Olimme mökkeilemässä Lapissa kaveriporukan kanssa. Meitä oli kahdeksan henkilöä: viisi miestä ja kolme naista. Pojat olivat tunteneet toisensa jo monta vuotta, mutta tytöt olivat tuntemattomampia toisilleen. Olimme tähän saakka olleet jatkuvasti liikkeessä – rinteessä, hiihtämässä, kuntosalilla ja Ruotsin puolellakin olimme käyneet. Päätimme siis rauhoittua välillä ja mennä rentoutumaan kylpylään.

Ajoimme hotellille ja menimme ostamaan lippuja kylpylään. Lippujonossa tulit vaivihkaa viereeni ja sujautit kätesi minun käteeni. Katsoin sinuun ja hymyilin. Kun hymyilit takaisin, punastuin hieman ja minusta tuntui kuin olisin ollut teinityttö, vaikka olinkin jo parisen vuotta yli kaksikymmentä. Vaikka olimme tunteneet jo kauan, ihastukseni ja jatkuva pieni jännitys seurassasi ei ollut kadonnut... ja hyvä niin. Maksoit minut sisälle kylpylään, ja kiitin sinua antamalla pikaisen suukon poskellesi. Tiemme erkanivat, kun lähdimme erotettuihin miesten ja naisten pukuhuoneisiin.

Vaihdoin bikinit vikkelästi päälleni, sipaisin pitkät vaaleat hiukseni löysälle nutturalle ja lähdin suihkuun. Puhelimme tyttöjen kanssa kaikennäköistä, töistä miehiin ja musiikista ruokaan. Aika vierähtikin niin, että päätimme jättää saunomisen toistaiseksi väliin ja siirtyä altaiden puolelle suoraan. Kävelimme allasosastolle ja tähyilimme ympäriinsä. Näin sinun vilkuttavan minulle eräästä poreammeesta ja lähdimme kävelemään sinne.

Kaverisi tekivät tilaa, kun tulimme pyöreään altaaseen. Pulahdin viereesi istumaan. Jatkoimme tyttöjen kanssa jutustelua suihkussa keskenjääneistä jutuista ja te pojat liityitte mukaan. Keskustelusta tuli melko kiihkeää, kun miesten ja naisten väliset erimielisyydet kohtasivat. Miehet liittoutuivat naisia vastaan ja naiset miehiä vastaan. Naurun remakkakin kasvoi melkoiseksi.

Vaivihkaa, siinä toisten leikkimielisesti kinatessa, vedit minut syliisi jalkojesi väliin istumaan. Hymyilin olkani ylitse sinulle ja nojasin päätäni olkapäähäsi. Jatkoit tavalliseen tapaan mielipiteidesi ja ideoittesi heittämistä keskusteluun.

Kätesi hakeutuivat reisilleni keskustelun lomassa. Itse jättäydyin pois keskustelusta. En voinut keskittyä muuhun kuin hellään kosketukseesi. Silittelit kämmenilläsi reisiäni ja toit kosketuksiasi koko ajan vain ylemmäs ja ylemmäs. Yritin olla hengittämättä niin raskaasti. Veden alla, kenenkään huomaamatta otit reisistäni kiinni ja levitit niitä erilleen. Silitit ja puristelit sisäreisiäni. Jatkoit tavallista keskusteluasi muiden kanssa ja kiinnittämättä siihen sen enempää huomiota, hieraisit haarojani bikinien päältä. Huokaisin melko äänekkäästi ja yksi kavereistasi katsahtikin minuun, mutta käänsi katseensa pois, kun sain väännettyä naamalleni kohteliaan hymyn.

Hitaasti työnsit kätesi bikineihini. Levitit häpyhuuliani niin, että poreet pääsivät kiusoittelemaan klitoristani. Huokaisin taas raskaasti ja painauduin nyt sinuun aivan kiinni. Tunsin hieman paisuneen elimesi peppuni kohdalla. Olin tiukassa syleilyssäsi. En voinut liikkua enkä myöskään voinut nauttia täysillä muiden ihmisten läsnäolosta johtuen, olin siis täysin armoillasi. Aloit hieroa häpyäni niin, että meinasin seota. Yritin näyttää ulospäin tavalliselta, jotteivat kaverisi huomaisi mitään, mutta sisältä olin tulessa.

Hitaasti painoit klitoristani ja aloit pyöritellä sitä. Olisin halunnut tuntea huulesi omillani, mutta kuuma suudelma ei käynyt kavereiden ollessa niin lähellä. Sitten yllättäen työnsit sormesi syvälle minuun. Hätkähdin ja inahdin hiljaa.

"Ootsä ihan kunnossa?", yksi tytöistä kysyi minulta. Sormesi pysähtyivät, mutta jäivät edelleen syvälle sisälleni. Tunsin, kuinka sykin sormiesi ympärillä.

"Joo... Vähän... pyörryttää vaan, kun on niin kuuma... mut ei täs mitään", vastasin hieman änkyttäen. Hymyilin taas iloisesti kaikille ja he jatkoivat keskusteluaan.

Sinä puolestaan jatkoit hyväilyäni. Sormesi aloittivat taas liikkeen sisälläni ja lantioni alkoi tehdä tahatonta liikettä vasten kättäsi. Levittelit häpyhuuliani ja hieroit minua hellän varmoin ottein. Tiesit tarkalleen mistä pidin ja nautit kiusaamisestani. Rakastelit minua sormillasi ja pyörittelit klitoristani samaan aikaan. Sillä hetkellä tuntui, että käsittely oli parasta, mitä olin koskaan saanut.

Kiemurtelin ja äännähtelin hiljaa sylissäsi ja vedit minua tiukemmin itseäsi vasten. Ähinäni peittyi onneksi poreiden kohinan alle eikä kukaan kiinnittänyt suurempia huomioita minuun. Aloin hieman vapista ja puhista äänekkäämmin. Vatsassa muljahteli ja tuntui, että olin juuri saamassa huippuni, kun sinä lopetit. Äännähdin yllättyneenä. Otin sinun jäntevästä kädestäsi kiinni ja yritin viedä sitä epätoivoisesti hävylleni, mutta vältit huomaamattomasti yritykseni. Sen sijaan kuiskasit korvaani lyhyen "Shh..." ja annoit viattoman pusun kaulalleni.

"Mä oon suorastaan kateellinen teille, kun teillä menee aina vaan niin hyvin. Ärsyttää!", yksi tytöistä tuhahti leikkisästi. Muut myöntelivät ja nauroimme yhdessä. Kukaan ei osannut aavistaakaan kuinka hyvin.

Istuin rauhallisesti sylissäsi ja nyökkäilin välillä keskusteluun. Tuntui kuin viime rakastelukerrastamme olisi ollut ikuisuus ja nyt kun sait minut käyntiin, en olisi halunnut lopettaa. Vakoni sykki kiimasta ja halusin sinua enemmän kuin mitään.

"Mulla tuli kyllä sen verran pyörryttävä olo, että taidan tästä mennä suihkuun viilenemään...", huikkasin keskusteluun, mutta minuun ei kiinnitetty paljoakaan huomiota. Nousin altaasta ja kävelin suihkutiloille päin. Tunsin polttavan katseesi minussa kävellessäni poispäin. Pujahdin yhden kulman taakse ja kurkkasin sieltä porealtaalle. Näit minut piilostani huolimatta ja katsoit himokkaasti minuun. Virnistin sinulle ja jatkoin matkaani suihkuun keikutellen takamustani viekoittelevasti tietäen, ettet voisi olla katsomatta minuun.

Olin juuri avaamassa suihkupuolen ovea, kun ranteeseeni tartuttiin tiukasti ja minut vedettiin viereiseen vessaan. Vedit minut yhteen koppiin, napsautit lukon kiinni ja käännyit minuun päin. Minua palelsi märissä bikineissä ja kiedoin käteni ympärilleni. Iho meni kananlihalle.

"Onks sul kylmä? Oi, sori, en tajunnu..."

Kiedoit lämpimät käsivartesi ympärilleni ja minua alkoi välittömästi kuumottaa.

"Anna mä vähän lämmitän sua", hymyilit poikamaisesti ja kumarruit suutelemaan kaulaani. Suustani pääsi heti tahaton henkäisy. Jatkoit lämmittämistäni. Nousit hellissä suudelmissasi poskelleni ja lopulta sain tuntea ne herkulliset huulesi omillani.

Aluksi pussailit minua varovasti, kuin kokeillen hyväksyinkö aikeesi. Hyväksyin. Vähitellen suudelmat muuttuivat himokkaimmiksi, vaativammiksi. Kiihko otti ylivallan ja imit ja näykkäilit huuliani, kaulaani ja korviani. Pamautit minut vasten vessan ovea ja inahdin osin pienestä kivusta ja säikähdyksestä, mutta suurimmaksi osaksi nautinnosta. Rintani olivat puristuneet tiiviisti rintakehääsi vasten. Muistin, kuinka joskus olit kertonut sen olevan yksi ihanimmista tunteista naisen kanssa.

Silittelit kylkiäni levottomasti ja kätesi etsiytyivät rinnoilleni. Lempeän voimakkaasti puristelit tissejäni kiihkoissasi. Haroin käsilläni märkiä hiuksiasi ja painoin päätäsi malttamattomana alemmas. Avasit bikinien narut ja kun rintani tulivat paljaina eteesi, huokaisit syvään. Hymyilit onnellisesti minulle ja aloit suudella rintojani. Omistavasti livoit niitä kielelläsi ja pussailit herkästi. Nuolaisit nopeasti jo kovettunutta nänniäni ja se sai minut huokaisemaan nimesi. Nousit nopeasti ylös huulilleni ja suutelit minua.

"Meijän täytyy olla hiljaa, ettei kukaan kuule...", kuiskasit, hymyilit vekaramaisesti ja hiljensit seuraavan kommenttini suutelemalla. Sitten, röyhkeän itsevarmasti, laskit kätesi suoraan bikinin alaosaani. Voihkaisin melko kovaäänisesti ja sinä suutelit taas minua. Hieroit litisevää alapäätäni ja kumarruit nopeasti suutelemaan sitäkin. Nuolit mahlaani reisiltäni, häpyhuuliltani, vaostani ja kun sitten vihdoinkin lipaisit kielelläsi klitoristani, aloin täristä.

Nousit ylös ja laskit housusi. Minun poskiani kuumotti ja näin kaiken kuin usvaisen verhon takaa. Tuo ihana rakastava kalusi oli edessäni innokkaana, odottavana, mutta olin niin sekaisin, etten pystynyt edes osoittamaan huomiotani sille. Otit sen varresta kiinni ja vetelit pari kertaa. Katselit samalla minua hymyillen ja muistan pohtineeni, että ajatteletkohan minua koskaan runkatessasi. Tulit minua kohti ja kiedoin käteni niskasi taakse. Pehmeä terskasi pää kosketti alavatsaani. Nostit toisen jalkani koukkuun ylös ja ohjasit kalusi hävylleni. Heti kun olit saanut sen kohdilleen, survaisit sen sisääni juurta myöten. Vatsanpohjassa vihlaisi, mutta en osannut siitäkään välittää sen enempää. Ihana ilmeesi korvasi kaiken. Sinusta näki, kuinka nautit siitä, miltä tunnuin ympärilläsi ja halusin heti antaa sitä sinulle lisää.

Rakastelit minua aluksi hitaasti, pitkin rauhallisin vedoin, mutta vähitellen et enää jaksanut odottaa, vaan aloit työntyä minuun hullun lailla. Huokailin ja vikisin käsittelyssäsi. Valitin välillä rivosti ronskeja otteitasi ja hymisit tyytyväisenä korvaani. Sitten, juuri kun olin tulossa, ihmisiä tuli vessaan. Jähmetyit paikoillesi, mutta minulle se oli liian myöhäistä. Aloin täristä ja krampata syleilyssäsi. Puristit minua tiukemmin itseesi kiinni, etten päässyt putoamaan. Hiljensit pienet huudahdukseni hellästi kämmenelläsi. Mutta kun ihmisten puhe lakkasi ja he jäivät hiljaa kuuntelemaan, tiesin että he arvasivatkin jo, mitä kopissamme oli tekeillä. Ihmiset lähtivät vessatiloista ja hölläsit otettasi ja halasit minua. Annoit minun rauhoittua ja nauttia hekumastani olkapäähäsi nojaillen. Olin ihan poikki.

Puit hellästi uima-asuni takaisin päälleni. Sitten työnsit minut ulos kopin ovesta. Ennen kuin suljit vessan oven, käännyin ja kuiskasin: "Mä rakastan sua". Se tuli aivan odottamatta suustani, hetken mielijohteesta. Emme olleet vielä sanoneet sitä ikinä toisillemme. Katsoit minuun hieman tyrmistyneenä, sitten hymyilit hajamielisesti ja suljit oven. Kävelin sekavin miettein suihkuun. Muut tytöt olivatkin jo siellä.

"Missä oikeen olit? Me jo huolestuttiin. Luultiin, että oot pyörtynyt tonne jonnekin", toinen tytöistä sanoi.

"E-hei", naurahdin, "vatsa vaan vähän reistailee."

"Harmi, jos susta tuntuu noin kipeeltä koko ajan. Ehkä sun ei pitäis lähteä sitten illalla baariin, jos oot noin kipee", toinen jatkoi. Hymyilin heille vain mietteliäänä ja avasin suihkun. Tuoksusi huuhtoutui iholtani ja makusi huuliltani. Halusin sen takaisin.

Kun tulimme tyttöjen kanssa ulos kylpylästä, odottelittekin jo ulkona auton luona. Pakkauduimme autoon ja vaikka se olikin melko suuri auto, tilaa ei riittänyt ihan kaikille, vaan kahden tytön piti mennä miesten syliin istumaan. Minä totta kai tarjouduin toiseksi heistä, sillä helppohan minun oli istua oman tutun poikaystäväni sylissä.

Ajelimme kuoppaisella hiekkatiellä kohti mökkiämme. Jouduin istumaan kumarassa sylissäsi, sillä auton katto oli matala. Yhtäkkiä tunsin kovuuden peppuni kohdalla. En ollutkaan tajunnut tilanteen vaikeutta sinulle. Kuoppaisella tiellä heilahteleva peppuni sylissäsi sai sinut kiihottumaan. Tajusin olevani niskanpäällä ja käytinkin tilanteen hyväkseni. Vaivihkaa pyörittelin pyllyäni vasten housuissa pullottavaa kaluasi. Hengitit raskaasti. Nojauduin vasten sinua kuin penkin selkänojaan ja taivutin pääni taaksepäin olallesi lepäämään. Tiesin, kuinka olisit halunnut juuri silloin suudella kaulaani. Todennäköisesti näit paitanikin kauluksesta rintani ja huomasin, kuinka nostit katseesi pois niistä.

Käänsin hieman päätäni ja muiden huomaamatta suutelin korvalehteäsi.

"Sä hengität kauheen raskaasti... En kai mä paina liikaa?", kihersin hiljaa korvaasi.

"Sä oot paha", kuiskasit takaisin ja katsoit himokkaasti silmiini. Sinusta näki, kuinka jouduit kamppailemaan himoa vastustaessa. Leuastasi näkyi, kuinka purit hammasta ja välillä räpyttelit silmiäsi ja nuolaisit huuliasi niiden kuivuessa.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen saavuimme mökille. Iltapäivä kului melko vaisuissa tunnelmissa. Pelailimme lautapelejä yhdessä ja katselimme televisiosta joitain hölmöjä sarjoja. Aina välillä huomasin, kun tuijotit minua sohvan nurkasta. Availin kiusallani reisiäni ja hymyilin sinulle viekoittelevasti. Aina kun tein näin, suljit nopeasti silmäsi ja hengitit pari kertaa syvään. Sitten jatkoit taas television katselemista. Minua huvitti, mutta samalla imarteli heikkoutesi.

"Me oltais nyt lähössä sinne baariin!", alakerrasta huudettiin kuorossa. Olin yläkerrassa peiton alla mukavasti lukemassa kirjaa.

"Mä en taida tulla... Vieläkin heikko olo. Tuun sitten seuraavalla kerralla", huusin vastaukseksi ja syvennyin taas kirjaani. Yllätyksekseni kuitenkin kuulin sinun äänesi, joka selitti kavereille, että jäisit huolehtimaan ja pitämään seuraa minulle.

Kuulin, kuinka ovi paiskattiin kiinni ja auto lähti pihasta. Hetken oli hiljaista, sitten kuulin askeleesi rappusissa. Jäit seisomaan kynnykselle ja nojailit ovenkarmiin minua katsellen. Käänsin katseeni sinuun ja hymyilit minulle lempeästi. Sitten tulit sängyn reunalle viereeni istumaan. Laskin kirjan alas ja otin kädestäsi kiinni. Puristin kättäsi kädessäni. Kumarruit ylleni ja annoit lempeän pusun otsalleni. Sitten nousit ja lähdit takaisin alakertaan.

Hymyilin onnellisena perääsi. Ajattelin sinua, lämmintä kehoasi ja huuliasi kasvoillani, rinnoillani, alempana... Nousin äkkiä ylös. Avasin hiukseni ponnarista. Hieman lainehtuneet hiukseni laskeutuivat olkapäilleni. Sitten heitin nopeasti vaatteeni pois ja kiedoin pelkän lakanan ympärilleni.

Istuit olo-huoneessa katsomassa televisiota, kun laskeuduin hiljaa portaat. Tulin olohuoneeseen ja huomiosi kiinnittyi välittömästi televisiosta minuun. Korjasit asentoasi sohvalla. Istuit nyt ryhdikkäämmin. Katsoit hieman pöllämystyneenä minua. Kävelin hitaasti eteesi ja annoin sinulle "pienen" vihjeen siitä, mitä halusin; pudotin lakanan jalkoihini mytyksi.

Seisoin edessäsi täysin alastomana. Nännini nöpöttivät kovina pienestä viileydestä ja katseesi porautui minuun. Tunsin oloni hetken kiusaantuneeksi, mutta päätin pitää roolini. Seisoin tyynen viileänä edessäsi ja annoin sinun rauhassa katsella minua. Pian heräsit pienoisesta transsistasi ja nielaisit kovaäänisesti. Naurahdin sinulle. Nostit katseesi silmiini ja hymyilit hölmistyneenä takaisin.

En jaksanut enää odottaa, vaan kävelin luoksesi ja hitaasti istuuduin syliisi, niin että olimme vastakkain. Vedin t-paitasi pääsi yli ja heitin sen lattialle. Sitten painauduin paljasta rintakehääsi vasten. Sivuillasi levänneet kätesi tarttuivat hellästi paljaisiin reisiini. Lähestyit hitaasti huuliani. Suutelit tärisevin huulin minua. Vastasin hellästi suudelmaasi. Sitten siirryin suutelemaan kaulaasi. Liikutin kieltäni kaulallasi aina korvalehdelle saakka. Ihosi nousi kananlihalle. Kehosi oli jännittynyt ja tunsin kohouman farkkujesi etumuksessa.

Kiusaus oli liian suuri ja aloinkin hitaasti hinkata alapäätäni kovaan farkkujen peittämään etumukseesi. Otin käsistäsi kiinni ja painoin ne ylös niskasi taakse. En halunnut päästää sinua vielä koskemaan minuun. Pidin tiukasti ranteistasi kiinni.

Pyörittelin itseäni etumuksellasi ja vatsanpohjassani alkoi kutkuttaa. Huokailin ja läähätin hiljaa korvaasi. Minun nauttivien äänien kuuleminen sai sinut aina kiihottumaan äärimmilleen. Painoin itseäni tiukemmin vasten kohoumaa farkuissasi ja yhtäkkiä osuinkin kohtaan, joka tuntui erittäin hyvältä. Inahdin, ja sinä yritit saada käsiäsi pois otteestani. Tiesin varsin hyvin, kuinka olisit halunnut ottaa minusta kiinni, viedä sormesi minuun, kiihottaa naisesi huippuun ja antaa hänelle upea orgasmi, mutta en antanut sinun tehdä tätä. Halusin käyttää sinua hyväkseni.

Vauhtini kiihtyi sylissäsi ja sinä hengitit tiheään tahtiin. "Huomaatko sä, mitä sä saat aikaan mussa...", henkäilin hiljaa korvaasi. Hymisit hiljaa vastaukseksi. Yritit kurkotella huuliani suudeltavaksi, mutta väistelin sinua. Välillä vain nuolaisin huuliasi nopeasti, kiusoittelevasti. Hieraisin vielä pari kertaa itseäni sinuun ja sitten minulta tuli.

Villisti heitin hiuksiani pois kasvoiltani. Selkäni jännittyi kaarelle. Puristin itseäni tiukasti vasten sinua ja uikutin korvaasi kuin koiranpentu. Vartaloni tärisi ja sitten huoahdin lujaa. Jäin löysänä syliisi istumaan. Päästin kätesi otteestani ja kiedoit ne välittömästi ympärilleni. Silitit hiuksiani ja selkääni. Puristelit hellästi pakaroitani. Odotit rauhoittumistani.

Laskit raukean vartaloni pehmoiselle taljalle makaamaan. Nousit itse seisomaan ja jäit hetkeksi ihailemaan minua. Lepäsin silmät ummistettuna taljalla ja hymyilin itsekseni. Avasin silmäni ja katsoin sinua. Olit ehtinyt riisua farkkusi, ja nyt jäljellä oli vain mustat bokserit, joiden etumuksessa pullotti niin lupaavasti, että minua alkoi kuumottaa. Hymyilin sinulle viekoittelevasti, koukistin jalkani ja avasin sääreni sinulle. Minun oli pakko viedä oma käteni hävylleni. Halusin sinua ja pian.

Olin jo uppoutunut omaan hyväilyyni, kun tunsin kuinka laskeuduit ylleni. Suutelit hellästi minua ja kätesi silittivät kylkiäni, vatsaani ja kasvojani. Poskiani kuumotti, kun katselin sinua. Hoikka vartalosi kiemurteli kiimaisena päälläni ja kielesi piirteli kuvioita ympäri kehoani.

Siinä suudellessamme kätesi liukui hitaasti alapäähäni. Aukaisin uudestaan jalkojani ja katsoin sinua anelevasti.

"Koske muhun. Nuole mua", kuiskasin hiljaa korvaasi ja sinä naurahdit levottomuudelleni. Lähdit laskeutumaan alaspäin. Kielesi kärki lipaisi nänniäni ja värähdin. Suutelit rintojani ja nautit täysin siemauksin hyväilemisestäni. Kämmenesi tarttuivat pakaroihini ja puristelivat niitä. Tämä sai lantioni tahattomasti nousemaan vasten sinua. Suutelit sisäreisiäni ja nivusiani. Lähestyit haaroväliäni ja hengitykseni muuttui raskaammaksi. Nuolaisit kiusoittelevan hennosti häpyäni. Hymyilit reaktiolleni.

Työnsin lantiotani vasten suutasi ja käteni pörröttivät hiuksiasi. Tartuit tiukasti lantiooni käsilläsi ja upotit suusi minuun. Kielesi työntyi raa'asti sisälleni ja imit minua. Vakoni supisteli kielesi ympärillä ja imi kieltäsi syvemmälle. Siirryit hellästi nuolemaan klitoristani, ja kun otit sen huuliesi väliin ja imaisit kevyesti, en voinut muuta kuin inahtaa. Kätesi silittelivät kylkiäni ja puristelivat rintojani. Kiemurtelin allasi nautinnosta. Minun oli pakko ottaa käsistäsi kiinni, kun sait minut huippuni partaalle. Puristin käsiäsi, vatsani tärisi kouristusten voimasta enkä saanut henkeä pieneen hetkeen. Sitten huokaisin syvään ja vartaloni rentoutui. Nuolit hellästi vielä kuumottavaa häpyäni ja sait sen hieman rauhoittumaan.

Nousit viereeni makaamaan ja nojasit kyynärpäähäsi minua katsellen. Makasin silmät kiinni kyljessäsi kiinni ja nautin sinusta hehkuvasta lämmöstä. Pehmeät sormenpääsi liikkuivat raukealla vartalollani, ohittivat rintani, pyörivät vatsallani ja nousivat nänniäni hipaisten kaulalleni. Avasin silmäni ja kohtasin lämpimän katseesi.

"Sä oot kaunis", kuiskasit minulle hiljaa, ja silittelit ja pyörittelit hiuskiehkuroitani sormissasi. Pussasit kevyesti päätäni, ja kun nostin katseeni takaisin sinuun, suutelit minua lempeästi. Kätesi tarttui minun käteeni ja sinun taipuisat sormesi tutkailivat omiani. Tunnustelimme hellästi toistemme käsiä ja katselit minua. Minä katselin lumoavia käsiäsi, joita olin aina kadehtinut ja ihaillutkin niiden juostessa vikkelästi pianon koskettimilla. Muistin, kuinka ne olivat jo ensimmäisillä treffeillämme sulavasti päässeet hieman tutustumaan minuun, ja kuinka ne olivat ensimmäisen kerran tunnustelleet minua sisältä, kuinka ne olivat heti osanneet käsitellä minua. Rakastin niitä, ja sinua.

Hennosti työnsin sinut selällesi makaamaan ja kierähdin päällesi istumaan. Katselit kasvojani lasittunein silmin ja sivelit kylkiäni. Laskeuduin päällesi makaamaan ja aloin pyöritellä lantiotani etumuksesi päällä. Hinkkasin itseäni sinuun ja hengityksesi tiheni. Suljit välillä silmäsi ja huokaisit hiljaa. Vaikket ollutkaan kovaääninen sängyssä, näin ilmeistäsi ja silmistäsi, kehostasi, kun nautit.

Suutelin rintakehääsi ja nousin korvasi juureen.

"Sä oot niin kova... ", huokailin korvaasi. Tiesin, että hiljainen rivo puhe sai sinut himon valtaan.

"Kohta sä saat tulla muhun... Niin paljon ja niin kovaa kuin vaan haluut... Työntää sun iso ja kuuma kyrpä mun sisään... Et usko, kuinka kosteena oon sulle...", kuiskin korvaasi ja tunsin, kuinka kalusi kovettui entisestään lantioni alla.

Tartuin käteesi ja vein sen märkään alapäähäni. Painoin sormesi sisälleni.

"Haluatko sä tätä? Haluatko sä mua?", kuiskin himokkaasti sinulle, ja sinä murahtelit vastaukseksi. Kysyin uudestaan ja uudestaan ja huokailin nimeäsi korvaasi. Anelin sinua rakastelemaan minua, raastamaan odottavaa vakoani rakastavalla varrellasi. Himosi kasvoi niin valtavaksi, että tartuit melkeinpä kovakouraisesti käsivarsistani kiinni ja käänsit minut allesi.

Lukitsit käteni ranteista pääni yläpuolelle ja rimpuilin leikkisästi vastaan. Pidit minut tiukasti lattiassa kiinni, ja suutelit ja näykit kaulaani. Avasin reiteni äärimmilleen allasi ja painoin kuumottavaa häpyäni vasten kaluasi. Ymmärsit vinkin ja liikkeesi rauhoittuivat hieman. Hitaasti työnsit kalusi syvälle minuun. Minun oli suljettava silmäni ja huokaistava. Tunsin, kuinka sykähtelit sisälläni. Se kiihotti minua. Tunsin pehmeän kalusi kärjen vatsan pohjassani saakka ja se tuntui hyvältä, läheisyytesi tuntui hyvältä.

Katselit kasvojani ja olit liikkumatta sisälläni. Silitit hiuksiani pois kasvoiltani ja hymyilit minulle. Suutelimme ja samalla vetäydyit ulos minusta. Hymisin mielihyvästä. Aina se jaksoi ihmetyttää, miten hyvältä mies saattoikaan tuntua. Liikkumassa sisällä, puristumassa rintoja vasten, hivellessä kylkiä ja lantiota, henkäillessä korvaan, omassa syleilyssä hitaasti keinuen.

Vetäydyit hitaasti kokonaan ulos minusta. Se sai vakoni sykkimään, vaatimaan lisää. Hymyilit minulle lempeästi, otit lantiostani kiinni ja käänsit minut mahalleni makaamaan. Laskeuduit selkäni ylle, siirsit hiuksiani syrjään ja suutelit niskaani. Se sai ihoni kananlihalle. Suutelit korvaani ja kuiskasit minulle: "Pyllistä mulle, rakas". Minua hymyilytti. Nostin peppuani kevyesti lattiasta ja levitin hieman jalkojani. Tarjosin itseäni avoimena sinulle.

Kuulin, kuinka huokaisit haltioituneena ja tunsin sormesi hellästi tunnustelemassa alapäätäni. Sitten yllättäen suutelit vakoani. Pieni säikähdys sai minut vetämään peppuani hieman kauemmas sinusta, mutta työnsin sen nopeasti takaisin, mutta tunsinkin tällä kertaa kalusi hävylläni. Taivutin selkääni ja työnsin lantiotani sinua vasten. Hyvin varovasti työnsit kalusi minuun koko sen mitalta. Makasimme päällekkäin lattialla. Tuntui turvalliselta, kun lämmin talja allani kutitteli vatsaani ja sinä makasit selkäni päällä.

Hitaasti lantiosi alkoi tehdä koko ajan kasvavaa liikettä. Kehoni jännittyi ja taas rentoutui allasi. Suutelit niskaani ja selkääni, ja minä yritin aina välillä hymyillä sinulle olkani takaa. Tuntui hyvältä olla syleilyssäsi, sinun seivästämänä. Lämmin penis liikkui rauhallisesti ja jämäkästi sisälläni. Välillä tulit minuun eri suunnista tai pyörittelit itseäsi minussa. Hengitykseni tiheni ja yritin pidätellä voihkaisuja, mutta ne vain voimistuivat.

Inisin allasi ja haukoin henkeäni joka kerta, kun tunsin sinut vatsani pohjassa. Työnsit toisen kätesi alleni ja veit sen klitorikselleni. Se tuntui sähköiskulta. Ihmettelin aina, miten osasit aavistaa tuntemukseni ja sen, mitä halusin seuraavaksi. Olin täysin hallinnassasi. En voinut muuta kuin antautua vahvoille käsillesi ja kalullesi, jotka tyydyttivät minua taivaisiin.

Vetäydyit taas kokonaan ulos minusta, mutta nyt tulitkin sisälleni heti takaisin, terävällä liikkeellä, joka sai minut henkäisemään nimesi. Teit saman uudestaan ja silloin minä aloin täristä.

Vartaloni kouristeli syleilyssäsi enkä saanut henkeä. Pysähdyit sisälläni ja jäit nauttimaan puristuksestani. Vakoni imi sinua syvemmälle sisälleni. Poskiani kuumotti ja sitten ähkäisin lujaa. Jäin makaamaan rentona allesi ja sinä nousit päältäni pois. Tulit viereeni makaamaan. Käännyin sinuun päin ja edelleen silmät kiinni huokailin ja toistelin nimeäsi. Hyssyttelit minua lempeästi.

Kun avasin silmäni, katsoit minua hymyillen. Sitten ilmeesi hieman vakavoitui. Silitin poskeasi ja nielaisit melko kovaäänisesti.

"Mäkin rakastan sua", kuiskasit melkein ääneti. Ilmeesi näytti jännittyneeltä. Hymyilin sinulle ja pörrötin lempeästi hiuksiasi.

Kaadoin sinut selällesi makaamaan ja suutelin vartaloasi. Se hehkui lämpöä. Kuuntelin hetken sydämensykettäsi ja sitten laskeuduin alemmas. Edelleen jäykkä kalusi lepäsi jännittyneenä alavatsallasi. Katselit minua ja silmistäsi paistoi himo. Katsoin intensiivisesti silmiisi ja nuolaisin terskasi kärkeä. Hipaisin vain. Jo se sai koko kehosi värähtämään. Tiesin, että olit herkillä.

Liikutin kevyesti huuliani kovalla varrellasi. Suutelin kiveksiäsi ja nousin suudelmissani hieman ylemmäs kalullesi. Piirtelin kielelläni kuvioita ja sitten yllättäen otin terskasi kokonaan suuhuni. Upotin kalusi niin syvälle suuhuni kuin se vain meni. Päästin kalusi taas vapaaksi ja nyt suutelin sen kärkeä. Imaisin sinut taas suuhuni ja sinun oli pakko laittaa silmäsi kiinni. Lantiosi alkoi tehdä varovaista liikettä ja työnsit kaluasi suuhuni.

Kiedoin sormeni kalusi ympärille ja kiedoin samalla huuleni terskalle. Rakastin makuasi, jota tuli hieman jo suuhuni. Nopeutin liikkeitäni, janosin lisää. Vatsasi alkoi nytkähdellä, ja suustasi pääsi matalia äännähdyksiä. Oli ihanaa saada sinut vaikeroimaan. Avasit silmäsi ja katsoit minuun. Hymyilin sinulle kalu suussani. Silloin tulit. Tunsin lämpimän eritteesi suussani ja yritin niellä sitä mahdollisimman paljon, mutta sille ei meinannut tulla loppua. Spermaasi valui suupielestäni kalullesi ja rinnoilleni.

Kun kehosi rentoutui, nousin tasollesi. Pyyhkäisin sperman suupielistäni kämmenselkääni ja painauduin kylkeesi kiinni. Hengitit vielä raskaasti.

Sitten yllättäen kuulimme auton ajavan pihaan. Vilkaisin kelloa, se oli kolme yöllä. Avasit säpsähtäen silmäsi, nappasit mukanani tuoman lakanan ja kiedoit sen ympärilleni. Minä kihersin lattialla ja sinä nostit hihittelevän vartaloni syleilyysi. Vikkelästi kiipesit portaat yläkertaan, kannoit minut sängyllemme ja pujahdit viereeni. Vedit peiton alastomien kehojemme päälle, ja kun ystävämme kurkkasivat ovelta, esitimme nukkuvamme. Kun kuulin, että he lähtivät ovelta, avasin silmäni ja katsoin sinuun. Hymyilit minulle ja laskit lämpimän kätesi silittämään poskeani.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.