Tämä sattui opiskeluaikana...
Istuimme pöydässä kaikki kolme, minä pöydän päässä ja Teija sekä Paula sivuilla. Pöytä oli aika pieni ja vähän väliä sattuivat polveni osumaan jommankumman tytön polviin. Sinänsä viattomat kosketukset alkoivat kuitenkin kiihottaa minua. Ehkä osasyynä oli myös nauttimamme juomat. Katselin kumpaakin vuorotellen ja yritin päättää, kumpi oli seksikkäämpi. En kuitenkaan osannut päättää. Teijalla oli farkut ja t-paita, jonka alta pienet ja kiinteät rinnat kohosivat. Nännitkin näkyivät hieman paidan läpi. Paulalla taas oli lyhyt hame ja viininpunainen edestä napitettu pusero, jonka kaula-aukosta näkyi melko suurten rintojen muodostamaa vakoa.

Siemailimme siinä drinkkejämme ja juttelimme niitä näitä. Pikkuhiljaa jutut alkoivat siirtyä erotiikan puolelle, ainakin minun ja Paulan välillä. Teija näytti jo sammuneen ja retkotti tuolilla silmät kiinni. Paula taas oli nojautunut minua kohti ja katseli kasvojani kiinnostuneena. Minulla taas oli vaikeuksia pitää silmiäni irti Paulan avonaisesta kaula-aukosta...

"Näkyykö mitään kiinnostavaa?" Paula kysäisi virnistäen. Ilmeisesti hänkin oli huomannut vilkuiluni.

"Näkyyhän toki", vastasin ja avasin silmäni leikilläni oikein ammolleen ja kumarruin vähän lähemmäksi leikkisästi hymyillen.

"Katso sitten oikein kunnolla", Paula vastasi ja alkoi avata paitansa nappeja hitaasti ylhäältä alkaen. Nyt silmiäni suorastaan liimautuivat paikalleen, kun Paulan viininpunaisen puseron alta paljastui mustat pitsiset rintsikat täynnä seksikästä naisen povea.

Paula pudotti puseronsa lattialle ja kumartui lähemmäksi katsoen samalla silmiini. En voinut muuta kuin tehdä samoin ja suudella häntä hellästi. Suljin silmäni. Suudelma tuntui kestävän ikuisuuden. Lopulta otin Paulan pääni käsieni väliin, avasin silmäni ja hymyilin. Hän vastasi hymyyni ja aloitti suutelun uudestaan. Laskin käteni Paulan olkapäille ja vedin hänen rintaliiviensä olkaimet alas. Kurotin hänen selkänsä taakse ja avasin hakasen. Paula heitti rintsikkansa lattialle lopettamatta suutelua hetkeksikään ja kietoi kätensä kaulani ympärille. Minä aloin hyväillä hänen rintojaan, jotka olivat siinä niin sopivasti pöydän päällä.

Vedin Paulan pöydän päälle selälleen makaamaan ja jatkoimme suutelua. Minä jatkoin myös hänen rintojensa puristelua. Lopulta irrottauduin hänen huuliltaan ja vetäydyin hieman katselemaan näkyä. Paulan rinnat kohoilivat hänen kiihtyneen hengityksensä tahdissa. Kumarruin suutelemaan niitä, imin hänen nännejänsä ja sain ne törröttämään kovina. Paula kietoi kätensä pääni ympärille ja painoi pääni rintojensa väliin. Nuoleskelin Paulan tissivakoa ja aloin toisella kädellä hyväillä hänen reittään.

Paula levitti jalkansa ja alkoi hieroa itseään vatsaani vasten. Aloin piirrellä kielelläni kuvioita Paulan vatsalle. Hän painoi päätäni malttamattomana alemmas, mutta etenin kiusoittelevan hitaasti. Nostin hänen hameensa ylös ja pysähdyin katselemaan valkoisia pikkuhousuja. Niissä oli jo kostea läikkä. Vetäydyin kauemmas ja tartuin pikkareihin. Paula nosti lantiotaan kutsuvasti ylös.

Samassa huomasin Teijan pöydän alla. Hän oli riisunut housunsa ja hieroi itseään lattialla istuen ja seinään nojaten. Teijan silmät olivat tiukasti kiinni, suu hieman raollaan ja hänen lantionsa teki pientä liikettä. Jäin tuijottamaan Teijan jalkoväliä, samalla kun vedin Paulan pikkarit hitaasti pois. Työnsin tuolin kauemmaksi, nousin seisomaan ja laskin omat housuni nilkkoihin. Kaluni seisoi aivan pystyssä ja oli kovempi kuin koskaan ennen.

Otin Paulan jalkaterästä kiinni ja kutitin sitä kielelläni. Paula päästi pienen kiljaisun ja kiskaisi jalan pois. Aloin suudella toista jalkaa nilkasta ja etenin pohkeen kautta kohti polvea. Tässä vaiheessa polvistuin ja jatkoin reiden sisäpintaa eteenpäin. Paula levitti auliisti jalkansa ja alkoi haroa hiuksiani. Ojensin käteni Paulan rinnoille ja hyväilin niitä, samalla kun työnsin kieleni hänen sisäänsä. Aloin nuolla Paulaa hitaasti. Hän vastasi kieleni liikkeisiin lantiollaan painaen päätäni tiukemmin itseään vasten. Kuulin, kuinka hän päästeli kiihkeitä huokauksia.

Otin käteni pois Paulan rinnoilta ja hapuilin pöydän alle. Osuin Teijan polviin ja tunsin, kuinka hän jähmettyi paikalleen. Vedin häntä polvista lähemmäksi ja aloin hyväillä hänen reisiään. Varovasti lähestyin hänen jalkoväliään ja pääsin kostean vitun huulille. Teija tarttui lujasti käteeni ja alkoi hieroa itseään sitä vasten. Työnsin sormen hänen sisäänsä ja aloin runkata Teijaa, samalla kun nuolin Paulan jo aivan märkää pillua.

Paulan pää heilahteli puolelta toiselle ja hänen rintansa sojottivat kattoa kohti, kun hän nautti kielestäni selkä kaarella. Teija kääntyi pöydän alla kontalleen ja työnsi takapuolensa minua vasten. Ohjasin itseni hänen pillunsa sisään ja työnsin kaluni pohjaan asti. Olin niin kiihottunut, että meinasin laueta jo saman tien. Jähmetyin paikalleni ja yritin vetäytyä Paulasta irti, mutta hän ei suostunut siihen. Paula tarttui hiuksiini lujasti ja alkoi nykiä päätäni itseään vasten. Minäkään en jaksanut enää pidätellä, vaan tartuin Teijan lantiosta kiinni molemmin käsin ja aloin työnnellä. Teija puski lantiollaan vastaan ja tuntui olevan jo orgasmin partaalla.

Otin toisen käteni ja työnsin sen peukalon syvälle Paulan sisään. Tunsin, kuinka hän supisteli jo sormeani vasten. Aloin runkata Paulan pillua peukalolla ja etusormella peräaukkoa. Paula alkoi kiljahdella. Otin hänen klitoriksensa huulieni väliin ja imeskelin sitä rytmikkäästi. Paulan kiljahdukset kasvoivat yhtenäiseksi huudoksi ja hän laukesi kouristellen kasvoilleni. Tämä ajoi minutkin orkkuun ja laukesin sykkien Teijan sisään. Teijankin liikkeet olivat käyneet niin kiihkeiksi, että hänkin taisi saada samaan aikaan kuin minä ja Paula.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia