Heräsin puoli yhden aikaan aamulla hyvin levänneenä. Oli lauantai ja vanhempani olivat lähteneet edellisiltana kahden viikon pituiselle asuntoautolomalle Eurooppaan. He olivat jättäneet minut kotiin isoveljeni kanssa, joka oli ottanut hatkat pari tuntia vanhempien lähdön jälkeen. ”Ei kannata oottaa mua ainakaan muutamaan päivään kotiin. Me mennään kavereiden kans vähä kiertään Suomee, ku porukat ei oo estämässä. Kyllähän tollanen 16-vuotias saa yhen talon pystyssä pidettyä. Faija oli jättäny keittiön pöydälle rahaa kauppa-asioihin. Älä tuhlaa kaikkea sillä aikaa, ku mä oon poissa. Moido!” veli oli sanonut, napannut laukkunsa ja lähtenyt.

Olin siis nyt yksin kotona. Venyttelin maaten selälläni sängyssä. Talo olisi pelkästään minun käytössäni vähintäänkin seuraavat kolme päivää ja voisin tehdä, mitä ikinä haluaisin. Makasin sängylläni miettien, mitä voisin tehdä tänään sivellen samalla vatsaani. Nousin ylös sängystä ja menin suihkuun.

Olin suihkussa melkein puoli tuntia ja tulin sitten takaisin huoneeseeni. Avasin vaatekaappini, jonka oven sisäpuolella oli kokovartalopeili. Pudotin pyyhkeen lattialle ja tutkailin itseäni peilistä. Olin aina ollut painoltani normaali ja tyytyväinen ulkonäkööni. Minulla oli olkapäille ylettyvät punertavat hiukset, vihreät silmät ja muutenkin kauniit kasvonpiirteet. Olin omasta mielestäni sopivan muodokas, C-kupin rinnat ja pyöreä kiinteä pylly.

Yhtäkkiä kuulin kännykkäni soivan takanani. Nappasin kännykän ja lysähdin sängylleni. Katsoin puhelimen näyttöä. Vieras numero. Vastasin puheluun, ja miesääni puhui minulle: ”Hei, Marko Haapala täällä. Kuulin tuttavaltani, että olet käynyt joskus hoitamassa heidän lapsiaan. Tämä tulee kyllä vähän viime tinkaan, mutta tarvitsisin lastenhoitajan täksi illaksi. Pääsisitkö mitenkään tulemaan seitsemän maissa illalla?” Vaihdoin parempaan asentoon sängylläni ja katsoin samalla itseäni auki jääneen vaatekaapin oven peilistä. Mielessäni välähti, kuinka irstaalta kuulostaisi, jos kertoisin kavereilleni puhuneeni noin nelikymppisen miehen kanssa puhelimessa maaten samalla alastomana sängylläni. Naurahdin mielessäni ajatuksilleni ja vastasin: ”Enköhän minä pääse, ei mulla oo muitakaan suunnitelmia. Jos neuvot vielä, missä asutte, niin ehkä löydän oikeaan osoitteeseenkin.”

Seisoin suuren omakotitalon portailla. Talo sijaitsi kaupungin varakkaiden ihmisten asuttamassa kaupunginosassa, joten oletin perheenkin olevan hyvin varakas. Pimpotin ovikelloa, samassa kuulin koiran haukkuvan oven takana. ”Walle, pois! Ei tule, mene nyt siitä. Ai hei, sinä olet varmaan Sara.” Reilu kolmekymppinen mies avasi oven kravattia laittaen. Hänellä oli ruskeat silmät, mustat, hiukan pitkähköt hiukset ja siistit vaatteet. Ensimmäinen ajatus päässäni oli: ”Vau, Marko on tosi komee!” Vilkaisin hänen vasenta kättään enkä nähnyt sormusta nimettömässä. ”Joo, niin oon. En kai oo myöhässä?” kakistelin tajutessani vastauksen viipyvän. ”Et ole, tulit juuri sopivasti. Minun pitää lähteä ihan kohta. Esittelen sinulle vielä lapset.”

Markolla oli kaksi poikaa, 3-vuotiaat kaksoset. Marko selitti, mitä sääntöjä pojilla oli, mitä laittaisin heille iltapalaksi ja moneltako heidät pitäisi laittaa nukkumaan. ”Onhan kaikki nyt varmasti kunnossa?” Marko kysyi vielä eteisessä. ”Joo, joo, kaikki on kunnossa. Laitan pojat yhdeksältä nukkumaan ja olen täällä siihen asti, kunnes sinä tulet”, hymyilin hänelle. ”No niin, hyvä. Minä menen sitten, etten myöhästy sieltä liiketapaamisesta.” Marko antoi molemmille pojille suukon ja lähti.

Ilta sujui rauhallisesti. Pojat eivät meinanneet ensin päästä sopimukseen iltasadusta, mutta enempää kiukuttelua illan aikana ei ollut. Kun olin laittanut pojat nukkumaan, menin keittiöön ja otin jääkaapista jääteetä. Vilkaisin, mitä tv:stä tulee. Peruskanavilta ei tullut mitään kiinnostavaa, joten selasin, mitä erikoiskanavia tv:seen oli hommattu. Selailin kanavia, kun vahingossa osuin aikuisviihdekanavalle. Laskin kaukosäätimen kädestäni ja jäin katsomaan kanavaa.

Vaalea nainen otti juuri suihin mieheltä, joka laukesi kohta hänen suuhunsa. Nainen nieli miehen spermat, nousi sitten tämän päälle ja alkoi ratsastaa. Katsoin lumoutuneena, kun miehen muna katosi naisen jalkojen väliin ja tuli ulos melkein kokonaan yhä uudestaan ja uudestaan. Nainen alkoi hetken päästä inistä ja huohottaa lisäten tahtia. Aloin hieroa rintojani paitani päältä ja avasin samalla hameeni vetoketjua. Vedin hameen pois päältäni, tiputin sen lattialle ja nostin paitaani niin, että rintaliivini tulivat esiin. Tässä vaiheessa tv:n nainen sai voimakkaan orgasmin, hän inisi äänekkäästi ja lysähti miehen päälle. Hapuilin sormeni alushousujeni kuminauhan alle, vedin alushousut jalastani ja tiputin ne lattialle hameen viereen.

Aloin nyt hyväillä toisella kädelläni rintojani ja hieroa toisella klitoristani. Keplottelin toisen rintani ulos liveistä ja hieroin esiin tullutta, hyvin kovaa ja paisunutta nänniäni. Suljin silmäni ja ajattelin, mitä tapahtuisi, jos Marko tulisi nyt kotiin. Ajatus kiinnijäämisestä kiihotti minua hyvin paljon. Nostin toisen jalkani sohvan selkänojalle ja laskin toisen lattialle. Aloin hitaasti työnnellä kahta sormea sisääni. Sormetin itseäni jonkin aikaa rauhallisesti, mutta aloin sitten lisätä vähitellen vauhtia. Avasin silmäni ja jähmetyin paikoilleni. Marko seisoi eteisessä oven edessä vain muutamien metrien päässä minusta katsoen järkyttyneenä touhujani.

Makasin sohvalla sormet yhä sisässäni, rintaliivien ulkopuolella, tuijottaen suoraan Markon ruskeisiin silmiin. En tajunnut, mitä minun olisi pitänyt tehdä. Kohta havahduin, vedin sormet sisästäni, laitoin rintani takaisin liiveihini, laskin paitani, nappasin vaatteeni lattialta ja olin juoksemassa Markon ohi ulos, kun hän tarttui minuun. ”Minulla on sinulle vähän asiaa”, hän sanoi näyttäen vakavalta ja lähti kävelemään keittiöön päin. Seurasin häntä, mutta hän ei mennytkään keittiöön, vaan keittiötä vastapäätä olevasta ovesta johonkin huoneeseen, jossa en ollut käynyt. Sydämeni hakkasi pelosta, kun työnsin oven auki Markon perästä ja astuin huoneeseen.

Huomasin tulleeni Markon makuuhuoneeseen. Ihmettelin, mitä ihmettä hän täältä haki, mutta asia valkeni minulle hyvin nopeasti. Marko kääntyi äkkiä minuun päin ja suuteli minua intohimoisesti. Yllätyin niin, että tiputin hameeni ja alushousuni käsistäni lattialle. Olin kuitenkin edelleen hyvin hämilläni enkä tajunnut vastata suudelmaan. Marko lopetti suutelemisen huomattuaan haluttomuuteni. ”Koita nyt rentoutua, jooko? Mä näin, kuinka sä katoit mua aikaisemmin, eikä se ollu ihan viatonta”, Marko sanoi ja virnisti minulle. Olin vähän aikaa hiljaa. Sitten vetäydyin kauemmas Markosta, nostin paidan päältäni ja avasin rintaliivieni hakaset. Liivit tipahtivat lattialle paljastaen uhkeat rintani kokonaan. Virnistin takaisin Markolle. ”Herra on hyvä ja käy kiinni vaan.”

Marko alkoi nopeasti riisua vaatteitaan. Kravatti, paita, housut ja sukat lentelivät mytyksi lattialle ja kohta hän seisoi edessäni pelkissä boksereissa. Markolla oli hyvin treenattu kroppa, jota jäin katsomaan haltioituneena. Boksereiden etumuksessa näkyi selvä kohouma. ”Eiköhän oteta nuokin pois, niin päästään tasoihin”, sanoin kumartuen Markon eteen ja vetäen bokserit pois hänen jalastaan. Markon muna ponkaisi heti paraatikunnossa kohti kattoa. Nousin ylös ja suutelin Markoa tulisesti. Irtauduimme toisistamme ja aloin vetää Markoa perässäni sängylle. Kaaduin selälleni ja Marko tuli perässä päälleni. Hän suuteli minua ensin suulle ja alkoi sitten siirtyä alemmas kaulalleni ja lopulta rinnoilleni. Hän hyväili ja suuteli rintojani jonkin aikaa ja valui sitten entistä alemmas vartalollani.

Tunsin Markon huulet sisäreisilläni, josta ne siirtyivät suutelemaan karvatonta häpyäni. Varovasti tunnustellen Markon kieli työntyi häpyhuulieni väliin ja löysi hetken päästä klitorikseni. Huokaisin äänekkäästi nautinnosta, mikä kannusti Markoa jatkamaan. Hetken päästä tajusin kahden sormen työntyvän sisääni, alkaen liikkua tasaisesti edestakaisin. Markon kieli pyöri edelleen klitoriksellani ja toinen käsi. Sain kolmannen sormen sisääni ja tunsin itseni nyt ihanan täydeksi. Samalla hän kiihdytti sormiensa liikettä ja alkoi nyt hieroa toisella kädellään klitoristani. Kiemurtelin entistä voimakkaammin ja aloin inistä äänekkäästi. Tunsin useita voimakkaita sykähdyksiä lantiossani ja lysähdin lopulta täysin rentona sängylle.

Marko nousi viereeni sängylle, antoi minulle märän, pitkän suudelman ja siveli varovasti rintojani. ”No, oliko se yhtä kivaa kuin oma sormetuksesi aikaisemmin?” ”Toi oli sata kertaa parempaa, kiitti”, sanoin hymyillen ja suutelin Markoa. ”Mut mun pitäs varmaan alkaa lähteä kotiin, on jo aika myöhä.” Nousin sängyltä ja aloin kerätä vaatteitani lattialta ja pukea päälleni. Marko runkkaili rauhallisesti selällään sängyllä katsoen samalla, kun minä puin. ”Nähdään”, sanoin virnistäen ja kävelin huoneen ovelle. ”Minä ilmoittelen, kun seuraavan kerran tarvitsen lastenvahtia”, Marko huikkasi vielä, kun painoin oven kiinni perässäni ja lähdin.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia