Kaunista kuvattavaa

admin Seksinovellit
14.05.2015
5845 näyttökertaa
0 kommenttia
3.67
Vaimoni, Henna, toimi taidemaalauksen opettajana paikallisessa kansalaisopistossa. Koulu oli halunnut opettajaksi oikean taitelijan, ja sellainen vaimoni olikin. Hän oli aloittanut taidemaalarin uransa viitisen vuotta sitten valmistuttuaan kuvataideakatemiasta saaden melkein heti useita töitään näytteille nimekkäämpiinkin gallerioihin. Muutaman vuoden suosion ja menestyksen jälkeen tuntui kuin olisi seinä tullut vastaan. Odotukset muilta ja etenkin Hennalta itseltään uusiin maalauksiin olivat valtavat. Ideat eivät toteutuneet toivotulla tavalla ja inspiraatiokin alkoi olla hukassa. Uutta potkua elämään hakien siippani päätti jatkaa opiskelua kasvatustieteiden saralla ja vuodessa olikin opettajan työhön vaadittavat opinnot kasassa.

Olimme tavanneet lukion jälkeen molempien viettäessä sapattivuotta reilaten ja elämästä nauttien. Tapasimme Kööpenhaminan rautatieasemalla, kun olimme nousemassa samaan junaan. Tuntui, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Loppu reilausmatka oli onnellisinta aikaa elämässäni. Rakastelimme joka päivä, monesti useammankin kertaa, paikoissa, joissa ei nykyään samaa tulisi edes harkinneeksi. Olimme varpaista hiusten päihin rakastuneita.

Henna oli saanut jo opiskelupaikan ennen sapattivuotta, minä menin armeijaan. Viikonloppusuhde yllättäen lähensi meitä ja vahvisti suhdettamme entisestään. Tekstailimme ja soittelimme viikot ja viikonloput purimme paineitamme sängyssä. Armeijan jälkeen pääsin itsekin opiskelemaan pääkaupunkiin. Muutimme yhteen ja menimme kihloihin.

Vähitellen suhteen pitkittyessä rakastumisemme muuttui hiljalleen rakastamiseksi. Molemmat käytimme aikaamme omiin harrastuksiimme ja omien opiskelukaveriporukoiden kanssa pyörimiseen. Ei meidän suhde mitenkään huonoksi päässyt; teimme usein toisillemme romanttisia yllätyksiä ja kävimme matkustelemassa rahatilanteen niin salliessa. Päätimme mennä naimisiin opiskelujen loppuvaiheessa ja pidimme pienen lähipiirin häät Hennan vanhempien kotipaikkakunnalla. Nähtyäni siellä Hennan sedän ottamia luontovalokuvia innostuin itsekin ostamaan vähäisillä säästöilläni järjestelmäkameran. Muutimme pian häiden jälkeen toiselle paikkakunnalle ja ostimme suurehkon omakotitalon kaupungin laidalta. Hennan menestyksen myötä rikastuimme sen verran, että teetimme vielä ateljeen talon jatkeeksi.

Hennan työ oli alkanut hyvin ja pian hän oli vakiinnuttanut asemansa opettajakunnassa. Uusi elämä opettajana alkoi tuntua omalta. Vanha elämä valtavine suorituspaineineen ja kuluttavine elämäntapoineen oli taakse jäänyttä taivalta. Minusta tuntui, että minäkin olin jäänyt kyydistä sen taipaleen varrelle. Olin saanut töitä suuresta mainostoimistosta, joka piti minua erittäin kiireisenä. Vietin usein vapaa-aikaani kiertämässä lähialueiden luontokohteita kuvaten ja työstäen otoksiani tietokoneella. Henna taas usein sulkeutui ateljeehensa etsimään uutta inspiraatiota moniin keskeneräisiin töihinsä. Keskustelumme jäivät pinnallisiksi jokapäiväisten asioiden järjestelyksi ja seksiä harrastimme vain satunnaisesti, joskus jopa viikkojen taukoja pitäen.

Henna toi usein opettajantyönsä kotiin opiskelijaryhmien muodossa. Hän piti viini-iltamia oppilailleen, jotka halusivat tutustua taitelijan työhön käytännössä. Olin eräänä tällaisena loppusyksyn iltana käsittelemässä aikaisemmin iltapäivällä ottamiani auringonlaskun kuvia, kun huomasin jonkun kurkkivan raollaan olevasta työhuoneen ovesta. En nähnyt kurkkijasta muuta kuin tumman hahmon, koska huoneessa oli pimeää ja käytävään oli unohtunut kirkas valo päälle. Kurkkija koputti varovasti oven karmiin ja sanoi "Moi" vienolla äänellä. Vastasin samoin.

"Katoin, et sulla on kuvien käsittely meneillään. Voinko tulla kattomaan?" äänen perusteella naiseksi päättelemäni vieras kysyi.

"No joo, tuu vaan. Tää nyt on tällänen harrastus vaan."

Nainen astui ovesta sisään, ja vedin takaani ylimääräisen tuolin pöydän ääreen. Hymyilin samalla, kun yritin katsoa vieraani kasvoja. Hänen kävellessään vartalon kaaret tulivat esiin kirkasta oviaukkoa vasten. Hänellä oli solakka nuoren naisen vartalo, joka näkyi hyvin vartalonmyötäisten vaatteiden alta. Kiinnitin huomiota siihen, miten hyvältä hänen lanteensa ja uumansa näyttivät hänen astuessaan muutamat askeleet työpöydän ääreen.

Tytön istuutuessa tarjoamaani tuoliin työpöydän lamppu valaisi hänen kasvonsa. Hänen ruskeat silmänsä katsoivat suoraan omiini ja suu oli ystävällisessä hymyssä. Tunsin ihmeellisen tunteen nousevan vatsanpohjastani ylös kurkkuun lähes salvaten hengitykseni. En tehnyt muuta kuin tuijotin hänen enkelimäisen kauniita kasvojaan, kunnes havahduin viimein rykäisten matalasti ja kääntäen äkkiä katseeni alaspäin. Ennen kuin tajusin, mitä olin tekemässä, katseeni kiinnittyi hyvin istuvan kauluspaidan etumukseen. Tajutessani tuijottavani vieraani rintoja tunsin, kuinka veri nousi poskilleni ja käänsin äkkiä katseeni tietokoneen ruutuun. Aikaa tuntui kuluneen minuutteja siitä, kun nuo ihanat kasvot olivat heijastaneet ensimmäiset valonsäteet silmiini.

"Niin, mitä sä haluaisit nähdä, tai siis kattoa..." sanoin ja toivoin, että tyttö ei olisi huomannut silmieni lipsahdusta.

"No, toi esimerkiks näyttää valtavan hienolta!" tyttö sanoi katsellen juuri työstämääni kuvaa.

Näytin tietokoneelta suosikkikuviani. Samalla vaivihkaa vilkuilin seuralaiseni kasvoja, vartaloa ja käsiä. Tutkiskeluni perusteella tulin siihen tulokseen, että hän oli täydellisen hyvännäköinen. Ainakin niiltä osin, mitä niissä olosuhteissa pystyi tutkimaan. Vähän yli kaksikymppiseksi arvioimani tyttö oli pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan, joka seuraili hänen muotojaan. Paidan etumus antoi ymmärtää hänellä olevan sopusuhtaisen kokoiset rinnat. Sellaiset, jotka sopivasti täyttäisivät kämmenen. Jalassaan hänellä oli siniset farkut. Tytön löysälle nutturalle kiinnitetyt tummat hiukset päästivät välillä silmille suortuvan, jonka hän pyyhkäisi korvan taakse siroilla sormillaan.

Aika kului nopeasti kevyen rupattelun ja kuvien arvioinnin ohessa. Hän näytti nettigalleriaan laittamiaan kuvia, jotka näyttivät todella hienoilta. Hän näytti olevan kiinnostunut enemmänkin kaupungissa kuvaamisesta toisin kuin minä. Minä pidin luonnossa samoilusta ja omassa rauhassa olemisesta.

Havahduimme ruudun katselusta, kun kuulimme asunnosta huhuilua. Joku tuli ovensuuhun ja sanoi:

"Ai, täällä sä oletkin. Me ollaan lähdössä jatkamaan iltaa kaupungille. Tuuksä mukaan?"

"Joo, kai mä voisin tulla."

Tunsin pienen pettymyksen pistoksen rinnassani, kun tiesin, että joutuisin eroamaan tästä ihanasta tytöstä. Hän nousi tuolista ja oli kääntymäisillään lähtemään, kun pyörähti takaisin.

"Mä olen muuten Saila."

"Kaarlo", vastasin hymyillen.

Saila vilkaisi olkansa yli ja tarkistettuaan, että kukaan ei nähnyt, kumartui antamaan suukon poskelleni.

"Kiitos mukavasta illasta", tyttö henkäisi korvaani ja lähti huoneesta.

Nousin vielä katsomaan ikkunasta, kun jatkoille lähtijät, vaimoni mukaan lukien, ahtautuivat tilaamaansa taksiin. Huomasin, miten Henna kaulaili enemmän kuin ystävällisesti jonkun nuoren miehen kanssa. Olin jo kääntymässä pois ikkunasta, kun huomasin Sailan katselevan taloa ja huomaavan minut ikkunassa. Katseemme kohtasivat ja tunsin, kuinka ilma tuntui taas salpautuvan kurkussani. Henna vilkutti minulle vähäeleisesti ja hymyili enkelin hymyään. Vilkutin takaisin ja jäin vielä katselemaan, kunnes kaikki olivat päässeet taksiin ja auto peruutti takaisin tielle.

Harmikseni Henna ei enää kutsunut Sailan ryhmää meille iltaa istumaan. Monesti tuon illan jälkeen havahduin katsomasta tyhjyyteen ja ajattelemasta Sailan kasvoja ja hänen huuliaan poskellani. Kuukausien kuluessa ajattelin häntä kuitenkin yhä vähemmän. Kävin välillä katselemassa Sailan nettigalleriaa, mutta uusia kuvia en siellä huomannut. Vaimoni viihtyi yhä enemmän omissa oloissaan ja lähti usein viettämään ystäviensä kanssa iltaa baareihin ja yökerhoihin. Epäilin hänellä olevan joku muu, mutta kysyessäni häneltä suoraan Henna kielsi kaiken.

Seuraavana kesänä olin eräänä kauniina päivänä valokuvaamassa kasvitieteellisessä puutarhassa. Olin kesälomalla ja puutarhassa oli tuskin ketään muita. Aloitin ulkoa ja pienen kierroksen jälkeen siirryin kameroineni suureen kasvihuoneeseen kuvaamaan eksoottisempia kasveja. Kiertelin tukahduttavan kuumissa ja ahtaissa käytävissä kuvaillen mielenkiintoisen näköisiä lehtiä ja kauniita kukkia. Olin juuri keskittynyt tarkentamaan erääseen kaktukseen, kun joku koputti olkapäätäni ja sanoi jotain selkäni takana. Käännyin katsomaan ja olin kompastua, kun huomasin Sailan hymyilevät kasvot.

"Moi, Kaarlo."

"No moi!"

Katselimme hetken toisiamme. Saila näytti pehmeässä valaistuksessa todella upealta. Lämpimän kesäpäivän vuoksi hän oli pukeutunut kevyesti lyhyihin shortseihin ja toppiin. Hänellä oli hiukset ponnarilla ja jaloissaan pienillä koroilla varustetut narusandaalit. Hänen pitkät säärensä, sirot käsivartensa ja kasvonsa olivat kevyesti ruskettuneet ja auringossa vietetty aika oli tuonut esille myös pisamia poskille ja nenään. Kaulassa hänellä roikkui vanhan näköinen järjestelmäkamera.

"Ootko säkin tullu tänne kuvaamaan?" rikoin hiljaisuuden katsellen Sailan kameraa.

"Joo, mä oon viime aikoina käyny vähän enemmän kuvaamassa ulkona ja luonnossa. Sun kuvat inspiroi mua kokeilemaan luontokuvausta."

Juttelimme niitä näitä kuvaamisesta ja kameroista. Otimme samalla kuvia ja kiertelimme ympäri kasvihuoneen eri osastoja. Olin jo itsekseni kiertänyt melkein kaikki paikat, mutta halusin pitkittää yhteistä aikaamme mahdollisimman paljon. Puutarhan sulkeutumisaika alkoi lähestyä, kun tulimme syrjäiseen osastoon, jossa oli tropiikin kasveja pienen aukion ympärillä. Kasvit ja aukion erotti leveähkö, puolisen metriä korkea kivireunus. Osaston erikoisuus oli troopiset perhoset, joita leijui ja lenteli joka puolella.

Kuvailimme kasveja ja yritimme pyydystää upean värisiä perhosia kameroillamme.

"Äh, multa loppu filmi", Saila ilmoitti muutaman minuutin äänettömän kuvaamisen jälkeen.

"Nyt, kun mä en voi enää kuvata, sähän voisit kuvata mua", tyttö ehdotti viekas ilme kasvoillaan.

"No, mikä ettei", vastasin hymyillen, "vaikka en mä kyllä osaa oikein ihmisiä kuvata."

"Kokeillaan sitten!"

Saila jätti kameransa kivireunukselle ja katseli hyvää taustaa kuvaamiseen. Hän katsoi kysyvästi minuun, kun löysi mielestään hyvän kohdan. Otin kameran ja otin kuvia Sailan kasvoista pyytäen häntä välillä siirtymään parempaan valoon tai muuttamaan ilmettään. Siirryin välillä hiukan kauemmas ja otin muutaman kokovartalokuvan. Saila siirtyi istumaan reunukselle ja keimaili kameralle. Välillä perhonen istahti hänen päälleen ja sain niitä joskus onnistuneesti tallennettua myös kamerani muistikortille.

Saila nosti toppinsa helmaa vatsaltaan ja käänsi sen rullalle rintojen alle.

"Kokeillanks vähän rohkeampia kuvia?" tyttö kysyi vinkaten silmää ja virnistäen.

Naurahdin ja annoin kameran laulaa. Saila nosti toppinsa pois kokonaan paljastaen sporttiset mustat rintaliivinsä. Yritin sihtailla kyyryssä ja kyykyssä, ettei olisi ollut ilmiselvää, kuinka veri alkoi pakkautua jalkojeni väliin. Saila kääntyi katsomaan suoraan kameraan ja istui rivosti jalat harallaan ja kumartuen eteenpäin kasvot ylöspäin käännettyinä. Haukoin henkeäni, kun ihailin liiveistä pullottavia, keskikokoisia rinnan puolikkaita. Kehoitin Sailaa jatkamaan shortseilla ja ihmeekseni hän aukaisikin niiden napin ja veti vetoketjun auki.

"Jätä se vaan ensin noin", sanoin ja jatkoin kuvaamista. Saila kääntyi taas istumaan sivuttain ja nosti toisen jalan koukkuun reunuksen päälle. Hän nojasi käsillään taaksepäin ja katsoi kameraan todella seksikkäästi. Valo tuli vinosti Sailan takaa ja antoi upeat ääriviivat litteälle vatsalle, taivutetulle jalalle ja rinnoille.

Saila vilkaisi osaston ovelle, ja kun ketään ei näkynyt, nousi käsiensä varasta istumaan ja tarttui rintaliivien selän puolella olevasta hakasesta kiinni. Liivit valahtivat pitkin tytön käsivarsia ja niiden alta paljastui pyöreät ja kiinteät rinnat. Nännit näyttivät pieniltä, vaikka huoneessa olikin varmasti lähemmäs 40 astetta lämmintä. Saila veti myös shortsinsa kokonaan pois ja silmäni olivat pudota päästä, kun huomasin hänen ottaneen jalastaan myös pikkuhousunsa. Housujen alta paljastui reunoiltaan siisti ja lyhyeksi trimmattu karvoitus.

Emme puhuneet enää mitään, kun antauduimme kuvaamiseen ja poseeraamiseen. En ollut ikinä nähnyt mitään niin kaunista, ja halusin tallentaa jokaisen hitusen siitä kauneudesta kameraani. Tyttö vaihteli asentoaan yrittäen olla paljastamatta kaikkea, välillä peitellen rintojaan ja jalkoväliään. Kullini oli jo täydessä mitassaan löysissä kapreissani, mutta en välittänyt enää laisinkaan, näkisikö mallini sitä. Vähitellen hän huomasikin teltan housuissani ja tuntui tulevan siitä vain rohkeammaksi. Hän katseli minua ja jalkoväliäni ja avasi jalkojaan esitellen pilluaan.

Saila nousi seisomaan, kääntyi ja kumartui alas ottaen tukea reunuksesta. Upea pyöreä perse heilui silmieni edessä, kun hän levitti jalkojaan paljastaen häpyhuulensa. Saila kurotti jalkojensa välistä kädellään ja erottaen sormillaan ulommat häpyhuulet toisistaan paljasti vaalenapunaisen vittunsa kokonaan.

En kestänyt vain katsella enempää ja pidellen kameraa toisessa kädessäni tartuin housujen päältä munaani. Aloin hieroa kovaksi paisunutta kulliani, kun huomasin Sailan nousevan ylös ja kääntyvän minua kohti. Tuon upean vartalon näkeminen koko mitassaan sai minut lähes laukeamispisteeseen, mutta sain vielä pidäteltyä irrottamalla otteeni.

Tyttö käveli minua kohti ja tarttuen minua housun etumuksesta painoi samalla suunsa ja kielensä suuhuni. Vastasin suudelmaan kiihkeästi tarttuen Sailan niskasta yhdellä ja ristiselästä toisella kädellä. Painoin hänen vartalonsa kiinni omaani ja laskin käteni täydellisen sileille ja kiinteille pakaroille.

Saila irrottautui suudelmasta, työnsi itseään hiukan pois päin ja kyykistyi eteeni. Hän avasi kaprien vetoketjun, veti alushousut pois tieltä ja työnsi kätensä sisään aukosta. Löydettyään kullini hän yritti vetää sitä ulos aukosta, mutta täyteen mittaansa paisuneena se ei mahtunut kääntymään housujen sisällä. Toisella kädellä Saila avasi shortsien napin ja veti ne sekä alushousut polviini.

Saatuaan kyrvän ulos Saila veti tiukaksi pingoittunutta nahkaa edestakaisin saaden minut voihkimaan nautinnosta. Tunsin, kuinka terskan päästä ruiskahti jotain ulos ja alas katsoessani huomasin, kun tyttö pyyhkäisi nenältään kirkasta nestettä. Sain vaivoin itseni olemaan tulematta, kun Saila nuolaisi kullini kärkeen jääneet nesteet. Saman tien hän sulki koko terskan suuhunsa ja pyöritteli kieltään sen pinnalla. Muutaman kerran hän runkkasi kädellään varttani samalla koko ajan hyväillen kielellä kullin päätä ja nostaen toisen käden palleilleni. En kestänyt enempää, vaan ammuin spermani tytön suuhun ähkäisten nautinnollisesti. Saila yllättyi laukeamisesta ja yskäisten veti kyrvän pois suustaan sillä seurauksella, että loput mällit lensivät hänen naamalleen ja rinnoille.

"Sori", sain sanottua laukeamisen jälkimainingeissa. Saila katsoi silmiini ja pyöritti hymyillen päätään. Hän otti jo hiukan pehmenneen munan taas suuhunsa ja runkkasi viimeiset pisarat spermaa kielelleen. Kulli paisui takaisin komeammaksi kuin oli äsken ollutkaan. Kullia imien ja päätään edestaas liikuttaen hän laittoi toisen kätensä omiin haaroihinsa ja aloitti pillun kevyen hieromisen.

Kurotin hyväilemään Sailan terhakoita rintoja. Ne tuntuivat taivaallisen hyviltä käsissäni. Puristelin koko kämmenellä ja otin nännin peukalon ja etusormen väliin, samalla kun Saila pyöritteli kyrpääni kuin sikaria kämmentensä välissä.

Tartuin tyttöä kainaloiden alta ja nostin hänet seisomaan.

"Mä haluun sun sisään", sanoin, samalla kun johdatin tytön kivireunuksen luo. Painoin Sailan yläselästä samaan asentoon, missä hän oli hetki sitten esitellyt kaikkein pyhimpäänsä. Kyykistyin hänen taakseen ja levitin häpyhuulia paljastaen kosteat sisemmät huulet. Nuolaisin huulia kevyesti reunoilta saaden tytöltä äänekkään voihkaisun reaktioksi. Totesin pillun tarpeeksi kosteaksi ottamaan kyrpäni vastaan ja nousin seisomaan. Laitoin molemmat käteni Sailan kiinteille pakaroille ja pyörittelin niitä hetken kämmenteni alla. Hän katseli himokkaasti olkansa yli puuhiani. Samalla kun asetin ilman käsiä terskani vitulle, hyväilin tytön uumaa, kylkiä ja selkää. Työnnyin vähitellen ja varoen sisään pitäen kiinni hänen lantiostaan. Märkä vittu otti minut vastaan helposti, ja kun olin saanut varteni kokonaan sisälle, kumarruin hiukan eteenpäin ja hapuilin toisella kädellä Sailan molemmat rinnat kämmeneeni ja puristelin niitä hellästi. Koviksi kutistuneet nännit tuntuivat polttavan reiät käteeni.

Juuri silloin kaikui puutarhassa kuulutus sulkemisajan saapumisesta viiden minuutin kuluttua. Molemmat hätkähdimme kuulutusta niin, että munani solahti ulos märästä aukosta. En kuitenkaan halunnut jättää asioita puolitiehen, vaan survaisin kullin takaisin pesään, tartuin molemmin käsin Sailan lantioista ja aloitin nopean työntämisen. Ei aikaakaan, kun olin päässyt taas huipulle ja pillun supistelun tuntiessani en voinut muuta kuin laueta.

Aikaa oli vain pari minuuttia, ennen kuin puutarha suljettaisiin. Vetäisin jo puoliksi pehmenneen kyrpäni ulos vitusta ja hieraisin vielä spermasta ja Sailan omista liukasteista märkiä pilluhuulia kädelläni. Juoksin äkkiä kaprieni luo ja vedin kiireesti housut ylös Sailan samalla noustessa seisomaan. Huomasin hänen katselevan avuttoman näköisenä ympärilleen etsien jotain, mihin pyyhkiä aikaisemmat spermat naamaltaan. Kaivoin taskustani paperinenäliinan, jolla rupesin kuivaamaan Sailan kasvoja, rintoja ja mahaa. Pahimmat spermat puhdistettuamme Saila juoksi vaateidensa luo ja puki ne äkkiä päälleen. Juuri kun hän oli saanut toppinsa paikoilleen, kuulimme osaston oven aukeavan ja samalla pamahtavan kiinni. Hetken päästä ilmestyikin puutarhan työntekijä usuttamaan meitä ulos. Keräsimme kamppeemme virnistellen leveästi, ja toivoin, ettei nainen huomaisi spermaläikkiä aukion keskellä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.