Olin nähnyt Susannan jo useampana päivänä jonkun jätkän kanssa. Vaikka itse en seurustellutkaan Susannan kanssa enkä koskaan ollutkaan, silti se otti minua päähän. Emme olleet tavanneet useampaan viikkoon. Jos oikein tarkasti muistelen, siitä oli varmaan jo kaksi kuukautta, kun viimeksi tapasimme ja harrastimme seksiä.

Nykyään Susanna piti suihkussa ollessaan verhoa ikkunan edessä, etten näkisi enää sisälle. Se harmitti minua kovasti, koska vaikka monena iltana olin yrittänyt kiikaroida ikkunaa, jotta näkisin edes vilauksen, aina Susanna vetäisi verhon eteen ja lähtiessään vasta aukaisi sen. Hän ei edes vastannut minun viesteihin, ei edes mesessä. En tiennyt, mitä väärää olin tehnyt, en tietääkseni mitään. Viimeisen kerran jälkeen olimme sopineet, että tapaisimme taas mahdollisimman pian, mutta niin ei ollut käynyt. Syynä varmaan Susannan poikakaveri.

Olin itsekin alkanut aktiivisesti harrastaa lenkkeilyä, jos vaikka olisin törmännyt Susannaan sattumalta lenkkipolulla. Oma kuntoni oli kasvanut kohisten ja jaksoin juosta jo reilun tunnin yhtä mittaan, mutta tuntui, että sekin kaikki oli turhaa, koska en Susannaa ollut nähnyt missään, vaikka olin juossut reittiä, jota tiesin Susannan juoksevan. Kuitenkin joka ilta hän jostakin tuli kotiin juosten. Luultavasti tuli vain poikaystävänsä luota seksin parista. Minua vitutti!

Perjantai-iltana pukeuduin rentoihin vaatteisiin ja kävelin kaverin luokse kotibileisiin. En olisi muuten mennyt sinne, mutta olin kuullut, että sinne oli tulossa paljon väkeä, joten oli mahdollista, että Susannakin olisi siellä. Tosin olin kyllä jo miettinyt, että unohtaisin koko tytön. Bileissä olisi varmaan paljon muitakin nättejä tyttöjä. Minulla oli sellainen olo, että oli pakko saada pillua sinä iltana. En laittanut enää niin korkeaa rajaa siihen, ketä naisin, koska puute oli suuri.

Tervehdin kaveriani ja otin boolia, joka tuntui heti tosi petolliselta. Väkeä oli paljon, mutta Susannaa ei näkynyt. Kyselin kaveriltani, joka tunsi Susannan hyvin, että tiesikö hän, kenen kanssa Susanna seurusteli, mutta hän oli yhtä ymmällään kuin itse. Ei ollut edes tiennyt, että hän seurusteli. Istuuduin tuttuun poikaporukkaan juttelemaan ja iskin silmäni heti erääseen kauniiseen hoikkaan blondiin. Tyttö oli lähes kuten Susanna, yhtä kaunis ja viehättävä. Niin no se siitä, etten asettaisi mitään rajaa tyttöjen kohdalla.

Rohkaisin itseäni ja kävelin tytön luokse ja esittelin itseni. Tyttö oli Mari ja luultavasti naapurikunnasta, koska en muistanut nähneeni häntä koulussa tai muuallakaan keskustassa koskaan. Tyttö oli jo ottanut aika paljon, joten minusta tuntui, että hän saattaisi olla melkoisen helppo pala saada sänkyyn, kuten loppujen lopuksi olikin. Ei tarvinnut kauaakaan jutella, kun tyttö jo roikkui kaulassani ja suutelimme. Kaverini vanhemmilla oli iso talo, joten sieltä löytyi varmasti meille vapaahuone. Kävelimme yläkertaan. Ensimmäisen oven takaa löytyi jo täydessä touhussa oleva pariskunta. Kävelimme käytävän päähän ja suljimme tyhjän huoneen oven perässämme.

Riisuin Marin alastomaksi ja aloin suudella hänen kaunista hoikkaa vartaloaan, puristin rintoja ja hieroin kämmenellä posliinipillua. Siirryin suudellen alaspäin ja hetken aikaa leikittelin kielellä napakorun kanssa ja sen jälkeen aloin suudella Marin klitorista. Upotin kieleni kosteaan reikään ja aloin nuolemisen ja imemisen. Se maistui taivaalliselta. Housuni etuosa pullistui ja oli pakko vähentää vaatetta helpottaakseni paineita. Olin itsekin hetken päästä alasti. Suutelin edelleen Marin klitorista ja kuulin, kun hän voihki. Hän oli lähellä laukeamista. Se sai minut vain innostumaan enemmän.

Menimme makaamaan parisängylle ja nostin Marin jalat ylös kattoa kohti, jotta sain paremman näkyvyyden ihanaan lemmenpesään. Nuolin klitorista ja tunsin suussani yhtäkkiä ylimääräisen ruiskauksen. Mari antoi tulla koko voimalla. Hän sai valtavan orgasmin ja lennätti "mahlat" naamalleni. Mari voihki ja ähisi, niin että varmaan viereiseen huoneeseen saattoi kuulla, mitä täällä oli tekeillä.

Pyyhin hieman Marin nesteitä naamastani ja hieroin hänen tosi märkää pilluaan kämmenellä ja aloin suudella Marin huulia. Mari tarttui kyrpääni ja alkoi runkata sitä kosteilla sormillaan. En itsekään varmasti kestäisi kauaa, kun tulisin. Mari otti kyrpäni huuliensa väliin ja alkoi imeä. Tunsin heti, että Mari ei ollut mikään aloittelija vaan tositaituri, niin mestarillisesti hän tyydytti minua. Mari runkkasi kyrpääni ja imi terskaani hieroen samalla kiveksiäni. Olin lähellä tulla. Kerroin siitä ähisten Marille, joka vain hymyili minulle. Annoin koko lastin lentää Marin suuhun, joka nuoli viimeisenkin spermatipan kyrvästäni. Mari asettui makaamaan päälleni ja suuteli minua spermaisin huulin. Se kaikki tuntui niin uskomattoman ihanalta ja tuskinpa mitään pettymystä tulisikaan. Esileikkiä oli tapahtunut jo melkein tunnin verran, mutta se kaikki oli sen arvoista.

Käänsin Marin selälleen ja suutelin kerran hänen huuliaan, nuolaisin rintoja ja lipaisin kielellä kosteaa vakoa. Tein pari runkkausliikettä ja upotin sykkivän kyrpäni hänen liukkaaseen pilluunsa. Marin suusta pääsi pitkä voihkaisu, aivan kuin hänkään ei olisi pitkään aikaa saanut kunnon tavaraa sisään. Aloin varovaisen nussimisen, koska en tiennyt, miten kokenut Mari todellisuudessa oli. Pikkuhiljaa nopeutin ja kuulin, kuinka tyttö nautti naimisesta. Katsoin häntä silmiin ja nussin kuin viimeistä päivää.

Mari suuteli minua ja käski koko ajan naida rajummin ja rajummin. Hän piti selvästi kovista otteista. Puristin hänen rintojaan ja näykin kielellä nännejä. Mari hieroi rintojaan ja käski naida rintojen väliin. Nousin istumaan Marin päälle ja asetin kyrvän Marin suurten rintojen väliin. Se oli eka kerta, kun nain jotakuta rintojen väliin, mutta ei kyllä viimeinen, jos se tuntui näin uskomattoman ihanalta. Se oli asento, josta olisin voinut ruiskaista spermat Marin enkelikasvoille.

Käännyin selälleni ja annoin Marin näyttää, mitä hän osasi. Mari hieroi itseään kyrpääni vasten ja painautui aivan minuun kiinni. Hän suuteli huuliani ja antoi kielareita. Hän nousi istumaan koko painollaan kyrpääni vasten ja tunsin, kuinka varmaan löysin uuden syvyyden hänen pillustaan. Kyrpä oli nyt niin syvällä kuin se vain voi mennä siihen pilluun. Mari aloitti rajun ratsastamisen. Hän ei säästellyt itseään tai kyrpääni, vaan antoi palaa. Näin, kuinka rinnat heiluivat ja kyrpäni upposi pilluun nopeaan tahtiin. Tartuin rinnoista kiinni ja puristin rajusti. Uskalsin tehdä sen, koska olin huomannut, että mitä rajummat otteet, sitä enemmän Mari nautti ja sitä enemmän minä saisin.

Mari nousi pois päältäni ja otti uudemman kerran jo hellän kyrpäni suuhunsa ja hieroi toisella kädellä persereikäni ympäristöä. Se tuntui hyvältä, vaikken koskaan ollutkaan ajatellut mitään homoilua tai muuta vastaavaa. Tunsin, kuinka Mari upotti kostutetun sormensa syvälle perseeseeni. Ynähdin ja vartaloni nousi hieman ylöspäin. Mari hymyili minulle ja käski kääntymään vatsalle. Nousin istumaan ja huomasin, kuinka lakana allani oli aivan hiestä ja nesteistä märkänä. Se kiihotti minua enemmän enkä laittanut mitään vastaan, mitä Mari teki minulle. Mari hieroi pakaroitani ja levitteli niitä. Pian tunsin pienen viiltävän kivun reiässäni. Tunsin, että Mari oli lykännyt sinne jotain muuta kuin sormensa. Se oli paljon paksumpi. Hetken kuluttua alkoi kuulua vaitonainen surina. Älysin, että se oli tekokyrpä, jota hän liikutteli perseessäni. Parin minuutin kivun jälkeen se tuntui hyvältä ja annoin vastustelematta Marin jatkaa. Se ei tuntunut mitenkään vastenmieliseltä. Ehkä syynä oli se, että se oli tekokyrpä ja nainen oli asialla.

Mari otti tekokyrvän perseestäni ja suuteli reikää. Hän tuli makaamaan vierelleni ja suuteli minua. Olin aivan hengästynyt anuskäsittelyn jälkeen, vaikken ollut muuta kuin maannut ja nauttinut. Mari ojensi kyrvän minulle ja meni polvilleen eteeni. Asetuin Marin taakse ja nuolin hänen avointa pilluaan. Oli uskomattoman raju näky nähdä kaksi avointa punaista reikää edessäni. Nuolin Marin pillua ja hieroin persettä. Otin tekokyrvän uudelleen käteeni ja työnsin sen nopeasti Marin pilluun. Työnsin sen pohjaan asti ja painoin päälle. Jätin sen surisemaan Marin pilluun. Nousin polvilleni ja kostutin Marin persereiän syljellä ja nuolin hänen jumalaisen kaunista reikää kiihkeästi.

Runkkasin kyrpäni jälleen juhlakuntoon pienen lepohetken jälkeen ja asetin sen liukkaalle persereiälle ja painauduin sisälle. Tiukka reikä puristi upeasti kyrpääni. Tuntui, ettei Marin perse ollut niin kokenut kuin hänen pillunsa. Ehkä minulla oli etuoikeus naida häntä sinne. Tunsin, kuinka tekokyrpä surisi pillussa joka työnnöllä, jonka tein perseeseen. Olin jo niin lähellä laukeamista, mutta halusin nauttia vielä hetken perseestä ennen kuin ruiskisin lastini sisälle.

Mari työnsi vastaan ja toisella kädellä hän liikutti tekokyrpää pillussaan. Mari otti sen pois ja nuoli sen kaikesta nesteestä. Hän hieroi klitoristaan. Hänkin oli tulossa, huomasin sen käden nopeasta liikkeestä ja voihkinnan lisäyksestä. Yhtäkkiä Mari lysähti polvilta vatsalleen ja huusi täyttä kurkkua. Käänsin nopeasti Marin niin, että hän makasi ratsastusasennossa kyrpäni perseessään. Mari ruiski lastin kohti ilmaa. Se oli jälleen valtava orgasmi. Samaan aikaan lähti oma lastini liikkeelle ja ruiskautin ne Marin anukseen.

Työnsin Marin pois päältäni ja aloin nuolla hänen märkää pilluaan ja vartaloaan. Työnnyin vielä kerran tuohon tosi liukkaaseen pilluun ja lennätin loput lastistani sisälle. Lysähdin Marin päälle ja huohotimme molemmat sängyllä aivan hikisenä ja Marin nesteistä märkänä.

En tiedä, kauan makasimme sängyllä, mutta musiikki alhaalta oli jo loppunut, kun puimme hikisiin vartaloihimme vaatteet päälle. Suihku kotona tekisi kummallekin terää nyt. Suutelin Marin hyvästiksi ja kävelimme alakertaan. Huomasin, kuinka porukka oli aika humalassa. Kaverini tuli kysymään, olinko jo lähdössä. Kerroin, että oli tullut otettua hieman liikaa nesteitä ja että oli pakko päästä suihkuun kotiin.

- Okei, joo, nää juhlat alkaa olemaan jo loppusuoralla, kaveri sanoi hänkin hieman ottaneena. Kainaloon hänkin oli löytänyt ihan mukiinmenevän näköisen tytön.

- No mutta mä tästä lähden. Oli kivat bileet. Järjestä toistekin.

- Joo, täytyy järjestää. Oikeestaa nää oli systerin synttärijuhlat, kaveri nauroi.

- Ai jaa, sanoin. Olin luullut, että ne olivat olleet tavalliset bileet vain, kun ei missään ollut mitään merkkiä siitä, että oli jotkut synttärit.

- Ai niin, tässä on mun systeri Mari, kaverini sanoi ja esitteli minulle hyvinkin tutun tytön.

- Hä! sanoin ja sen jälkeen olin aivan hiljaa.

Kaveri katsoi minua ihmeissään ja esitteli meidät uudelleen. Onnittelin Maria synttäreiden johdosta ja kerroin, että minun oli pakko lähteä kotiin suihkuun. Mari varmaan ymmärsi miksi. Hän näemmä oli jo käynyt suihkussa ja nyt ymmärsin senkin, mistä se tekokyrpä oli yhtäkkiä tullut. Olimme olleet Marin huoneessa koko ajan.

Kotimatkalla olin kuitenkin onnellinen, vaikka olikin tullut yllätyksenä, että se söpö tyttö oli ollut kaverin pikkusisko. Muistelin, että Mari oli iältään vasta 14-vuotias, mutta saakeli, silti niin kokenut ja aikuismainen.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia