Melissa, hyväksikäytetty prinsessa

admin Seksinovellit
27.05.2014
10639 näyttökertaa
0 kommenttia
3.90
Kevättuuli siveli Melissan kasvoja. Hän istui huoneensa ikkunalla katsellen linnan pihalla hääriviä ihmisiä. Hän seurasi lasten leikkejä, miehiä korjaamassa massiivisia portteja ja naisten kiivaita keskusteluja sotaretkestä, johon kuningas olisi tulevana kesänä lähdössä.

"Neiti", sanoi palvelusneito aukaistessaan huoneen oven.

"Niin", vastasi Melissa sulkien samalla huoneen ikkunat.

"Isänne tahtoisi keskustella kanssanne", sanoi palvelija hennolla äänellään.

"Kiitoksia ilmoituksesta. Kerro isälleni, että saavun hänen luokseen tovin kuluttua", Melissa tokaisi palvelijalle.

Palvelija poistui kumartaen ja sulki jykevän tammioven perässään.

Melissa riisui yöasunsa, ripusti sen kaapin uumeniin ja vilkaisi ohimennen alastonta vartaloaan suuresta peilistään. Hän asetteli pitkiä vaaleita hiuksiaan rintojensa kaarten ympärille. Hymyillen hän katseli kuvaansa peilistä, kohensi hiuksiaan ja hipaisi kevyesti häpykarvoitustaan. Hän oli ylpeä omasta kehostaan ja tiesi keräävänsä talonpoikien katseet torilla kävellessään.

Melissa täyttäisi tulevana kesänä 20 vuotta. Suuret juhlat järjestettäisiin hänen kunniakseen ennen kuin kuningas lähtisi sotaretkelleen. Melissa oli kuninkaan ainoa lapsi, jonka kuningas oli onnistunut saattamaan maailmaan. Hänen äitinsä oli menehtynyt synnyttäessään Melissaa. Kuningas oli surrut pitkään kuningattarensa poismenoa eikä uutta naista kuningas ollut vielä rinnalleen ottanut.

Hän puki kauniin punaisen hameen ylleen. Pitsiset harsot koristivat hameen maassa laahustavia helmoja. Avoin kaula-aukko nosti hänen runsaat rintansa ylväästi esille. Hän korjaili vielä käsin rintojensa asentoa. Melissa istui peilipöydän eteen ja harjasi vaaleat hiuksensa, asetteli kauniin korun kaulalleen, korun, jossa oli kuva hänen äidistään. Melissa nousi ja poistui huoneesta.

Vartijat seisoivat molemmin puolin ovea Melissan astuessa linnan kiviselle käytävälle. Käytävää koristivat mosaiikki-ikkunoiden lisäksi suuret maalaukset suvun suurmiehistä ja vaikuttajista.

Sirojen kenkien kopsahtelu kaikui linnan käytävillä Melissan astellessa sen kivisellä pinnalla. Hän huomasi henkilön ilmestyvän käytävään sivussa olevasta rapusta. Henkilö oli hänen isänsä uskottu neuvonantaja, jota myös “linnan noidaksi” kutsuttiin. Mustaan kaapuun pukeutunut mies lähestyi Melissaa.

“Tervehdys, arvon neiti”, mies sanoi veikeä ilme naamallaan ja kumarsi syvään Melissalle.

“Leofrick”, Melissa sanoi.

"Neiti on tänään erittäin kaunis, etten sanoisi kuin kukkivapuu nummella", Leofrick saneli ja katsoi Melissaa pienillä silmillään.

"Voi miten kauniisti puhutte minusta, Leofrick. Isäni on onnekas, kun hänellä on teidänlaisenne uskollinen neuvonantaja", Melissa sanoi ja täydensi lauseensa kauniilla hymyllään.

"Mutta Melissa neiti, minähän vain puhun, mitä sydämeni tahtoo sanoa", Leofrick sanoi ja kallisti nöyränä päätään Melissan suuntaan. "Mitkään sanat tahi teot eivät pysty kuvailemaan kiitostani näistä vuosista, joina olen saanut isääsi palvella", Leofrick saneli ja suuteli Melissan kättä.

"Te olette hyvä ja kultainen mies, Leofrick. Toivottavasti minäkin löydän joskus samanlaisen herrasmiehen vierelleni", Melissa sanoi ja painoi kätensä Leofrickin poskelle.

"Varmasti löydätte, neiti, varmasti löydätte", totesi Leofrick ja nousi kumarasta.

“Kiitos sanoistanne, mutta joudun nyt lähtemään isäni luokse”, Melissa sanoi hymyillen.

“Tottahan toki, tottahan toki”, Leofrick sanoi.

Melissa hymyili valloittavaan tapaansa ja lähti kävelemään pitkin linnankäytävää jättäen Leofrickin katselemaan hänen selkäänsä ja siroa kävelytyyliään, jonka tahtiin hänen vaaleat hiuksensa keinuivat.

Melissa saapui suuren oven luokse. Yläpuolella ovea oli suuri suvun vaakuna miekkoineen ja käärmeenpäineen. Melissa avasi oven ja saranoiden naristessa hän astui huoneeseen.

“Isä, pyysit puheillesi?” Melissa sanoi ikkunan edessä seisovalle isälleen.

“Kyllä, kultaseni”, kuningas sanoi Melissalle.

“Mitä asia koskee? Onko kaikki hyvin?” Melissa kysyi ja istahti isänsä sängyn laidalle.

“Kaikki on hyvin, lapseni, kaikki on hyvin”, kuningas sanoi pehmeän isällisellä äänellään.

“Tahdoin puhua sinun juhlistasi ja omasta lähdöstäni johtamaan joukkojani”, kuningas sanoi ja painoi kätensä Melissan olalle.

“Ensi kesänä pidämme sinulle lupaamani juhlat ja saman kuun aikaan lähden kohti pohjoista”, kuningas jatkoi.

“Niin, isä, tiedän, että järjestät kunniakseni juhlat, mutta vaihtaisin saamani juhlallisuudet vaihtoehtoon, jossa sinä et lähtisi sotimaan”, Melissa sanoi ja katseli lattialle.

“Kultaseni, tiedät, että minun on kuninkaana johdettava joukkojani, jotta pystyisimme puolustamaan maatamme”, kuningas sanoi ja nosti tyttärensä katseen lattiasta.

“Tiedän, isä, tiedän kyllä”, Melissa sanoi ja katsoi isäänsä silmiin.

“Järjestämme sinulle ikimuistoiset juhlat, eikö niin, kultaseni?” kuningas sanoi ja hymyili Melissalle.

“Sinulla ei ole hätää täällä silloin, kun lähden retkelleni. Linna on täynnä palvelijoita ja Leofrick on täällä turvaamassa sinun hyvinvointisi, hän antoi siitä kunniasanansa”, kuningas lohdutteli ja taputti Melissaa olalle.

“Pelkään, että kuolet ja että jään yksin”, sanoi Melissa ja kyynel poskellaan halasi isäänsä.

“Älä verhoa mieltäsi synkin ajatuksin. Isäsi ei ole kuolemassa vielä pitkään aikaan”, kuningas sanoi ja syleili tytärtään.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesä koitti ja kuninkaan lähtö sekä Melissan juhlat lähenivät. Linnan väki touhusi juhlien eteen, antaen täyden panoksensa juhlapäivän onnistumiselle.

Melissa katseli jälleen ikkunastaan ihmisten vilinää linnan pihalla. Värikkäitä kojuja ja kirjavia nauhoja seikkaili pitkin linnan seinustoja. Melissa oli samaan aikaan sekä iloinen että surullinen. Hänen isänsä olisi lähdössä retkelleen kahden vuorokauden kuluttua, heti hänen juhliensa jälkeen. Hän oli kuitenkin päättänyt iloita päivästään ja näyttää vahvalta isänsä edessä, jottei isä jäisi muistelemaan surevaa tytärtään tämän jättäessään linnan portit taaksensa.

Juhlapäivä lopulta koitti. Melissa harjaili hiuksiaan peilinsä edessä, samalla kun palvelusneidot siistivät hänen leninkiään. Hän puki kauniin leninkinsä ylleen ja hymyillen vilkaisi peiliin todeten näyttävänsä erittäin kauniilta.

Hän poistui huoneestaan ja suuntasi kivisille rapuille, jotka johdattaisivat hänet juhlakansan eteen. Juhlakansa koostui ylimystöstä, mutta mukaan mahtui talonpoikia ja muita ei niin arvovaltaisia ihmisiä. Kuningas kun ei suvainnut eriarvoisuutta maassaan, vaan järjesti juhlat kaikille arvoon ja rotuun katsomatta.

Juhlat etenivät mallikkaasti, viini virtasi ja kansa juhli sekä söi. Muiden juhliessa ja pitäessä hauskaa oli Melissa siirtynyt köynnösten valtaamalle seinälle istumaan. Vaikka juhlahumu oli korkeimmillaan, hän tiesi sen seikan, että hänen isänsä olisi huomenna lähdössä ja jättäisi hänet pitkäksi aikaa.

Öinen kuu taivaalla heijastui kyynelten kastelemiin poskiin. Surumielinen Melissa pyyhki kyyneleitään ja koetti ryhdistäytyä.

“Neiti”, kuului hänen olkansa takaa.

Leofrick oli huomannut Melissan istuvan yksin köynnösten luona ja oli tullut kysymään hänen vointiaan. Olihan hän tehnyt lupauksen kuninkaalle, että hän pitäisi huolen hänen tyttärestään.

“Mikä neitiä surettaa? Kertokaa huolenne minulle, kenties kykenen keventämään ahdinkoanne”, Leofrick sanoi ja istui Melissan viereen.

“Ei tässä mitään. Suren vain isäni huomista lähtöä ja pelkään kuollakseni, etten näe häntä enää tämän jälkeen koskaan”, Melissa sanoi kyynelten valuessa hänen kaulalleen.

“Minä olen tehnyt lupauksen isällenne. Tulen varmistamaan, että teillä on kaikki hyvin ja tuen teitä niin hyvin kuin pystyn”, Leofrick sanoi ja otti Melissan kainaloonsa.

“Kiitoksia, Leofrick, arvostan sanojanne ja luotan teihin”, sanoi Melissa hieman vapisevalla äänellään.

Melissa nojautui Leofrickin syliin ja sulki silmänsä. Hän tunsi olonsa helpottuneeksi ja rauhalliseksi. Leofrick halasi nuorta tyttöä ja tunsi, miten hento lämmin vartalo painautui häntä vasten. Hän tunsi, miten kesäinen tuulenvire puhalsi tuoden samalla aistikkaan tuoksun Melissan hiuksista. Hän haisteli tätä ihanaista tuoksua ja katseli samalla, miten kyynelnoro valui Melissan rinnalle. Hän puristi Melissan itseensä tiukemmin ja painoi nenänsä hänen hiuksiinsa. Keuhkot täyteen vetäen hän haisteli tuota jumalaista tuoksua Melissan kutreilta.

"Eiköhän lähdetä takaisin juhlimaan", sanoi Melissa, hieman säikähtäen Leofrickin tiukkaa otetta.

"Ilman muuta, ei anneta vieraiden odottaa", Leofrick sanoi.

Juhlat jatkuivat, väki tanssi nuotioiden ympärillä ja lauloi sekä joi, juhlistaen Melissan syntymäjuhlaa. Melissa oli unhoittanut surullisen mielensä ja ilakoi nyt muiden mukana. Hän tanssi vapautuneesti nuotion ympärillä ja lauloi muiden juhlijoiden kanssa.

Sivummalla Leofrick katseli tanssivaa Melissaa. Naulituin katsein hän tuijotti Melissan kasvoja, jotka liekkien kajossa näyttivät entistäkin lumoavammilta. Leofrick katseli Melissan povea ja miten se tanssin tahtiin liikahteli kauniin leningin otteessa.

Juhlat lähenivät loppuaan. Vieraat poistuivat vähitellen linnan pihalta ja kiittelivät jo hieman humaltunutta Melissaa. Melissa totesi ajan olevan kypsä yöpuulle, kuningas oli poistunut juhlista aiemmin.

Melissa saapui huoneeseensa, riisui leninkinsä ja asetteli sen kaappiin. Tämän jälkeen hän puki ylleen valkoisen yöasunsa ja asetteli itsensä peiton alle.

Hiljaisin askelin yö eteni kohti aamua Melissan yhä nukkuessa. Kesken kaiken hänen huoneensa ikkuna avautui ja sisään hypähti tumma hahmo.

Yöllinen vieras lähestyi Melissan sänkyä. Hahmo piti kädessään veistä, jonka pinnalla kuunvalo kiillellen seikkaili. Yöllinen vieras oli Leofrick. Hän oli murtautunut veistä apuna käyttäen ikkunasta Melissan huoneeseen. Hiipien hän lähestyi sänkyä, jossa Melissa sikeästi nukkui. Hän silitti Melissan hiuksia ja kohotti veitsensä. Terä viilsi hiussuortuvan irti Melissan hiuksista. Laitettuaan hiukset taskuunsa Leofrick tarttui kaulalla lepäävään koruun. Näppärin sormin koru irtautui Melissan kaulalta ja koru katosi taskun uumeniin. Leofrick meinasi jo poistua, mutta suunnaton halu sai hänet palaamaan takaisin. Hän siveli uudelleen Melissan hiuksia, kosketti kaulaa ja kurottautui lähemmäksi haistamaan tämän nuoren viattoman ihon tuoksua. Sormet vaeltelivat kaulalla siirtyen siitä lähemmäksi kohti kutsuvasti kohoavaa rintakehää.

Leofrick asetti kätensä Melissan rinnalle ja puristi sitä hellästi, toinen käsi hivuttautui peiton alle kuin viekas käärme puutarhaan. Leofrick siirsi yöasua syrjään, jotta pääsisi kosketuksiin Melissan samettisen ihon kanssa. Käsi vaelsi tunnustellen ja siirtäen yöasun kangasta syrjään edetessään kohti Melissan haaroja.

Leofrickin hengitys alkoi kiihtyä ja sydän pumppasi verta yhä kiivaammin. Hengitys kiihtyi edelleen, samalla kun sormet tavoittivat Melissan häpykummun. Pehmeä nuoren naisen karva sormien välissä tuntui värisyttävän Leofrickin kehoa. Hän painoi sormensa syvälle häpyhuulien väliin ja antoi vielä kerran suudelman Melissan viattomille huulille.

Leofrick yritti tasata hengityksensä ja mielensä, ennen kuin palasi takaisin ikkunalle. Hän vilkaisi vielä kerran huoneeseen ja ikkunan perässään sulkien katosi yölliseen pimeyteen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavana aamuna suuri sotatorvi kajautti jymeän äänensä pihalle sisuksistaan. Oli aamu, jolloin kuningas lähtisi joukkoineen kohti pohjoisia laaksoja. Melissa kierteli joukkojen välissä. Kiiltävät haarniskat ja uljaat hevoset seisoivat rivissä odottaen matkaanlähtöä.

“Melissa!” huusi kuningas tyttärelleen. “Tule, tahdon jutella kanssasi ennen lähtöäni”, kuningas sanoi ja viittoi Melissan luokseen.

“Niin, isä”, Melissa sanoi.

“Tiedän, että olet vihainen ja surullinen, koska olen lähdössä kauaksi pois ja niihin tunteisiin sinulla on täysi oikeus”, kuningas sanoi ja katsoi Melissaa syvälle silmiin.

“Tiedän sen, mutta en ole vihainen sinulle, koska rakastan sinua niin paljon”, Melissa sanoi nyyhkyttäen.

“Me tulemme vielä näkemään, lupaan sen”, sanoi kuningas. “Sinulla on vahva luonne, ihan kuin äidilläsikin oli. Sinä tulet pärjäämään hienosti poissaollessani”, vakuutteli kuningas tyttärelleen. Kuningas antoi suukon tyttärensä otsalle ja nousi ratsaille. Hän katsoi vielä kerran Melissan sinertäviin silmiin ja ohjasti ratsunsa joukkojen eteen.

Tuhatpäinen joukkio valmistautui lähtemään. Kuningas nosti miekkansa taivaalle ja karautti kohti linnanportteja. Sotilaat ratsuineen seurasivat kuningastaan ulos linnanpihalta jättäen jälkeensä tiheänä leijuvan tomupilven.

Melissa jäi seisomaan keskelle linnanpihaa. Laskeutuva tomu tarttui hänen kyynelten kastelemiin poskiinsa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arki linnassa sujui kuninkaan poissaolosta huolimatta erityisen hyvin. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kuningas oli retkillään. Hän oli organisoinut luotettavia ihmisiä linnan johtoon siksi aikaa, kun oli poissa. Leofrick oli yksi heistä. Hän oli vastuussa linnan rahamenoista sekä tietysti Melissan hyvinvoinnista. Leofrick oli myös taidokas velho. Hän paransi kuninkaan käskystä sairaita yrtein, loitsuin ja henkiparannuksen keinoin.

Melissa oli kävelyllä linnan ulkopuolella. Hän oli käynyt äitinsä haudalla ja vienyt sinne kukkia. Hän mietti matkalla äitiään, jota ei koskaan ollut kerinnyt tuntemaan. Melissa pohti, miten hänen äitinsä läsnäolo olisi vaikuttanut hänen elämäänsä, minkälaisia neuvoja äiti olisi antanut kasvavalle tyttärelleen.

Huolimatta siitä että hänellä oli rakastava isä, niin kuningas ei ollut häveliäänä hänelle neuvonut asioita, jotka kuuluvat nuoren naisen elämään. Hän oli saanut ensimmäiset kuukautisensa 12-vuotiaana. Säikähtäneenä hän oli juossut itkien isänsä luokse, peläten kuolevansa. Muutoin niin vahva ja itsetuntoinen mies oli pyytänyt palvelusneitoa valaisemaan Melissaa naisellisista asioista.

Melissa ei tiennyt, miten miesten kanssa piti olla ja muutoinkin kaikki nuoren naisen kasvuvaiheen ydinasiat hän oli itse joutunut selvittämään. Hän tyydytti itseään iltaisin sängyllään ja tiesi kyllä, miltä orgasmi tuntui, mutta muutoin tieto naisen seksuaalisuudesta oli kovin hajanaista ja perustui pitkälti hänen omiin tulkintoihinsa.

Melissa jatkoi kävelyään ja saapui suureen puutarhaan. Hän kulki ruusupensaiden lomassa ja imi itseensä luonnon monivivahteista väriloistoa.

Samaan aikaan syvällä linnan uumenissa Leofrick puuhaili kammiossaan. Hän oli keskittyneen oloinen ja mumisi itsekseen. Kammio oli Leofrickin työpaja. Siellä hän valmisteli yrttejään ja kehitteli loitsujaan. Kammion seinät olivat hyllyjä täynnä, vankat hyllyt kannattelivat useiden lasimaljojen painoa. Suuri takka ja sen leimuava tuli antoivat seinille taianomaisen vaikutelman.

Leofrick selaili suurta kirjaansa, käveli edestakaisin hyllyltä toiselle palaten taas kirjansa luokse. Hän asetti pöydälle suuren hopeisen vadin ja vatiin hän kaatoi tummanvihreää, höyryävää ainetta.

Leofrick kaivoi vieressä olevasta laatikostaan Melissan hiussuortuvan ja kaulakorun, jossa oli kuva Melissan äidistä. Leofrick käveli telineelle, josta hän nappasi mukaansa veitsen. Pöydän viereen palattuaan hän viilsi kämmeneensä haavan ja valutti siitä vuotavan veren vadille. Sekoiteltuaan seosta hän viskasi hiussuortuvan keskelle verisen vihreää nestettä, toiseen käteen hän otti kaulakorun ja piti sitä vadin yläpuolella tuoden vertavuotavan kätensä korun tuntumaan.

Leofrick alkoi mantranomaisesti lausua jotakin loitsuaan. Silmät suljettuina hän toisteli vieraita sanoja ja koru hänen kädessään pyöri tasaiseen tahtiin vadin yllä. Silloin tällöin loitsusta kykeni erottamaan Melissan nimen, mutta muuten loitsun sanat kiersivät mysteerisinä kammion seinämillä.

“Melissaa!” Leofrick huusi kammionsa uumenissa.

Melissa jatkoi kävelyään valtavassa puutarhassa. Hän käveli puiden lomassa ja nautti auringon kuumottavasta syleilystä. Hän näki edessään omenapuun ja päätti napata itselleen punaisen, maukkaan omenan. Kurottaessaan kohti omenaa hän tunsi vatsassaan voimakkaan pistelyn. Melissa kaatui nelinkontin maahan pidellen samalla mahaansa. Kipu laantui ja vaihtui hyvin outoon tunteeseen. Vatsaa rupesi kihelmöimään ja Melissa tunsi, miten se alkoi levitä ympäri hänen kehoaan. Hän tunnusteli otsaansa ja kaulaansa. Iho tuntui nihkeältä ja kuumalta, hikinoro tipahti otsalta ja hetkessä hän huomasi olevansa hiestä märkä. Suolavesi tihkui ihon pinnalta valtoimenaan ja alkoi jo tunkeutua hänen vaatetuksestaan läpi. Melissa maistoi hikikarpaloiden suolaisen maun, pyyhki hikeä otsaltaan ja alkoi avata ahdistavia vaatteitaan. Käsittämätön hyvänolon tunne valtasi hänen kehonsa ja mielensä. Vaatteet tuntuivat edelleen ahdistavilta, niinpä hän aukaisi lisää vaatteita yltään. Melissan hengitys alkoi nopeutua ja hän tunsi, miten sähköiset aallot kiersivät hänen kehossaan. “Mitä tämä on?” Melissa mietti mielessään.

Sähköiset aallot kimpoilivat Melissan kehossa, virtaus kasaantui mahassa ja sieltä sykkien se levisi taas ympäri hänen kehoaan. Vatsaan kasaantunut kihelmöinti alkoi vaihtaa paikkaansa. Sähköinen virtaus tuntui nyt kerääntyneenä jaloissa ja käsissä. Melissan raajoja kuumotti. Hengityksen kiihtyessä hän tunsi, miten sähköinen aalto lähti syöksymään kohti hänen häpyään. Melissa veti syvään henkeä tuntiessaan, miten tämä mystinen kihelmöinti iski hänen jalkoväliinsä. Hän huomasi kiihottuneensa tästä tilanteesta, kunnes taas uusi aalto iski häneen saaden aikaan nautinnollisen huokauksen hänen kurkustaan. Kihelmöinti siirtyi raajoista hänen lantiolleen ja jatkoi aaltomaista kiertoaan. Virtaus liikkui tehden kierroksen pakaroilla, reisien sisäpinnalla ja päätyen takaisin hänen emättimeensä.

Melissa puristi nyrkkinsä ruohoon ja voihki nautinnosta. Hän tunsi, miten ryöppyävä kihelmöinti sai hänen jalkovälinsä kostumaan. Jokainen sähköinen isku sai aikaan pillulihasten supistelun ja hän tunsi kiihoittuvansa entistä enemmän. Lanteitaan keinuttaen Melissa huohotti entistä kiivaammin. Hän avasi lisää vaatteitaan ja työnsi kätensä paitansa sisään. Rinnat olivat turvonneet ja erittäin hikiset. Melissa puristeli liukkaita rintojaan ja huomasi nänniensä kovettuneen. Melissa oli aivan ymmällään, mutta valtava kiihko sai hänet jopa haluamaan lisää tätä kokemusta.

Sykäyksien väli oli nyt lyhyempi ja pillu sykki entistä taajempaan. Häpyhuulet olivat turvonneet ja erittäin kosteat. Syke sykkeeltä Melissa tunsi, miten orgasmi läheni kiduttavan hitaasti. Hän ulvoi nautinnosta ja luuli sekoavan päästään. Mahla virtasi hänen reisillään valtoimenaan. Tämä oli hänelle aivan jotain uutta ja ennen kokematonta. Melissa sulki silmänsä ja odotteli räjähtävän orgasminsa saapumista. Kihelmöinti tuntui hyvin voimakkaana klitoriksen ja häpyhuulien alueella.

Pillu sykki ja pumppasi mahlaa ulos Melissan vitusta. Hän tiesi, että laukeaminen lähestyi ja orgasmi saapuisi hänen luokseen.

Eläimellinen ulvaisu pääsi Melissan suusta. Pillunlihakset sykkien hän sai ensimmäisen orgasminsa.

Nautinto ei kuitenkaan loppunut tähän.

Melissan lantionseutu oli tulessa ja sykäyksiä sateli entistä nopeammin ja punoitus häpyhuulilla lisääntyi. Melissa heittäytyi selälleen ruoholle ja avasi paitansa keskeltä auki. Hän hieroi uudelleen liukkaita rintojaan ja nosteli rytmikkäästi lanteitaan. Hän tunki kätensä haaroihinsa ja pyöritteli sormellaan jo kovin arkaa klitoristaan. Toisen käden sormet hän tunki sisäänsä ja alkoi tasaisen lätinän tahtiin runkata itseään.

Sykäykset laimenivat, saaden kuitenkin Melissan lantion nytkähtäen liikahtamaan jo hiipuvan orgasmin kanssa.

Melissa makasi nurmikolla. Hän huohotti ja katseli vain sinistä taivasta yläpuolellaan. Hiljalleen hän vielä liikutteli sormiaan turvonneiden häpyhuulien välissä. Klitoris oli erittäin herkkänä ja säpsähdellen hän sitä varovasti paineli. “Mitä minulle tapahtui?” hän kysyi itseltään.

Melissa kääntyi kyljelleen ja nousi istumaan. Hän siirsi hikisiä hiuksiaan poskilta ja pyyhki hikeä otsaltaan. Lämmin kesätuuli hyväili hänen rintojensa nihkeää pintaa saaden ihon pinnan kuivumaan. Hän sulki paitansa ja nousi ylös seisomaan. Hän irrotteli iholtaan nihkeitä vaatteitaan ja lähti suunnistamaan puutarhasta kohti linnaa. Hiki ja pillunesteet valuivat sekoittuneena toisiinsa pitkin Melissan reisiä hänen kävellessään hoippuen eteenpäin pitkin puutarhan polkuja.

Leofrick kammiossaan hymyili tyytyväisen oloisena. Hän oli saanut haluamansa. Melissan kehittyminen nuoreksi kauniiksi naiseksi ei ollut jäänyt huomaamatta Leofrickiltä. Jo muutaman vuoden ajan hän oli katsellut Melissaa ja hänen naisellisia muotojaan. Melissa oli Leofrickille pakkomielle, mutta tyhmä hän ei ollut. Hän oli odottanut kuninkaan lähtöä maltillisesti. Leofrick oli erittäin tarkka, jottei tekisi mitään sellaista, josta hän voisi jäädä kiinni. Kuninkaan läsnäollessa kiinnijäämisen riski olisi kuitenkin suurempi.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Melissa joutui Leofrickin seksuaalisten fantasioiden kohteeksi. Melissan ollessa 17-kesäinen kuningas oli poistunut linnastaan pidemmäksi aikaa. Tällöin Leofrick, viekkaana velhona, oli ilmestynyt kuin tyhjästä  Melissan huoneeseen. Melissa oli tuolloin istunut peilipöytänsä edessä harjaten hiuksiaan. Ääntäkään päästämättä Leofrick oli tullut hänen selkänsä taakse seisomaan. Melissa oli säpsähtäen kääntynyt katsomaan taakseen. Heidän katseensa olivat kohdanneet ja samalla hetkellä Melissa oli ollut Leofrickin vallassa.

Leofrick oli käyttänyt Melissaa hyväkseen koko yön. Hän oli aluksi hieronut Melissan rintoja upottaen ne suuriin käsiinsä. Kiihkon vallassa Leofrick oli hieronut Melissan paljaita rintoja, hän oli imenyt vuoronperään kumpaakin rintaa, imaisten ne välillä kokonaan suuhunsa. Seuraavaksi Leofrick oli nostanut Melissan jalat käsinojien päälle, jolloin Melissa oli ollut kokonaan levittäytyneenä Leofrickin edessä. Leofrick oli nuollut ja sormettanut Melissaa hetken aikaa, kunnes Leofrick oli kantanut hänet sänkyynsä ja lopuksi yhtynyt Melissaan tämän tietämättä asiasta mitään seuraavana aamuna.

Leofrick istui tuolillaan kammion uumenissa. Hän siirsi kätensä viittansa alle ja alkoi tyydyttää itseään ajatellen Melissaa ja suunnitellen seuraavaa siirtoaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaunis kesäpäivä koitti jälleen. Linnanpihalle oli kerääntynyt kauppiaita, kulkureita ja muita onnenonkijoita. Melissa tallusteli linnanpihalle miettien puutarhassa tapahtunutta kohtausta sekä sen syitä. Hän mietti myös, kuuluiko tai oliko tämä tapahtuma osa normaalia naiseksi tulemista, kokivatko muut saman kuin hän. “Olenko nyt tullut naiseksi?” hän mietti syvällisesti maahan tuijottaen.

Aamu vaihtui iltaan ja linnanpiha alkoi hiljalleen rauhoittua. Melissa asteli linnan kivisiä käytäviä pitkin levottoman oloisena. Soihtujen lepattaessa seinillä Leofrick käveli häntä vastaan tervehtien Melissaa.

"Iltaa, neiti", Leofrick sanoi.

"Iltaa, Leofrick", Melissa vastasi.

"Olette hieman levottoman oloinen. Onko kaikki hyvin?" Leofrick kysyi.

“Hämmentäviä asioita on tapahtunut hiljattain ja liian paljon”, Melissa sanoi.

“Tulkaa mukaani, annan teille jotain... rauhoittavaa”, Leofrick tokaisi.

Melissa lähti Leofrickin mukaan. Hän oli ennenkin saanut Leofrickiltä rauhoittavia yrttijuomia nuorta mieltä rauhoittamaan.

He saapuivat Leofrickin kammioon. Melissa istui pitkän pöydän päähän ja nojaili pöytään pälyillen ympärilleen. Leofrick hääräili hyllyillään ja keräili rohtoja purkeistaan. Hän vilkuili Melissaa ja hymyili samalla viekkaan oloisena.

“Kas tässä”, Leofrick sanoi ja ojensi maljan Melissalle. “Tämä tyynnyttää levottoman mielenne”, Leofrick sanoi ojentaessaan juoman Melissalle.

“Kiitoksia, olette kovin ystävällinen”, Melissa kiitti ja siemaisi juoman kurkkuunsa. Juoma maistui hieman kitkerältä ja jätti kielelle karvaisen maun. Melissa tunsi lämmittävän tunteen rinnassaan juoman edetessä hiljalleen hänen ruokatorvessaan.

“Mitä te täällä yleensä puuhailette? Suunnitteletko kenties maailman valloitusta?” Melissa kyseli naurahtaen.

“En sentään, en mitään sellaista”, Leofrick sanoi.

Melissa katseli kammion seinämiä ja tutkaili hyllyillä lojuvia astioita. Lämmin takka kuumotti Melissan poskea ja hän tunsi olonsa raukeaksi. Hän joi juomansa loppuun ja asetti maljan pöydälle.

Melissa haukotteli ja hänen luomensa alkoivat tuntua raskailta. Pää tuntui painavalta ja alkoikin notkahdella holtittomasti eteen.

“Kiitoksia juomastanne. On jo myöhä, joten lähden huoneeseeni”, sanoi Melissa ja nousi seisomaan.

“Olette oikeassa, on myöhä ja neidin olisi hyvä mennä jo nukkumaan”, Leofrick sanoi katsellen väsynyttä Melissaa.

Melissan noustessa tuolista hänen silmänsä alkoivat vääristää huoneen muotoja. Hän otti hapuilevan askeleen, jalka tuntui uppoavan kammion lattiasta läpi ja hän otti tukea pöydästä. Toisella askeleella hänen silmänsä sumenivat ja hän kaatui tajuttomana maahan.

Leofrick hymyili ja käveli tiedottoman Melissan luokse. Hän käänteli Melissan päätä ja läpsytteli poskille varmistaen uhrinsa syvän tiedottomuuden. Leofrick nosti Melissan velton kehon syliinsä maasta ja käveli häntä kantaen ulos kammiostaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kirkas valo tunkeutui silmien raosta. Melissa availi silmiään varovaisesti ja yritti hahmotella näkemäänsä. Hän makasi paikallaan ja avasi nyt silmänsä uudelleen. Valo pehmeni hänen silmissään ja hän kykeni nyt erottamaan muotoja erottaen korkean kiviseinän edessään. Hän pälyili ympärilleen ja huomasi olevansa pyöreän huoneen sisällä. Melissa nosti kättään, mutta yllättäen hän huomasi sen olevan kahlittuna lyhyen ketjun päähän. Maailma silmissään pyörien hän liikutteli raajojaan huomaten niidenkin olevan kahlittuina ketjuin. Pää retkahti velttona sivulle. Melissan tajunta oli edelleen sekaisin ja ajan- sekä paikantaju oli kadonnut.

Melissa makasi kahlittuna suuren pyöreän pöydän päällä. Jalat ja kädet levitettyinä hän nosteli voimattomana raajojaan. Hän tunsi polttavan janon kurkussaan. Melissa pälyili ympärilleen ja hänen katseensa kiinnittyi oveen kivisellä seinällä. Silmäluomet painuivat raskaina kiinni.

Hetken kuluttua Melissa avasi jälleen silmänsä huomaten, miten puinen ovi avautui hänen edessään. Ovesta astui esiin punaiseen kaapuun pukeutunut hahmo. Huppu kasvoillaan ja kädet tiukasti hihojen sisälle kätkettyinä hahmo asteli sisään. Heti perään huoneeseen astui toinen huppupäinen hahmo, tätä seurasi taas kolmannen hahmon ilmestyminen. Yli parimetrisiä hahmoja alkoi ilmestyä huoneeseen toinen toisensa jälkeen. Jokainen asettui vuorollaan seisomaan pöydän ympärille. Viimeisen hahmon astuessa sisään huppupäisiä hahmoja oli kerääntynyt huoneeseen seitsemän kappaletta.

Punakaapuisten hahmojen joukkio seisoi nyt Melissan ympärillä. Melissa katseli sivuilleen koittaen hahmottaa tilanteen kuvan. Yksi hahmoista astui esiin ringistä astellen kohti Melissaa. Hahmo pysähtyi ja veti hihansa kätköistä esiin pitkän kultakahvaisen tikarin. Hahmo tarttui Melissan vaatteisiin ja ujutti veitsen hameen alle. Veitsi leikkasi hameen yläosan vaivattomasti keskeltä auki. Melissan rinnat paljastuivat vaatteiden sopukoista heilahdellen samalla hyytelömäisesti veitsen rikkoessa hameen kangasta. Hame levittäytyi nyt Melissan molemmin puolin. Hän oli nyt täysin alasti huppupäisten hahmojen keskellä.

Melissa oli edelleen huumattuna. Silmät päässä pyörien hän yritti hahmottaa ympärillä tapahtuvaa tilannetta. Pelko oli pysynyt poissa, vaikka hän oli huomannut olevansa alasti keskellä pöytää.

Hahmot siirtyivät lähemmäksi pöydän reunaa. Punaisten kaapujen sisältä tuli esille lukuisat kookkaat kädet. Kädet siirtyivät Melissan iholle. Tutkien ne liikkuivat Melissan ihon pinnalla, sivellen ja välillä puristellen nuorta lihaa. Melissa tunsi käsien tunnustelevan hänen rintojaan. Käsiä vilisi hänen yllään tunnustellen hänen muotojaan. Hän huomasi, miten hänen jalkoväliinsä tunkeutui rykelmä sormia. Ne levittelivät Melissan häpyhuulia erilleen ja pyörivät klitoriksen ympärillä. Häpyhuulien tasainen keinunta sormien alla sai aikaan hiljaisen huokauksen Melissan suusta ja vastoin kuin hän olisi järjissään tehnyt, hän levitti lisää jalkojaan näille tutkiville käsille.

Sormien tahdikas liikehdintä huulilla jatkui. Melissa huokaili ja tunsi kostuvansa sormien käsittelystä. Kookkaan sormen tunkeutuminen emättimeen sai Melissan nopeasti vetämään henkeä. Sormi tutkaili hetken emättimen seinämiä ennen kuin vetäytyi aavistuksen ulos ja työntyi jälleen uudestaan syvälle Melissan sisälle. Melissa huokaili nyt jo tahdikkaammin. Nostellen lanteitaan hän myötäili sormen liikkeitä, joka liikkui jo vaivattomasti kostuneiden huulien välissä.

Kädet puristelivat  ja pyörittelivät voimakkaammin Melissan rintoja, sormet venyttelivät ja koettelivat kiihkosta kovettuneita nännejä, välillä jopa tuskallisen kivuliaasti.

Uudet sormet työntyivät Melissan emättimeen. Välittömästi ne alkoivat tasaisen ulos-sisään-liikehdintänsä. Melissa huokaisi syvään ja nuolaisi huuliaan. Melissan päässä pyöri huumausaineen ja kiihkon aikaansaama euforia. Hän puri kevyesti huuliaan ja inisi nautinnosta.

Sormien yhä nopeampi liike emättimessä sai Melissan kohottamaan lanteitaan saaden näin paremmin nuo jykevät sormet sisäänsä. Melissa alkoi huohottaa ja tunsi orgasmin kasvavan sisällään. Emättimen seinämät puristuivat tiukasti sormien ympärille vaikeuttaen nautinnollisesti sormien liikehdintää hänen sisällään.

Melissan sivuilta kaksi hahmoa painoivat huppuihin verhotut kasvonsa hänen povelleen. Valtavat suut imaisivat kummankin rinnan lämpimänkosteaan hallintaansa. Melissan varsin runsaat rinnat olivat mahtuneet vaivatta näiden punapukuisten hahmojen suihin. Imu rinnoissa oli voimakas, ja Melissa tunsi pehmeän kielen kiemurtelevan hänen nänniensä ympärillä.

Pöydän päässä yksi punakaapuisista hahmoista nousi pöydälle. Hahmo ryömi lähemmäksi Melissan haaroja, samalla kun liukkaat jykevät sormet vetäytyivät ulos turvonneesta ja kosteasta kolosta. Kookkaat kädet tarttuivat Melissan reisille levittäen niitä erilleen toisistaan. Paljas kostea pillu levittäytyi nyt kutsuvana salaperäisen hahmon edessä. Hahmo painoi hupun verhoaman päänsä Melissan haarojen väliin. Suunsa avaten Melissa veti keuhkonsa täyteen ilmaa, samalla kun hän tunsi lämpimän kielen häpyhuulillaan. Hahmo painoi tiukemmin suunsa Melissan hävylle ja imaisi häpyhuulet suun sopukoihin. Imuteho oli jälleen voimakas venyttäen nautinnollisesti häpyhuulia yhä syvemmälle suun sisään. Kiihko kasvoi Melissan tuntiessa lämpimän kielen koskettavan hänen klitoristaan. Liukas kieli muljahteli nautinnollisesti klitoriksen päällä saaden Melissan haukkomaan henkeään.

Melissa nosti lanteitaan tahdikkaasti myötäillen kielen lipaisuja. Jokainen kielen kosketus klitoriksella sai emättimen seinät krampinomaisesti supistumaan.

Melissa huohotti ja voihki. Hän tunsi, miten orgasmi kasvoi kiduttavan hitaasti hänen sisällään. Kielen liikkeet nopeutuivat ja keskittyivät vain ja ainoastaan klitoriksen ympärille. Melissa nosti päänsä ja huusi orgasmin räjähtäessä hänen kehossaan. Hän nosteli lanteitaan rytmikkäästi ja tärisi orgasminsa kourissa. Hahmo vetäytyi pois Melissan haaroista jättäen eteensä paljaat, turvonneet häpyhuulet.

Melissa laski päänsä ja huohotti nyt hiipuvan orgasmin tahtiin pöydän päällä. Hän katseli ympärillään olevia hahmoja, jotka kätkeytyivät edelleen kaapujensa alle.

Jälleen uusi hahmo siirtyi seisomaan hänen jalkojensa päähän. Tämä otti kaapunsa vyötäisiltä avaimen ja aukaisi molemmat kahleet Melissan jaloista. Pääpuolessa toinen hahmo lähestyi häntä malja kädessään. Tämä otti kädellään Melissan suusta kiinni ja kaatoi lisää kitkerän makuista ainetta Melissan nieluun. Melissa yski ja kröhi, mutta nieli vaistomaisesti nesteen sisuksiinsa ja tunsi, miten se jälleen eteni lämpimänä hänen sisuksissaan.

Melissa liikutteli vapautuneita jalkojaan ja katseli, miten punahuppuinen hahmo availi kaapuaan hänen edessään. Hahmo asetti kaapunsa sivuun. Tämän alta paljastui tummahko iho, jonka keskellä seisoi ryhdikkään oloinen elin. Melissa tiesi kyllä, miltä miehen sukupuolielimet näyttivät, mutta tämä ei ollut läheskään samanlainen. Kaavun alta paljastui kiiltävä, verisuonien peittoama ja hyvin kookas... jokin...

Melissa veti vaistomaisesti jalkansa yhteen tajutessaan hahmon aikeet. Huumattunakin hän pystyi ymmärtämään, mitä tuleman pitäisi.

Kahdet kädet tarttuivat molemmin puolin Melissa jalkoihin levittäen ne erilleen ja näin tarjoten jälleen esteettömän reitin edelleen kostealle hävylle. Arkailustaan huolimatta Melissa ei tuntenut pelkoa, vaan huumaantuneena antoi jalkojensa levitä sivuille kuin kutsuna tälle hahmolle, joka jo kapusi elin tanassa pöydän päälle. Punakaapuinen hahmo asettautui Melissan vartalon ylle. Se siveli pitkin vedoin Melissan sileää ihoa ja haisteli nuoren naisen ihon tuoksua. Enempää aikailematta se otti elimestään kiinni ja ohjasi sen emättimen suuaukolle. Yksi työntö ja kookas elin painautui vaivatta syvälle Melissan liukkaaseen vaginaan.

Hahmo päästi kurkustaan petomaisen korahduksen työntyessään Melissan sisälle. Se alkoi tasaisesti liikutella lanteitaan asettaen samalla toisen käden Melissan rinnalle.

Kookas elin tuntui venyttävän emättimen äärimmilleen. Se pumppasi pillun sisällä aiheuttaen Melissalle uuden kiihkon alun. Ensimmäisen työntymisen aiheuttama kipu oli laimentunut ja tilalle oli syntynyt ennen kokematon nautinnon tunne.

Melissa alkoi uudelleen voihkia paksun elimen työntyessä yhä uudelleen hänen sisäänsä. Hän levitti jalkojaan yrittäen hamuta yhä paremmin tämän vieraan hahmon siitintä. Melissa nosti ja painoi kantapäänsä hahmon pakaroille puristaen vartalon tiukemmin itseensä. Työnnöt tuntuivat nyt syvemmällä ja tuottivat jumalaisen tunteen hänen sisällään. Hahmo Melissan yllä kiihdytti tahtiaan. Se työnteli elintään hänen sisällään murahdellen jokaisen työnnön jälkeen.

Tiheät työnnöt tuottivat Melissalle sarjan perättäisiä orgasmeja. Hän voihki ja huusi hukkuen samalla nautintonsa keskellä. Lopulta voimakkaan karjaisun saattelemana tämä turvonnut elin syöksi nesteensä Melissan sisälle. Hän tunsi, miten tuo jykevä elin nytkähteli hänen sisällään yhä uudelleen ja uudelleen.

Punakaapuinen hahmo vetäytyi pois Melissan sisältä, ja ennen kuin Melissa kerkesi tajuamaan tilannetta, oli hänen päällään jo toinen mystinen vierailija. Tämäkään ei haaskannut aikaansa, vaan survaisi aisansa suoraan jo liukkaaseen vaginaan. Melissa puri hampaansa yhteen. Tämä elin oli edellistä varsin kookkaamman kokoinen ja tuotti viiltävän tunteen hänen sisällään. Sama toistui uudelleen; sarja voimakkaita työntöjä sekä Melissan nautinnollinen vaikerointi hahmon alla tuotti jälleen orgastisia väristyksiä hänen kehossaan.

Tällä kertaa akti ei kestänyt kauaa, vaan jo muutaman työnnön jälkeen elin pumppasi siemenensä edellisten sekaan.

Nopean aktin jälkeen Melissan kädet vapautettiin ja hänet vedettiin pöydältä lattialle ja loputkin hameenriekaleista revittiin hänen yltään. Hänet aseteltiin nopeasti nelinkontin puiselle lattialle. Yksi hahmo asettautui hänen taakseen ja toinen hänen eteensä. Melissa tunsi, miten hänen taakseen asettunut hahmo sovitteli elintään häpyhuulien lomaan. Jälleen vagina levittäytyi äärimmilleen hahmon työntyessä sisään. Hahmo edessä availi kaapuaan ja työnteli esille ottamaansa elintään Melissan huulilla. Melissa epäröi hetken, mutta avasi lopulta suunsa tälle valtavalle elimelle.

Melissa oli nyt otettuna edestä ja takaa. Hänen rintansa heiluivat edestakaisin työntöjen tahdissa. Isot kädet tarrautuivat Melissan hiuksiin hakien tiukempaa otetta. Samalla suuri elin työntyi hänen nieluunsa saaden Melissalle aikaan vaistomaisen oksennusrefleksin. Hänen takanaan toinen hahmo jatkoi työntymistään pilluun. Nautintoa tuottaen se liikkui tasaisesti vaginan sisällä.

Melissan oli vaikea hengittää suuri elin suussaan. Kuola valui hänen suustaan, samalla kun hahmo nai häntä suuhun.

Ihana polte tuntui kasvavan jalkovälissä ja enteili jälleen uuden orgasmin tuloa. Pillu puristui tiukasti jättimäisen elimen ympärille aiheuttaen nautinnollisen hankauksen emättimen seinämillä.

Melissan keskittyminen nautintoonsa katkesi, samalla kun hän tunsi, miten hänen suunsa täyttyi lämpimästä kiisselin omaisesta nesteestä. Hahmo sai rajun orgasmin hänen suuhunsa ja elin sykki sen mukaisesti siemenensä Melissan nieluun. Melissa nieli kaiken, mitä tämä jättimäinen elin hänen suuhunsa sylki. Siitin vetäytyi pois suusta ja Melissa sai jälleen hengitettyä paremmin.

Takana oleva hahmo jatkoi raivokasta naintiaan saaden Melissan voihkimaan nautinnosta. Polte kasvoi ja emätin alkoi olla jo arka kaikesta tästä käsittelystä. Orgasmi lähestyi lähestymistään antaen tuskallisen kauan odottaa itseään. Melissa lipoi huuliaan ja siirsi samalla sormensa klitoriksen päälle. Hän pyöritteli nuppuaan ja vaikeroi odottaen aktin räjähtävää huipentumaa. Levittäen lisää jalkojaan Melissa valmistui orgasminsa tuloon. Kiihtyvä hengitys ja hahmon rajut työntelyt antoivat lähtölaskennan tälle aktille. Siitin syöksi nesteensä Melissaan, samalla kun hän sai oman eläimellisen orgasminsa. Melissa lyyhistyi kyynärpäittensä varaan ja työnsi itsensä vasten tätä valtavaa aisaa, joka vielä sykkien pumppasi Melissan vitussa. Hahmo vetäytyi pois hänestä päästäen limaisen noron sekoittuneita eritteitä valahtamaan ulos hänen emättimestään.

Melissa lyyhistyi maahan. Hän katseli väsynein silmin ympärilleen ja nukahti. Huumausaine hänen kehossaan vei lopulta voiton.

Siemennesteet valuivat paksuina noroina Melissan aukoista, samalla kun hänet nostettiin takaisin pöydälle. Tiedoton Melissa otettiin vielä monta kertaa siinä huoneessa. Kaapuihin pukeutuneet hahmot vuoroin siemensivät hänet, jättäen hänet lopulta lojumaan keskelle tyhjän huoneen lattiaa.

Hahmojen poistuessa sisään astui uusi tumma henkilö, Leofrick. Leofrick asteli sisään ja hymyili katsellessaan maassa makaavaa neitoa. Hän käveli Melissan luokse ja kosketti hänen limaista pilluaan. Leofrick suuteli Melissaa suulle ja maistoi suolaisen siemennesteen maun hänen suussaan. Leofrick nosti tajuttoman Melissan mahalleen pöydän päälle. Hän puristeli Melissan kiinteää takapuolta ja työnsi sormensa Melissan vittuun. Toisella kädellään hän siirsi kaapunsa syrjään ja kaivoi kovettuneen kalunsa esiin. Sormet liikkuivat vaivatta venyneessä ja liukkaassa emättimessä. Leofrick siirsi kullinsa Melissan häpyhuulille ja huokaisi. Hän työnteli kulliaan huulien välissä. Työntö työnnöltä kalu painui yhä enemmän Melissan sisään. Leofrick tarttui Melissan vyötäröltä kiinni ja alkoi tasaisesti työntyä Melissaan.

Muutama työntö riitti ja Leofrick laukesi huokaisten tiedottoman Melissan sisään. Hän nojautui vielä hetkeksi Melissan päälle, kunnes vetäytyi pois hänestä.

Leofrick sulki kaapunsa ja nosti Melissan syliinsä. Hän lähti astelemaan kohti ovea ja poistui huoneesta...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.