Kellarissa 2

ilmari Seksinovellit
04.01.2021
13031 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Tarina on tarinaa.. mutta se jatkuu juuri sellaissa kohdassa jossa minun olisi pitänyt tomia...
Kun kännykkä kamerani oli kuvaa ottaessa välähtänyt ja olin paljastanut olinpaikkani.

Sen jälkeen alkoi tapahtua, ensin miehet lähtivät erisuuntiin ja tyttö jäi yksin makaamaan aivan turtana. Hetken jo luulin selvinneeni ja kun lähdin kohti ovea, tulivat miehet takaisin vastaan, ja minulta meni taju. Luulin, että olin maannut pitkän ajan lattialla, kun kuulin ääniä alitajuntaani. Yritin nousta, mutta se ei onnistunut. Käteni ja jalkani olivat niputettu kiinni, ja makasin samalla patjalla kuin äsken tyttökin. Tyttö ei ollut kuitenkaan aivan siinä, vaan hän makasi suoraan keskivartaloni kohdilla. Hetken mietin, että mitä hittoa nyt on tapahtunut, kun viereen astui kengät. Nostin katsettani, ja huomasin yhden äskeisitä miehistä katsovan minua alaspäin. Hän hymyili ja sanoi jotain mistä en ymmärtänyt mitään. Sitten kääntelin päätä ja huomasin kaksi muutakin. Seisoivat ja katselivat. Kummallisesti tuntui, että joku oli pahasti vialla, kunnes tajusin, olin alasti ja tyttö joka oli patjalla ollut äsken hyväksi käytettävänä, oli jalkopäässä alasti edelleen, mutta tiukasti minussa nippusiteillä kiinni. Yritin sanoa jotain, mutta suussa oli jotain, joten en saannut mitään sanottua. Miehet eivät sanoneet mitään, vaan ryhtyivät siirtämään ruskea silmäistä tyttöä hieman ylöspäin, niin että hänen suunsa oli nyt suoraan puolijäykän elimeni kohdalla, tunsin hänen lämpöisen hengityksen ja siitäkös elimeni tykkäsi. Vaikka kuinka yritin hahmottaa tilannetta ja ajatella jotain ihan muuta, ei mikään auttanut. Tytön suu oli siinä ja hengitys kuumaa, ja miehet avaamassa vastahakoisen työtön suuta. Sinne se upposi, ja tytön kielen yrittäessä poistaa elintäni, se hieroi ja samalla päinvastoin elimeni paisui. Olisin sanonut, että älä kiemurtele ja älä liikuta suutasi, mutta ei voinnut. Miehet katselivat hetken aikaan saannostaan ja ottivat muutaman kuvan. Sitten he hetken puhuttuaan, irroittivat tytön minusta jolloin elimeni ponnahti kuin jousi odotamaan, mitä tuleman piti. Ja sitähän tuli, kun miehet painoivat tytön alas uudelleen, mutta toisinpäin, niin että heidän väkisin naamalleni levittävänsä tytön haarat levitettiin suoraan niin, että vielä lämmin pieni pillun vako tuli suun eteen ja samalla tunsin, kun tytön suu aukaistiin väkisin ja jousena tököttövä elimeni sujahti tytön suuhun. Nyt olin varma, että pääsen irrouttumaan ja hutkimaan miehiä, mutta huomasin yhden miehistä pitävän terävää ja isoa puukkoa ihan kaulani sivulla ja kuiskaavan, että nyt hiljaa. Kieli vain esiin väkisin, ja muutama kielen lipaisu maistoi tytön suolaisen pimppi nesteen, puukko kaulalla. Siinä sitä olin, pieni melkein karvaton pillu kieleni edeessä ja elimeni nuoren ja voimattoman tytön suussa. Taas kuvattiin kännyköillä ja sitten yksi miehistä sanoi; ”jos sina ei halua etä kuva meni netti, sinä teke mita mina sanoo, ja jos liikkuu vaari minu kaveri paina kuva netti, onko ok ? ” nyökkäsin, jolloin tytön pillu hinkkasi leukaan, ja ajattelin ja että mitähän nyt. Tytön suussa liikkui kieli jälleen, niin että olin vähällä laueta väkisinkin tytön suuhun.

Miehet napsivat vielä varmaan parisataa kuvaa, luulisin ja sitten napsasivat meitä kiinnipitävät nippusiteen auki, niin että tyttö nostettiin huojuville jaloilleen. Ja minulle annettiin käsky nousta ylös. Nousin, elimeni edelleen pystyssä. Yksi miehistä piti veistä kaulani lähellä, joten pakoa mahdollisuutta ei ollut. Tyttö siirrettiin kellarikomeron seinään vasten, niin että hänen kätensä jälleen nostettiin ylös ja kiinni. Hän oli nyt aika erikoissa asennossa, ajattelin, mutta sitten vasta heräsi tajuntani. Tyttö oli kiinni juuri takapuoli minuun päin ja sovivasti alas kiinnitetty, juuri niin, että hän suoraan sanoen pyllisti elintänä kohti. Yritin jotain mutista suu tukkeen läpi, mutta veistä pitelevä mies nyökkäsi tyttön päin ja käski minua kiinni. En voinnut enkä toisaalta oikeasti halunnut, mutta yksi otti tytön takapuolesta kiinni ja nosti parempaan asentoon ja toinen asetteli elintäni pillun reikään. Yritin hieman estellä, mutta kolmas potkaisi takapuoleeni, jolloin elimeni upposi rajusti mutta varmasti vielä lämpimään nuoreen tyttöön, niin että hän kirkui niin lujaa, mitä juuri laitetun suukapulan läpi voi.

Miehet työnsivät tahdilla, eikä kauaa tarvinnut, kun tuntui lasti räjähtävän nuoren tytön syvimpään sopukkaan. Sitä en tiedä, mitä tytön pillussa tapahtui, mutta hänen pieni pillu supisteli samalla ja kovin paljoa helpottanut tunnetta, että olisin voinnut jarrutella. Miehet taputtivat ja läiskivät minua selkään, ottivat eroon meidät, irroittivat tytön verkosta ja sanoivat, että mene. Tyttö hoippui vaatenytty kainalossa, jalat heikosti kannattaen, ovelle päin. Yksi miehistä pysäytti hänet ja laittoi sopivasti käsitellen vaatteet tytön päälle, hyväillen vielä lähtiäiseksi rintoja, hiukan sormettikin vielä läpipantua pikkupillua ja sanoi, että; ”ole valmis, mina joku paiva tule ja sine kanssa koulukaveri;” Minulle heittävät vaatteni myttynä eteeni ja poistuivat naureskellen pois kellarista, revin suusta olevan mytyn pois. Silloin huomasin sen olevan tytön pikkuhuosut. Jäin tuijottamaan heidän peräänsä osaamatta tehdä mitään, laitoin hiljalleen päälleni ja otin kännykkäni maasta. Siihen oli tullut viesti; ” muistaa täma, ei mitaan puhetta, muuten kuva netti ! ” - ja liitteenä oli kuva minusta vetämässä takaapäin todella nuoren näköistä ruskeasilmäistä pikkutyttöä takaapäin, kellarikomeron seinää vasten. Siinä ei ollut mitään merkkiä, että tyttö olisi ollut kiinni tai minua olisi mitenkään painostettu. Joten hyvin arvelluttavaa, jos tuo nettiin pääsisi. Harkittuanio hetken, laitoin viestin takaisin, kertokaa kun päätätte ottaa opetukseen sen koulukaverin. Voin tulla mukaan katsomaan, ilman veitsi painostusta, luulisin. No, miten tämä jatkuikaan, olisi hyvä, jos jotain kommenttia tulisi, onko tämä realistista, ja tuleeko koulukaveri mukaan...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.