Majoitusratkaisuja

admin Seksinovellit
12.06.2014
17117 näyttökertaa
0 kommenttia
4.24
Heräsin herätyskellon tuttuun pirinään. Tänään se ei harmittanut sillä olin illalla lähdössä kolmen hyvän kaverini kanssa thaimaaseen kolmeksi viikoksi. Olimme sopineet treffit illaksi kentälle. Vielä oli pakattavaa sekä muuta puuhaa ennen lähtöä.
Vihdoin kentälle päästyäni huomasin muiden jo olevan paikalla. Toni heilutti kättään. Kävelin jätkien luo. “Tästä tulee varmasti upee reissu” intoili Vesku. Hetken ihmettelyn jälkeen Arttu ehdotti kaljalle menoa. Lähdimme kaikki innolla baariin.
Lentomatka sujui kaikilla lähinnä nukkuen ja leffoja katsellen. Perille päästyämme ja terminaalin ulkopuolella tupakkia poltellessa aloimme miettiä päivän suunnitelmaa. Olimme reppumatkalla eli meillä ei ollut varattuna yöpymispaikkoja lainkaan. Hetken pohdittuamme totesimme ettei liikoja suunnitelmia tarvita vaan katsotaan illalla joku paikka missä yöpyä.
Päivä meni paikkoja katsellessa. Kävimme myös muutamassa baarissa juomassa kylmät oluet. Istuimme erään baarin baaritiskillä ja huomasimme kellon olevan jo melko paljon. Majapaikka olisi kiva pikkuhiljaa löytää tuumasi Arttu. Päätimme kysyä baarimikolta vinkkiä mistä löytyisi hyvä majapaikka yöksi. Baarimikon englannin taito oli hieman heikkoa mutta ymmärsimme toisiamme lopulta. Hän sanoi että lähellä ei ole mitään kohtuuhintaista paikkaa mutta ehdotti sitten että voisimme tulla asumaan hänen perheensä luokse. Mietimme hetken ja kysyimme mitä se maksaisi. “20€ per henkilö” tuli vastaus. Hintaan kuulemma sisältyy ruoat sekä muut palvelut. Ehdotimme että käymme pihan puolella tupakilla miettimässä asiaa. Meitä ihmetytti tämä muut palvelut. Tupakit poltettuamme menimme sisään ja suostuimme hänen ehdotukseensa. Baarimikko oli pääsemässä hetken päästä töistä ja menisimme yhtämatkaa yöpaikkaamme.

Matkalla baarimikko kertoi asunnon olevan isohko omakotitalo jossa asuu myös hänen veljensä perheineen. Lapsia perheissä oli yhteensä yhdeksän. Katsoimme toisiamme ja mietin että saakohan siellä metelissä edes nukuttua.
Perille päästyämme mies esitteli meidät kotona oleville. Kaikki lapsetkin olivat vielä hereillä vaikka kello oli jo melko paljon. Tyttöjä oli seitsemän ja poikia kaksi. Kaikki olivat iältään noin 5-9v.
Veimme tavaramme yhteen isoon huoneeseen jossa oli viisi sänkyä. Mies sanoi että nukkuisimme siinä huoneessa. Katselimme vähän paikkoja jonka jälkeen jommankumman rouva pyysi meitä kaikkia iltapalalle. Osa lapsista oli käynyt ilmeisesti suihkussa ja juoksentelivat alasti hakemaan vaatteita. Tuntui että lapsia ei hävettänyt ollenkaan vaikka talossa oli vieraita. Yritin olla kiinnittämättä heihin huomiota mutta vaikeaa se oli. Samassa säpsähdin kun yksi tytöistä hyppäsi alasti syliini ja kysyi melko hyvällä englannilla että saako istua sylissä. Nyökkäsin myöntymykseksi.
Tuhdin iltapalan syötyämme menimme jätkien kanssa pihalle tupakille ja ihmettelimme mihin oikein olimme joutuneet. Huomasin että Artulla ja Tonilla seisoo. Eihän se ihme ollut kun miettii mitä sisällä oli tapahtunut. Sisälle takaisin mentyämme kysyin että missä voisimme käydä suihkussa. Mies näytti meille pesutilat. Tiloissa oli kolme suihkua joten päätimme mennä kaikki samaanaikaan jotta pääsisimme nukkumaan nopeammin.
Hetken peseydyttyämme huomasin kuinka suihkun ovi aukesi ja ovelta kurkisti kolme talon tyttöä. Yksi oli sama joka aikaisemmin istui alasti sylissäni. Tyttö kysyi tarvitsemmeko apua pesemisessä. Hämmästyin kysymystä. Samassa huomasin että tytöt katsoivat Artun edelleen seisovaa kyrpää. En ollut ehtinyt vielä edes vastata mitään kun tytöt jo tulivat peremmälle pesusienet käsissään ja alkoivat pestä meitä. Tytöt pesivät huolellisesti kaikki meitä vuorotellen. Tytöt olivat aloitteneet jaloista ja nyt mulla oli vuorossa kyrvän ja pepun pesu. Tilanne oli niin kiihottava etten voinut seisokille mitään. Minua pesevä tyttökin huomasi sen ja hymyili takaisin. Katsoin ympärille ja muillakin seisoi. Kun tytöt olivat pesseet meidät he myös kuivasivat meidät pyyhkeillä.

Sen jälkeen he taluttivat meidät huoneeseemme. Olimme ihmeissämme mitä nyt tapahtuu. Huoneessa oli jo kaksi tyttöä odottamassa. Istahdimme sängyille ja juuri kun olin kysymyssä tytöltä mitä nyt oikein tapahtuu hän avasi pyyhkeeni ja otti edelleen kovana seisovan kyrpäni suuhunsa. Tunne oli taivaallinen. Huokasin pari kertaa ja mietin mitä kaikkea tässä vielä voi tapahtua. Tyttö vaihtoi hieman asentoa ja samalla katsoin muihin sänkyihin ja huomasin että muissakin oli sama homma käynnissä. Näytin peukkua Tonille ja hymyilin. Yksi tytöistä makasi alasti yhdellä sängyllä. Mietin miksi hän ei tee mitään. Kauaa en jaksanut päätäni vaivata, niin hyvää tyttö teki suullaan. Sitten tyttö hetkeksi lopetti ja sanoi kovaan ääneen että jos joku meinaa laueta niin pitää mennä laukeamaan sängyllä makaavan tytön kasvoille. Olin hetken hämilläni äskeisestä lauseesta mutta jälleen ihana tunne kyrvässä vei voiton.
Hetken päästä kuulin kuinka Toni alkoi voihkia ja siirtyi makaavan tytön viereen ja laukesi. Spermaa tuli huima määrä ja tytön kasvot melkein peittyivät siitä. Näky oli sen verran irstas että tunsin että laukean itsekin kohta ja siirryin itsekin makaavan tytön viereen. Ennenkuin ehdin laueta myös Arttu tuli viereeni ja lähes samanaikaisesti laukesimme tytön kasvoille. Spermaa oli nyt koko naaman alueella ja sitä valui sängylle sekä tytön pitkille hiuksille. Heti meidän perään myös Vesku laukesi tytön kasvoille. Tässä vaiheessa muut tytöt meni makaavan tytön viereen ja rupesivat nuolemaan spermoja pois naamalta. Istuimme jätkien kanssa vastapäisellä sängyllä ja ihmettelimme mitä oikein on tapahtunut. Naaman puhtaaksi tultua tytöt nousivat ja jokainen otti yhden meistä mukaansa ja veivät sänkyihin. Minut tönästiin selälleni makaamaan ja taas kyrpäni otettiin suuhun. Tyttö oli erikuin ensikerralla mutta kyllä tämäkin asiansa osasi. Ylimääräiseksi jäänyt tyttö lähti pois huoneesta. Hetken imemisen jälkeen kyrpäni seisoi kovana taas. Hetken tyttö jatkoi kunnes nosti minut seisomaan sängyn viereen ja tyttö itse meni sängylle selälleen makaamaan. Ihmettelin mitä nyt tapahtuu. Eikai noin nuoren pimppiä voi nussia mietin hetken. Tyttö levitti jalkojaan ja sormin pieniä häpyhuuliaan. Kiimani oli niin kova että päätin ainakin kokeilla miten onnistuu. Laskeuduttuani polvilleni sängylle huomasin myös Artun olevan samoissa puuhissa.

Asetin kyrpäni pienen karvattoman pimpin huulille. Tunsin terskassani että tytön pimppi on melko märkä. Työnnyin varovasti syvemmälle. Pimppi oli todella tiukka. Mietin että kyrpäni ei millään voi mahtua kokonaan sisään. Jatkoin työntämistä ja kohta puolet kyrvästäni oli tytön sisällä. Vilkaisin ympärilleni ja nyt muutkin jätkistä oli samoissa puuhissa. Jatkoin taas työntymistä ja lopulta koko kyrpäni oli todella tiukassa pimpissä. Aloitin nussimaan tyttöä varovasti. Pimpin puristus oli jotain uskomatonta. Pari minuuttia jatkettuani tunsin etten kestä enää. Kysyin tytöltä saako sisälle laueta. Selvisi että tämä tyttö ei osaa englantia. Jatkoin hetken nussimista ja sitten tunsin ihanuuden lähestyvän. Laukesin kovaa karjahtaen syvälle tytön pimppiin ja rojahdin hänen päälleen. Olo oli mahtava. Sydämeni hakkasi niin että pelkäsin sen irtoavan. Hetken toivuttuani kuulin Tonin ja Artunkin tulevan. Vesku oli tullut ilmeisesti samaanaikaan itseni kanssa koska makoili myöskin jo tytön vierellä. Ilmassa tuoksui sperman ja pimpin tuoksu.
Hetken päästä nousin istumaan ja katsoin kuinka tytön pimpistä valui spermaani. Näky oli samaanaikaan kiihoittava ja pelottava. Olivathan tytöt vielä todella nuoria. Kaivoin kännykkäni repusta ja huomasin kellon olevan jo todella paljon. Mietin että pitäisikö alkaa nukkumaan tytön vieressä vai tekisikö vielä jotain tytön kanssa. Kyrpäni innostui jälleen….
--
Haluni veivät voiton. Nukkumaan ehtii myöhemminkin, ajattelin. Otin kyrvästäni kiinni ja nousin istumaan. Tyttö sängylläni ymmärsi heti mitä halusin. Vain hetki ja kyrpäni oli hänen ihanassa suussaan. Aaahhh mikä ihana tunne. Kyrpäni koveni hetkessä jälleen täyteen mittaansa. Vaikka olin lauennut kaksi kertaa melko lyhyen ajan sisään tuntui taas että voisin kohta laueta. Päätin kuitenkin pitkittää nautintoa ja vedin kyrpäni tuosta ihanasta suusta pois.
Samalla hetkellä makuuhuoneen ovi aukesi. Ovella seisoi talon isännät. Ehdin jo hieman pelästyä mitä tapahtuu. Molemmat kuitenkin vain hymyilivät ja tulivat sisään. Majapaikan meille järjestänyt mies kysyi olimmeko olleet tyytyväisiä palveluun. Hymy levisi kasvoilleni ja sanojen keksiminen tuotti vaikeuksia. Vihdoin sain sanottua että täydellistä on ollut. Miehet hymyilivät takaisin. Muutkin jätkät tulivat lähemmäs juttelemaan. Yksi tytöistä tuli samantien ottamaan Artulta suihin. Isännät hymyilivät Artulle ja kysyivät tekeekö hyvää. Arttu ei pystynyt sanomaan mitään vaan näytti vaan peukkua isännille. Ilmassa tuoksui edelleen sperma ja pimpin tuoksut. Isännät olivat tekemässä lähtöä kun Vesku kysyi että voisiko talon muiden lasten kanssa jotain tehdä. “Tottakai” tuli vastaus. Vesku pyysi että voisiko loputkin tulla huoneeseen. Toinen isännistä lähti samantien ja kävi nyt jo nukkumassa olleet herättämään mukaan.
Ensin tulivat pojat pienten karvattomien pippeleidensä kanssa. Mietin mitä veskulla olisi mielessä poikien varalle. Vesku kysyi isänniltä voiko poikia nussia peppuun. Yllätyin kysymyksestä sillä en tiennyt Veskun kiinnostuvan pojista. Isännät totesivat että toki saa kokeilla kaikkea mikä ei satuta ketään. Veskun ilme kirkastui ja pyysi toista poikaa sängylleen. Hän pyysi poikaa ottamaan suihin ja poika aloitti heti. Huomasi heti että poika oli aikaisemminkin niin tehnyt, sen verran taidokkaasti teki sitä. Vesku huokaili äänekkäästi.
Sillä aikaa loputkin lapset olivat tulleet huoneeseen. Kaikki olivat alasti paitsi isännät. Kyrpäni oli edelleen kivikova. Näky mikä ympärilläni oli ei ainakaan helpottanut asiaa. Arttu oli lauennut suihinottaneen tytön suuhun ja kasvoille. Vesku ottanut kyrpänsä pojan suusta ja kaivoi repustaan jotain. Hetken etsittyään hän löysi liukuvoiteen. Hän hieroi sitä kyrpäänsä ja pojan peppureiälle. Katsoimme kaikki mitä seuraavaksi tapahtuu. Vesku asetti kyrpänsä pojat peppureiälle ja alkoi työntyä sisään. Kyrpä näytti menevän yllättävän helposti sisään. Samalla huomasin kuinka joku alkoi ottamaan itseltäni suihin. Yllätyksekseni huomasin sen olevan toinen pojista. Tuntui taivaalliselta. Tuntui jopa paremmalta kuin äskeisen tytön suihinotto. Poika oli selvästi harjoitellut paljon.
Vesku oli päässyt toisen pojan kanssa jo vauhtiin ja nussi melko vauhdikkaasti poikaa. Poika runkkasi samalla pientä pippeliään. Vesku oli selvästi kohta laukeamassa, ainakin ähinästä päätellen. Toinen poika otti edelleen itseltäni suihin. Veskun touhuja katsellessa aloin itsekkin miettiä peppupanoa.

Isännät olivat Veskun touhuja katsellessaan pudottaneet housunsa ja molemmilta otettiin suihin. He huomasivat katseeni ja kysyivät voisivatko jäädä kanssamme. “Ilman muuta” vastasin. Niinpä meitä oli kuusi miestä kyrvät kovina ja seitsemän pientä pimppiä. Sekä toki myös kaksi pientä poikaa. Himoni oli kasvanut niin suureksi että halusin kokeilla pojan nussimista. Otin kyrpäni pois pojan suusta ja nostin pojan sängylle. Kävin lainaamassa Veskun liukuvoidetta ja levitin sitä kyrvälleni. Otin myös sormiini sitä ja kävelin takaisin sängylle. Levitin sitä pojan pepulle. Samalla katsoin ympärilleni ja huomasin että muutkin miehet olivat siirtyneet sängyille ja olivat nussimassa tyttöjä. Huoneen täytti ähinä ja pienet kirkaisut. Työnnyin pojan sisään. Tunne oli ihana. Erilainen kuin äsken tytön pimpin kanssa mut omalla tavallaan ihana. Yllätyin että kyrpäni upposi pojan peppuun lähes kokonaan.

Aloin nussia poikaa vauhdilla. Tunsin että kauaa en kestäisi. Samalla toinen isännistä karjaisi ja laukesi yhden tytöistä sisään. Tämä oli minulle liikaa. Tunsin kuinka sperma oli lähdössä liikkeelle ja vedin nopeasti kyrpäni ulos pepusta. Samassa laukesin ja suuri määrä spermaa lensi pojan pippelin ja sitä runkanneen käden päälle. Poika hymyili minulle ja jatkoi runkkausta. Toni oli huomannut mitä oli tapahtunut ja sanoi haluavansa tulla nussimaan myöskin poikaa. Toni asetti pimpistä märän kyrpänsä pojan pepulle ja alkoi nussia. Samassa kuulin huutoa ja huomasin että Vesku laukesi pojan naamalle. Yhtaikaa myös Arttu ja toinen isännistä lopettivat nussimisen ja laukesivat tyttöjensä päälle. Toni kesti vielä hetken ennenkuin laukesi pojan peppuun. Kaikki olivat lauenneet ja huoneen täytti hiljaisuus. Ilmassa tuoksui entistä enemmän sperman tuoksu. Isännät kysyivät joko olisi nukkumisen aika. Totesimme että voisihan se olla. Nousimme ylös ja aloimme siirtämään sänkyjä vieri viereen. Kun sängyt olivat paikallaan kellahdimme takaisin makuulle. Minun viereeni molemmille puolille tuli tytöt joilla oli spermat naamalla. En antanut sen haitata vaan otin heidät kainaloihin ja totesin että nyt nukutaan. En malttanut odottaa aamua……
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.