Melkein osallinen

admin Seksinovellit
16.04.2016
11569 näyttökertaa
0 kommenttia
4.33
Elettiin 60-luvun loppua. Juhannushelle oli paahtamassa kesälomiaan aloittelevia suomalaisia. Olin itse tuohon aikaan 12-vuotias pojankloppi, jolla oli jo alkanut karvat kasvaa ja ääni kiekui välillä kuin kukolla. Olimme tulleet juhannusta viettämään Heikki-enon taloon maalle. Meitä viettäjiä oli talon pariskunnan lisäksi leskiäitini ja siskoni miehensä kanssa sekä siskoni paras tyttökaveri Toini. Toini oli hiukan alle kolmenkymmenen oleva ihan simpsakan oloinen neito, vanhaksi piiaksikin jo jotkut kutsuivat. Hänet olin ymmärtänyt äitini puheista hieman iloluontoiseksi ja miehiin meneväksi naiseksi. Toini oli vaalea, tai ainakin hukset oli värjätty vaaleiksi, pituutta oli hiukan päälle 160 senttiä ja painoa oli sopivasti tehdäkseen vartalosta nuorta poikaa kummasti houkuttavan.

Juhannusaattoa vieteltiin ja vanhempi väki naukkaili jo hieman ilolientä ja minäkin sain ryystää limpsaa, oikein Pommacia juhlan kunniaksi. Iltapäivällä koitti saunomisaika ja äitini sanoi minun tulevan naisten kanssa saunaan.

- No en varmaan tule, sanoin kauhuissani.

- Tulet meidän kanssa, eihän meitä ole kuin oma väki ja Heikin Maija. Toinia sun nyt ei tartte ujostella. Minä en sua niitten äijien kanssa saunaan päästä, juopottelevat ja kertovat juttujaan, sinne et mene.

Eipä auttanut kuin taipua äitin tahtoon.

Livahdin ensimmäisenä lauteille kädelläni pojan kikkeliä peitellen. Katselin oviaukolle, kun äitini ja siskoni astuivat peräkanaa saunan puolelle. Eipä noissa ollut mitään uutta minulle. Sitten ovi kävi taas ja pikkuisen höyryn läpi näin enon Maijan astuvan lauteille. Hänen rintansa roikkuivat varsin lituskaina ja vartalo oli muutenkin melko ruipelo. En mitenkään vaikuttunut, vaikka näin Maijan sysimustan kolmion keinahtelevan askelten tahtiin.

Viimeisenä ovesta astui Toini ja nyt heräsi pikkupojan kiinnostus tosissaan. Oven täydeltä tuli nauravaista, pyöreälihaista nuorta naista rinnat pompahdellen ja tuo salaperäinen tumma karvapehko oli niin kutsuva että. Toini pysähtyi lauteiden eteen ja valeli päänsä vedellä, ja sain katsella metrin päästä vierasta alastonta naista. Kullini nytkähti hieman, kun ihailin tuota näkyä. Nostin saunavihdan reidelleni, ettei kaluni alkava erektio näkyisi. Hieman nolotti, mutta samalla olin ensi kertaa tietoinen seksuaalisuudestani, vaikka olin kyllä jo muutaman kerran kaluani puristellut ja sellaisia vaaleita hiutaleita oli liukkaan liman seassa jo kaluni päästä puristamalla ulos uiskennellut.

- Kylläpäs on ihanat löylyt, sanoi äitini ja muut naiset myöntelivät.

- Meinaatkos, Toini, sulhasen napata ensi yöksi viereesi? kysyi Maija yllättäen.

- He, he, Toini tirskahti, olisihan se mukavaa taas miehen vieressä nukkua.

- Ei taitaisi nukkumisesta tulla mitään, epäili äitini jotenkin syyttävällä äänellä.

- No vois olla, että olisi pakko päästää kaveri herkun päälle, naurahti Toini jotenkin oudolla äänellä.

- Oleppas siinä, pojan kuullen tommoisia, tuhahti äitini.

- No onhan se Matti jo iso poika, karvat ja kaikki näkyy olevan, ja tommonen jurrikkakin jo jalkojen välissä, sanoi Toini ja vilkaisi samalla ilkikurisesti minua. Harmitti, se oli sittenkin nähnyt seisokkini.

- Lapsi se vielä on, sanoi äiti toruvasti.

Niin saunottiin ja minut komennettiin ensin pesulle, etten pääsisi kurkkimaan, kun naiset pesevät itseään.

Ilta eteni ja muu väki alkoi tehdä lähtöä juhannustansseihin. Minun oli määrä jäädä talonvahdiksi, eivät halunneet ottaa muksua vaivoikseen tanssipaikalle. Katselin telkkua ja söin herkkuja ja join limpsaa, kunnes oli jo sen verran myöhä, että silmä alkoi painaa. Minulle oli tehty peti lattialle, toisella seinustalla oli Toinille varattu sohva sängyksi ja minä nukuin poikittain Toinin jalkopäässä lattialla. Äitini nukkui toisessa huoneessa siskoni ja hänen miehensä kanssa.

Yöllä havahduin ääniin, kun juhlijat palasivat. Huoneessa oli lähes valoisaa, vaikka oli vielä yöaika. Kuulin äidin sanovan:

- Olet sitten, Toini, hiljaa sen kaveris kanssa, ettei Matti herää.

- Juu, juu, suhahti Toini vastaan ja kuulin hänen äänessään juopuneen sointua.

Ovi aukeni ja Toini astui sisälle perässään minulle tuntematon vanhempi mies, varmaan lähempänä viittäkymmentä. Se oli siis Toinin kaveri eikä mikään likkakaveri, kuten olin ensin äitin kommenteista luullut.

Katselin viltin alta nukkuvaa teeskennellen, miten Toini sulki oven perässään ja astui miehen eteen. Mies otti Toinin niskasta kiinni ja painoi huulensa Toinin suuta vasten. Toinin kädet nousivat hieromaan miehen tukkaa ja hentoinen viinantuoksu ja maiskahtelu täytti huoneen.

Enää en olisi millään nukkunut, nyt oli jotain kivaa nähtävillä.

- Tauno, sä oot kamala pukki, Toini kuului kihertävän.

- Anna mä pikkuisen koitan, sanoi Tauno ja näin hänen kätensä puristuvan Toinin rinnan päälle. Toini huokaili ja suuteli miestä kiihkeästi, näytti kuin koittaisi syödä miehen huulet ja kielen. Vaatteet kahisivat ja näin, miten Tauno nosti takaa Toinin minihametta ja hänen kätensä puristi vaalean pikkuhousun peittämää pyöreää pakaraa.

- Aiih, senkin pukki, sä oot naimisissakin varmaan...

- Ei se haittaa. Ei kukaan tiedä, että olen täällä, vastasi Tauno imien samalla Toinin kaulaa. Miehen molemmat kädet leipoivat nyt Toinin pikkuhousujen takamusta ja tuo saunassa näkemäni pyöreä pylly teki pyörivää liikettä miehen kouraa vasten. Taunon toinen käsi livahti housun kauluksesta sisään ja Toinilta pääsi valittava nyyhkäisy. Näin käden menevän housun sisällä pakaroiden välissä ja koukkaavan Toinin jalkojen väliin.

- Eiih... voi sua, Toini huokaisi ja levitti samalla jalkojaan ja Tauno levitti kätensä housun sisällä ja arvasin hänen työntäneen sormensa pilluun. Kuului vienoa litinää ja Toinin hengitys kävi raskaaksi.

- Anna, tyttö kulta, kun panen sua, sopersi humaltunut Tauno Toinin korvaan. Kuin yhteisestä sopimuksesta he alkoivat liikkua kohden sänkyä toisiinsa kietoutuneina ja Taunon imiessä Toinin kaulaa siinä näkyi jo pari tummaa läiskää. Toinin kasvoilla oli typertynyt ja autuas ilme hänen päänsä ollessa takakenossa miehen syleilyssä. Nyt he kaatuivat sängylle, Toini alimmaiseksi ja Tauno päälle. Miehen käsi kiskoi Toinin pöksyjä kohti polvia ja edelleen nilkkoihin.

Näin suoraan sängyn jalkopäästä avautuvassa näyssä Toinin paljaaseen takapuoleen ja siinä jalkojen välissä tuuheana mättäänä aukeavaan pilluun. Tauno oli polvillaan vielä housut jalassa Toinin reisien välissä ja hänen kätensä kouri Toinin karvaista haarukkaa upottaen sormensa sen pehmeään villaan. Etusormi työntyi raollaan olevien pillun huulten väliin ja kun nostin hieman päätäni, näin piilostani peiton kulman alta, kuinka sormi pumppasi pillussa edestakaisin ja litinä voimistui ja nenääni tuntui outo hapan tuoksu.

- Ai ai, miten liukas ja tiukka pimppi sulla on. Ootkos milloin saanut parrua?

- Höh, semmosia nyt kyselet... aiij... tuntuu niin hyvälle... on siitä jo aikaa...

Naisen tunnustus sai Taunon kiihkon nousemaan entisestään. Kuulin hänen höpöttävän pillusta ja mehuista Toinin korvaan ja samalla hän kiskoi housujaan nilkkoihinsa. Nyt oli silmieni edessä miehen karvainen takapuoli Toinin pyöreiden vaaleiden reisien välissä, jotka hän oli koukistanut hieman ylös Taunon sormen pyöriessä pillun syövereissä. Huohotus ja huulten maiskahtelu kuului selvästi ja näin, miten Toinin sormet puristuivat miehen kullin varren juureen. Tauno oli polvillaan hassusti takapuoli pystyssä ja Toinin käsi teki edestakaista liikettä Taunon kullin varrella.

- Mahtava kanki, huokaisi Toini ja nytkytti takapuoltaan vasten Taunon kättä.

- Saat sen juurta myöten sisääsi, aivan just, huohotti Tauno ja liikahti vasten Toinia. Toini otti kätensä heidän välistään pois ja Tauno sohi kullillaan vasten Toinin karvamätästä.

- Vähän alemmas, huokaisi Toini ja nosti polviaan vielä pystympään ja levitti reisiään apposelleen. Nyt miehen kullinpää tavoitti märät pillunhuulet ja yhdellä hitaalla työnnöllä Tauno painoi julman suonikkaan elimensä avoimien pillunhuulien väliin.

- Tauno nussii, Tauno nussii, hoki mies työnnellessään vasten Toinin karvamätästä.

- Älä niin kovaa, ettei poika herää, huokaisi nainen hänen allaan.

Katselin lumoutuneena ikiaikaista näytemää, joka käytiin aivan kosketusetäisyydellä. Toinin oli mahdoton nähdä minua Taunon alta ja mies taas oli liian kiihkoissaan kääntyäkseen katsomaan selkänsä taakse.

Näin kun aikuisen miehen suonikas kulli painui kerta toisensa jälkeen mättään sisään, jokaisella työnnöllä myös pillunhuulet kääntyivät hiukan varren mukaan ja vastaavasti ulosvedolla tulivat kuin puristava rengas varren ympärille kietoutuneena. Toinin pylly nosteli vastaan, kun mies työnsi voimalla kankeaan naisen sisuksiin. Litinä ja Toinin voihkaisut ja pienet valitukset sekoittuivat Taunon huohotukseen. Miehen varpaat olivat vasten patjaa ja hän ponnisti niiden varassa vasten Toinin tarjoamaa mätästä. Toinin varpaat harottivat erillään ja kipristelivät Taunon työntöjen tahdissa. Minusta tuntui kuin nuo kaksi eivät olisi ymmärtäneet mitään ympäröivästä maailmasta.

- Uih, aiii... karkasi Toinin huulilta nyt jo lähes katkeamattomana voihkeena.

Taunon tahti tiukkeni naisen vikinän ja voihkeen kasvaessa. Miehen reidet olivat levällään vasten naisen takamusta ja isot kivespussit läiskähtelivät vasten Toinin pakaroita.

- Kohta tulee mahlat ylös, voi pikkuinen, ei kykene pidätteleen enään kauaa... Tauno puuskutti.

- Siittäh, vähän ylempäää, aah, siinä... Toini huokaili ja Tauno hieroi selkeästi kullillaan naisen pillun yläosaa.

- Se tuntuu ihan karheammalta siitä... onko siinä herkkupaikka, onko?

- Onn, siinä just... ihan kohta... työnnä... kovempaa... nyt... oiiiii...

Toini nousi kuin jousen kaarelle miehen alla ja hänen vartalonsa teki rajua nytkivää liikettä vasten Taunon vatsaa. Naisen ääni sortui ja nyyhkeeseen sekoittui kuin itkua ja hän tyrskähti vasten miehen rintaa pari kertaa ja valahti yhtäkkiä aivan veltoksi.

- Nyt tulee... ota siementä.... Tauno korahti ja hänen liikkeensä loppui. Kulli oli juurta myöten naisen sisällä ja kivekset nousivat muutaman kerran aivan kullin varren juureen ja miehen reidet kouristuivat yhteen. Harmaa vaalea noro ryöpsähti kullin juuresta pillunhuulien välistä ja lirahti kohti Toinin supussa olevaa tummaa pyllynreikää. Tauno retkotti aivan huumautuneena naisen sylissä, molempien hengitys alkoi pikkuhiljaa tasaantua.

- Huh, olipas se siemennys. Onneksi syön pillereitä. Sulta tuli varmaan kupillinen, heh... Hohhoijaa, kun on vetelä olo, jutteli Toini puuroutuneella äänellä. Ilmassa haisi hiki, viina ja nyt siinä oli lisäksi jokin ällöttävä haju. Miehen siemen siis haisee tuolle, ajattelin.

En ollut edes huomannut, mitä minulle oli tapahtunut. Olin kyllä tuntenut kikkelini kovettuneen ja tuntuneen välillä aivan kuin olisi silmät kääntyneet nurin hyvänolon tunteesta katsoessani naivaa paria, mutta koittaessani kädellä alapäätäni huomasin sen lerpahtaneen ja housujeni olevan aivan liisterissä. Olin käsin koskematta saanut elämäni ensimmäisen siemensyöksyn. Näin voisi melkein ajatella menettäneeni poikuuden Toinille tuona juhannuksena.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.