Heräsin lauantai aamuna kivikovaan erektioon, johon oli pakko saada apua ennen lähtöä illan saunontaan ja yöpymiseen kerhotiloissa. Pelkkä saunailta oli vaihtunut jo yöhön kerhotilassa, ja teemana oli oikeen pyjamabileet. Tiesin jo etukäteen, että tästä tulee raskas päivä, ilta ja yö. Mutta lupauduttu on, vaikkakin toisaalta nyt oli elämäni tilaisuus päästä viettämään aikaa nuorten tyttöjen kanssa.
Tiesin jo entuudestaan, että aamuerektio on pitkäkestoinen joten jotta saisin sen laskemaan ennen kerholle lähtöä, niin oli turvauduttava omiin käsiin, tyttöni oli jo kadonnut töihin ja tulisi vasta kun olisin jo mennyt. Tosin olipahan tyttöni ihmetellyt muutenkin mistä moinen vimma harrastaa seksiä monta kertaa päivässä pitkän hiljaiselon jälkeen, syyksi en tietenkään voinut sanoa ajatuksiani Siiristä, tai sitä että olin nähnyt Siirin webcameran välityksellä useastikin ja se näky kiihotti huomattavasti vaikka ei mistään seksistisestä webcameraleikistä koskaan ollutkaan kyse.
Istuuduin koneelle avaten nettiselaimen ja siirryin sivulle kuvake.net, jossa tiesin, että Siirillä oli kuvia, tosin itsehän Siiri ne oli minulle on näyttänyt. Kuvake.net on muutenkin aika herutus sivusto jossa nuoret näyttävät parastaan ja eipä Siiri näissä karkeloissa hävinnyt yhtään. Oletuskuvana oli joku kesäinen kuva jossa Siirillä oli päällään tiukat pienet farkkushortsit ja toppi, mutta vielä parempi kuva löytyi albumista jonne pääsi vain rekisteröityneet, sieltä löytyi kuva jossa Siiri oli pukeutunut bikineihin ja makasi rannalla hiekalla selällään, kuva oli hiukan sivuprofiilista sekä yläprofiilista otettu joten muodot erottuivat puhumattakaan siitä miten kauniilta Siiri näyttä kuvassa. Kuvan avauksen jälkeen mielikuvitus laukkasi jo kovasti ja hetken päästä sperma roiskui pitkin poikin, laukesin aina kuin tykin suusta ja sperman tuotanto oli muutenkin aika nopeaa, tätä oli tyttönikin ihmetellyt useasti. Aamun helpotus taattu joten suihkuun ja valmistautumaan alkavaan päivään.
Kello oli jo kaksi ja lähdin kerhotilalle, johon olimme sopineet, että porukka alkaisi kokoontua kolmen aikaan. Olin itse tietenkin ensimmäisenä paikalla joten availin ovet ja laittelin paikkoja kuntoon. Kellon lähestyessä puolta kuulin kun ulko-ovi kävi ja joku jäi eteiseen, varmaankin laittamaan takkia naulaan ajattelin. Hetken päästä Siiri asteli ovesta sisään moikaten. Siiri oli pukeutunut upeasti, ajattelin. Päällä oli farkut ja mukavan oloinen huppari, joka kyllä peitti Siirin mukavia muotoja.

- ”Moikka Panu! Muistatko vielä mitä oot luvannut ku ollaan juteltu Skypessä?” Mieleeni palasi uhkaavasti se hetki, että olin luvannut Siirille halauksen kun hän tulee.
- ”Ainiin joo, en oo tottunut että saa halailla heti ku näkee” yritin peitellä jännitystäni huumorilla ja kaappasin Siirin halaukseen, joka vastasin rutistukseen myös voimakkaasti. Hetken halailtuamme hiljaa ja siliteltyäni Siirin selkää, kuiskasi Siiri korvaani
- ”Entä vieläkö muistat toisen lupauksesi?” Muistin sen torstai-illan kun olin aika kiihottuneessa tilassa parin lonkeron jälkeen hyväksynyt idean että vaihtaisimme yhdessä kerhovaatteet päällemme. Eihän kyse ollut mistään munasilleen riisumisesta vaan ihan farkkujen vaihtamisesta collareihin jne…
- ”Jos lupaat ettet naura” kuiskasin hiljaa Siirin korvaan, irrottaen samalla otteeni Siiristä.”
- ”En varmasti naura” Siiri lupaili ja jatkoi
- ”Mennäänkö tonne pukukaapeille?”
- ”Okei, mennään vaan.” Tilanne jännitti enemmän kuin mikään tilanne ikinä. Pääsimme pukukaapeille ja aloin napittamaan paitaani auki, samalla kun Siiri avasi hupparinsa vetoketjun ja riisui hupparin. Alta paljastui punertava toppi jossa luki edessä ‘Olen höpö’, naurahdin tekstin nähdessäni. Sain juuri napit auki ja paidan pois kun Siiri nosti oman toppinsa pois. Alta paljastui ihanat, pyöreät ja mielestäni muhkeat rinnat, vuorattuina punaisiin rintaliiveihin.Siiri oli ilmeisesti rohkeammalla tuulella kuin itse ja alkoi jo avata omia farkkujaan ja laskikin ne jo pian jalastaan, kun itse vasta avasin vetoketjua.
- ”Ihan rohkeesti vaa” Siiri lirkutteli ja hymyili. Itseäni lähinnä mietitytti että huomaisiko Siiri kovan kalun boksereissa vai ei. Siirin pikkupöksyt olivat myöskin punaiset ja ihanan pienet, vuorasivat vain sen mikä oli pakko. Yritä nyt sitten riisuutua semmoisen kaunokaisen edessä.
- ”Vai autanko?” Siiri tarttui housun reunoihin ja alkoi laskea niitä alas, enkä vastustellut yhtään. Etumuksen kohdalla huomasin, että Siiri joutui hiukan enemmän vetäisemään ja huomasin kuinka kova kalu liikahti boksereissani Siirin nykäistessä housut alas.

- ”Ihan turhaa pelkäsit, että nauran ja oisit muka läski. Sullahan on ihana maha, just namu” Siiri lirkutteli silitellen mahaani joka aavistuksen oli mielestäni liian iso.
- ”Noh mä en vaa tykkää siitä, se on ruma” yritin puolustella omaa mielpidettäni.
- ”Ihana se on” Siiri sanoi lähes kuiskaten ja halasi minua, tunsin kuinka kaski pehmeää rintaa rintaviileineen painautuivat minua vasten, tässä tilanteessa oli onni, että vatsa oli iso, koska Siiri ei päässyt painautumaan suoraan kalua vasten, jolloin tilanteen kiihottavuus olisi viimeistään paljastanut
- ”Nyt puetaan päälle ettei muut ihmettele mitä me tääl puuhataa ”Siiri sanoi ja irrottautui minusta.
- ”Ai, joo totta”, tuntui kun olisin ollut pihalla koko maailmasta. Tällä hetkellä panetti enemmän kuin koskaan.
Muut tulivatkin melkein heti kun olimme pukeneet päällemme, kaikilla oli kerhon mainospaidat päällä, pojilla jokaisella hiukan isohkot valkoiset t-paidat ja tytöillä myötäilevät valkoiset topit. En tiedä mitä Siiri oli ajatellut valitessaan rintaliivinsä päälleen, koska ne paistoivat läpi häiritsevän paljon, kun kuitenkin muilla tytöillä ei näyttänyt ainakaan läpi paistavia värejä olevan. Porukat virittelivät jo innoissaan patjoja paikoilleen nukkumista varten ja tuntui olevan selkeä jako hommassa. Kundit olivat päättäneet, ne kaikki 6 nukkua yhdessä kulmassa kuin siskon pedissä. Tytöt jotka taas olivat majoittuneet toiseen päähän huonetta, niin olivat puolestani päättäneet, että mun pitää nukkua oven vieressä ja vahtia tapahtumia. Huomasin, että patjani tuli liki yhtä tyttöjen patjaa joita ei muutenkaan ollut kuin 4 ja hetken ihmettelyn jälkeen selvisi, että nukkuisin mitä ilmeisemmin ensi yönä Siirin vieressä. Patjojen asettelun jälkeen sovittiin, että tutustuisimme hiukan toisiimme, tai lähinnä minä halusin tietää jotain nuorista ja sovittiin että leikkimuotoisesti käymme läpi jokaisen tyypin. Siirtyessämme kerhotilan päässä olevaan olohuoneeseen, jossa tytöt jo järjestelivät säkkituoleja rinkiin yksi kundeista tarras mua kädestä ja kysyi
- ”Onks toi nukkumajärjestys nyt varmasti ok? Hannu ei missään nimes antais meidän nukkua noin.”
- ”Miksei antais?”
- ”Me kuulemma liikaa metelöidään jos saadaan olla samassa sumpus kaikki sit ku tytöt on oven vieressä ni me kuulemma vakoillaan niitä aina ku kuljetaa ohi ja ne ei saa rauhaa.”
- ”Nooh eikös me olla tultu tänne viettää aikaa kaverien kanssa, joten varmaan se metelöinti kuuluu asiaan ja onha täällä näitä tiloja mihin voi mennä sit juttelee jos ei uni kiinnosta” Naurahdin huolettomasti
- ”Jaa, etkö aio pitää meille nukkumaanmenoaikaa?” Poika jatkoi kyselyään
- ”Kuules, mikäs se sun nimi onkaan?”
- ”Jarkko”
- ”Niin Jarkko, mulle on iha sama monelta menette nukkuun, kunhan ne ketkä haluaa nukkua saavat nukkua, vai mitä?”
- ”Sä taidat Panu olla aika reilu jätkä”
- ”Niin kauan kun annatte siihen aihetta. Mutta mun sana on viimeinen aina, sit kun se joskus tiukasti tulee, se varmaan selvä kaikille teille?” Korotin hiukan ääntä jotta kaikki ymmärtäisivät mitä tarkoitin. Selkeä 10 pään nyökyttely takasi itselleni mielenrauhan siitä, että hommat menee hyvin. Ja eikä tänne nyt tultu mummojen yöunia nukkumaan mietin itsekseni mielessäni.

Säkkituoleja oli kerholla rajallinen määrä joten 5 sai omat tuolinsa ja kolme tuolia jaettiin kahden istuttavaksi. Istuin itse yksin ja vähän niin kuin ringin keskellä.
- ”Noniin joo, eli idea ois, että mä haluun tietää keitä te ootte. Kertokaa ittestänne vaikka ikänne, millä luokalla ootte koulus, missä asutte, mistä tykkäätte jne. Jokainen yksitellen. Ajattelin itse aloittaa koska jonkun pitää” Hymyilin ja naurahdin lopuksi
- ”Eli eli, mun nimi on Panu Saarinen, olen jo 24 ja työskentelen it-tuessa. Asun Kaunokintiellä yhdessä avopuolisoni Saijan kanssa ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja tulin tänne Hannun pyynnöstä tutustumaan nuorten toimintaan. Rehellisesti sanottuna olen kaivannut uutta puuhaa tylsiin iltoihin joten ehkä tämä on sitä?”
- ”On varmasti!” Moni huudahti
- ”Mut joo siinä minusta, jatketaan tästä myötä päivään eli kukas hän on joka siinä tekstiviestiä naputtelee” kysyin ja naureskellen katsoin vasemmalla puolellani istuvaa kundia
- ”Mä oon Markus, 15 vuotias, käyn nyt just ysi luokkaa loppuun. Sinkku ja asun keskustassa.” Markus vaikutti ujolta pojalta, mutta varmasti tulisi olemaan ulkoisen olemuksen perusteella tyttöjen suosikki jossain vaiheessa.
- ”Okei, kiitos, seuraavaksi, kumpis tytöistä aloittaa?”
- ”No siis mä oon vissiin porukan nuorin, Lotta nimeltäni ja asun tos iha lähellä ja oon nyt viidennellä luokalla ja syksyllä alotan sit kutosen. Ikää on 11 vuotta. Ja toi tos mun jalkovälis istuva on mun sisko Satu”
- ”Joo niin mä oon tosiaan Satu, Lotan isosisko, ikää nyt 15 vuotta, oon samalla luokalla Markuksen kanssa. Sinkku kuten Lottakin” Olin hiukan hämilläni ja sekaisin koska en uskonut Lottaa niin nuoreksi, hän oli kuin hyvin kehittynyt varhaisteini. Kai ne toiset vaan kehittyy nopeammin? Mietin itsekseni katsellen Lotan kroppaa joka oli pieni ja siro, rinnat olivat varmati AA tai A väliltä, liivit kuitenkin tytöllä jo oli.
- ”Okei, sit seuraavat taitaa olla pari, vai?” Kysyin naurahtaen ja osoitin melkein edessäni olevaa paria joka oli sulloutunut säkkituoliinsa, tyttö pojan haaroihin nojaten. Mietin, että mahtaakohan tolla pojallakin seistä?
- ”Joo niin ollaa, mä oon Maiju ja toi on Janne, ollaan molemmat viel 14, täytetään 15 piakkoin, ollaa synnytty molemmat samassa kuussa. Mä asun tos nurkalla kans ja sit Janne asuu kaunokinkujalla, eli aika lähellä sua Panu. Ja niin tosiaan ollaan kasilla molemmat.” Huomasin, että tyttö oli aikamoinen päälle päsmäri jonka Jannen kommenttikin todisti

- ”Jooh no siinähän se munkin osuus jo meni” ja nauroi perään. Seuraavaksi tultiin kahteen kundiin jotka istuivat vierekkäin, heidän nimensä olivat Tomi ja Kalle, molemmat 16 täyttäneitä ja amiksessa opiskelemassa automekaanikoiksi. Molemmat omien sanojensa mukaan sinkkuja.
- ”Yeps! Mä oon Jarkko ja 16 myös, käyn lukion ekaa vuotta. Asustelen Tullinkujalla ja olen varattu yhdelle itseäni vuotta vanhemmalle Marille.” Jarkko tuntui erittäin asialliselta ja tahdikkaalta tyypiltä, varmaa johtaja-ainesta sanoisin.
- ”Ja niin mä oon Siiri, ikää 14 vuotta ja tosiaan 7 luokalla olen. Sinkku ainakin vielä, koskaan ei tiedä. Ja asustelen Niemenkadulla yhdessä isäni kanssa.” Loimme Siirin kanssa syvät katseet toisiimme ennen kuin jatkoin kierrosta eteenpäin.
- ”Okei, ja sit vielä yksi ukkeli siinä vierestä”
- ”Moro! Oon Antti ja ikää jo 17 vuotta, toinen vuosi lukiossa. Asun yhdessä tyttöystäväni kanssa Niemenkadulla myös, melkein Siirin naapurissa.”
- ”Noniin, nyt tiedän jo nimet, ei tarvi niin paljon enää miettiä kuka puhuu jne. Yksi kysymys, onko kukaan laittanut ikinä täällä saunaa päälle? Mä voisin tulla opetteleen sen laiton jos josku vaa neuvoo?”
- ”No Siiri taitaa olla ainoa kuka tästä porukasta osaa ja tietää sen homman” kommentoi Satu vierestäni
- ”Okei, no tehdään siis tehtävänjako! Osan pitäis käydä siivoamassa hiukan keittiötä ja tiskaamassa astioita, osa vois käydä valmistelemaan illan ruokaa, joka oli ilmeisesti pizza? Ja sit viel pitäis viritellä toi videotykki käyttöön? Ajattelin jos ton videotykin laittelis vaikka vanhimmat eli Antti ja Jarkko. Sit muut voi jakaantua noihin muihin hommiin, Siiri saa lähtee opastamaan mua saunan laitossa ellei kukaa muu halua siihen tulla mukaan?” Yritin epätoivoisesti etsiä jotain kolmatta pyörää, sillä tiesin että Siirin kanssa touhuilu kiihotti minua valtavasti.
- ”Noh jos ei ketään lähde niin me mennää sit kaksin.” Nousuin ylös ja nyökkäsin Siirille ja lähdimme yhdessä kohti saunaosastoa joka oli hiukan erillään oleva osasto talon päässä, sieltä oli myös oma uloskäynti.
- ”Taisit hämmästyä kuullessasi Lotan iän?” Siiri kysyi päästyämme jo yhden käytövän oven taakse
- ”Mitä tarkoitat?”
- ”Näin ilmees ku Lotta sano ikänsä, kieltämättä Lotta on jo enempi naisellinen kuin siskonsa, joka tosin on kova harrastamaan liikuntaa. Littein maha kaikilla paikalla olevista tytöistä”
- ”Jaa niin, no kyllähän tuo Lotta aika naiselliset muodot jo omaa ikäsekseen”
- ”Niinpä. Tiiän, että noi pari kundii kattelee sitä koko ajan ja varmaa on saunassa innoissaan ku pääsevät sen kanssa sinne.”

- ”Ja susta on tietty kiva ku sä pääset sinne katselee kundeja” Naurahdin ja kutitin leikilläni Siiriä kyljestä, joka oli kyllä korville kovaa kuultavaa siirin kiljuessa.
- ”äääh älä kutita! Mä oon herkkä kutiaan. Ja eipä nois pojis mitää katottavaa oo, musta on kiva päästä saunaan sun kanssa” Siiri nosti kättäni ja kietoutui kainalooni kävellessämme kohti saunaosastoa.
Päästyämme saunalle tajusin, että kuinka iso saunaosasto onkaan kyseessä. Siellä oli isohko puusauna, kaksi pukutilaa joissa oli omat suihkunsa ja jotka yhdistyivät parin oven jälkeen yhteen yhteiseen suihkutilaan josta pääsi yhden oven kautta takkahuoneeseen ja sieltä tarvittaessa ulos asti. Yhteinen suihkutila oli reitti saunaan, jossa oli iso kiuas peräseinällä ja molemmin puolin oli lauteet. Siirin ruvetessa lämmittämään saunaa, hain itse lisää puita varastosta. Saatuani tuotua tarpeeksi halkoja, istuin lattialle Siirin eteen, Siirin istuessa ensimmäisellä askelmalla lauteille.
- ”Tuli on hieno elementti, tykkään tulesta” jatkoin pitkän puhehiljaisuuden jälkeen.
- ”Niin on, mäki tykkään. Ennen ku asuttiin maalla porukoiden vielä ollessa yhdessä niin mä lämmitin aina saunan, koska se oli sika kivaa.” Siiri sanoi huokaisten
- ”Haluatko puhua porukoistasi?”
- ”En mä tiiä onko siinä mitään puhumista, äiti löysi uuden rakkauden ja jätti mut ja isän. Sen jälkeen iskän elämä on mennyt alamäkeä aika roimasti. Jos musta ei sais lapsilisää ja äitiltä elatusapua niin luultavasti iskä olis jo kadulla tai jossai sossun asunnossa.”
- ”Ymmärrän” Sanoin niin ymmärtäväisellä äänensävyllä kun vain osasin ja otin Siiriä kädestä ja jatkoin
- ”Jos joskus haluat puhua enemmän asiasta, niin sul on mun numero ja mul on kyl aikaa.”
- ”Kiitti, oot kyl aika ihana” enempää tajuamatta mitä tapahtui Siiri oli antanut pitkän suukon poskelleni. Kääntyessäni katsomaan Siiriä päin huomasin valuvan kyyneleen Siirin silmäkulmassa.
- ”Sori… ” Siiri sanoi ja painoi päänsä alas
- ”Ei se mitään, hei kaikki hyvin” kaappasin Siirin kainaloon ja annoin suukon poskelle.
- ”Kaikki hyvin, itke vaa jos itkettää.” Jatkoin samalla silittäen siirin selkää.
- ”Mä vaan kaipaan läheisyyttä, en saa sitä Iskältä ja sit jotenkin se ku sä hoidit mun haavan kuntoo silloin niin se tuntu niin hyvältä ja turvalliselta.”

- ”Kyl mä sun kaa voin halailla, ei se mua haittaa. Onko jotain muuta mitä haluisit sanoa?”
- ”Saanks mä tulla istuu sun syliin halaukseen?” Nyökkäsin myöntävästi , istuin itse lauteilla ja selkä nojasi ylimmän lauteen korokkeeseen, Siiri kiipesi kasvot minuun päin syliini, jalkoväli suoraan mahaani vasten ja tarrautui halaukseen ja itki hiljaaa minun silitellessä häntä selästä. Jostain kumman syystä asento kuitenkin teki tepposet ja kaluni seisoi kovana boksereissa vasten Siirin pyllyä, en tiennyt huomasiko Siiri stondistani vai peittikö hän vain huomion, mutta siinä minä joka tapauksessa istuin Siiri sylissäni kalu kovana housuissa. Hetken siinä istuttuamme Siiri hiukan irrottautui otteesta ja sanoi kiitos ja suuteli varovasti huuliani. Itsekään enempää tajuamatta vastasin jännityksestä täristen suudelmaan ja käteni hakeutuivat vaistomaiseti koskemaan Siirin pyllyä vaikkakin jännitys kyllä toi tilanteeseen pientä vaikeutta. Tunsin kuinka Siirin oikea käsi pujoittautui paitani alle, silittäen samalla yläkroppaani, tunsin kiiman kasvavan ja Siirin vasemman käden tarttuvan omasta oikeasta kädestä kiinni ja nostaen sen toppinsa alle, tunsin ihanan pömpöömahan vasten kättäni ja nostin hiljaa kättäni ylemmäs. Tuntiessani vihdoin rintaliivien reunan, havahduimme yhtäkkiä pukutiloista kuuluvaan ääneen. Siiri hyppäsi pois sylistäni ja suoristi topin alas ja minä pomppasin muka laittamaan puita ja samalla hetkellä ovi pesuhuoneesta saunaan aukesikin.
- ”Ai oottehan te täällä, kun oli niin hiljaista” Satu huhuili oven raosta jatkaen
- ”Tarviitteko viel apua?”
- ”Ei tarvita” Kiirehti Siiri vastaaman ja meni kuiskaamaan Satulle jotain jonka jälkeen Satu poistui paikalta. Jäin pala kurkussa miettimään oliko Siiri sanonut Satulle, että suutelimme tai jopa kertonut, että käteni vaelsivat hänen toppinsa alla ja koskettelivat pyllyä puhumattakaan siitä, että olin senttien päässä mahdollisuudesta koskea Siirin rintoja edes liivien läpi. Kaluni tykytti housuissaan, ihme kun ei lauennut siihen paikkaan.
- ”Miks sä näytät noin kauhistuneelta” Siiri kyseli ja tuli eteeni kietoen kätensä ympärilleni, jolloin itsekin vaistomaisesti kiedoin käteni Siirin ympärille
- ”Mitä sä Satulle oikee kuiskasit?”
- ”Kerroin vaa, että puhuin sulle porukoista ja on vähä fiilis maassa. Ku se ero tapahtu niin Satun kans juteltii kans paljon asiasta ja se oli mun tukena, niin sen mielestä oli vaa hyvä, että voin puhua jolleki muullekin joten se päätti että jättää meidät rauhaan hetkeksi, mutta kohta olis kuulemma alkamassa twister turnaus jos halutaan tulla mukaan”
- ”Aijaa, ymmärrän” vastasin syvään huokaisten ja jatkaen
- ”No haluutko mennä pelaa twisteriä vai mitä?”
- ”Ehkä meidän pitäis mennä, mut toisaalta haittaako jos haluisin viel uudestaan suudella sua?” Epäröiden vastasin Siirille
- ”Noh mut se pitäis kyl pysyä sit vaan mun ja sun välisenä asiana, jos ymmärrät?”
- ”Tottakai, halailua varmaan voi tehdä julkisestikin?”
- ”Tottakai” Vasasin hymyillen ja kumarruin suutelemaan Siiriä ja halasimme kovasti.
- ”Mennäänkö?” Kysyin Siiriltä halatessamme
- ”Ihan kohta”, tunsin kuinka Siirin käsi siirtyi housujeni etumukselle, silitti sitä ja kuiskasi hiljaa
- ”Kuhan vaan löydetään rauhallinen hetki, haluan muutakin ku suudella” samalla siirtäen toisen käteni omaa rintaansa vasten. Puristin hiljaa Siirin rintaa topin ja liivien läpi ja ennen kuin enempää ehdin jatkamaan Siiri jatkoi suutelemistani nostaen samalla paitaani ylöspäin…

Siiri nosti paitaani hitaasti ylöspäin ja veti sen pois päältäni, tunsin kuinka sauna oli jo lämmennyt sen verran että selkäni oli nihkeänä. Siiri suukotteli kaulaani ja samalla siirsi käteni lanteilleen. Tartuin hitaasti kiinni topin alareunasta ja aloin hivuttamaan sitä ylöspäin, näin jo rintaliivien reunat ja tunsin ne kättäni vasten vetäessäni toppia hitaasti pois Siirin päältä. Siiri nosti käsiään ylös auttaakseen minua saamaan topin pois ja hetken päästä näinkin jo ne kauniit rinnat liiveihin vuorautuneina. Suutelin Siiriä hiljaa huulille, siirtyen vaistomaisesti kaulalle ja siitä rintakehälle. Jatkoin suukottelemalla rintakehää ja rintoja, tunsin kuinka Siirin sydän takoi voimakkaasti siirtyessäni yhä alemmas. Kuulin Siirin huokailevan raskaasti suukotellessani ja tunsin kuinka hän värähteli liikuttaessani käsiäni hänen lantiollaan alemmas silittäen pientä sileää mahaa. Laskin käsiäni hiukan epävarmasti alemmas pujottaen sormet collareiden sisään, ennen kuin jatkoin kysyin Siiriltä ääni väristen
- ”Ootko aivan varma, että haluat jatkaa?” Siiri ei vastannut, nyökkäsi vain hitaasti ja painautui lähemmäs minua suudellen kevyesti. Tartuin varmemmin ottein collareiden reunoista kiinni ja laskin ne hitaasti alas. Kumarruin polviasentoon jotta sain autettua collarit kokonaan pois jalasta. Tilanne oli itselleni sekava ja kiihottava, tunsin kuinka itseäni rupesi heikottamaan noustessani ylös.
- ”Hitto!” Siiri kirosi kun hänen puhelin rupesi soimaan kesken kaiken,
- ”Se on Satu, pakko varmaan vastata”
- ”Vastaa vaan” totesin lähinnä pakonomaisesti, tärisin, hikoilin ja jännitin kiihottuneena tilanteesta. Tällaista tilannetta olen aina odottanut, mutta en koskaan uskonut jännittäväni tilannetta näin paljon. Tiesin, että en pystyisi esittämään miehekästä jos tilanne etenisi niin pitkälle… Laukeaisin varmaan ensimmäisen työnnön jälkeen tai melkein jopa kosketuksesta, mutta toisaalta luulen, että ei ole vaikeuksia saada kalua seisomaan uudestaan.
- ”Satu sano, että siel on joku ongelma ja sun pitäisi mennä kuulemma sinne sitä selvittää. Se ei voinut kertoa enempää puhelimessa.”
- ”Aha, okei, no kai se on sit pakko, vaikka tää ois ollu kivempaa…” totesin pettyneenä ja samalla paitaa päälle pukien
- ”Mrr… Oisin kyl halunnut vihdoin nähdä sen mikä tuolta boksereista on koko ajan yrittänyt tulla ulos” Siiri murisi ja tarrautui halaamaan mua
- ”toisaalta olihan tää vähän riskipeliä, joku ois voinut yllättää meidät” Siiri jatkoi ja antaen suukon mulle.
- ”Joo mee sä vaa sinne, mä jään pukemaan ja taidan mennä tuonne ulos vähän jäähtymään.” Siiri virnisti ilmeellä, joka ei jättänyt arvailujen varaan kuinka paljon Siiriäkin tilanne oli kiihottanut. Hymyilin ja annoin Siirille suukon poistuessani kerhotiloille.
Kävellessäni käytävää pitkin Satu tuli vastaan Lotan kanssa. Huomasin, että Lotta oli itkuisen oloinen ja toivoin että ei olisi tapahtunut mitään kauheaa, koska en ollut todellakaan varautunut selvittelemään mitään isoja ongelmia tämän viikonlopun aikana.

- ”Nyt sille hommalle on saatava loppu.”
- ”Siis hä, mille?” Ihmettelin Satun nopeaa aloitusta.
- ”No Tomin ja Kallen pervoilut saa luvan loppua. Nyt ne kuvas salaa Lottaa ku se vaihto vaatteita.”
- ”Siis tekivät mitä?” Kysyin hämmästyneenä kuulemastani jutusta.
- ”No siis Lotta oli vaihtamas vaatteita pukukaapeilla ja pojat vakoili sitä oven takaa. En vielä käyny sanoo niille mitään, ku halusin että sä hoidat asian.”
- ”Puhelimellako ne kuvas?”
- ”Eiku niil on ihan digikamera mukana, viime kerrallakin ne kuvas tyttöjä salaa tosin sillo saunassa”
- ”Okei, totta kai mä selvitän tän. Missä ne nyt on?”
- ”Tuol ne on patjoillaan varmaa hieromas kalujaan.” Huomasin, että Satu ei paljon kielessään säästellyt, kun taas Lotta tuntui hiukan hennommalta.
- ”Okei ja ne ei tiedä että sä tiiät mitä ne teki?”
- ”Ei tiedä, tulin kertomaan suoraan sulle, parempi niin.”
- ”Hyvä. Menkää vaik Siirin kans saunalle niin mä meen juttelee pojille.” Olin hiukan jopa itsekin vihainen pojille, jotain rajaa sentään. Tirkistelyn vielä ymmärtäisin, mutta kuvata toista intiimissä vaatetuksessa, toisaalta ymmärsin tilanteen, olinhan itsekin salaa tirkistellyt nuorempana ikäisiäni tyttöjä. Marssin kuitenkin makuutilaan jossa pojat olivat patjoillaan naputtelemassa puhelimiaan, näin digikameran Tomin vieressä ja pyysinkin pojat mukaani toimistohuoneeseen. Näin, että kamera jäi siihen patjalle ja pojat marssivat toimistohuoneeseen edelläni.
- ”Ainiin, oottakaas hetki ni tuun kohta takas.” suljin oven takanani ja hain digikameran patjalta ja sujautin sen taskuuni piiloon. Marssin toimistoon ja suljin oven ja kysyin pojilta
- ”Onko jotain kerrottavaa?” Molemmat pojat katsoivat hämmästyneenä ensin minua jonka jälkeen toisiaan.
- ”Siis, Häh? Mitä sä tarkotat?” Tomi kysyi
- ”Niin, että ootteko tehneet jotain mikä on väärin?”
- ”Ööh, ei. Mitä sä tarkoitat?” Kalle kysyi hiukan hermostuneena
- ”Eli teidän kamerassanne ei ole mitään semmoista materiaalia mitä siellä ei saisi olla?” Jatkoin poikien hiillostamista. Kundit katsoivat toisiaan ja Kalle aloitti
- ”Noh ehkä me vähän innostuttiin, kai säki oot nähnyt Lotan, sehän on aika seksikäs pakkaus vaikka onki nuori vielä” hämmästyin Kallen suorasta puheesta, ehkä se ajatteli saavansa pointsit puolelleen ku myöntää suoraan eikä enempää kaartele asiassa.
- ”Kukapa terve mies kieltämään sitä että Lotta on hyvännäköinen nuori tyttö, mutta ei se oikeuta kuvaamaan toista puoli alasti vai mitä?”
- ”No ei, sori…” Tomi vastasi vaikeana.
- ”Multa se on turha pyytää anteeksi, saatte myöhemmin pyytää Lotalta anteeksi.” Nostin kameran taskustani pöydälle jatkaen
- ”Teillä tuskin on mitään sitä vastaan, että Lotta saa itse poistaa kuvat kamerasta ihan rauhassa?” Molemmat kundit heiluttivat päätään hyväksyen idean.

- ”Mites tota, kerrotko meidän porukoille tästä?” Kalle jatkoi hiukan huolestuneella äänellä
- ”Riippuu mitä Lotta haluaa, te painutte nyt tonne ulos ja otatte lumikolan ja kolaatte koko takapihan autoparkkiksen tyhjäksi lumesta. Onko ymmärretty?” Pojat nyökkäsivät ja painuivat ulos. Pyörittelin kameraa käsissäni ja kaivoin kamerasta muistikortin irti ja mietin hiljaa mielessäni… Toisaalta olisi kiva nähdä millaisia kuvia pojat olivat ottaneet, toisaalta sisäisen äänen kello käski pitämään näpit erossa muistikortin sisällöstä. Iskin kuitenkin kortin koneeseen ja klikkasin kansion auki. Eteen avautui kuvakansio, jossa oli reilut pari sataa kuvaa. Kuvista aukesi esikatselukuvat, joka teki yhä vain kiinnostavammaksi selata kuvia eteenpäin ja lopulta siinä ne nyt olivat. Ensimmäisissä kuvissa Lotalla oli päällään mustat farkut ja sininen toppi, jotka olivat päällä jo tutustumisleikissäkin, seuraavissa kuvissa usean kuvan verran Lotta riisuu toppiaan pois ja jatkaa usean kuvan otoksen ajan farkkujen avausta. Kameran täytyy siis olla järjestelmäkamera, koska kuvasarja on aika laadukas ja tiuhaan kuvattu. Seuraavissa kuvissa Lotalla on päällään vain sinertävät rintaliivit, toppaamattomat ajattelen, ja huomaan että rinnat tosiaan ovat jo kasvaneet jonkin verran, jalassaan Lotalla on valkoiset stringit ja kaluni seisookin taas kovana housuissaan kun kuvissa Lotta kumartuu repulleen, ja kamera saa ottaa monia hyviä kuvia tiukasta pyllystä pyllistämässä. Lopuissa kuvissa kamera on tallentanut Lotan eri kuvakulmista kun Lotta pukeutuu collareihin ja valkeaan toppiin. Lopuksi Lotta riisuu kuvissa rintaliivinsä topin alla ja vaihtaa valkoiset tilalle. Kaikki tämä tapahtuu sujuvasti ja helposti piilossa paidan alla. Aika taitavasti, ajattelen ja Lotan onneksi kaikki tapahtui paidan alla, muuten olisi tallentunut rinnatkin kameralle. Mietin, että kuvat ovat materiaalina sellaisia, että harvoin näkee, joten sen enempää ajattelematta tallennan kaikki kuvat dropboxiini verkkoon suoraan kameran muistikortilta. Kuvia on yhteensä 1giga, joten lataus kestää hetken. Latausikkuna antaa latausajaksi 20minuuttia, joka kuitenkin pienenee huomattavan nopeasti, tässä vaiheessa tajuan, että kunnalla on hiukan tehokkaampi nettiyhteys kuin itselläni kotona. Kuvien latautuessa soitan Satulle ja kerron tilanteesta ja sovimme, että laittavat vielä Siirin ja Lotan kanssa saunalla takkahuoneeseen tulet ja kantavat puita jonka jälkeen Lotta saa tulla rauhassa tarkastamaan mitä kamerasta löytyy.
Vartin päästä kuvat olivat jo latautuneet ja suljin ikkunan ja asetin alkunäkymän kuin kortti olisi juuri laitettu koneeseen. Viiden minuutin päästä tytöt saapuivat, Lotta ja Satu jäivät koneen ääreen kun Siirin kanssa poistuimme paikalta.

- ”Twister leikit tais jäädä leikkimättä” Totesin Siirille
- ”Tais joo jäädä. Saunakin alkaa olla jo lämmin, mä taidan mennä hoputtaa porukkaa, niin päästään saunaan.” Siiri innostui ja katseli ympärilleen ja antoi suukon poskelleni. Istuin alas miettimään illan tapahtumia, olin ollut jo senttien päässä nähdä miltä Siiri näyttää alasti, saati sitten päässyt leikkimään Siirin kanssa. Ajatukset olivat saaneet pääni aivan sekaisin, mietin koko ajan kuinka pääsen Siirin kanssa tarpeeksi pitkäksi aikaa kahdestaan… Olin syventyneenä omiin ajatuksiini kun havahduin Satun ääneen
- ”Kiitos Panu.”
- ”Olkaa hyvät, sieltä siis löyty jotain?”
- ”Löyty joo ja paljonkin, onneks saatii ne pois nyt”
- ”Noni homma hoidossa siis, menkäähän teki valmistautuun saunaan”
- ”Joo, etkö sä tuu?”
- ”Tuun tuun” hymyilin ja mietin hiljaa mielessäni että enkai voisi jättää tulemattakaan.
Lumityöt oli saatu tehtyä ja oli tullut saunan aika, itsekin olin saanut kaluni jo laskemaan ja pystyin pukuhuoneessa vaihtamaan uikkarit jalkaan ilman kiusallista olotilaa. Huomasin, että kalu oli kiimanesteestä kostea ja bokserit oli vaihdettava saunan jälkeen. Pääsimme saunaan ja istuin lauteille yhdessä muiden kundien kanssa. Parit löylyt otettuamme tytötkin tulivat saunaan, silmäni jähmettyivät kun näin kuinka seksikkäitä ne kaikki olivat. Siiri totisesti oli seksikäs, yllätyksekseni huomasin, että bikinit eivät olleet ne samat mitkä oli kuvake.net kuvissa, vaan kyseessä oli paljon seksikkäämmät ja niukemmin paikkoja peittävät bikinit. Tunsin kaluni jäykistyvän kun näin tyttöjen istuvan vastapäisille lauteille ja siinä vaiheessa kun Siiri nosti jalat lauteille ja ne jäivät pikkuisen raolleen, niin huomasin kuinka häpyalueen peitti vain pieni kaistale ja takamukseen sujahti ohuen ohut nauru. Ihan kuin bikinit olisivat olleet stringit, naru upposi pyllyvakoon ja eipä muutenkaan jäänyt arvailun varaan onko karvoitusta vai ei, aivan varmasti siististi sheivattu vako odotti noiden bikinien alla. Huomasin myös muiden kundien tajunneen miten seksikäs asustus Siirillä oli päällään. Myös muut tytöt olivat ottaneet bikinit vaatekaapista mukaansa ja lauteilla istui yksi jos toinenkin seksikäs pakkaus, mutta oma huomioni kiinnittyi eniten kuitenkin Siiriin. En pystynyt olemaan ajattelematta miten kostea Siiri olisi, kuinka tiukka Siirin vako olisi, kuinka pehmeät ja ihanat rinnat olisivat tai kuinka kauniit nännit olisivat. Heitin lisää löylyä ja Jarkko ja Antti katosivat jo pois saunasta.
- ”Ne ei koskaan kestä löylyttelyä” Tomi huuteli löylyjen keskeltä.
- ”Nooh ei kaikki näitä jaksakaan.”

- ”Kuka lähtee pyörii lumihankeen?” Maiju huusi haastaen muut pyörimään hankeen. Innokkaita löytyi ja kyllähän se minäkin sinne lähdin. Ulkona alkoikin kova lumisota ja lumipaini. Siiri ja Satu hyökkäsivät mun kimppuun ja leikkimielisesti painien tytöt saivatkin selätettyä minut, Satu kiipesi istumaan rintakehän päälle ja Siiri kiipesi suoraan kaluni päälle istumaan. Vaikka ulkona oli kylmä, tunsin Siirin lämmön uikkareissani ja kaluni paisui valtavaksi eikä tilannetta rauhoittanut Satu istumassa suoraan nenäni edessä tiukan kroppansa kanssa. ‘Eikö näillä kellään ole karvoja’ mietin hiljaa mielessäni kun silmäni osuivat tiukkaan bikinien alaosaan. Onneksi tytöt päästivät minut pian pois maasta makaamasta, ties vaikka kaluni lakkaisi toimimasta liiasta kylmässä olemisesta. Painuimme kaikki sisään takkahuoneen kautta osan jäädessä takan lämpöön lämmittelemään. Kiinnitin huomioni, että Maiju ja Janne lähtivät molemmat jo pesuhuoneille päin, tais tulla tarve olla kaksin ja mikä sen parempi ku muut on viel saunas naureskelin mielessäni. Saunan lauteille kiipesi itseni lisäksi Satu, Siiri ja Markus. Huomasin, että Satu oli tainnut hiukan ihastua Markukseen, koska saunaan tullessaan kiipesi Markuksen viereen lauteille, itse kiipesin toiselle puolelle kiukaan lähelle heittämään löylyä ja Siiri kiipesi viereeni.
- ”Haluutko hieroo vähän mua niskasta” Siiri kysyi ja huomasin Satun ja Markuksen kysyvän katseen, päätin kuitenkin olla välittämättä katseeesta ja vastasinkin Siirille
- ”No kiipee tohon alemmalle lauteelle, niin hierotaan” Siiri kiipesi eteeni istumaan ja asettui jalkojeni väliin, huomasin samalla, että myös Satu oli saanut Markuksen suostumaan samaan hommaan. Siiri laski olkaimensa alas, kuten myös Satu. Hierominen ja kokonaistilanne kiihotti itseäni kovasti. Enkä uskonut, että Markuksenkaan uikkarit ihan ilmasta täyttyivät.
- ”Ootko sä joku entinen hieroja, tää tuntuu tosi hyvältä” Siiri innostui
- ”En mä mikää entiin hieroja ole, mut kyl mä pari kurssia oon käynyt jossa opetetaan perusjuttuja”
- ”Ai oot vai? Mä haluisin kans joskus hierojaksi, mitä kaikkea sulle sit on opetettu?” Satu innostui toiselta puolelta kyselemään
- ”Ihan perusjuttuja, eli lähinnä niska, hartia ja pääseudun hieronta sekä sit alaselkään liittyen jotain ja peruskohdat kropasta ku tehdään kokovartalohierontaa.”
- ”Siistii! Ois kyl kiva saada koko vartalohieronta” Satu huokaili ku Markus hieroi niskoja
- ”Noh sun pitäis mennä siihen mahalles makaamaan niin Markus voi hieroo sua, vai mitä Markus?” Huomasin Markuksen hätääntyneen ilmeen
- ”Ja kyl mä voin opastaa Markusta perusjutuissa.”
- ”Joo voisitko sä Markus olla niin kiltti?” Naurahdin hiljaa mielessäni, Markus ei voinut sanoa ‘ei’ kun Satu katsoi silmiin kuin koiranpentu.
- ”No jos Panu sit neuvoo kunnolla ni kai se käy.”
- ”Ihanaa, siis miten mä nyt meen makaa?” Satu kyseli innoissaan.
- ”Asetu siihen ylälauteille mahalleen niin se on iha hyvä asento” Astuin Markuksen viereen ja aloin neuvoa
- ”Ensin sun pitää avata Satun bikinien hakaset, että saadaan selkä ja kyljet vähemmän jännittyneiksi ja onhan noi edessäkin jos aiot hieroa.” Markus rupesi availemaan hakasia vapisevin käsin joskin tuloksetta ja Satu avasi itse hakaset asettuen makuulle. Siirikin oli jo tullut viereen seuraamaan opastusta. Aloitin näyttämään yläselästä pisteitä joita hierotaan, jatkaen siitä alaselkään, takapuoleen sekä reisiin ja sääriin. Huomasin Satun värähtävän kun koskin pepun ja reisien alueelle. Näytin myös mistä jalkapohjista voi hieroa ja antaa hierottavalle nukuttavan olon hieronnan loppuosassa. Markus aloitti ja testasi kaikki kohdat mitä olin näyttänyt ja homma tuntui sujuvan ihan mallikkaasti, eipä sitä enempää voikaan amatöörihierojalta odottaa.
- ”Mäki haluun hieronnan sit” Siiri innostui

- ”No mee sit tonne toiselle puolelle makuulles ni hieron sua hetken” ei tarvinut kahta kertaa kehottaa kun Siiri jo makasi lauteilla. Astelin Siirin viereen alemmalle lauteelle ja avasin bikinien selkäpuolelta solmun ja nyörit katosivat pois tieltä. Asetuin hieroma-asentoon ja aloitin varovasti niskasta ja yläselästä ja hetken päästä siirryin alaselkään. Hieroessani huomasin että kaluni oli jälleen herännyt talvihorroksestaan ja seisoi uimahousuissa kovana, osuen Siiriä kylkiin tai käsiin aina välillä. Aikani hierottua selän alueita siirryin pepulle, joka oli lähes paljaana lukuun ottamatta pientä nyöriä joka peitti pyllyvaon. Aloittaessani hieromaan vasenta pakaraa huomasin kuinka Siiri levitti hiukan jalkojaan erilleen toisistaan. Aloitin hieronnan ja huomasin Siirin yrittävän nostaa takamustaan ylemmäs välillä. Vaihdoin nyrkin kämmenen alareunalla hierontaan ja pyöritin mukana myös sormia, sormien hipoessa välillä aivan pienen pienin lähestyvin liikkein Siirin bikinien reunaa. Tuntui kuin Siiri olisi yrittänyt ohjailla kropallaan minua osumaan vakoonsa, jatkoin kiusoitellen hierontaa pepulla, jossain vaiheessa oikean pakaran hieronnan kohdalla sormeni luiskahti bikinien sisään ja suoraan kosteaan vakoon. Huomasin Siirin värähtävän ja hiljalleen liikauttelin etusormeani vakoon sisään ja ulos, luisto oli parempi kuin Saijan kanssa ikinä, Siiri oli todella märkänä ja tiukka. Liikautin sormeani syvemmälle bikinien sisään ja löysin klitoriksen, jonka tiesi klitorikseksi siitä kun Siirin kädet puristuivat nyrkkiin ja kun Siiri puri omaa rannettaan kosketellessani sitä. Jatkoin hiljaa hieroen välillä klitorista, välillä pujottaen sormen syvälle kosteaan vakoon, ajatus siitä, että kaluni pääsisi tuohon väliin oli hullu, laukeaisin jo ennen kuin terska pääsisi uppoamaan sisään, niin tiukalta se tuntui. Huomasin, että sormen uppoaminen vakoon sai Siirin värähtelemään hiljalleen, päätin nopeuttaa hiukan tahtia ja tunsin voimistuvan värähtelyn Siirin kropassa joka loppui kuin seinään ja Siirin kroppa jäykistyi tiukaksi ja tunsin kuinka Sormeni ympärillä lihakset supistelivat. Katsoin Siiriä ja pystyin lukemaan Siirin huulilta: ‘Kiitos’. Siiri todellakin oli saanut jonkinlaisen orgasmin hieronnassa, siitä muistuikin mieleeni että hierontaa piti jatkaa eteenpäin. Varmistaakseni selustani kurkkasin miten Markuksella ja Satulla menee, huomasin, että Satun kasvot olivat seinään päin ja Markuskin keskittyneenä tiiviisti hieromaan jalkapohjia. Luultavasti he eivät siis huomanneet mitään erikoista tapahtuvan viereisillä lauteilla. Lopetin Siirin hieronnan jalkapohjien jälkeen ja kysyin miltä tuntu.
- ”Hvlt” vastaukseksi sain jotain hyvältä kuulostavaa muminaa. Annoin Siirin nousta rauhassa ja sitoa bikinien yläosan takaisin ja menin seuraamaan miten Markuksella sujui.
- ”No mites se sujuu?”
- ”Ihan hyvin kait” Markus vastasi ujostellen, huomasin, että pojalla seisoi uikkareissa, mutta empä ihmettele yhtään. Jalkoja oli näkyy Satullakin haroteltu, naureskelin hiljaa mielessäni. Satu näkyi olevan jo melkein unissa.
- ”Kannattaa herättää toi Satu, ettei se nukahda liian syvään uneen” neuvoin Markusta. Hetken päästä Satukin kömpi ylös ja tytöt painuivat suihkuun pesulle, jäimme Markuksen kanssa ottamaan vielä vähän löylyä.
- ”Satu taitaa tykätä susta” sanoin Markukselle ja heitin löylyä kiukaalle
- ”En mä tiiä” Markus vastasi hiukan ehkä ujosti
- ”Ei se muuten ois antanu sun hieroa noin intiimisti sua” Jatkoin Markuksen tsemppaamista.
- ”Niin no täytyy kattoa, mä kyl tykkään siitä. Mut nyt meen kyl pesulle” Markus lähti kiipeämään etukumarassa lauteilta alas.

- ”Joo no mä jään tänne vielä hetkeksi. Tykkään saunoa kunnolla” Heitin muutaman kauhallisen löylyä ja Markus sulki oven perässään. Hetken päästä raahauduin itsekin takkahuoneeseen. Otin jääkaapista kylmän limun ja join sitä ja nautin olosta. Lisäsin takkaan pari puuta ja istuin nojatuoliin huokaisten ja miettien mitä Siiri mahtoi tällä hetkellä ajatella. Istuin selin ovelle päin ja en kuullut kenenkään tulevan ja säikähdinkin Siirin ääntä
- ”Taisin jäädä sulle jotain velkaa” Käännyin nopeasti ympäri ja näin Siirin seisomassa pesuhuoneen ja takkahuoneen oviaukossa
- ”Huh ku pelästyin, luulin että olin yksin”
- ”Ai, haluutko olla yksin?” Siiri kysyi äänen sävyllä, jonka voisi tulkita vittuiluksi.
- ”Eeen mä sitä. Taisit tykätä hieronnasta?” Huomasin ääneni väreilevän ja jännittäväni tilannetta.
- ”Ai, että tykkäsinkö” Siiri lähti kävelemään minua kohti, päästyään luokseni kiipesi syliin ja jatkoi kuiskaten
- ”Se oli jotain semmoista mitä en ole ikinä kokenut”, en ehtinyt vastaamaan kun Siiri jo suuteli kiihkeästi tarraten samalla kalustani kiinni uimahousujen läpi.
- ”Ne jo kyseli sieltä, että kauanko aiot olla täällä, lupasin käydä kysymässä nopeasti, mut ehkä meil on hetki aikaa” Siiri sanoi nousten pois sylistäni ja kumartuen eteeni. Siiri tarttui uimahousujeni reunoista kiinni ja alkoi vetämään niitä pois jalastani. Nostin hiukan itseäni ylemmäs helpottaakseni Siiriä ja kun kaluni ponnahti esiin täydessä stondiksessaan suoraan Siirin kasvojen edessä kuulin vaimean ‘ihana’ huokauksen. Siirin laskettua housuni pois, tunsin hennon käden tarttuvan kalustani kiinni, liikauttavan sitä vetäen esinahkani taakse ja hitaasti takaisin eteen. Tuntui kun olisin taivaissa, olin laueta siihen paikkaan, mutta jostain kumman syystä pystyin pidättelemään. Siiri kumartui ja alkoi suukotella kaluni vartta, hengitykseni kiihtyi ja kuulin oman huohotukseni. Selässä asti kihelmöi kun tunsin Siirin hitaan nuolaisun kaluni päässä ja hetken päästä tunsin kostean suun peittävän kaluni. Huomasin, että Siiri ei varmasti ollut asialla ensimmäistä kertaa, niin sujuvasti toinen käsi aloitti runkkaamisen samalla kun kalu painui hiljalleen syvälle suuhun sentti sentiltä. Painoin toisen käteni Siirin pään päälle ja yritin kädellä painaen hiukan nopeuttaa tahtia, mutta Siiri pystyi pitämään sen kiusoittelevan hitaana. Tunsin kuinka kihelmöinti selässäni jatkui jatkumistaan ja tunsin Siirin vihdoin nopeuttavan hiukan tahtiaan. Otin käsillä tukea tuolista ja tunsin kuinka selkäni kääntyi kaarelle ja kuinka sperma alkoi suihkuta Siirin suuhun, tuntui kun olisin nytkähdellyt samassa tahdissa kun Sperma lensi syvälle Siirin suuhun. Huokailin ja murahtelin kovaäänisesti Siirin samalla lypsäessäni kalua tyhjemmäksi ja yrittäen niellä kaiken mitä tulee. Yhtäkkiä tunsin pistävän kivun alaselässä ja silmissäni pimeni ja tuntui kun olisin pyörtynyt ja läsähdin nojatuoliin huokailen raskaasti. Siiri suukotteli ja nuoli kaluani puhtaaksi ja teki vielä muutaman runkkausliikkeen ja olin aivan varma, että mitään ei enää ole tulossa. Olo oli erittäin raukea, heikotti, itketti, tunne oli sellainen mitä en ollut kokenut tähän mennessä kenenkään muun suihinotossa. Siiri kiipesi nojatuoliin viereeni ja pujottautui kainalooni

- ”Toivottavasti tykkäsit?” kuulin Siirin kysyvän hiukan epävarmasti
- ”Kai sä pilailet, se oli aivan mahtavaa. Sä oot niin ihana” Sanoin ja suutelin Siiriä hellästi
- ”Ehkä parempi pukea, vielä ku ketää ei oo tullut ”Siiri ehdotti hiukan jännittyneenä
- ”Joo, totta” Yritin nousta nojatuolista, tunsin kuinka jalat allani eivät meinanneet kantaa ollenkaan. Sain vaivoin puettua uimahousut takaisin jalkaan ja rojahdin takaisin nojatuoliin.
- ”Siiri, saanko kysyä paria asiaa sulta?” Huomasin Siirin vakavan ilmeen
- ”Joo?” ja huomasin myös vakavan äänensävyn
- ”Tän on pakko jäädä meidän väliseksi, kai se on sulle ok?”
- ”Tottakai, en mä kerro kellekään mitään, höpö.”
- ”Ja sit hmmh mä haluisin tietää ootko sä ollu monen kundin kaa ennen mua ja ootteko pelkästään harrastaneet suuseksiä vai ihan muutakin?” Kysyin lähinnä kierrellen ja kaarrellen.
- ”Oon mä suujuttuja leikkinyt kolmen kanssa, mut vaa yhden kaa oon harrastanut seksiä. Ne kaks muuta ei oo ollu semmosia keneen oisin luottanut ja toi yksikin tapaus oli onnneton yritys ku se kundi laukes jo muutaman työnnön jälkeen kortsuunsa ja eipä sillä enää sit seissyt.. Että jooh, neitsyyden olen menettyänyt semmoselle… Pidätkö mua sit huonona jos oon jo kokeillut?”
- ”En, en missään nimessä” hymyilin Siirille ja silitin poskea
- ”Mä vaa halusin tietää sun taustasta vähän ja empä yhtään ihmettele, että poika laukesi heti parin työnnön jälkeen, sä tunnut olevan aika tiukka pakkaus, että kyllä mäkin nopeasti laukeaisin” Naurahdin ja yritin vitsaillen keventää tunnelmaa.
- ”Mutta sulla ei oo sitä ongelmaa ettei seisois uudelleen” Siiri totesi silittäen kaluani uimahousujen päältä, joka oli huomaamattani taas kovettunut.
- ”Mitäs oot tommoin herkkupala” Suutelin Siiriä ja silittelin häpyä bikinien läpi.
- ”Mut nyt on mentävä kyl tonne muiden seuraan, ettei ne ala ihmettelee” Siiri sanoi irrottautuen minusta ja hymyillen.

- ”Mutta käy eka kylmäs suihkus ja sit yökkäri päälle ni päästään syömään”
- ”Kyllä rakas” Vastasin Siirille hymyillen ja lähdin kävelemään Siirin perässä. Siirin poistuessa naisten puolelle, itse menin suihkuun ja tiesin, että kaluni ei laske vielä vähään aikaan vaikka kuinka sitä kylmässä suihkussa huuhtelisi.
Olin saanut vedettyä suihkun jälkeen päälleni oman ns. yökkärin, eli bokserien ja t-paidan lisäksi puin itselleni shortsit. Shortsit olivat löysähköt ja kankaiset, joten lähinnä tuntui että olin pukenut kaksi lakanaa jalkaani. Kävelin pukuhuoneilta kohti kerhotiloja ja kuulin kuinka musiikki soi ja puhe oli lähinnä huutoa musiikin yli. Pääsin kerhotilan keittiölle jossa kaikki tuntuivat olevan pizzojen kimpussa, olin huutaa apua kun tajusin, että tyttöjen yökkärit olivat hiukan eri luokkaa kun omani ja olivat pojatkin aika rohkeasti omissa yökkäreissään. Jarkko ja Antti olivat päättäneet jättää bokserien lisäksi päälleen näköjään vain tiukat hihattomat kun taas Tomi ja Kalle olivat pukeneet päälleen shortsit ja t-paidat kuten minä. Jannella oli päällään ihan amerikkalaistyyliset yöasun housut ja t-paita, tyylille kyllä hiukan tirskuttiin ympäristössä, mutta Maiju oli ylpeä omasta kullastaan ja olikin pukenut päälleen nalle puh topin ja samanlaiset ihmeelliset amerikan yöhousut. Markus oli tyytynyt yksinkertaisesti pukeutumaan boksereihin ja pitkään t-paitaan, kuten vähän samalla tyylillä oli pukeutunut myös Satu jolla oli päällään suhteellisen iso t-paita ja pikkuhousut, olikohan pariskunta suunnitellut ko. asusteen yhdessä. Siiri ja Lotta olivat ilmeisesti käyneet myös samoilla vaatekaupoilla, sillä molemmat olivat pukeutuneet pieniin kangas shortseihin ja toppiin, molemmat olivat mieleeni, koska pukeutuminen oli ihanan niukkaa ja selvästi oli huomattavissa, ettei kummallakaan ollut rintaliivejä ja Siirin kumartuessa ottamaan toiselta puolen pöytää oregano purkkia sain varmistuksen, ei rintaliivejä vain kaksi paljasta täydellistä rintaa näkyivät topin alla. ‘Ihanat’ ajattelin ja kaluni oli piakkoin myös samaa mieltä.
Pojat olivat tehneet minullekin pizzaa valmiiksi, liekö vielä hiukan morkkis tapahtuneesta kuvaus sessiosta mietin. Joka tapauksessa kiitin onneani, ettei tarvitse ruveta ruokaa väsäämään. Ilokseni huomasin Satun ja Markuksen nauttivan toistensa seurasta ja kyllä huomasi, että Markuksellakin oli haluissaan pidättelemistä kun katseeni vaivihkaa osui Markuksen haaroväliin jossa komeasti koholla oli bokserien etumus.
- ”Panu muuten, meidän pitää lähteä nyt illalla jo pois, ku pirttihirmut eivät anna enää mahdollisuutta jäädä yöksi tänne. Kotona kuulemma tarvitaan sängyn lämmittäjiä” Antti ja Jarkko naureskelivat. Tosin itseäni harmitti jos he joutuivat perumaan iltansa joidenki naisten tahtojen takia.
- ”Parisuhteen varjopuolia” Vastasin pojille isällisesti.
- ”Näin on” Huomasin, että pojat eivät olleet itsekään kauhean innoissaan pakosta lähteä illalla pois. Tarjouduin heittämään pojat koteihinsa ulkona olevan lumipyryyn vedoten. Tosiasiassa oli pakko saada mielestä Siiri ja tämä kauhea seksin himo, edes hetkeksi.

Palatessani takaisin kerholle vietyäni pojat, kellokin oli jo lähemmäs kaksitoista yöllä. Mennessäni nukkumatilaan huomasin, että jäljellä oli enää vain kolme makuupaikkaa, oma patjani oli tyhjä, kahden patjan keskellä. Toisella puolen nukkui Siiri, toisella puolen nukkui Lotta. Silmäni eivät voineet olla hakeutumatta Lotan haaroväliin lotan nukkuessa mahallaan jalat hiukan avoimena. Ennen kuin itse ehdin tajuamaan oli kaluni taas nopeampi, Lotalla ei ollut alushousuja pienien shortsien alla. Näin kuinka sileä pieni pillu paistoi shortsien venyessä liian sivuun peittääkseen sitä mitä oli ehkä ajateltu peitettävän. Astuin muutaman askeleen lähemmäksi ja varmistin, ettei näköni tehnyt kepposia, mutta kyllä paljas häpy ilman karvoitusta siellä oli. Tajuttoman kiihottava tilanne, kiihotusta lisäsi vielä ajatus siitä kuinka nuori Lotta oikeasti on. Mieleni teki koskea, mutta Lottaa ei saanut herättää, muuten olisin ollut kusessa tapahtuneesta. Jo näkeminen kiihotti niin paljon, että oli melkein pakko runkata. Säikähdin pirusti kun tajusin Lotan vaihtavan asentoaan, jähmetyin patsaaksi ja onnekseni Lotta ei herännyt vaan jatkoi uniaan.

Heitin omat vaatteeni pois ja jätin jalkaani bokserit ja päälleni t-paidan ja poistuin vähin äänin katselemaan missä muut nukkuivat. Pääsääntöisenä tarkoituksenani oli käydä pikarunkulla wc:ssä. Päästyäni hädin tuskin olohuoneen ohitse, kuulin olohuoneesta ääniä jotka oli pakko selvittää. Tiesin, etten voisi avata käytövän ovea jos siellä olisi valot, joten päätin sammuttaa valot ja avata varovasti ovea, sisällä oli muuten pimeää, lukuunottamatta pientä jalkalamppua joka oli päällä. Näin juuri kuinka Jannen kalu upposi syvälle Maijun sisään. Maiju oli kontillaan ja Janne työntyi takaa päin sisään. Huomasin kuinka helposti Jannen pieni kalu upposi Maijuun. Ilmeisesti parilla ei ollut ensimmäinen varvi menossa, sillä Janne jaksoi yllättävän pitkään lykkiä, kunnes asento vaihtui itselleni otollisempaan, Maiju kiipesi Jannen päälle ja aloitti rytmikkään ratsastuksen, näin kuinka rinnat kohoilivat ylös ja alas, eivät höllyneet, vain nousivat ja laskivat kropan mukana. Tilanne oli mielettömän kiihottava ja kaivoin kaluni esiin housuistani ja runkkasin katsellessani Maijun täydellistä ratsastusta, ratsastusta jonka vain harva tyttö osasi. Maijulla tuntui olevan tahti hallussaan ja hetken päästä huomasin kuinka suu haukkoi enemmän henkeä ja Maijun kroppa jäykistyi selkä kaarella Jannen päällä. Kuulin kuinka Maiju voihki ja Janne murisi, taisivat molemmat saada. Nopeutin itsekin tahtiani ja laukesin pitkällä kaarella, tunsin kuinka lasti lensi pitkin olohuoneen lattioita joka omaksi onnekseni oli kivilattia eikä puinen parketti, josta äänet kaikuvat hyvin. Raukeana Maiju läsähti Jannen päälle, itse putsasin kaluni viltin reunaan mikä sohvalla oli ja poistuin vähin äänin paikalta. Mahtaa olla nuorella parilla ihmettelemistä aamulla kun spermaa löytyy lattialta. Se ei itseäni juuri tällä hetkellä kiinnostanut, painuin nukkumaan kahden tytön väliin onnellisena miehenä. Kahden teinin seksin näkeminen on niitä harvoja herkkuja joista saa kukaan nauttia. Tyytyväisin mielin nukahdin Siirin ja Lotan väliin.

Aamulla heräilin ilmeisesti viimeisenä, sillä Siiri ja Lotta olivat jo pakanneet tavaransa ja mennessäni virkeän näköisenä aamiaista syömään oli paikalla jo koko muukin porukka.
- ”Kato Panu! Huomenta! Nukuttiko hyvin?” Markus toivotti iloisin mielin, lieköhän oli Markuskin saanut illalla jotain muuta kun suukkoja. Vai tekeeköhän pervo mielikuvitukseni vain kepposia jälleen.
- ”Joo, nukutti vissiin ku viimesenä herään” Naurahdin ja kaapasin leipää naamaan ja istuin pöydän päähän.
- ”Mites Panu, vieläkö tää harrastustoiminta kiinnostaa?” Satu kysyi yhtenä aurinkona pöydän toisesta päästä.
- ”Joo no mikä ettei, onks näit tämmösiä yöpymisiä useinkin?”
- ”Näitä meidä omia on pari kertaa vuodes, mutta sit kesällä ois leirejä ja myös talvella on leirejä.”
- ”Okei kuulostaa hyvältä! Kyllä mä varmaan jatkan näissä merkeissä viel tulevaisuudessakin” Hymyilin katsoen porukkaa ympäriinsä. Päätökseni sai tyytyväisiä katseita ympärillä. Aamu ja viikonlopun yöleiri alkoi lähenemään loppuaan joten porukka tyytyväisin mielin morjesteli ja poistui kukin vuorollaan ulos kylmään. Yllätyksekseni Satu ja Markus suutelivat toisiaan pihalla kun lähtivät eri suuntiin. Taisi hieronta tehdä hyvää, naurahdin mielessäni. Jostain syystä Siiri jäi viimeiseksi sisälle, kun muut olivat varmasti menneet hyppäsi Siiri melkein syliini ja suuteli intohimoisesti minua.
- ”Kai me viel nähdään?” Siiri kysyi painautuen rintaani vasten
- ”Nähdään toki, jos uskallat vielä” Silitin Siirin hiuksia
- ”Uskallan ja haluan.”

- ”No hyvä, sit me nähdää vielä” Suutelin Siiriä vielä kerran ennen kuin hän poistui ulos. Itse poistuin viimeisenä.
Illalla sain vielä Siiriltä tekstiviestin; ”Unohdin kertoa, että sulla seiso aamulla aika juhlallisesti ja en ollut ainoa joka sen näki;)” Kirosin kaluni alimpaan helvettiin, toisaalta taas ajatus siitä että joku muukin näki seisokkini sai minut kiihottumaan, mutta kukahan se joku muu oli kuka näki? Vai olikohan useampia? En kehdannut vastata enää Siirille, vaan päädyin lakanoiden väliin oman puoliskoni kanssa.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia