuu vielä, joten yritä olla nopea. Saat kastella alkuun tän mun kyrvän suullasi, mutta sitten et saa käyttää mitään muuta kuin rintojasi. Omille rinnoillesi saat kuolata niin paljon kuin haluat.

Painoin Titan polvilleen ja lukitsin hänen kätensä hänen niskansa taakse omilla käsilläni. Samalla sain kiinni hänen hiuksistaan ja pakotin puolikovan kyrpäni hänen huulien väliin. Titta avasi huulensa ja runnoin mulkkuni sisään. Puolikovana se liukui täydellisesti kokomatkalta syvälle Titan kurkkuun. Nussin hetken Titan kurkkua ja kohta kuola kiiltelevänä rupesi valumaan hänen suupielistään. Painoin vielä muutaman kerran nyt jo kovana olevan aisani aivan pohjille asti, kunnes olin tyytyväinen. Siirryin nojaamaan vasten ruokapöytää.

- Nyt saat tyydyttää mut.

Titta konttasi eteeni ja hieroi kädellään suupielestä valuneet kuolat rintojensa väliin. Seuraavaksi hän otti kiinni suonikkaasta kyrvästäni ja asetti sen hänen paikoilleen, suurten kumpujen väliin. Titta puristi rintansa mulkkuni ympärille ja aloitti rauhallisen runkkaamisen. Huh, kun se tuntui ja näytti hyvälle. Isot tissit heiluivat paksun parrun molemmin puolin ja aina välillä Titta sylki lisää kuolaa rintojensa väliin. Hän osasi todellakin hommansa. Nojasin vain taakse, katselin ja nautin kyydistä.

- Sä osaat lutka hommasi! Voisin hieman auttaa sinua, sanoin.

Keräsin sylkeä ja syljin sen puoliksi Titan tisseille ja puoliksi hänen edessä olevalle naamalleen. Titta jatkoi runkkaamistani. Hän korjaili jatkuvasti otetta isoista rinnoistaan, jotta kyrpääni kohdistuisi mahdollisimman hyvä puristus. Oli taivaallista katsella kuinka hän käsitteli munkkejaan. Tunsin kuinka olin tulossa.

- Nyt suu auki tai saat nää sun naamalle.

Painoin kyrvän Titan huulien väliin ja annoin tulla. Titta sai tosissaan niellä, kun satsi kerrallaan purkautui hänen suuhunsa. Lastini oli päässyt mukavasti kasvamaan yön aikana ja sitä tuntui riittävän. Titta sai kuin saikin pidettyä kaikki sisällä. Pakotin Titan vielä nuolemaan kyrpäni puhtaaksi ja tarkistin työn tuloksen läimimällä kyrvälläni hänen poskiaan. Otin kovan otteen Titan hiuksista ja pakotin mulkkuni hänen huulien väliin. Nautin hänen reiästään vielä työntämällä hitaasti mulkkuani sentti sentiltä syvemmälle hänen kurkkuunsa, kunnes huulet koskettivat mulkkuni juurta. Hitaasti vedin sen puoliksi ulos ja uudestaan työnsin sen koko matkalta sisälle. Juuri kun olin alkamassa toipumaan, niin kuulin kuinka Sannan huoneen ovi kävi. Päästin Titan nousemaan ja hän äkkiä korjasi yöasunsa päällensä ja istui alas ruokapöytään pyyhkien suutaan. Itse korjasin mulkkuni piiloon housuihin ja hetkeä myöhemmin myös Sanna saapui keittiöön ja hän ottamaan kahvia. Sanna jäi suosiolla nojailemaan tiskipöytää vasten kahvi kädessään.

- Onpas jotenkin paikat hellänä! Taisi olla jotenkin rankka balettitunti tai jotain… En pysty edes istumaan, Sanna yritti selitellä äitinsä läsnä ollessa.

- Joo, kunnon treenaaminen on aina hyväksi, vastasin.

Sanna katseli minuun viehkeästi. Titta taas yritti peitellä punastumistaan…

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia