Käsiraudoissa

admin Seksinovellit
25.06.2014
6834 näyttökertaa
0 kommenttia
5.00
Viime syksynä lähdimme vaimon kanssa Turkkiin lomailemaan. Parin viikon lomamatkapaketti oli juuri sitä, mitä kaipasimmekin. Tarkoituksena oli viettää vuosien tauon jälkeen laatuaikaa ihan kahden kesken.

Vaimo on hyväpeppuinen ja isorintainen 30 -vuotias pitkähiuksinen blondi. Huomasin jo loman alkupäivinä, että paikalliset miehet olivat vaimosta huomattavan kiinnostuneita. Huomasin usein miesten tuijottavan pitkään vaimoni muotoja. Itse hän ei tuntunut olevan asiaa huomaavinaankaan. Esimerkiksi vaimon jäädessä edes hetkeksi rannalle yksin ottamaan aurinkoa, ilmaantui jostain heti tumma gigolo juttelemaan. Miehet kyllä aina häipyivät, kun huomasivat, ettei vaimo olekaan yksin matkalla.

Kolmantena lomapäivänä menimme paikalliseen diskoon katselemaan iltamenoa. Olimme ottaneet jo molemmat hieman rohkaisua ja kävimme jopa lavalla pyörähtämässä. Vaimo oli todella vauhti päällä ja halusi jatkaa tanssia. Itse toppuuttelin ja lähdin hakemaan uusia drinkkejä ja käymään WC:ssä. Matka tungoksessa kesti yllättävän kauan ja hetken ihmettelinkin pöytämme ääressä missä vaimo mahtaa olla. Havaitsin hänen olevan edelleen tanssilattialla ja pyörittävän pyllyään tiukasti nuoren tumman miehen etumusta vasten. Näky vaikutti mielestäni hieman liiankin rohkealta. Istuin pöytää ja kaadoin drinkit kurkkuuni. Hetken kuluttua vaimoni palasi kikattaen pöytään gigolon saattelemana. Mies kumarsi vielä vaimolle ja lähti pois. Huomasin, että vaimo vilkuili vielä pitkään miehen perään. Itse en ollut asiaa huomaavinani.

Vaimo kumartui puoleeni ja tirskui, että mies oli kysellyt, mitä hänellä on lyhyen hameensa alla. Vaimo oli sanonut miehelle, että vain pinkit stringit. Vaimo nauroi, että mies oli virnuillut haluavansa vaihtaa paikkaa stringien kanssa. Olin itse vähän kiusaantunut, mutta lähinnä naureskelin jutulle. Hetken kuluttua mies palasi ja pyysi lupaa viedä vaimoni uudelleen tanssilattialle. Nyökkäsin ja huomasin vaimon olevan yhtä hymyä päästessään uudelleen lattialle.

Sivusilmällä vilkuilin, kuinka mies puristi vaimon tiukasti itseään vasten. Vasemmalla kädellään mies näytti yhä rohkeammin puristelevan vaimoni peppua. Vaimo asia ei näyttänyt haittaavan millään muotoa. Tanssin päätteeksi mies talutti vaimon pöytään ja kiitti englanniksi tanssista. Vaimo kikatteli miehen kehuneen häntä paikan upeimmaksi naiseksi. Mies oli myös virnuillut, että ilman miestäsi, saisit kokea jotain uskomatonta. Menin hiljaiseksi ja kysyin, halusiko vaimo todella sitä. Vaimo katsoi silmiini ja sanoi, että olisi ihanaa kokeilla vierasta tummaa miestä. En voinut muuta kuin nyökätä myöntymisen merkiksi. Vaimo lähti käymään WC:ssä ja jäin yksin istuksimaan pöytään.

Hetken kuluttua huomasin vaimon palaavan pöytää kohti sama tummahipiäinen mies mukanaan. Vaimo sanoi, että Flaviolle sopii, jos haluat katsella. Kysyin vielä vaimoltani oletko nyt täysin varma. Humalaisesti kikattaen hän totesi olevansa varmempi kuin koskaan. Lähdimme kohti hotellihuonettamme. Mies kohotti vaimoni lyhyttä hametta ja hyväili kävellessään vaimon stringien huonosti peittämää pyllyä. Tunsin mustasukkaisuutta, mutta enää asiaa ei oikein voinut peruakaan.

Huoneessa Flavio suuteli vaimoani kiihkeästi ja hyväili hänen rintojaan. Sitten hän kääntyi puoleeni ja sanoi jotain turkiksi. Mies otti takkinsa taskusta käsiraudat ja ojensi niitä minua kohti. Olin ymmälläni, mutta hän laittoi käsiraudat käsiini ja kytki minut hotellihuoneen metalliseen vessan oveen. Sitten hän sitoi vaimoni silmille huivin ja laittoi musiikin soimaan. Flavio hyväili vaimoani kaikkialta ja riisui hänet alastomaksi. Katselin näkyä yhä kasvavan mustasukkaisuuden kourissa. Mies painoi vaimon eteensä polvilleen ja avasi sepaluksensa.

Samalla muistin, ettei meillä ole muuta ehkäisyä kuin kondomit. Yritin huutaa vaimolleni, että hakisi kylpyhuoneesta kondomipaketin, mutta ehkä hiprakastaan johtuen hän ei ollut kuulevinaan. Myös Flavion soimaan laittama musiikki oli melko kovalla, joka varmaan vaikeutti huutoni kuulumista. Vaimon ottaessa miehen tummanpuhuvan kalun suuhunsa, Flavio virnisti minulle. Samalla Flavio kohensi vaimoni silmillä olevaa sidettä ja ohjasi hänet pylly pystyssä sänkymme laidalle. Vaimon paljaaksi ajeltu pillu oli suoraan vähän matkan päässä edessäni. Yritin vielä selittää englanniksi Flaviolle, että "please, use a condom". Hän vain katsoi minuun ja naurahti.

Samalla ovelta kuului vaimea koputus, joka ei varmaan kuulunut edes vaimoni korviin sängylle. Flavio riensi avaamaan oven. Ovella seisoi pelkkä kylpytakki päällään lähes kaksimetrinen musta mies. Miehet virnuilivat toisilleen ja osoittelivat minua. Samassa mies pudotti kylpytakkinsa ja valtava musta käyrä kyrpä ponnahti näkyviin. En voinut uskoa näkemääni. Flavio pyörähti vaimon eteen sängylle ja tarjosi kaluaan uudelleen imettäväksi. Kuulin hänen sanovan englanniksi, että kaipa hänen kaverinsakin saa maistaa vaimon posliinitussua. Vaimo vain nyökkäili Flavion kalu syvällä suussaan silmät sidottuina.

Musta mies asettui vaimon taakse ja otti tukevan otteen hänen lanteistaan. Näin kuinka julmettu musta käyrä kalu painui sisään vaimoni karvattomaan pilluun. Mies aloitti raivokkaan naimisen. Raskaat mustat pussit tömähtelivät vaimon vaaleaa pyllyä vasten. Samassa huomasin miehen pussien kohoavan. Voimakkaasti yhä lykkien spermat tulvahtivat vaimoni pillun perukoille. Samassa Flavio nousi ja siirtyi vaimoni taakse. Yhdellä rajulla työnnöllä hänen tummanpuhuva kalunsa upposi myös pohjaan asti. Silmät ummessa mies takoi takaapäin vaimoni vaaleaa karvatonta pillua. Vaimon reidet värisivät miehen naimisen ja kiihkon voimasta. Samassa myös Flavion pussit vetäytyivät ja mies suihkutti siemenensä jo toistamiseen vaimon karvattomaan pilluun.

Miehet naureskelivat ja irrottivat käsirautani. Olin aivan tyrmistynyt tilanteesta. Riisuin vaimon silmiltä Flavion laittaman siteen ja vaimo katseli posket punoittaen äsken häntä nussineita miehiä. Erityisesti vaimo näytti yllättyneeltä mustan miehen ilmaantumisesta. Hän kysyikin minulta hämmentyneenä, naivatko molemmat miehet häntä ja vieläpä paljaalla. Miehet häipyivät naureskellen käytävään. Tilanne oli kuitenkin ollut niin kiihottava, että kaluni seisoi armottomasti. Pyysin vaimoa imemään hieman myös omaa kaluani. Melkein samassa spermani ryöpsähtivät vaimon rinnuksille. Vähitellen aloimme hymyillä toisillemme. Yhdessä päätimme, että tämä sessio ei jäänyt viimeiseksi, eikä se sillä lomalla jäänytkään.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.