Olin päässyt jo hyvää vauhtia 15 vuoden iässä eteenpäin. Olimme Jorin kanssa harrastelleet seksipuuhiamme jo aikamme, joitakin kuukausia. En kuitenkaan ollut vielä päässyt "korkkaamaan" Joria, enkä muitakaan, koska vielä ei muita kumppaneita ollut ollutkaan. Mutta se ei minua haitannut, sain kuitenkin tyydytykseni aina ja unelmieni poikani kanssa.

Olin Jorin kautta tutustunut häntä kolme vuotta nuoreempaan Miraan. Olin joskus sattunut olemaan Jorin luona kylässä samaan aikaan, kun Miran perhe oli ollut kyläilemässä siellä. Jotenkin Mira oli jäänyt minun mieleeni, hennosti ruskettunut, jotenkin kypsän lapsen näköinen 9-vuotias tyttö. En koskaan ole ollut liiemmin kiinnostunut teini-ikäisiä nuoremmista lapsista, mutta Mirassa oli jotain sellaista, mitä en ymmärtänyt. Hän sai veren kiertämään alapäässäni. Yritin selittää asiaa jollakin, naisen puutteella ja liian huonolla seksielämällä... mutta nekään eivät saanut kiihkoani aisoihin. Olin kiimassa siihen tyttöön.

Kerran olin käymässä huvikseni kaupalla ostamassa S-tilille vähän jotain pientä välipalaa. Taisi olla jokin suklaapatukka, Japp oli silloin herkkuani. Niinpä sellainen taisi mennä silloinkin. Lähdin kaupalta kuljeskelemaan takaisin kotia päin, kun yllätys, yllätys, tapasin ohimennen Miran. Huh, taas se sama pakkautuminen alapäähän. Yritin olla olevinani, etten olisi edes nähnyt Miraa, mutta en vain pystynyt pitämään silmiäni erossa niistä ihanista pikkukasvoista ja farkkupepusta, joka oli Miralla sen ikäiseksi jo jokseenkin pyöreä, vaikka tyttö ei mitenkään pullukka ollutkaan, ainakaan silmämääräisesti katsottuna, vaatteet päällä. Kävelymme ja katseemme kohtasivat. Huomasin Miran kasvoilla pienen hymyn.

- Moi, Mira moikkasi pienesti painaen päätään alaspäin, virnistäen kulmien alta.

- Moi? vastasin hiukan ihmetellen Miran tyyliä moikkaamiseen.

Pysähdyimme.

- Sä oot se Jorin kaveri, Mira sai sanottua.

- No sehän minä olen, yksi niistä, vastasin tietämättä, kuinka monta Jorin kaveria Mira oli oikeasti tavannut.

- Minnekäs olet menossa? Mira kysyi pään vielä ollessa vielä maata päin, kurkkien samalla kulmien yli.

- Tuonne kotiahan minä, kävin hakemassa suklaata. Tää on parasta, vastasin.

- Tuo on kyllä hyvää, olen joskus maistanut, sanoi Mira vielä ujonpuoleisesti vilkaisten suklaatani. <i>Voi perkele</i>, ajattelin. Kaksimielisyyteni ei antanut tässäkään paikassa, julkisella paikalla, vähääkään anteeksi. <i>Vai olet maistanut... Oletkohan maistanut jo mitään muuta</i>, ajattelin vaivihkaa. Pala nousi kurkkuun. Paine nousi vähän housuissani ajatellessani yksikseni asiaa mielessäni.

- Joo, mun lempparia, vastasin pakonomaisesti.

Pieni hiljaisuus.

- Oottekste muuten kauan tunteneet Jorin kanssa? Mira jatkoi vaisua kyselemistään.

- No ollaan me nyt vissiin joku viis vuotta. Kuin? kysyin päättämällä heittää pallon nyt Miralle.

- No kun te tunnutte olevan hyviä kavereita... läheisiä..., Mira tokaisi.

- No joo, ollaanhan me läheisiä... siis parhaimpia kavereita. Tullaan tosi hyvin toimeen keskenämme, vastasin takaisin.

- Hei, mentäiskö tuonne penkeille istumaan? Jalat puutuu ja me vissiin ollaan vähän tiellä tässä, huomautti Mira.

- Joo, mennään vaan.

Lähdimme kävelemään läheisille penkeille, jotka olivat läheisen kaupan sivustalla, nurkan takana. Kävelemiseni näytti varmasti melko hauskalta ontuessani hiukan "toista jalkaani", aivan kuin se olisi ollut kipeä. Kaksimielisyyteni, ajattelin. Istahdimme penkille, ja Mira jatkoi tenttaamistaan.

- Miten te sitten tutustuitte? kysyi hän jo suoremmin. Johtuniko siitä, että olimme hiukan piilossa.

- Itse asiassa en muista tarkkaan. Jotenkin se vain lähti. Jori alkoi käymään meillä pelailemassa pelejä meidän uudella PC:llä, vastasin suoraan.

- No mitä te sitten Jorin luona teette? Eihä siellä ole oikeastaan mitään tekemistä, kun ei ole konettakaan, Mira heitti. <i>Apua</i>, ajattelin. <i>Mitä tässä voisi vastata... En nyt voi suoraankaan sanoa, että me naidaan. Saat siinä sitten selitellä ihmiskehon koko anatomian ja toiminnan alusta loppuun.</i>

- Noh... ei me mitään erikoista oikeastaan... luetaan lehtiä ja jutellaan... ei sen kummempaa, sain nieleskelyn lomasta selitettyä.

- Mitä te luette? Mistä te juttelette? Mitkä on poikien juttuja keskenään? Mira jatkoi utelemistaan.

Katseeni alkoi hiukan vaellella ympäriinsä yrittäessäni keksiä jotain tarinaa meidän "puuhistamme". Emme me mitään Nalle Puhejakaan lukeneet, mutta ei mitään Tieteen Kuvalehtiäkään. Jotain oli keksittävä, vaikka se olisikin totuuden kertomista kiertelemällä.

- Noh... me luetaan sellasia... poikien ja miesten juttuja... lehtiä... vähän niin kuin tytöt lukee tyttöjen ja naistenlehtiä... ja puhutaan sitten niistä, mitä niissä on... ja muista poikien jutuista, koitin änkyttää.

- Aijjaa. Onko ne lehdet samanlaisia kuin mun isällä? Tai samanlaisia kuin Jorin isoveljellä? Mira paukautti.

Olin entistä hämilläni ja vaivaantunut. Pakko se kai oli kertoa totuus, vaikka noin nuori tyttö oli kyseessä. Kaikesta päätellen oli jo päässyt jyvälle seksin maailmasta, ainakin lehtien avulla.

- Öööh... kyllä ne niitä on, joo... sellasia kuin miehillä yleensä on, sain sanottua.

- Sellasia missä on alastomia naisia ja miehiä? Missä ne harrastaa sitä panemista? Mira kysyi suoraan.

Valahdin täysin punaiseksi. En ollut koskaan aikaisemmin puhunut tällaisista asioista naisen kanssa, saati ala-asteikäisen tytön kanssa. No, maailma muuttuu ja lapset oppii, ajattelin.

- Joo, sellasia just, vastasin naama punaisena.

- Mitä te sitten niistä puhutte? Mitä puhuttavaa niissä on? Mira jatkoi hämillään tenttailuaan.

- Noh... niistä... äh... jutuista, mitä niissä lehdissä tehdään ja tapahtuu... miltä se... ne... tuntuisi... ja minkälaista se olisi, vastailin, kun en uskaltanut poiskaan lähteä.

- Etkö sinä vielä ole saanut kokeilla niitä? Mira kysyi hieman ihmetellen, mutta jotenkin aistin äänessä pienen ironian sävyn.

- No... olen ja en... miten sen nyt ottaa, kiertelin.

- Miten niin olet ja et? Oletko vai et? Mira jatkoi hyökkäävällä linjalla.

- No hei... miksi se nyt sua kiinnostaa, noin nuori tyttö, sain heitettyä takaisin.

- No kun mua kiinnostaa tollaset asiat. Mä olen nuori, mutta..., Mira jatkoi hieman kimpaantuneena, jättäen kuitenkin lauseen oudosti kesken.

- Mitä mutta? laitoin kysymyksen vastaan.

- Mutta... mua on alkanut haluttamaan... tai ainakin luulen niin... minun alapäätä kutittaa ja vähän pakottaa, alavatsassa on pientä jännityksen tunnetta... eikös se sitä ole? Mira veisteli. <i>Mistä minä voisin tietää</i>, ajattelin. <i>Ei minulla ole tytön kroppaa, varsinkaan nuoren tytön! Kun minua panettaa, minulla nousee kalu pystyyn kivikovana ja tuntuu, että se on pakko työntää johonkin, kunhan saan spermat heitettyä!</i> Maltoin kuitenkin mieleni. En viitsinyt alkaa järkyttää pientä tyttöä noin suoralla puheella.

- Kai se sitä on... vaikka vaikea uskoa sitä vielä noin nuorelta tytöltä, vastasin.

- Niin... olenhan minä vielä tosiaan nuori... mutta kai minulla kehitys on alkanut jo näin aikasin... Olenhan minä jo melko kokenutkin, Mira kaarteli.

<i>Mitä?! Kokenut?! 9-vuotias?!</i> Alapäässäni jyskytti entistä pahemmin, kun ajattelin jonkun Miraa pari vuotta vanhemman pojan piilottamassa pitkää lihaa pikkupilluun. Paine housuissani oli suunnaton. Olisin tehnyt mitä vain saadakseni sen laantumaan, mutta en voinut, olimmehan me nyt keskustassa, keskellä päivää.

- Kokenut... sinä Miten sinä nyt vielä kokenut olet? kysyin kuin jotenkin alitajuisesti mielenkiinnostuneena.

- Noh... olenhan minä sormettanut, ottanut pojalta suihin ja antanut pillua, Mira jatkoi.

Katselin pikkaisen häpeissäni ympärilleni, olihan keskipäivä ja ihmisiä liikkui melkoisen paljon kylillä. Etteikö ketään ihmetyttäisi, kun 15-vuotias juttelee kiemurrellen  9-vuotiaan tytön kanssa ja vielä näinkin pitkään? Olin hiukan vaivaantunut.

- Mikäs sinulla on? Haittaako sinua nämä kysymykset ja vastaukset? Mira heitti.

- No... onhan tämä hieman... erikoista... että noin nuori tyttö ja tän ikänen poika juttelee tällasista asioista. Ja että sä olet vielä kokenut ja kerrot siitä vielä minulle suoraan, ihmiselle jota et edes tunne, vastasin suoraan.

- Kyllä mä tavallaan sut tunnen... Jori on kertonut sinusta. Ja siitä, mitä te olette puuhailleet. Siksi tämä utelu. Halusin kuulla, mitä sinä kerrot asiasta. Tiedän, että te olette harrastelleet sekstailua keskenänne, olette maistelleet toistenne munia ja siemennestettä ja pökkineet peppuun. Itse asiassa, minäkin olen tehnyt kokeiluni Jorin kanssa, Mira jatkoi tunnutuksiaan.

Minun oli pakko tehdä kohta jotain, muuten alapäässäni katkeaisi varmasti muutama verisuoni. En ollut koskaan kokenut näin kovaa kiimaa ajatellessani, että unelmieni panopupu vielä painaisi tuollaista pikku enkeliä. <i>Antaakohan se paljaalla...? Entä antaako tulla sisälle...?</i> ajattelin likaisessa mielessäni.

- Minä huomaan, että sua panettaa. Sulla seisoo housuissasi, vastasi Mira määrätietoisesti vieden pienen kätensä reidelleni, hivuttaen sitä pikkuhiljaa lähemmäksi kohdettaan.

- Tiedän, että nämä asiat kiihottaa ja se on normaalia, Mira vastasi vaitonaisesti hivellen jo sormenpäillään kaluani housujen päältä.

<i>Ei jumalauta</i>, ajattelin. Nieleskelin katsellessani ympärilleni vaivautuneena, näkeekö kukaan. Onneksi olimme sen verran piilossa, että näkyvyys ei ollut parhain mahdollinen kävelytielle missään vaiheessa. Yritin hiukan vaistomaisesti estellä Miran kättä omalla kädelläni, nojasinhan nyt käsilläni polviin, koittaen nyt edes jotenkin piilottaa seisokkiani. Se ei kuitenkaan estänyt Miraa. Hän sai vietyä sormet kaluni päälle, silitellen sitä hellästi housujeni päästä.

- Mä tiedän, ettei tämä helpota kuin yhdellä tavalla, Mira sanoi tietäväisen päättäväisesti.

Jos en aikaisemmin ollut ollut hämilläni, niin vähintään nyt sitä olin. Katsoin nyt Miraa, ensimmäistä kertaa yli kymmeneen minuuttiin. Mira katsoi minua suoraan silmiin silitellen edelleen housujeni päältä. Nielaisin syvään. <i>Ei perhana, ei tää voi edetä... Ei tämä voi olla totta</i>, ajattelin.

- Meillä ei ole ketään kotona, porukat on töissä viiteen... Me asutaan tuossa viereisessä kerrostalossa... Sä voit tulla käymään, niin saat helpottaa oloasi, Mira sanoi kauniisti katsoen.

<i>En minä voi... Jos tämä tulisi julki, mitä minä tekisin... Jos se haluaa jotain</i>, ajattelin. Katsoin Miraa ja sen kauniita kasvoja. <i>Ei hitto, 9-vuotias</i>, pyörittelin mielessäni. Mutta sitten, lähes ajattelematta nostin toisen käteni polveltani ja aloin viedä sitä hiljalleen kohti Miran reittä. Nielaisin. Katsoin koko ajan Miraa kasvoihin. <i>Kunpa kukaan ei näkisi</i>, ajattelin. Sain käteni Miran reidelle. Se oli pehmeä. Mira jatkoi hivelyä sormillaan. En tiedä, mistä johtui, mutta pakotus helpotti, hieman. Silti housuissa oli tukalampaa kuin aikoihin. Aloin sivellä pikkuisen Miran pientä reittä. Mira nuolaisi hiljaa huuliaan. Vein kättäni hiukan ylemmäksi. Mira huokaisi hiljaa ja vei jalat ristiin. <i>Huh, onko se oikeasti... kiimassa</i>, ajattelin ja se oli melkein liikaa minulle.

- Joo, mennään, sain sanottua.

Mira nousi välittömästi penkiltä ja lähti kävelemään pieni pyöreä peppu pyörien kävellessään. <i>Voi luoja...</i>, ajattelin, vilkaisin ylöspäin ja nousin penkiltä alkaen seurata Miraa nopein kävelyaskelin. Mirakin kiihdytti kävelyaskeliaan, aivan kuin hänen mielessään olisi ollut jo jotain.

Saavuimme kerrostalon pihaan. Menimme ovelle. En enää voinut laskea katsettani tuosta pikku perseestä. <i>Ollaanhan sitä jo sekaannuttu alaikäsiin... ja ollaanhan sitä vielä itsekin "sakkolihaa"</i>, ajattelin. Mira avasi oven. Syöksyimme sisään portaikkoon alkaen juosta niitä ylös. En enää välittänyt, näkikö kukaan, juoksin vain Miran perässä katse edelleen tuossa farkkuperseessä. Yht'äkkiä pysähdyin. Niin pysähtyi Mirakin. Hän katsoi hiukan ihmetellen, mistä oli kysymys. Sain otettua Miraa kädestä kiinni ja vedin lähemmäksi.

- Kokeile, sanoin hiljaa päättäväisesti vieden Miran käden etumukselle. Minulla seisoi aivan hillittömästi. Eikä asiaa auttanut yhtään ajatus siitä, olikohan Mira märkänä. Mira tarrasi kiinni housuissani jöpöttävään kaluuni, katsoi suu auki, irrotti ja lähti taas rivakkaan kiipeämiseen. Lähdin heti perään. Muutamat portaat ja olimme perillä. Onneksi harrastin silloin yleisurheilua, kiipeäminen ei käynyt edes kunnon päälle.

Mira avasi oven ja syöksyi eteiseen. Minä perässä vetäen oven kiinni. Mira kääntyi samalla ja kävi minuun käsiksi. Hän hyppäsi syliini painaen suunsa kiinni suuhuni, alkaen suudella todella kiimaisesti. Otin Miran syliini ja aloin suudella Miraa vähintään yhtä kiimaisesti. <i>Voi hyvä luoja, nyt se on menoa!</i> ajattelin. Kiersin huoneita Mira sylissä etsien Miran tai heidän vanhempiensa sänkyä, minne voisin Miran laskea. Pian se löytyikin ja melkein heitin Miran sängylle. Huulemme eivät kuitenkaan erkaantuneet.

Aloimme kuin vaistonvaraisesti riisua itseämme ja toisiamme saman tien. Tunsin kuin miljoona pientä hyrrää olisi pyörinyt sisälläni. Olin niin kiimassa ja jännittynyt. En välittänyt ulkomaailmasta mitään, suutelin vain Miraa erittäin kiihkeästi silmät kiinni riisuen samalla housujani paidan jo lähdettyä päältäni. Mirakin oli saanut paitansa pois. Irrottauduin suudelmasta. Avasin silmät ja katsoin Miraa. Niin pieni mutta ihanan alussa oleva kiimavartalo, rintoja tosin ei vielä ollut alkanut kehittyäkään. Mutta siitä viis, olin niin kiimassa, ettei mikään muu kiinnostanut minua kuin edessä olevani pikku Mira ja sen pikkupillu.

Sain housuni alas, niin kuin Mirakin. Kyrpäni oli isompi kuin koskaan. Tunsin kädessäni jokaisen ylimääräisenkin suonen munassani. Painauduin saman tien Miran päälle alkaen taas suudella todenteolla, nyt silmät auki. Halusin nähdä Miran kasvot, kun upottaisin jo melkoiseen kokoon kasvaneen munani hänen pikkuiseen pilluunsa. Halusin antaa paljon enemmän kuin Jori, joka hänkin tosin osasi munaansa käyttää, tiesin sen itsekin. Lopetin suutelemisen ja nousin hieman ylöspäin. Aloin vaistomaisesti viedä kivikovaa kyrpääni kohti Miran kuumana odottavaa pikkupillua. Kosketus. Terska kosketti Miran jalkoväliä ja saman tien alkoi hirveä hapuilu märkään onkaloon. Mira auttoi levittämällä jalkojaan ja sormillaan pikkupilluaan ja sieltähän se löytyi, lämmin pesä, minne saman tien sain terskani upotettua. Kiimassa irrotin käteni kyrvästäni ja panauduin nyt Miran päälle suutelemaan häntä kiihkesäti. Aloin puskea välittömästi kyrpääni tuonne pieneen lemmenpesään ajattelematta mistään muusta mitään. Pikkuhiljaa, milli milliltä ja sentti sentiltä sain painettua kyrpääni tuohon niin mahtimaallisen tiukkaan reikään... Mira ääntelehti kiimoissaan allaan työntäessäni munaani koko ajan kovempaa tytön sisään. Itsekin huokailin nyt jo melkoisen kovaan ääneen sekoittaen ne Miran ääniin suudellessani häntä kiihkeästi.

Ei mennyt kauankaan, kun tunsin olevani "pohjassa". En luonnollisestikaan saanut koko munaani sisään kokonaan, mutta eläimellisesti vaistoni silti pakotti minua koittamaan työntyä yhä syvemmälle. Olin nyt jo siinä vaiheessa, etten halunnut muuta kuin saada panna tuota ihanaa pikkutyttöä, joka vikisi ja huokaili kiivaasti allani. Nousin kyynärpäitteni varaan, vein käteni Miran kainaloiden alta olkapäiden taakse ja aloin työntää rajuja, pillun pohjaan asti ulottuvia työntöjä, nyt murahtaen jokaisella sisääntyönnölläni. Tahtini oli nyt erittäin kiivas, painoin munaani Miran sisään erittäin rajusti. Mira päästi jokaisella sisääntyönnöllä pienen vingahdusta muistuttavan äännähdyksen avonaisesta suustaan pitäen silmiään kiinni. Hän oli tarrautunut käsillään kiinni käsivarsiini puristaen niitä jo melkoisen kovaa. Tunsin, ei enää kauaa... Aloin tuntea jo tutuksi tullutta lihasten jäykistymistä alavatsassani. Painoin silmäni kiinni ja puristin hampaani tiukasti yhteen. Nostin kasvoni ylös. <i>Nyt tulee!</i> kävi mielessäni. Vartaloni alkoi taipua Miran pääällä painautuen lopulta erittäin tiukasti kiinni Miraan. Työntöni olivat nyt lähes lähes olemattomia, runnoin munaani Miran pilluun kuin yrittäen saada vielä, vielä vähän syvemmälle. En pystynyt liikkumaan, munani oli räjähtämäisillään. Mira onneksi "tajusi" liikuttaa muutaman kerran peppuaan ja se sitten oli siinä. Aloin purkautua Miran pikkupilluun valtavina ryöppyinä, joita tuli ainakin 4-5 kappaletta. Niiden aikana tuntui kuin spermaa olisi ruiskunnut sisältäni vähintään litra. Nyt huokaukseni olivat jo lähinnä ääntelyä ja voimakasta hengitystä. Tein valtavan voimakkaita työntöjä Miran sisällä. Mira vaikeroi ihanasti allani. Minä vain runnoin, ajatuksissani oli vain sen hetkinen purkautumiseni ja Miran niin ihanaakin ihanammalta tuntuva pillu.

Roiskahdukset alkoivat pikkuhiljaa laantua, kunnes munani sykki viimeisiä "kuivia" sykähdyksiään Miran sisällä. Vatsalihakseni nykivät vielä jonkin aikaa niiden jälkeenkin. Makasin Miran päällä. Huohotimme raskaasti. Olin tyydytetty. Millään muulla ei nyt ollut väliä. Tai ehkä Miralla, miltä siltä tuntui. Mutta halusin nyt kuitenkin vain nauttia tästä olosta ja "jälkihöyryistä". Tuntui mahtavalta antaa munan löystyä lämpimässä ja nyt erittäin liukkaassa pikkupillussa.

Joitakin minuutteja maattuani paikallani, suudellen Miran olkapäätä nousin käsieni varaan. Pidin vielä munaani Miran sisällä puolivelttona. Huohotin pienesti. Samoin teki Mira. Mira hymyili. Minä hymyilin takaisin.

- Olet sinä kyllä uskomaton tyttö, sanoin hymyillen ja pienesti hymähtäen.

- Olet sinäkin... uskomattoman iso, vastasi Mira takaisin virnistäen hieman viekkaasti.

- Kiitos sinulle... Tämä oli aivan mieletöntä ja uskomatonta... En olisi koskaan uskonut tämän olevan tällaista, sanoin Miralle suukottaen Miran otsaa.

- Kiitos itsellesi... Olenkin halunnu pitkään kokeilla jo vähän isompaa kuin Jorilla, vaikka ei senkään kalussa mitään vikaa ole, Mira vastasi hiukan naurahtaen.

Makasin vielä Miran päälle. Kyrpäkin taisi valahtaa Miran pillusta tuoden osan lastista mukanaan sisältä.

- Mutta pidetään tämä meidän pikku salaisuutenamme, jooko? Kenenkään ei tarvitse tietää tästä, sanoin vähän varmistellen.

- Joo, ei tietenkään. En kerro edes Jorille. Lupaan sen, vastasi Mira hymyillen tyytyväinen ilme kasvoillaan.

- Kiitos, vastasin suudellen Miraa suulle. Kierähdin Miran päältä pois. Miraa alkoi naurattaa pienesti. Se tarttui minuunkin.

- Mikä tuli? sain kysyttyä ihmeellistä naurunpyrähdystä.

- No kun... multa valuu kaikki sun tavarat sisältä ja me ollaan mun vanhempien sängyllä, Mira vastasi nauraen nyt jo melko hervottomasti.

- Hehe..., naurahdin vastaamatta kuitenkaan Miralle sen kummemin.

Nousin ylös sängyltä. Katsoin Miran jalkoväliin. Siellä se oli, höylätty, karvaton pikkupillu, jonne juuri äsken sain purkaa kaikki miehuuteni nesteet, jotka tosiaan olivat valuneet nyt tiukkojen pilluhuulien välistä sängylle tehden siihen melkoisen ison läntin. Naurahdin vähäsen. Puin päälleni. Mira makasi vielä raukeana sängyllä katsellen kattoa suu vähän auki, raajat levällään. Ihastelin pukiessani tuota pikkunarttua, jota olin juuri saanut jyystää elämäni edestä ja takaa.

Puettuani kumarruin vielä suutelemaan Miraa kiihkeästi ja silittämään hänen hiuksiaan.

- Pitää mennä. Porukkasikin ovat kohta jo kotona ja sulla on tekemistä... Mutta jospa vielä joskus törmätään, sanoin virsnitäen.

- Hmph, sai Mira vastattua virnistäen, ennen kuin poistuin Miran luota kohti omaa kotiani. Tyytyväisenä.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia