Kirjoitettuani fantasiani naapurin kuumasta emännästä, sain tarinasta palautetta eräältä toiselta rouvalta, joka viesteistä päätellen oli erittäin kiimainen ja halukas saamaan nuorempaa miestä. Hän oli tykännyt tarinastani ja lukiessaan sitä rouva oli kostunut läpimäräksi ja hänen oli täytynyt työntää kätensä housuihin ja sormettaa itsensä orgasmiin, joka oli ollut kuulemma kaikkien aikojen mahtavin, mitä hän oli koskaan saanut. Heti ensimmäisten viestien jälkeen rouva alkoi houkutella minua viettämään yhteistä hetkeä hänen kanssaan. Minulle se kyllä sopi, mutta ongelmana oli kuitenkin asuinpaikkakuntiemme välinen pitkä välimatka.

Rouvan viesteistä päättelin hänen työskentelevän sihteerinä tai jonain muuna vastaavana toimistotyöntekijänä. Rouva kertoi kuitenkin liikkuvansa melko paljon työnsä puolesta ja eräänä päivänä sainkin häneltä mailia, jossa hän kertoi olevansa tulossa työmatkalle asuinseudulleni. Hän toivoi voivansa tavata minut jossain sellaisessa paikassa, jossa voisimme tehdä muutakin kuin vain jutella. Minulle se kelpasi oikeinkin hyvin ja sovimme tapaamispaikan hänen hotellinsa edessä.

Rouva oli kuvaillut maileissaan olevansa noin 180 cm pitkä, reilut 70 kiloa painava ja muutenkin kohtuullisen hyvän kokoinen rehevä nainen. Hänen rintojaan olivat kuulemma kaikki edelliset seksikumppanit kehuneet erittäin suuriksi, mutta ei kuitenkaan liian roikkuviksi. Hän sanoikin niiden olevan D-kuppikokoa. Olin saanut maileissa hänestä myös joitain eroottisia kuvia, joissa hän poseerasi alasti tai vähissä vaatteissa. Kuvista päätellen hän tykkäsi käyttää läpikuultavia sukkahousuja, koska melkein jokaisessa kuvassa hänellä oli sellaiset jalassa yhdistettynä korkeakorkoisiin kenkiin tai saappaisiin. Itsekin sukkahousunaisista pitävänä olin masturboinut useaan kertaan hänen seksikkäitä kuviaan katsellen. Rouvan perse oli kuvista päätellen melko suuri mutta muotonsa puolesta erittäin hyvin säilynyt—pyöreä ja suhteellisen kiinteä. Kuvia katsellessani en meinannut malttaa odottaa hetkeä, jolloin saisin iskeä kynteni tuohon ihanan rehevään rouvaan.

Ajoin autoni hotellin vieraspaikalle ja kävelin hotellin ulko-ovelle. Olin hieman sovittua aikaa etuajassa. Päätin mennä hieman sivummalle odottelemaan rouvan tuloa. Ajattelin, että voisin ensin tarkkailla hiukan kauempaa rouvaani. Arvelin hänen polttavan kuitenkin savukkeen, koska hän oli viesteissä kertonut polttavansa.

Hotellin ulko-ovi aukeni ja sisältä tuli pihalle luultavasti odottamani rouva. Hänellä oli yllään avoinna oleva tummanharmaa jakkutakki, jonka alla oli musta toppi. Se oli melko avonainen ja sopivan tiukka, jossa rouvan suuret rinnat pääsivät oikeuksiinsa pullottaen terhakkaasti topin yläreunan yli. Lisäksi rouvalla oli yllään tiukka polviin ulottuva, myöskin tummanharmaa hame. Jalassaan hänellä oli tummat sukkahousut tai stay upit ja korkeakorkoiset, polviin ulottuvat mustat saappaat. Rouvalla oli tummat, melko lyhyet, seksikkäästi pörrötetyt hiukset ja paksusankaiset silmälasit. Huulet olivat melko kapeat, houkuttelevasti tummanpunaiseksi maalatut.

Rouva otti laukusta tupakin ja sytytti sen. Itse kaivoin esiin pienen sikarin ja olin muka etsiväni sytytintä sitä kuitenkaan löytämättä. Kävelin tuon seksikkään rouvan luo pyytämään tulta.

- Moi! Saisiko rouvalta tulta? kysyin.

- Joo, totta kai! Mutta sinäpä se taidat herrasmies olla, kun sikaria poltat.

Mutisin jotain vastaukseksi ja jatkoin:

- Pitäähän nyt joka pojalla vähintään yksi kunnon sikari olla.

- Hei! Oletko se sinä? rouva jatkoi yllättyneenä. Olimme nimittäin sopineet tuon tyylisen sananvaihdon merkiksi tunnistaaksemme toisemme. Nyökkäsin.

- En olisi uskonut.

Rouva mutristi huuliaan ja katsoi seksikkään arvostelevasti nenällään olevien lasien yli ja jatkoi:

- Mmm... Sinäpäs oletkin komea poika.

Samalla nainen tökkäsi sormellaan mahaani, jonka ehdin juuri jännittää, ja sormi pysähtyi vatsalihaksiini. Sitten hän silitti niitä ja jatkoi:

- Ja niin lihaksikaskin... Sinua minä taidankin haluta oikein kunnolla, sanoi rouva salaperäisesti. Salillakäyntini eivät ilmeisesti olleet olleet aivan turhia. Pikkuveljeni alkoi heräillä, mutta sain peitettyä sen rouvan katseilta.

Polttelimme savukkeet loppuun niitä näitä jutellen ja toisiamme katseilla mittaillen. Menimme sisään. Kävellessäni rouvan perässä en pystynyt pitää silmiäni erossa rouvan ihanasti keinuvasta takamuksesta ja seksikkäistä jaloista ja kengistä, joiden kopina sai pääni vielä enemmän pyörälle. Rouvan yllä oleva jakkutakki oli sen verran lyhyt, että rouvan muodokkaan perseen muodot pääsivät kunnolla näkyville.

Hississä rouva kysyi, haluaisinko lähteä käymään hotellissa olevassa uimahallissa hänen kanssaan. Vastasin sen käyvän ja kävimme hakemassa rouvan huoneesta hänelle uimavermeet. Itse aioin vuokrata uikkarit lipunmyynnistä.

Kävin pikaisesti suihkussa ja päätin mennä turkkilaiseen saunaan, joka oli tarkoitettu sekä miehille että naisille. Saunassa ei ollut ketään muita. Menin istumaan naisten oven puoleiseen päätyyn. Hetken kuluttua ovi kuului avautuvan. Käännyin kärkkäästi katsomaan, josko näkisin jotain kiihottavaa. Harmikseni huomasin kuitenkin höyryn olevan niin sakeaa, etten nähnyt kuin tumman hahmon, joka kokonsa puolensa olisi voinut olla vaikka se "minun" rouvani. Suljin silmäni ja nojauduin seinää vasten. Kuulin naisen menevän istumaan vähän matkan päähän. Ajatukseni karkasivat jo illan tuleviin tapahtumiin rouvan kanssa ja kaluni jäykistyi täyteen pituuteen.

Nainen oli tullut hiljaa viereeni. Jäykistyinkin, kun yllättäen tunsin kuuman käden kalullani.

- Jaahas... Täällähän tuntuu olevan asiat jo ihan hyvällä mallilla, kuului intohimoinen kuiskaus vierestäni. Avasin silmäni ja tunsin naisen rouvakseni. Nainen liikutti kättään hitaasti kaluni vartta pitkin edestakaisin. Toinen käsi siirtyi hyväilemään pallejani. Naisen kosketus tuntui uskomattoman kiihottavalta. Suljin silmäni ja keskityin hetkeksi vain nauttimaan tuon osaavan naisen käsittelyssä olemisesta.

Sitten aloin itsekin tunnustella rouvan kuumaa vartaloa. Sormeni koskettivat rouvan kaulaa, jonka iho tuntui pehmeältä, kuumalta ja kosteuden vuoksi liukkaalta. Siirsin käsiäni hitaasti kohti rouvan suuria rintoja. Varovasti otin ne käsiini ja kohottelin niitä vuorotellen. Rinnat olivat todella suuret ja sopivan kiinteätkin. Vaihdoin otettani ja otin toisen nänneistä sormieni väliin ja pyörittelin sitä. Se paisui suureksi kuin kypsä vadelma. Rouva alkoi huokailla hiljaa ja työnsi rintojaan vielä enemmän minuun päin, joten siirsin toisen käteni toiselle nännille ja annoin sille saman käsittelyn. Kiihkeästä ääntelystä ja huokailusta rohkaistuneena otin toisen nännin suuhuni ja imaisin sitä voimakkaasti. Rouva inahti kiihottavasti. Aloin imeä nännejä vuorotellen. Samalla liu'utin toista kättäni naisen kylkeä pitkin kohti rouvan suurta seksikästä peppua, jota hän pyöritti hinkatessaan klitorista polveeni. Perse oli kokoonsa nähden uskomattoman kiinteä ja sileäihoinen.

Juuri kun olin siirtämässä toista kättäni kohti rouvan kosteutta valuvaa pillua, miesten suihkuhuoneen ovi kävi ja sisään tuli pari miestä. Rouva ehti juuri ja juuri siirtyä viereeni istumaan, ennen kuin miehet huomasivat meidät. Näin vältyimme kiinnijäämiseltä.

Vähän ajan päästä rouva lähti sanoen menevänsä suihkun kautta uimaan. Minun täytyi jäädä vielä joksikin aikaa istumaan ja odottamaan kaluni palautumista normaalitilaan.

Siirryin suihkun kautta allastiloihin. Etsin katseellani rouvaa, mutta häntä ei näkynyt isossa altaassa. Uimahallissa oli yksi iso allas, lasten allas sekä kaksi poreallasta erillisessä porehuoneessa. Hyppäsin isoon altaaseen ja uin sen muutaman kerran päästä päähän. Sitten nousin altaasta ja siirryin huoneeseen, jossa porealtaat olivat. Menin altaaseen, jossa ei ollut ketään muita. Vesi oli ihanan lämmintä. Laitoin poreet päälle ja otin rennon asennon. Poreet hyväilivät mukavasti lihaksiani.

Avasin silmäni, kun kuulin porehuoneen oven käyvän. Sisään tuli uskomattoman seksikäs rouva. Hiukset olivat märät ja todella seksikkäästi pörröllään. Yllään rouvalla oli valkoiset bikinit. Suuret rinnat heilahtelivat ihanasti puolelta toiselle hänen kävellessään keinuvasti kohti allastani. Nännit pullistelivat yläosan läpi todella näyttävästi. Liivit olivat sen verran ohuet, että nännipihatkin erottuivat aavistuksen omaisesti niiden läpi. Bikinien valkea alaosa oli juuri sen verran leveä, että se peitti kriittisimmät paikat. Lisäksi se puki rouvan peppua täydellisesti. Housujen takaosa ei ollut kovin leveä. Lisäksi housut olivat painuneet aavistuksen verran tuohon ihanaan peppuvakoon. Näin rouvan perse oli todella näyttävästi esillä. Lisäksi se oli todella pyöreä ja upeasti ulospäin työntyvä. Näytti niin kuin hän olisi tarkoituksellisesti vielä vähän korostanut sitä. Perse värähteli todella makeasti hänen kävellessään kohti allastani ja niinpä kaluni oli jo täydessä seisokissa, kun rouva vihdoin astui altaaseen, jossa odottelin häntä.

Nainen tuli viereeni istumaan ja huokaisi nautinnollisesti.

- Ihanaa tää poreilu. Tämä hieroo niin ihanasti joka paikasta.

- Hierooko täältäkin? kysyin hivuttaen kättäni kohti rouvan jalkoväliä. Rouva otti kädestäni kiinni ohjaten sen hänen housujensa haaraosan päälle. Housuissa tuntui olevan jotain liukasta, jonka alkuperää ei tarvinnut paljon arvailla. Rouva oli todella kiimainen.

Hinkkasin kiimaista pillua intohimoisesti rouvan avatessa reitensä levälleen. Painoin housujen haaraosan syvälle rouvan kuumaan vakoon. Samalla tunsin rouvan vetävän uikkareitani pois jalasta ja siirtävän kätensä kalulleni. Hän otti siitä puristavan otteen ja alkoi hiljalleen runkata sitä. Itse siirsin rouvalta housujen haaraosan sivuun ja työnsin etusormeni hänen kosteutta tihkuvaan vakoonsa. Pillu oli niin märkä, että sen tunsi vedessäkin hyvin. Se oli liukas ja kuuma.

Olin niin kiimaisena, etten enää välittänyt ympäristöstä, vaan otin rouvaa kiinni pakaroista ja nostin hänet päälleni selkä minuun päin. Kaluni solahti helposti syvälle tuohon vanhemman naisen kuumaan pilluun. Tuntui uskomattoman ihanalta liukua tuon kuuman rouvan sisään. Rouva laittoi jalkansa molemmin puolin ammeessa olevalle istumakorokkeelle ja oli sellaisessa kyykkyasennossa, jossa hän saattoi helposti nousta ja laskeutua jalkojensa varassa. Siinä hän nosti ja laski persettään kullini solahdellessa kerta toisensa jälkeen rouvan märkään, kuumaan pesään—aluksi hitaasti mutta vähitellen tahtia kiristäen.

Rouvan ihanasti liikkuva perse ja toiseen perseposkeen todella seksikkäästi hieman uponneet rouvan uimahousut saivat minussa aikaan sellaisen kyltymättömän tunteen, että otin perseposkista melko tiukan otteen ja panin rouvaa todella kovaa takaapäin. Tunsin rouvan olevan orgasmin partailla. Laitoin kaiken voimani ja nopeuteni peliin ja nain häntä rajusti. Kun työnsin vielä toisen etusormeni aavistuksen verran rouvan perseeseen, tunsin hänen tulevan. Se ei ollut mikään pieni orgasmi, vaan rouva jäykistyi pitkäksi aikaa samalla hokien:

- Aah... Ihanaaa... Älä vaan lopeta... Jatka, jatka... Aaahh... Nai mua kovaa... Ihana nuorimies! Nussi mun märkää pillua!

Jatkoin naintiani, kunnes rouvan jäykkä vartalo alkoi jälleen mukailla liikettäni. Samalla tunsin itselläni lastin lähtevän liikkeelle. Vetäisin kaluni nopeasti pillusta ja siirryin rouvan eteen. Hän otti kädellään kiinni kalustani ja imaisi kaluni suuhunsa, jonne hän antoi lastini purkautua tehden samalla kädellään runkkausliikettä. Rouva nieli kaiken ja vielä nuoli kaluni puhtaaksi huuliaan maiskutellen. En ollut ikinä saanut niin ihanaa orgasmia.

Siirryin rouvan viereen istumaan. Äskeisen jälkeen en ujostellut häntä enää yhtään, vaan saatoin jutella hänelle avoimesti ja otin hänet jopa kainalooni. Olimme vielä tovin ammeessa, sitten rouva sanoi, että hänen täytyi lähteä. Annoin hänelle puhelinnumeroni, jotta hän voisi soitella, jos hänelle tulisi vielä sopivia hetkiä, jolloin voisimme tavata uudestaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia