Annoimme lämpimän meriveden huuhtoa jalkojamme samalla kun kävelimme rantaviivaa pitkin vailla määränpäätä. Ajatuksemme lepäsivät auringonvalossa ja saivat meidätkin rentoutumaan. Hetki oli täydellinen ja niin oli hänkin.
Viimeinkin viimeisetkin uteliaat silmäparit olivat kaionneet rannalta ja auringonlaskua seuraten laskimme mekin ruumiimme rantahiekalle. Vielä lämmennyt vaalea hiekka kutitti selkääni ja sai vartaloni väreilemään. Pian kehoni mukauduttua maan pintaan tunsin vatsallani lämpimät kädet jotka hivelivät vartaloani hitaasti mutta määrätietoisesti. Hänen tietoiset Kätensä liikkuivat sulavasti aina kaulalta jalkoihin asti ja saivat minutkin lämpenemään jolloin omat käteni lähtivät hänen käsiensä liikkeiden mukaan. Olin vangittuna, vangittuna hetkeen jissa meidän käsiemme liike tuuditti minut autuaaseen raukeuteen.
Miehen kädet lopettivat hyväilyn ja siirtyivät jykevästi sivuilleni samalla hänen nostaessaan itsensä ylleni. Hänen vartalonsa tuntui kostealta ja hänestä huokui lämpö.
Miehen väreily tarttui minuun aina tiukemmin jokaisen suudelman yhteydessä hänen saavuttaessa alavatsani.
Jokainen kosketus tuntui voimakkaammalta ja sai liikkeelle valtavan aallon joka virtasi koko kehoniläpi. Aina uudestaan ja uudestaan miehen kädet velloivat minut uuden aallon armoille kunnes vartaloni hallitsematon liikehdintä laukaisi kaikki aistini ilmaan ja koko kehoni rentoutui.
Vartaloni vielä väreillen kilpaa meriveteen osuvien auringonsäteiden kanssa mies nostaa minut ylös varovasti rantahiekasta Ja polveni rikkovat selkäni painauman ääriviivat maassa. Tunnen miehen lämpimän vartalon kehoani vasten aina rinnoista polviin saakka, painautuessani lähemmäs hänen lantiotaan.
Hyväilen miestä suullani ja tyytyväinen myhäily saa minut jatkamaan toimintaani ja siirtämään käteni avuksi. Mies kovenee silmieni edessä samalla kun jatkan hänen kosketteluaan. kieleni tekee tutkimusmatkaa samalla kun kokeneemmat käteni näyttävät tietä kohti täydellistä nautintoa jonka tuo lämpöä väreilevä vartalo pian saavuttaa.
Nyt rantahiekalle heijastuu kaksi varjoa jotka pian sulautuvat yhdeksi kokonaiseksi liikkeeksi
Miehen maatessa päälläni ja hyväillessäni vartaloani käsillään alan pian haluta enemmän. Silmiemme kohdatessa suutelun saattelemana mies asettaa itsensa sisääni. Suuri täyteläisyyden tunne valloittaa koko kehoni kun miehen vartalo liikkuu omani kanssa peilikuvan tavoin. työntö työnnöltä vartaloni värähtelee yhä voimakkaammin miehen tahdissa ja yhtäkkiä tunnen miehen kostean käden sisälläni joka miehen uudelleen työntyessään sisääni siirtyy vierelle saattelemaan minut liikkeillään uusien aaltojen vietäviin.
Ilta-aurinko polttaa jo kuumentunutta selkääni kun mies nojaa viimeisenkerran itsensä syvälle sisääni saadessaan minut laukeamaan ja koko kehoni väreilemään miehen lämmennyttä ihoa vasten.
Asetumme makaamaan rantahiekkaa vasten sylikkäin ja annamme auringon viimeisten säteiden vielä vangita meidät siihen täydelliseen hetkeen samalla kuin nouseva rantavesi huuhtoo viimeisetkin väreet vartaloltamme ja jään miehen vahvojen turvallisten käsien syleilyyn.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia