Mä annoin sille

admin Seksinovellit
01.01.2016
25043 näyttökertaa
0 kommenttia
4.16
- Mitäpäs tyttönen? Tuus tänne jutteleen! se huuteli mulle.

Oikeestaan mulla alkoi kutittaa jalkoväliä jo siinä vaiheessa aika tuntuvasti. Mut emmä kyllä siinä vaiheessa vielä ollut päättänyt, miten juttu etenisi. Sehän oli jo vanha äijä. Vaikka yritti esittää muuta. Eikä sillä ollut kuin pyyhe lanteilla.

- Hitto, miten on tyttö kasvanut ja naisistunut! se kehui mua.

- Ja sä oot harmaantunu! mä piikitin sitä.

- Ei helvetissä, se on vaan ulkoista, äijä rehenteli. Samalla se pullisti karvaista rintaansa. Sekin oli jo harmaantunut.

- Ootteko olleet täällä jo miten kauan? se vaihtoi äkkiä puheenaihetta.

- Me tultiin torstaina, mä sanoin ja aloin katella järvelle.

- Jaaha, jaaha. Äiti, isä ja sinä? Ja onhan sulla veli? se kysyi ja nojasi samalla terassin kaiteeseen.

- Joo, on mulla. Oikee kusipää veli, mä sanoin.

- Katos tyttöä. Taidat panna miehet kuriin, äijä nauroi.

- Joo, mä hymähdin.

- Tules, tyttö, saunaan sedän kanssa! se pyysi yhtäkkiä.

- E varmana tuu! mä nauroin sille.

- Tuus, tuus nyt vaan, ollaanhan me tuttuja toisillemme, se pyyteli ja iski silmää mulle. Sillä oli muutes siniset silmät.

- Vitut mä tuun, sanoin sille ja meinasin lähteä kävelemään. Otin pari askelta siinä terassilla.

- Äläs nyt mee mihkään, ukko säikähti ja tuli mun perässä.

- Perkele! se kiroili ja mä käännyin kattomaan. Siltä putosi pyyhe muka vahingossa. Näin sen kyrvän. Vittu, miten paksu ja mehevä tollasella kävyllä, mä ajattelin. Alkoi tehdä kunnolla mieli pippeliä. En ollut saanut patukkaa pariin viikkoon. Meni poikki kundikaverin kanssa enkä ollut viittinyt alkaa jakorasiaks.

- Katohan, ku vilahti, hittolainen, ukko manaili läpinäkyvästi ja asetteli pyyhettä takasin vyötärön ympäri.

- Nii varmaa, mä kikatin, vaikka yritin pysyä pokkana.

- Elä, tyttö, naureskele vanhan miehen kalulle. Kyllä se toimii siinä missä nuoremmillakin, äijä kehuskeli mulle.

- No, vittu, sähän oot melkein seitkyt! Ei sellasilla oo mitään seksielämää, mä nauroin sille. Joskus en vaan pysty pitämään suutani kiinni.

- Tyttö, tyttö, setä kohta todistaa sulle, jos et hyvällä usko, äijä sanoi mulle ja iski taas silmää. Se koitti olla koko ajan nuorempaa kuin olikaan. Se oli vetänyt harmaan tukkansakin kammalla taaksepäin. Aina se yritti olla. Muistan, et huomasin jo pikkasena sen makeilevan kaikille naisille. Mutsiakin se aina liehitteli.

- Oot sä ollu merillä vai vankilassa? mä kysyin äkkiä siltä. Äijä huomasi mun tuijottavan tatskaa. Se oli sillä vasemmassa käsivarressa.

- Nuorena hankittu, mut ei sitä tyttösille kaikkea kerrota, se vastasi. Samalla se rapsutteli tatskaansa kuin olisi luullut sen sillä irtoovan.

- Okei, mä voinkin tästä lähtee, sanoin viileesti. Vaikka mun pillu oli farkkushortsien alla ihan kuuma ja märkä. Muistin koko ajan äijän ison kalun.

- Ethän sä nyt vielä mihkään mee, ukko sanoi ja tuli muhun kiinni. Se tarrasi aika lujasti muhun siinä saunaterassin kulmalla.

- Päästä irti, vitun pappa, mä sanoin sille. Yritin pikkaisen työnnellä sen käsiä pois lanteiltani. Sillä oli ihan kiimaset sormet, kun se alkoi mua kopeloida niillä.

- Vitut mä sua mihkään päästän. Uh. Oot, perkele, komee narttu, äijä huohotti. Se puristi mua tisseistä. Meinasin huutaa sille, että nyt vittu näpit irti, pervo kääkkä, mut mua alkoi panettaa ihan vitusti siinä vaiheessa. Olin ihan sekasin, kun annoin vanhan ukon kähmiä itteäni ja aloin tahtoa siltä munaa.

- Ootkos kyrvän puutteessa, tyttö? se läähätti ja puristeli edelleen mua rinnoista, niin et välillä mua sattui.

- Puristele omaa muijaas, mä sanoin sille käheellä äänellä, mut en enää työntänyt sen käsiä pois.

- Se ei oo nyt täällä. Kaupungissa se vielä on. Vanha lehmä, ei se oo näin haluttava kun sä, se huohotti mulle. Mä huomasin, miten sillä alkoi tulla seisokki. Pyyhkeen alta nousi kumpu ylemmäs ja ylemmäs. Vittu, mä ajattelin siinä vaiheessa. Kohta sen kulli seisoo täysiä ja sit se haluu nussia mua. Mut sitähän mä halusinkin. Ei vittu miten sairasta, mut sitä mä juuri toivoin enemmän kuin mitään.

- Panettaa! Nyt mua panettaa helvetisti, se örisi ja imi samalla mua kaulalta. Ai vittu, tuntui hyvältä, vaikka se oli vanha, kiimainen pukki. Samalla sen sormet alkoi avata mun farkkushortseja niin tottuneesti ihan kuin se ei olis muuta koko elämässään tehnyt. Varmaan se sitä olikin tehnyt koko ikänsä, aukonut naisten housuja.

- Ai vittuuu! mä ulahdin, kun tunsin sen sormet paljaalla pimpilläni. Ukko tiesi, mitä se teki. Se työnsi heti sormea mun reikään ja kaiveli sillä syvältä mun kosteutta. Sit se pyöritti sormia mun klitalla ihanasti.

- Saatana, miten märkä pesä sulla, ukko läähätti. Se oli kuuma ja hiestä märkä, kun se oli äsken saunasta jäähylle tullut. Silloin se vetäisi pyyhkeen pois ja päästi pystyyn nousseen kullinsa mun kimppuun. Se oli tummanruskee ja täynnä verisuonia. Mut kiihotti sairaasti.

- Joko uskot, likka, että vanhallakin seisoo!? se tiukkasi multa.

- Uskon mä nyt, huokasin. Äijällä tosissaan seisoi. Vittu, mikä kyrvän pystyasento. Parempi kuin mun exällä. Ja paljon paksumpi. Parempi kuin kellään mun aiemmin näkemillä kundeilla.

- Käys siihen, noin! ukko ähelsi ja työnsi mut kaidetta vasten. Totta vitussa mä heti tiesin, että se aikoi nussia mua siinä. Sen terska oli hetkessä mun kosteilla pillunhuulilla. Onneks mä olin just ajellut pimpsani karvoitusta siistimmäksi. Tunsin, miten multa tirahti just sillä hetkellä kunnolla mehua.

- Hei, eiks sun pitäs laittaa kumi, mä kähisin. Yleensä musta lähtee ääntä, mut nyt mä olin ihan kähee.

- Ehän mulla sellasia ole. Ei niitä tässä nyt tarvii. Käytä sä vaan poikasten kanssa sellasia, ettei ne ruikkaa sua paksuks. Sellasia ne pojat on, perkele. Taisin ittekin olla aikoinaan. Sit luistavat karkuun. Mut nyt muhun voi luottaa, emmä tee sitä. Vedän ulos ajoissa, ukko ähisi. Se yritti päästä jo sisään muhun.

- Ja eiks sulla oo pillerit? Kaikilla tytöillähän ne nykysin on, se sanoi.

- Ei mulla oo nyt, mä sanoin. Olin lopettanut niiden syömisen, kun me erottiin kundikaverin kanssa.

- Ei sitä aina paksuks tuu, ähäh, äijä kähisi ja yritti koko ajan työntyä mun pilluun, mut ei päässyt sisään. Sen kulli oli niin jämäkkä. Se otti sit paksusta mulkustaan kiinni ja painoi kourallaan kaluaan pimppaani vasten.

- Levitä jalkojas! se komensi kovalla äänellä. Mä olin ihan kiimassa jo ja levitin sille haarat. Mun pikku pillu aukesi paremmin ja se survaisi terskansa muhun. Vittu, mä taisin ulvahtaa siinä kohdassa. Teki niin gutaa saada kullia pitkästä aikaa.

- Helvetin kiree pimpsa tytöllä, ukko ähisi ja painoi kunnolla mulkun vartta mun sisään. Sillä oli paljonkin tanakampi ja paremman tuntunen tappi kuin mun exällä tai niillä kolmella muulla, joiden kanssa olin sitä ennen pannut. Vittu, aika pervoa, et melkein seitkytkybäsellä on parempi kalu kuin nuorilla kundeilla. Ja ihan vitun outoa, et mä annoin tolle mökkitutulle ukolle. Mä olin kai mennyt sekasin kiimasta ja kesästä.

- Ai ku tuntuu hyvältä, ukko urisi mulle tintatessaan mua kaidetta vasten. Se tökkäsi mua voimalla pillun perälle ja veti sitten taaksepäin. Mä huohotin ja ootin, et se työntyis taas kunnolla mun sisään.

Se kyseli jotain pannessaan mua. Mä en jaksanut vastailla sille mitään. Läähätin siinä vaan. Tuntui niin ihqulta saada paljasta kalua pimppiin ja mä litisin kosteutta. Kun oli vielä niin jäykkä ja tanakka kulli kyseessä. Ai vittu, että mä oon paha pikku narttu, kun mä teen tollasta.

Nartuksi setä mua nimittelikin. Oikeestaan se tuntui aika tuhmalta naitaessa ja kiihotti mua. Levitin sille jalkojani kuin likainen narttu ja annoin sen nussia kunnolla. Ja se nussikin. Pani ihan tosissaan. Annoin tuon vanhan kävyn purkaa muhun patoutuneen kiimansa. Pahimmat patoutumat taisi olla ukon palleissa. Eikä vittu mitään kumia välissä.

En ois uskonut, et se jaksaisi panna niin hyvin ja kunnolla mua. Äijä pamputti niin, että mä inisin. Vaikka kaide painoi kipeesti mun persettä, niin mä nautin ihan vitusti koko ajan siitä. Innostuin ukon karvaisesta rinnasta. Hipelöin sitä ja välillä tukistin karvoista. Äijä huvittui siitä ja kyseli, tykkäsinkö sen karvoista. Vastasin sille jotain.

Vittu että ukko pani syvälle muhun oikein kunnolla. Musta tuntui, ettei sen kulli ollut yhtä vanha kuin sen muu harmaa kroppa. Se oli niin kova ja ihqun tuntunen, et mä lähestyin laukeemista. Ukko osasi hangata mun paikkoja just oikeella tavalla. Just oikeista kohdista. Se hieroi välillä mun klitorista sormilla, kun se lykki mua. Vittu mä pidin siitä.

Sit mä tulin. Sain melkoisen orkun siinä kaidetta vasten. Vanha äijä pani vieläkin mua kunnon tykityksellä. Kyrpä pystyssä suoraan mun sykkivään pilluun. Sen pallit heittelehti hurjasti. Kumarruin kerran tarttumaan niihin, mut oli pakko päästää irti. Orkku ravisteli mua niin hurjasti. Vittu miten ihanaa.

Mä en kunnolla ehtinyt tajuta, mitä sit tapahtui. Äijä alkoi tyrkkiä kyrvällä rajusti mun sisään. Joka kerta se ärähti samalla. Vittu, mä meinasin huutaa, et lopeta toi, mua sattuu. Just samaan aikaan se tyrkkäs mua kunnolla ja ölähti. Katoin sitä silmiin ja tajusin, et siltä tuli syöksy. Varmaan me molemmat näytettiin ihan hölmöiltä. Molemmilla oli silmät levällään kuin jollain kaloilla. Äijän kyrvästä syöksähteli kunnolla spermaa mun paljaaseen pimppaan. Sen isot pallit oli varmaan sitä täynnä. Eikä se tehnyt elettäkään, et se vetäis kalunsa ulos musta, vaikka se lupasi tehdä sen.

Lopulta se vetäytyi irti ja päästi mut hikisestä otteestaan. Mäkin olin ihan hikinen. Sen kyrpä alkoi veltostua ja roikkua limasena. Tunsin, miten mun pimpistä lorahti ulos äijän mälliä. Se valui mun reisille.

- Vittu sua! mä tiuskaisin.

- Ei voinu mitää. Teki nii hyvää, ukko sanoi ja hymyili. Sitä ei yhtään hävettänyt. Vitun ukko.

- No vittu, mua ei naurata, mä kiukuttelin. Vaikka sisäisesti mä nauroin. Tuntui edelleen niin ihanalta. Mun pimppa sykki ja koko kroppa kutisi ihqusti. Kokeilin pillua. Mun sormille valui paksua lientä. Silloin mä lähdin terassilta.

- Hei tyttö! Äläs karkaa! Otetaan uus erä! ukko alkoi huudella.

- No ei vitussa oteta! mä huusin sille. Juoksin suoraan järveen. Kahlasin niin pitkälle, et pillu meni veen alle. Siellä mä järvessä yritin pestä äijän tuoreita spermoja pois. Olis ollut ihan vitun sairasta tulla paksuksi tollasella kämäselle kääkälle.

- Tuu jo pois sieltä. Mua panettaa kohta uudelleen, ukko huuteli.

- Vittu, usko, etten tuu! mä huusin. Äijältä oli tullut melkoinen lasti. Sain kaivella sormilla oikein kunnolla sen mällejä pimpistäni.

- Jäisit nyt vielä, likka. Nussittais kunnolla, ukko aneli mua, kun juoksin pois järvestä. Mut mä nappasin vaan housut ja juoksin mettään samaa polkua, mistä olin sen mökille tullut. Mulla oli pimppi paljaana.

- Tuu käymään uudelleen! äijä huusi vielä mun perään. Vilkaisin taakseni. Siellä se seisoskeli iso kulli roikkuen. Se näytti tosi vanhalta kauempaa. Vittu mitä mä olin mennyt tekeen. Itte olin vasta 16.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.