Kellarissa 1

ilmari Seksinovellit
04.01.2021
14537 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Tarina mielikuvitusta, joten älkää pahastuko te kukkaiset.

Asentelen ja tarkistelen väestösuojien tiloja ja tässä pari viikoa sitten olin erään kerrostalon pommisuojassa, siellä perimmäisessä nurkassa mittailemassa rauhassa arvoja. Avoimesta ovesta kuuluu pulinaa ja ajattelinkin jo ilmoittaa, että minä olen täällä perällä, mutta olin hiljaa, ja mietin että vieköön tavaransa kellariin, mitä minä näistä. Ovenkin saa sisäpuolelta auki jos joku sen kiinni mennessään laittaa. Sopivasti kulmasta kellarin verkkojen läpi jäin katselemaan näkyä joka kummastutti. Paikalla tuli kolme nuorta miestä, ei ihan täysin paahtuneita ja hiljaisesta puheesta kuulin arabinkielisiä sanoja. Mukanaan he raahasivat, ensin luulin vaatesäkkiä, kunnes huomasin, että sehän oli joku pieni, tyttö. No, vähän ainakin lyhyempi kuin he itse.

Olin jo ottamassa puhelinta käteeni ja taskusta sopivan kokoista pitkää valaisinta, kun kuitenkin jäin mielenkiinnosta katselemaan, mitä tapahtuu. Huomasin, että tyttö oli korkeintaan 12-14 vuotias ja yksi nuorista miehistä pitä kättään tiukasti hänen suullaan ja tytön kädet oli toisella tiukasti kiinni. Kolmas kaiveli avaimia kellarikomeron lukkoon.

Katselin verkon välistä, meno oli sen verran kummallista. Kolmas nuorimies sai kellarikomeron auki, otti sieltä ison veisten ja hiljaa sanoi jotain tytölle jonka silmät aukesivat vielä suuremmeksi ja hän lopetti kiemurtelemisen. Tyttö tuntui ymmärtävän kieltä tai sitten hiljaa kuiskaten käskevät sanat olivat suomea, en kuullut. Kättä suun edessä pitelevä mies otti hymyillen kätensä pois ja käänsi tytön kasvot itseensä päin. Yhtäkkiä vain suoraan suuteli tätä suulle, niin että tyttö, joka oli erittäin hämillään, ei ehtinyt reakoida mitenkään. Sitten oli jo myöhäistä kun nuoren miehen kieli teki suussa omiaan ja huutoakaan ei voinnut päästä ulos. Samalla kun toinen oli tuohussa, kolmas nuori mies sanoi jotain toiselle hiljaa ja he ottivat tyttyö molemmin puolin kiinni käsistä ja kellarikomeron sivusta nippusiteitä, jolla he sujuvasti saivat edelleen suustaan kiinni olevan tytön kädet kiinni verkkokomeron verkkoon. Niin että kohta tyttö jo seisoi kovin onnettoman näköisenä verkkokomeron verkossa kiinni kädet leväällän. Suuteleva mies irrotti suunsa ja käski tytön olla hiljaa. Naureskellen toisille otti komerosta pienen rätin ja tunki sen tytön suuhun tämän edes tajutessa edelleenkään mitä oli tapahtunut.

Olin niin hämmentynyt, että en uskaltanut liikahtaa tai saati sitten hengittää paikassani. Muistan toivoneeni, että laitoin puhelimeni äänettömälle, jotta piilopaikkani ei paljastuisi. Tosin, olin varma, että näille minä kyllä pärjäisin, jos ei tuo veitsi oli tuossa lähettyvillä.

Nuoret miehet keskustelivat hetken keskenään, ja sitten kuulin kun hän sanoi hiljaa tytölle; ” nyt me tehdään jutuja jota sinä ei kerro kenelle, jos kertoo, minä tappaa sinu isa. Han meitä haukkunu ja valehdellu, hän velka iso raha, sinä nyt maksa osa. Jos sinä ei maksa, mina tee sinu aiti ja pikku sisko sama.! ” toinen sanoi hiljempaa, jonka juuri ja juuri eroitin, ” ja mina ei halua etta olet minu veljeni kaveri koulu, sina olet nyt huono tyttö, ei enaa voi meitä perhe tulla tai minä tee sama juttu uudelle”. Pelko tytön silmissä näkyi selkeästi paikkaani. Kyyneleet ryhtyivät vierimään poskia pitkin samantien ja hän yritti sanoa jotain mutta suun kangas esti.

Yksi otti sen jälkeen taskustaan pienen käntöveitsen ja minä otin jo pienen askeleen ovi aukkoa, kunnes huomasin miehen vain aukaisevan jonkun paketin jonka hän oli ottanut kerraristaan. Se oli jotain, jota en nähnyt. Toinen miehistä ryhtyi ottamaan tytön takkia auki ja tarrasi samalla farkkujen reunaan, sekä työnsi kätensä suoraan huosuihin sisään. Toinen miehistä ryhtyi auttamaan, vetäisi tytön puseron ylös niin että hänen yläruumiinsa paljastui näkyviin. Tytön pienet rinnat olivat kehittymässä varmastikkin ihan mukavan kokoisiksi, sillä ne olivat jo hieman kasvaneet, nännit nöpöttivät kovina, liekö ilman kylmyys tai jännitys. Toisen miehen käsi kaiveli hetken tytön housuja ja kun se löysi kohteensa, hän nauroi toisille hiljaa ja katsoi kuin merkiksi. Kolmas otti jälleen tupon pois työtön suulta ja ryhtyi suutelemaan innokkaasti tyttyä joka ei voinut vastustaa, vaikka nipparit ei kovin kireällä ollutkaan, mutta silti kädet verkkoseinässä estivät liikkumisen. Kolmannen puritellessa tytön rintoja ja kielellä nipukoita nyppiessä, kolmas päätti avata farkut kokonaan.

Hänen kätensä otti helposti tytöltä housut auki samalla jo alas, jolloin tytön alushousutkin putosivat puoleenväliin reittä. Pieni vaalea tyttö oli nyt aivan kolmen nuoren miehen nähtävillä ja käsiteltävissä. Tyttö pyöritteli lannettaan ja yritti irroittautua kolmannen suun hyväksi käytöstä. Alapäässä ollut mies perääntyi hiukan ja sanoi hiljaa toisille jotain. Suuhun laitettiin tuppo jälleen ja kaikki kolme ottivat hieman askeleita taakse päin ja tutkivat puolialastonta tyttöä. Sitten yhteisestä päätöksestä he ryhtyivät käsillään tutkimaan tytön joko sopukkaa, kädet kävivät niin takapuolessa jonne ilmeisti sormikin meni, tytön tukahtetusta inahduksesta päätellen. Sitten yksi otti jälleen puukkonsa esiin ja katkaisi yhtäkkiä työtön kädet vapaaksi.

Kauaa ne eivät vapaana olleet, kun jo ne oli kiinni ja tyttö nostettu kahden voimin ylös lattiasta jalat ylös ja kolmas repi housut kokonaan pois. Nopeasti ne olivatkin ja samat jotka olivat nostaneet tytön ylös ottivat nyt myös jalat kiinni, niin että tyttö oli hyvin avuttomassa tilassa miesten välissä haarat levällään.

Nyt olin nähnyt tarpeeksi, ajattelin, mutta jalat eivät vain liikkuneet. Kolmas mies ryhtyi aukaisemaan huosujaan ja nyt ryhtyi tyttökin rimpuilemaan miesten välissä. En tiedä, mitä hän ymmärsi, tai miten hän tiesi tuleman, mutta kova oli yritys. Tyttö ei kuitenkaan voinnut mitään, vaan kun kolmas oli saannut itseltään housut sopivasti alas, jäykkä elin sojotti tytön pyhimpää kohti. Jotain sanoen, hän lähestyi tyttöä. Yksi nuorista miehistä sanoi jotain jolloin kolmas tukahti ja nappasi komeron kulmalta laatikosta jotain jonka toinen oli avannut. Rasvaa, jolla voiteli vielä sojottavan vehkeensä ja hetken katsottuaan tyttöä, hän voiteli sormensa ja työsi ensin sen suoraan tytön pieneen pilluun. Tyttö sätki ja rimpuili, mutta ei voinnut mitään. Hetken mies työnteli edestakaisin tytön rimpuillessa ja kun hän otti sormensa pois, muistan kummastuneeni, että ei verta.. Sitten mies sitten työnsi varoittamatta omansa tyttöön. Nuoren turkkilaisen, niin oletin, elin meni pienen pillun sisään kivuttomasti, miehelle ainakin, tytön silmien pyöriessä. Toiset miehet ryhtyivät työntämään tahtiin takaisin, jotta varmasti elin työntyi niin syvälle kuin mahdollista.

Hetken hän työnteli ja nopeasti tahti kiihtyi, pienen hetken kuluttua, laukesi sisään. Tyttö oli jo tässä vaiheessa aivan veltto ja turta. Tuntui että hän ei mitään enään välittäisi mistään. Toiset laskivat hänet hetkeksi jaloilleen ja vaihtoivat paikkaa. Nyt oli toisen vuoro laskea huosunsa. Tyttö nostettiin ylös ja toinen työntyi tyttöön. Hetken työnneltyään ja sanoi jotain arabiksi ja toiset käänsivät tytön ilmassa. Hetken jo luulin, että nehän keihästää sen lopullisesti, mutta mies vain otti tytön takaapäin, toisten työntäessä vastaan.

Nyt olin jo katsellut tarpeeksi, mutta en voinut lähteä mitään, oli jo itsekin kiihoittunut jostain syystä. Miehet olivat jo laskeneet tytön lattialla, jossa hän hädin tuskin pysyi jaloillaan. Toiset silti pitivät häntä kiinni käsisistä ja lantiosta. Kolmas puhui hetken toiselle hiljaisella äänellä ja nytkäytti päätään sivulleen. Komerosta kaivettiin esiin vanha patja ja tyttö laitettiin siihen istumaan, jossa hän yritti nyyhkien laskea paitaansa, jolloin yksi miehistä tarttui paitaan ja nosti sen kokonaan pois. Tyttö istui silmä kyynelistä märkinä ja hiljaa. Kolmas katseli hetken tyttöä ja sitten toisia, kysyi tytöltä, ” haluaa hän lisa, vai onko ny hyvä ?” Tyttö nyyhki, että; ” miksi te minulle näin teette, minua sattuu... mä halaun puhelimeni takaisin.. mä haluan pois... ” Toiset vain huitaisivat kädellään tytölle, että olisi hiljaa. Yksi miehistä kaatoi tytön patjalle ja ryhtyi uudelleen tutkimaan rintoja ja kaivelemaan märkää pillua, hän sanoi toiselle jotain joka otti puhelimen esille ja he ottivat vielä kaikki muutaman kuvan alastomasta tytöstä.

Hetken jo luulin, että se oli siinä, ja kohta he jo lopettavat, jolloin otin jo puhelimeni esiin ja ajattelin ottaa kuvat miehistä, jotta kiinni saataisiin. Huomasin nyt vasta, että tytön silmät olivat ruskeat ja piirteet ovatkin hieman ulkomaalaisen. Joten tyttöhän olikin vähän vanhempi, kuin luulin ja muutoinkin lähempänä miesten kotimaata kuin uskoin. Ikää oli hankala arvioida, mutta korkeintaan 14 yli. Päätin silti ottaa kuvia todisteeksi poliisia varten ja kun painoin kuvaus nappia, huomasin tehneeni virheen, salama oli päällä. Tarina jatkuu....
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.