Kamalin eka kerta

Hype Seksinovellit
28.04.2021
2728 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
TARINA ON TÄYSIN FIKTIIVINEN!


Olen Janika, 16 vuotias perus muija. Tänään kerron mun ekasta seksikerrasta joka oli ihan kamala, tän session jälkeen en ole ollut yhdynnässä kenenkään kanssa enkä katsonut pornoa mutta nyt itse tarinaan,

Heinäkuu 27 klo 21.02

Suunnittelimme että lähtisimme kavereiden kanssa ryyppäämään. Kaverini soitti ja kertoi hankkineensa juomat ja että tavattaisiin klo 22 paikkakuntani urheilukentällä. Aloin laittautumaan ja meikkaamaan iltaa varten, jotenkin kuvittelin että tästä tulisi hieno päivä vaikka kaikki meni päin helvettiä.


KLO 22

Otin repun missä mulla oli juomia, laitoin kengät jalkaan ja lähdin kävelemään urheilukentälle päin, matkaa mulla oli noin 100m. Tulin paikalle ja näin kuinka kaverini istui penkillä ja joi omia juomiaan. Istuin seuraksi ja join yhden ja juteltiin jotain paskaa en muista tarkkaan. Skipataan kohtaan missä muistan vielä asioita, juteltiin kaverini kanssa niitä näitä ja pihaan ajaa pakettiauto mistä tulee kolme jätkää pihalle. Päätin lähteä käymään kusella ja menin puun taakse kuselle. Kävelin takasin niin näin kuinka nämä kaksi kaveria nussi mun kaveriani ja kaverini huusi kivusta. Olin soittamassa poliiseja paikalle mutta kuulin pamauksen ja aivan kauhean paineen tunteen kehossani. Katsoin kehooni niin muhun oli kiinnittyny kaks neulaa, kyllä sain sähkölamauttimesta ja kaaduin maahan, tässä kohtaa muisti on mennyt täysin.

JOTAIN TUNTEJA MYÖHEMMIN

Heräsin ja avasin silmät niin huomasin kuinka olen sidottuna jossakin pimeässä kellarissa, jalkani ja koko kehoni oli sidottuna mutta perseeni oli pystyssä ja roikuin narun varassa noin puolen metrin korkeudella. Hetken päästä joku mies tuli lähelleni alastomana ja runkaten. Hänellä oli tavallista isompi kulli ja oli ahdistavaa nähdä kuinka hän runkkaili vieressäni ja oli niin nöyryyttävää roikkua perse pystyssä. Mies tuli lähelleni ja läpsi kullillani kehoani ja meni perseen lähelleni. Rupesin huutamaan mutta mies tunki suukapulan suuhuni, ymmärsin että nyt neitsyys on lähdössä. Mies hiero kulliansa perseposkeeni hitaasti ja mä olin sokissa tässä tilanteessa, Hetken hierottuaan kulliansa perseposkiini hän työntyi sisääni anaaliin ja muistan kuinka rupesin tärisemään ja huutamaan hirveästä kivusta ja meikit levisivät totaalisesti. Mies nussi mua ja mä itkin hysteerisesti ja heiluinb viimeistä päivää, mies kuitenkin antoi perseposkeeni sähköshokin aina kun heiluin. Ihan hirveä tunne kun perseeseeni tunkeutui iso kulli ja vielä saan sähköshokkeja. Mies nussi kovempaa ja mää en enään jaksanut rimpuilla mutta mies kiihottui huudostani ilmeisesti kun hän haki ruoskan ja ruoski mua perseelle. Mies ruoski perseeni tunnottomaksi ja jatkoi nussimista, tässä vaiheessa perseeni oli tunnoton joten olin hiljaa kun mies nussi mua ja ähki koko ajan. Mies laukesi perseeseeni ja ajattelin että nyt tämä piina loppuu.

Eipä se touhu loppunut kun mies kusi lattialle, sitten se otti viidakkoveitsen ja leikkasi köyden irti joten putosin mahalleen suoraan kusen päälle. Oloni oli aivan kauhea ja mua oksetti ja perseeni oli tunnoton ja samalla sinne koin elämäni kovimman kivun. Mies kantoi mut vesiastian viereen ja käski mua ottamaan suihin. Siihen en suostunut ja mies potkaisi mua mahaan, ilmani lähti pihalle ja haukoin henkeä, mies käski uudestaan mutta kieltäydyin uudestaan mutta mies löi mua naamalle. Muistan kuinka nenäni vuoti verta mies käski viimeistä kertaa ottamaan suihin, sanoin hänelle että haista paska, mä kuolen kumminkin niin en tee yhtään mitään mitä käsket ja sylkäisin miehen naamalle. Mies otti otti päästäni kiinni ja työnsi sen vesi astiaan, rimpuilin vastaan kunnes enään en jaksanut ja mies päästi irti. Ihmettelin miksi mies päästi irti mutta kuulin huudon "POLIISI!" olin helpottunut kun tää loppui ja yskin maassa ja näkökenttä pimeni.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.